9 Hal Anu Kedah Dipigawé Nalika Anjeun Kalah Éléh atanapi Hanjakal

Nalika ngeunaan ngaevaluasi pasang surut kahirupan, khususna turun-turun éta, kuring mendakan cutatan ieu ti Vivian Komori janten mangpaat:

Kahirupan sanés ngeunaan kumaha gancangna ngaji atanapi sabaraha jangkungna anjeun naék, tapi kumaha anjeun bouncing.

Kusabab hirup jarang balayar, tiasa bouncing saatos setbacks mangrupikeun kaparigelan penting.





Naha anjeun terang yén atlit elit nangtoskeun tingkat kabugaran henteu seueur ngeunaan prestasi saleresna salaku waktos pamulihan?

Sigana kuring mah urang kedah ningali diri urang sami sareng cara anu sami ...



… Urang kedah ditaksir 'waktos pamulihan' urang saatos urang pencét salah sahiji témbok bata kiasan anu nyababkeun urang asa hanjakal.

Kaseueuran waktos urang ngagaduhan kakuatan sareng tékad pikeun balik kana kuda sareng ngalaksanakeun tempat urang lirén.

Kadang-kadang, sanaos, nyanghareupan halangan ieu henteu ngahasilkeun blip samentawis saatos anjeun tiasa ngajemput diri, lebu diri, sareng mimitian deui.



Sabalikna, éta pencét anjeun ku témbok anu nyata, sahingga anjeun ngaregepkeun, handap haté, depresi, sareng bahkan éléh pisan, henteu yakin naon anu kedah anjeun lakukeun salajengna.

Ngakar jalan anjeun deui siga anu sesah teuing.

Anjeun kakeueum.

Ngabanting deui asa teu mungkin.

Éta sapertos kaulinan dewan anu anjeun panginten tiasa mainkeun salaku murangkalih, Oray & Tangga ...

wwe 2k18 dlc Hardy Boyz

Anjeun tiasa neraskeun kamajuan dina papan sareng sababaraha suku ti tangga anu ngabantosan dugi ka anjeun cukup teu tuah sapatemon oray sareng mendakan diri anjeun mundur.

Kaseueuranana, kakurangan (oray) pondok (pondok).

Anjeun tiasa nyandak diri dina jalur anu cukup gampang sareng bahkan mungkin teras-terasan meunang, ngaraos asap yén anjeun parantos ngungkulan cobaan sapanjang jalan.

Tapi kadang, nalika anjeun tiasa ngambeu kameunangan, anjeun cukup sial pikeun badarat kana oray panjang anu bakal nyandak anjeun langsung ka tempat anjeun ngamimitian.

Alun-alun anu unggul teras sigana jauh teuing sareng éléh sigana teu tiasa dilawan.

Éta oh-gampang pisan ngan ukur nyerah sareng bebek kaluar ti buruan sadayana.

Kaluar tina sirah kuring, kuring henteu tiasa mikirkeun gim anu langkung hadé niru pangalaman kahirupan nyata!

Masalahna nyaéta kahirupan sanés kaulinan sareng, dina kanyataanana, masihan réspon négatip ieu pikeun setbacks tiasa paling ngarusak sareng paling parah.

Janten, naon anu anjeun tiasa laksanakeun nalika anjeun atos kaleuleuyan sareng émosina ieu?

Solusi na aya dina fokus kana positip sareng mindahkeun sudut pandang anjeun ku kituna anjeun tiasa ningali unggal kakurangan salaku kasempetan diajar.

Ku cara éta, nalika anjeun nyanghareupan halangan anu teu tiasa dihindari, anjeun bakal langkung sanggup ngalaksanakeun dadu sareng maénkeun kaulinan tanpa masihan tunduh sareng éléh.

Pamustunganana, anjeun bakal janten jalma anu langkung kuat sareng langkung sanggup ngungkulan pasang turun kahirupan.

Hayu urang tingali sababaraha strategi anu tiasa anjeun anggo pikeun ngabantosan anjeun ngareset kompas anjeun.

1. Sadar yén kagagalan mangrupikeun bagian tina kamajuan.

Janten, aya anu henteu jalan sareng anjeun ayeuna nuju ngaraos batuk mental sareng pikasieuneun.

Anjeun kedah ngarobih pola pikir jauh tina sagala perasaan gagal sareng nganut nganut naon anu anjeun pelajari tina kasalahan éta.

Ngingetkeun diri - rutin - yén ampir teu aya gunana anu kantos kahontal tanpa sababaraha mimiti palsu sareng kakurangan.

Éta sadayana bagian tina prosés pangwangunan anu pamustunganana ngahasilkeun hal anu bermakna.

Anjeun kedah terang yén éta langkung saé dilakukeun kitu kirang sampurna tibatan ngalakukeun teu nanaon sampurna.

Leres, nalika anjeun pencét janggol di jalan éta bakal karasa bari - éta mangrupikeun bagian tina prosés anu berpotensi panjang sareng taringgul anu tungtungna ditungtungan ku suksés.

Truman Capote nyimpulkeun ieu jauh langkung saé tibatan anu kantos kuring tiasa nalika anjeunna nyarios:

Gagal mangrupikeun bumbu anu masihan kasuksésan rasa na.

cara ningali lamun ngalamun diaku Anjeun

Kuring terang éta sora oxymoronic, tapi upami anjeun tiasa suksés nangkeup sipat positip kagagalan, nyanggakeun pikeun memotivasi anjeun , sareng ulah pundung atanapi eleh ku anjeun, anjeun dina jalan ka ayaan.

2. Fokus kana léngkah salajengna, sanés tujuan.

Kadang-kadang urang nuju nyanghareupan tantangan anu sigana saluareun kamampuan urang.

Kami ningali tujuan atanapi impian sareng urang bajoang pikeun ngabayangkeun diri pikeun ngahontal éta kusabab sigana jauh pisan.

Pikeun ngahindaran hanjakal, cobi tong mikirkeun tujuan anu anjeun pikahoyong sareng usaha anu diperyogikeun pikeun dugi ka ditu.

Sabalikna, konsentrasi kana léngkah salajengna anu anjeun kedah laksanakeun.

Fokus kana tindakan anu bakal mindahkeun anjeun anu langkung caket kana tujuan akhir, tapi tong hariwang ngeunaan kumaha langkung caketna pikeun anjeun.

Ngan pokus kana ngalaksanakeunana ogé, saageung pangabisa anjeun.

Kamajuan laun dina arah anu leres langkung saé tibatan teu aya kamajuan pisan.

Antukna, kamajuan anu laun tiasa janten léngkah anu hébat nalika anjeun ngamimitian percanten ka diri nyalira sakedik deui sareng garis finish muncul.

3. Tingali di sisi caang.

Nalika anjeun ngaraos asa asa, anjeun kedah milih pilihan pikeun positip sareng optimis.

Milih setting standar 'sakabeh dunya ngalawan kuring' ngan ukur bakal nguatkeun spiral négatip anjeun dina.

Éta tiasa sesah ngadopsi sikep anu pasti positip sareng mimitina anjeun kedah ngalaksanakeun kalakuan, saolah-olah anjeun ngolo-ngolo diri sareng batur sakuriling anjeun.

Anjeun panginten yén frasa 'palsu éta dugi ka ngadamel' teuing dianggo, tapi leres-leres tiasa jalan.

Cobian.

Kana waktosna anjeun bakal mendakan yén setting standar anjeun bakal janten langkung saé sareng kirang gampang dudut ku kuciwa.

4. Hayu deui indit.

Kamungkinan anjeun dibebankeun ku rada ambek kusabab kasalahan-kasalahan anu anjeun kantos lakukeun atanapi ketidakadilan anu anjeun alami.

Mawa sagala rupa négatip anu aya sareng anjeun bakal ngosongkeun anjeun sareng ngajantenkeun hésé janten positip dina nyanghareupan kamunduran.

Anjeun sigana bakal ngarasa kabebeng sareng teu cekap.

Anjeun leres-leres kedah ngantepkeun perasaan ambek ieu angkat upami anjeun bade ngéléhkeun setan anjeun.

Aranjeunna jelas moal lebur magis sareng éta bakal nyandak usaha ti anjeun pikeun ngahontal ieu.

Tempat pikeun ngamimitian nyaéta ku ngaku amarah anjeun sareng hak anjeun pikeun ngagaduhan parasaan éta.

Ngakuan, kumaha oge, éta ngaruksak diri pikeun museurkeun émosi négatip sapertos kitu.

Aya sababaraha strategi anjeun tiasa nyobian.

Napas jero tiasa janten cara épéktip pikeun ngendalikeun amarah, sakumaha ogé nyandak waktos kaluar.

Sababaraha urang mendakan jurnalisme cara anu hadé pikeun ngaluarkeun hanjelu aranjeunna.

Laksanakeun anu pangsaéna pikeun ngalangkungan amarah, tibatan nyusud di jerona na mindahkeun fokus anjeun kana tujuan anjeun tibatan.

5. Entong ngabandingkeun diri ka batur.

Naha urang ngalakukeun ieu?

Kaseueuran urang kaliru kana éta sareng aya sababaraha jalma anu leres-leres tiasa nyarios yén aranjeunna henteu nyéépkeun usaha méntal anu berharga dina kagiatan anu teu aya artina sapertos kitu.

nalika batur henteu percanten ka anjeun tanpa alesan

Ukuran diri ngalawan kulawarga, babaturan, atanapi kolega ngan ukur tiasa ngakibatkeun hiji hal: pundung sareng angst anu teu perlu.

Émut yén anjeun ngan ukur ningali rupa luar anu batur pilih pikeun ditingalikeun ka dunya.

Anjeun teu terang naon halangan sareng halangan anu aranjeunna kedah tahan pikeun dugi ka ayeuna.

Sareng sadayana panginten henteu rosa sabab katingali di kebon khusus kumaha waé.

Anjeun anjeun.

Anjeun kedah ngan ukur fokus kana gelung anjeun kedah ngaléngkah pikeun ngahontal tujuan anjeun nyalira sareng janten anu pangsaéna.

6. Buktikeun mamang anjeun salah.

Naha anjeun asa pundung kusabab aya anu nyarios?

Sugan aya anu moyok impian anjeun atanapi nyarios yén anjeun moal pernah aya nanaon.

Atanapi meureun anjeun gaduh nyandak sababaraha koméntar sanés langkung sacara pribadi tibatan anu anjeun peryogikeun sareng ieu parantos nganyenyeri kapercayaan diri anjeun.

Jalan anu mana waé, upami anjeun tiasa ngalihkeun pola pikir tina anu percanten ka anu sanés nyarioskeun ka anu parantos ditangtoskeun pikeun ngabuktikeun aranjeunna salah, éta tiasa nyayogikeun énergi sareng motivasi pikeun tetep jalan.

Sanaos karaos pikaresepeun pikeun nempatkeun aranjeunna dina tempatna, tong ngalaksanakeunana kusabab alesan ieu. Laksanakeun pikeun anjeun nyalira.

Ngabuktikeun aranjeunna salah ku ngabuktikeun diri anjeun leres.

7. Léngkah mundur sareng émut yén dunya henteu ngurilingan anjeun.

Ieu langkung gampil tibatan anu anjeun panginten, sanaos usaha saderhana, sareng éta saleresna mangrupikeun konci dasar pikeun mindahkeun pola pikir anjeun tina négatip kana positip.

Ampir kabéh urang kaliru mikir yén urang téh puseur alam semesta.

Éta hartosna urang ngan ukur tiasa ningali kajadian sacara subyektif, tina sudut pandang urang sorangan.

Masalahna nyaéta, nalika anjeun maénkeun peran dibéntangan dina acara anjeun nyalira, gampang pikeun kasieun pikeun diri anjeun nalika anjeun nyandak sambel atanapi hal-hal henteu disemprotkeun sapertos anu anjeun ngarepkeun.

Éta ogé ngamungkinkeun mamang anu ngaganggu nalika banjir nalika anjeun sadar yén anjeun sanés kalakuan anu hadé anu anjeun kantos pikir.

Naon anu anjeun tiasa lakukeun ngeunaan ieu?

Coba pikeun ngareset sudut pandang anu mandiri ku mikiran kumaha anjeun tiasa ngabantosan batur tibatan.

Ngahontal hal anu positip pikeun aranjeunna bakal ngabantosan kapercayaan diri anjeun nyalira.

Ieu henteu kedah nanaon ageung. Malah sapuan leutik bakal ngabantosan anjeun pikeun ngaraos langkung positip sareng anjeun bakal ngamimitian nanjak kaluar ti sumur éta tina hanjakal.

bosen ku kahirupan peryogi hobi

Sakali anjeun mimiti mikirkeun naon anu diperyogikeun ku batur, anjeun parantos suksés mindahkeun sudut pandang anjeun ti diri anjeun salaku karakter sentral.

Anjeun bakal mendakan éta bakal ngabantosan pikeun ngirangan beban tina perasaan surem, éléh sareng pundung.

8. Kaluar komplén - henteu ngabantosan.

Nalika hal-hal henteu janten jalan urang, gampang teuing pikeun ngawadul pisan ka saha waé anu ngupingkeun ngupingkeunana.

Naha ieu ngabantuan sareng naha éta ningkatkeun kaayaan pikiran urang?

Ulah.

Kaleresan aya anu ngarenghik dimana anjeun ayeuna moal nampi anjeun dimana anjeun badé.

Éta moal ngajantenkeun anjeun langkung bahagia sareng éta ngan ukur nyéépkeun waktos sareng énergi anu tiasa langkung dibéakkeun dina hal anu langkung produktif.

Kuring gaduh conto pribadi kumaha kuatna henteu ngawadul tiasa ngajantenkeun anjeun ...

Nalika kuring siklus ti London ka Paris di 2012 dina tantangan amal, tuur katuhu kuring nyerah kana bursitis anu nyeri pisan dina mimiti dinten 2 tina 4 dinten siklus hésé.

Kuring bahkan henteu satengah jalan ka tujuan kuring sareng masih gaduh seueur mil payun payun kuring.

Kaluar ngan sanés mangrupikeun pilihan sareng sadayana sponsor di tukangeun kuring.

Ayeuna, kuring henteu nyatakeun éta henteu sesah pikeun tetep pedal sanaos nyeri (dibantuan ku koktail pangobatan anu leres, kuring gé ngaku), tapi leres.

Sanaos bersepeda nyalira (sanaos 100 sanés, ngan teu aya anu kuring terang) sigana mah sapertos kerugian nalika kaayaan janten sesah, kanyataanna éta ngajantenkeun langkung kahontal tinimbang kirang.

Kunaon

Kusabab kuring henteu ngagaduhan batur pikeun ngawadul.

Leres pisan henteu aya rintihan anu dimungkinkeun, janten kuring nembé waé, nyanyi kaluar-nada Lagu Disney nepi ka (seueur) bukit nalika mil ditempelkeun nyeri dugi ka waktuna sumping pikeun kameunangan kuring ngurilingan Menara Eiffel.

john cena jeung Bella Nikki

Kuring terang yén upami anjeun kantos aya anu ngupingkeun kasengsaraan kuring, kuring bakal ngaleos sareng ngaherang, pasrah ka gremlins négatip sareng kamungkinan dialungkeun kana anduk sadayana.

Éta pelajaran hirup anu hébat (upami nyeri) anu dilayanan kuring ogé ti saprak éta.

Kuring ogé dipasihan sapotong naséhat anu teu pati berharga ku salah saurang guru anu langkung inspirasi kuring ti baheula.

Cenah mah ngan ukur nempatkeun sakedik tanaga anu anjeun boroskeun dina ngawadul pikeun ngalereskeun masalah, bakal gancang ngahasilkeun solusi.

Anjeunna nyarios raos anu saé.

Ngan kalakuan humandeuar ngaruksak kasatimbangan anjeun sareng ngamungkinkeun tunduh, pundung sareng akhirna éléh nyandak alih.

Nyingkahanana.

Upami anjeun lirén ngarenghik sareng nolak nampi yén anjeun ngan ukur korban, anjeun bakal gancang sadar naon kakuatan anu teu kaampeuh anjeun dina nyanghareupan kasusah.

Cobian!

9. Narima yén ayeuna panginten janten waktos kanggo parobihan.

Nalika urang nuju bergelombang di kolam renang kasieun diri, leres-leres pundung sareng asa éléh, wajar waé pikeun milari batur atanapi anu lepat .

Sakali kami parantos ngaidentipikasi sumber kasangsaraan urang, éta nalika keluhan dimimitian, jalan ngalawan kaadilan atanapi cilaka.

Sareng anjeun parantos terang ngeunaan bahaya tina wadul…

Anu kedah urang lakukeun nyaéta ningali dina jero, ngémutan kumaha parasaan urang sareng kéngingkeun strategi pikeun ngaréspon.

Meureun anjeun peryogi parobihan haté atanapi parobihan sudut pandang anjeun atanapi bahkan parobihan dina cara anjeun ngeunaan hal-hal.

Meureun moal aya anu tiasa ngalakukeun pikeun ngarobah hal-hal luar, tapi anjeun tiasa ngarobih cara anjeun ningali aranjeunna.

Sakali anjeun parantos ngarobih sudut pandang anjeun, anjeun bakal sering mendakan yén hal-hal luar anjeun henteu ngagaduhan pangaruh ti mimiti robih.

Teras anjeun nuju siap pikeun ngalakukeun parobihan anu positip, ningalkeun pundung sareng éléh di tukangeun anjeun.

Masih teu yakin kumaha ngaraos kirang eleh sareng langkung diberdayakeun tibatan? Nyarios pelatih kahirupan ayeuna anu tiasa ngiringan anjeun dina prosés. Kantun pencét di dieu pikeun ngahubung sareng hiji.

Hiji kecap pamungkas pikeun muhasabah…

Anjeun moal sacara ajaib ngaleungitkeun éta gremlins négatip, Ngéléhkeun sareng Ngahanjangan, tapi kuring miharep anjeun tiasa ngaraos langkung kuat sareng langkung positip sabab anjeun gaduh peta jalan pikeun méréskeun masalah.

Anjeun sanés mesin sareng, sanaos anjeun, anjeun masih kedah perawatan atanapi boot deui tina waktos ka waktos.

Anjeun manusa.

Sakabéh urang gojag-gajag sareng karaos asa hanjakal sareng cangcaya kana kamampuan sareng nilai diri urang sorangan, utamina nalika hirup ngalungkeun urang kurva.

Ayeuna anjeun ngagaduhan toolkit sareng manual jasa, anjeun bakal némbak sadayana silinder deui sakedap deui.

Anjeun ogé resep: