101 Fakta Pikaresepeun Anu Pikaresepeun Anu Tiasa Anjeun Nyarios Ngeunaan Diri

Naha anjeun aya di pésta, dina tanggal hiji, dina wawancara padamelan, atanapi ngan ukur pendak sareng anu énggal pikeun anu munggaran, ngungkabkeun sababaraha kanyataan anu pikaresepeun ngeunaan diri anjeun tiasa janten peluncuran gunung anu hadé.

Nalika anjeun nyarioskeun jalma-jalma ngeunaan tidbits inpormasi anu narik ieu, anjeun janten langkung manusiawi sareng langkung resep.

Tapi tiasa sesah mikiran hal-hal ieu dina waktos langsung.





Anjeun panginten naros ka diri sorangan, 'Naon sababaraha fakta anu pikaresepeun ngeunaan kuring?'

Naha anjeun peryogi sababaraha conto hal anu dipikaresep anu anjeun tiasa teraskeun kana paguneman?



Anjeun dina tuah.

Kami angkat anu langkung saé sareng masihan anjeun kanyataan -anjeun ngan ukur kedah ngeusian tempat kosong.

Kalayan daptar ieu, anjeun moal pernah béak ideu pikeun kanyataan anu hadé ngeunaan diri anjeun.



Sareng teu aya kakurangan cara ngagunakeunana ...

… Bungbu profil kencan anjeun.

… Ngadamel gim anu pikaresepeun sareng babaturan.

… Ciptakeun suasana anu langkung santai, terbuka dina rapat damel.

… Taburkeun kana paguneman téks sareng naksir anjeun .

… Jantenkeun resume anjeun langkung menarik pikeun calon pengusaha.

… Kenalkeun diri anjeun ku bang nalika ngamimitian padamelan anyar.

… Lebetkeun kana pidato anu anjeun kedah lakukeun.

Sareng ieu mangrupikeun puncak gunung es.

Naha anjeun siap kéngingkeun sababaraha kanyataan anu pikaresepeun ngeunaan diri anjeun?

Fakta 'Resep'

1. Asakan karesep kuring nyaéta ___, khususna ___.

2. Hobi anu kuring henteu kantos pasihkeun nyaéta ___.

3. Usum karesep kuring nyaéta ___ sabab ___.

4. Kuring parantos ningali [nyelapkeun pilem karesep] [sisipan nomer] kali.

5. Kuring ngadukung [sisipan tim olahraga] sareng parantos dilakukeun ti saprak kuring [lebetkeun umur].

6. Rasa és krim karesep kuring nyaéta ___.

7. Pilihan anu sanés alkohol kuring nyaéta ___.

8. Inuman alkohol pilihan kuring nyaéta ___.

9. Hal anu kuring mendakan paling pikaresepeun dina jalma nyaéta ___.

10. Kuring seuseueurna ngupingkeun musik ___.

Fakta 'henteu resep'

11. Abdi alérgi kana ___.

naon anu kudu dilakukeun nalika bosen

12. Kijang piaraan kuring nyaéta ___.

13. Hate bau ___.

14. Abdi paling sieun ku ___.

15. Abdi teu tiasa nahan sora ___.

16. Jalma anu [nyelapkeun tingkah laku atanapi sipat] saleresna ngaganggu kuring .

17. Kuring teu resep kumaha ___ karasa keuna.

18. Olahraga anu paling bosen ditonton nyaéta ___.

19. Kecap anu paling ngaambek kuring nyaéta ___.

20. Hal anu paling neken pikeun kuring nyaéta ___.

Fakta Bakat

21. Abdi tiasa maénkeun [instrumen sisipan].

22. Abdi tiasa nyarios ___ basa sareng ___ anu paling hese diajar.

23. Abdi tiasa masak anu paling endah ___.

24. Kuring sakali [nyelapkeun sababaraha prestasi anu luar biasa tina katerampilan atanapi ketahanan].

25. Kuring kantos ngadamel ___ ti mimiti.

26. Abdi tiasa ngalakukeun aksen ___ anu saé pisan. (Teras teraskeun ngabuktoskeunana.)

27. Abdi kantos nyerat buku / carita pondok ngeunaan ___.

28. Abdi tiasa [nyelapkeun hal anu teu biasa anjeun tiasa lakukeun ku awak anjeun].

29. Kuring kantos maén ___ dina produksi sakola abdi ___.

30. Abdi ___ langkung saé tibatan seueur jalma.

Fakta Wisata

31. Kuring parantos nganjang ka ___ nagara-nagara dina kahirupan kuring.

32. Nagara karesep kuring dugi ka ayeuna ___.

33. Kuring mimiti ngumbara nyalira nalika kuring ___.

34. Momen anu paling pikasieuneun tina perjalanan kuring nyaéta nalika ___.

35. Tempat anu paling endah anu kantos kuring tingali nyaéta ___ sabab ___.

36. Perjalanan kuring salajengna nyaéta ___.

37. Abdi resep pisan ngumbara sabab ___.

38. Hiji hal anu kuring jaga dina perjalanan kuring nyaéta ___.

39. Nalika kuring nuju petualangan, kuring resep [ngarencanakeun hal-hal anu lengkep / ngajantenkeun nalika kuring indit - ngahapus saperluna].

40. Tempat anu paling jauh anu kuring kantos datang nyaéta ___.

Fakta Kulawarga

41. Abdi gaduh ___ duduluran.

42. Kami anak [cikal / tengah / bungsu] di kulawarga kuring.

43. [adi / adi / adi] kuring ngajarkeun éta ___.

44. Abdi ngagaduhan ___ anjing / ucing / hamster / oray / jsb. Ngaranna ___.

45. Émutan kulawarga budak leutik anu kuring pikaresep nyaéta ___.

46. ​​Kuring parantos sareng pasangan / pasangan kuring ___ taun.

47. Urang ngagaduhan ___ murangkalih. Ngaranna ___.

48. Kolot / aki-aki kuring hijrah ka dieu dina ___ ti ___.

49. Nalika kuring ___, kuring [nyelapkeun carita lucu ngeunaan budak leutik anjeun].

kumaha carana ngeureunkeun keur timburu dina hubungan anjeun

50. Ngaran kulawarga kuring hartosna ___. (Anjeun tiasa téangan ngaran kulawarga anjeun di dieu )

Anjeun ogé resep (daptar teraskeun di handap):

Fakta Babaturan

51. Nalika kuring ngora, kuring ngagaduhan réncang imajinér anu disebat ___. Anjeunna / Anjeunna ___.

52. Jujuluk budak leutik kuring nyaéta ___.

53. Kuring parantos kenal babaturan pangsaéna kuring salami ___ taun.

54. Babaturan kuring bakal ngajelaskeun kuring salaku ___.

55. Dina rompok babaturan kuring, kuring dianggap ___ salah sahiji. (mis. masuk akal, kreatif)

56. Kuring sareng réréncangan paling sering ngobrolkeun ___.

57. Kuring parantos janten panganten awewe / lalaki pangsaéna / nganteurkeun ___ kawinan babaturan kuring.

58. Abdi sareng réréncangan kantos nyéépkeun usum panas anu panjang ___.

59. Babaturan kuring kantos maénkeun prank anu hadé pikeun kuring nalika aranjeunna ___.

60. Kuring indit dina liburan babaturan kuring mimiti nalika kuring ___ sareng kami angkat ka ___.

Fakta Pendidikan sareng Pagawean

61. Mata pelajaran anu kuring pikaresep di sakola nyaéta ___.

62. Padamelan impian kuring nyaéta ___.

63. Tapi nalika kuring murangkalih, kuring hoyong janten ___ nalika kuring déwasa.

64. Padamelan munggaran kuring nyaéta ___.

65. Pagawean anu mimiti kuring pas lulus nyaéta ___.

66. Pakasaban anu paling ngerakeun nyaéta ___.

67. Hal anu kuring paling resep kana padamelan kuring nyaéta ___.

68. Abdi ___ anu mumpuni.

69. Abdi janten rélawan salaku ___.

70. Upami waktos kuring di sakola deui, kuring badé ___.

Acak, Tapi Fakta anu matak

71. Abdi sacara praktis kecanduan ___.

72. Jalma kawéntar anu paling mere ilham kuring nyaéta ___.

73. Hal anu paling ngerakeun anu kantos kajadian ka kuring nyaéta ___.

74. Kuring ngumpulkeun ___.

75. Karesep kuring anu salah nyaéta ___.

76. Prestasi kuring paling bangga nyaéta ___.

77. Ideu abdi Sawarga di Bumi nyaéta ___.

78. Naséhat anu pangsaéna anu kuring tampi nyaéta ___.

79. Mobil mimiti kuring nyaéta ___.

80. Kuring henteu kantos nyobian [nyelapkeun tuangeun atanapi inuman].

81. Kuring gaduh ___ tato sareng / atanapi ___ tindikan.

82. Upami kuring gaduh 1 jam kanggo hirup, Abdi nyéépkeun ___.

83. Kaulinan budak leutik anu dipikaresep ku kuring nyaéta ___.

84. Warna karesep kuring nyaéta ___.

85. Hal anu paling romantis anu kantos dilakukeun ku kuring nyaéta ___.

86. Abdi [henteu / henteu] percanten ka cinta dina pandangan pertama. (hapus saperluna)

87. Abdi nyéépkeun seueur teuing artos dina ___.

88. Kuring parantos pegat ___ tulang dina awak kuring. Abdi pegat aranjeunna ___.

89. Naksir selebritis kuring ___.

90. Pikiran mimiti kuring nalika hudang énjing biasana ___.

91. Émutan kuring anu pangpayunna nyaéta ___.

92. Upami kuring tiasa hirup dina jaman sajarah anu sanés, éta ___ sabab ___.

93. Abdi hoyong pisan diajar kumaha ___.

94. Hal anu kuring paling resep ngeunaan kuring nyaéta ___ kuring.

95. Kabiasaan anu paling parah mah ___.

96. Artis / bentuk seni karesep kuring nyaéta ___.

jalma sumanget bébas dina hubungan

97. Upami hirup kuring dijantenkeun pilem, abdi hoyong ___ maénkeun kuring.

98. Upami kuring tiasa cicing dimana waé di planét, éta bakal ___.

99. Kuring tahayul ngeunaan ___.

100. Kuring [henteu / henteu] percanten kana kahirupan luar bumi. (hapus saperluna)

101. Kuring kantos pendak [selapkeun selebritis].

Di dinya anjeun nampi, 101 conto kanyataan anu pikaresepeun sareng pikaresepeun ngeunaan diri anjeun anu tiasa anjeun carioskeun ka jalma sanés.

Janten, henteu langkung mereskeun pipikiran anjeun nyobian ngémutan hal anu badé nyarios nalika jalma-jalma naroskeun terang langkung seueur perkawis anjeun.

Ayeuna kéngingkeun ngeusian tempat kosong éta!