kabijakan privasi

Kami nganggo Ezoic kanggo nyayogikeun jasa personalisasi sareng analitik dina halaman wéb ieu, sapertos kawijakan privasi Ezoic sapertos anu berlaku sareng tiasa ditilik ku klik di dieu .

Di dieu di www.shoplunachics.com, karusiahan pengunjung kami penting pisan pikeun kami. Dokumén kawijakan privasi ieu ngajentrekeun jinis inpormasi pribadi anu ditampi sareng dikumpulkeun ku www.shoplunachics.com sareng kumaha cara nganggona.

Payil Log

Sapertos seueur situs Wéb anu sanés, www.shoplunachics.com ngamangpaatkeun file log. Inpormasi dina file log kalebet alamat protokol internét (IP), jinis browser, Internet Service Provider (ISP), cap tanggal / waktos, halaman ngarujuk / kaluar, sareng sajumlah klik pikeun nganalisis tren, ngatur situs, ngalacak gerakan pangguna di sakuriling situs, sareng ngumpulkeun inpormasi demografi. Alamat IP, sareng inpormasi sapertos kitu henteu aya hubunganana sareng inpormasi anu sacara pribadi tiasa dikenal.





Cookie

Sababaraha mitra iklan urang tiasa nganggo cookies sareng beacon wéb dina situs kami. Rakan iklan kami kalebet Google Adsense.

Server iklan pihak katilu ieu atanapi jaringan iklan nganggo téknologi pikeun ngaladénan pariwara sareng tautan anu muncul dina www.shoplunachics.com. Aranjeunna sacara otomatis nampi alamat IP anjeun nalika ieu kajantenan. Téknologi anu sanés (sapertos cookies, JavaScript, atanapi Web Beacons) ogé tiasa dianggo ku jaringan iklan pihak katilu pikeun ngukur épéktipitas iklanna sareng / atanapi pikeun ngahususkeun eusi iklan anu anjeun tingali.



  • Penjual pihak katilu, kalebet Google, nganggo cookies pikeun nyayogikeun iklan dumasar kana kunjungan pangguna sateuacanna kana halaman wéb anjeun.
  • Pamakéan Google pikeun cookie DoubleClick ngamungkinkeun éta sareng réncang-réncangna pikeun nyayogikeun iklan ka pangguna anjeun anu didasarkeun kana datangna ka situs anjeun sareng / atanapi situs sanés ngalangkungan Internet.
  • Pangguna tiasa milih kaluar tina ngagunakeun cookie DoubleClick pikeun pariwara dumasar minat ku ngadatangan Setélan Iklan .

www.shoplunachics.com teu ngagaduhan aksés atanapi ngadalikeun cookies ieu anu dianggo ku pangiklan pihak katilu.

Anjeun kedah konsultasi kana kabijakan privasi masing-masing tina server iklan pihak katilu ieu pikeun inpormasi lengkep ngeunaan praktékna ogé pikeun pitunjuk ngeunaan cara milih-milih prakték-prakték tangtu. Kawijakan privasi ieu didaptarkeun dina kabijakan privasi Ezoic urang sorangan anu tiasa anjeun tingali ku klik di dieu .

Kawijakan privasi www.shoplunachics.com henteu dilarapkeun, sareng kami henteu tiasa ngendalikeun kagiatan, sapertos pangiklan atanapi situs wéb anu sanés.



Upami anjeun hoyong nganonaktifkeun cookies, anjeun tiasa ngalaksanakeun éta liwat pilihan panyungsi masing-masing. Inpormasi lengkep ngeunaan manajemén cookie sareng panyungsi wéb khusus tiasa dipendakan dina halaman wéb masing-masing panyungsi.

Kami parantos ngaktipkeun fitur sareng platform Google Analytics anu nyayogikeun sababaraha inpormasi demografi pikeun sababaraha pangguna sapertos umur, jenis kelamin, sareng minat. Kami henteu ngagaduhan aksés kana inpormasi ngeunaan pangguna masing-masing ngan ukur inpormasi ngeunaan basis pangunjung kami sacara umum. Upami anjeun badé milih henteu ngalacak Google Analytics, anjeun tiasa ngalakukeun éta ku ngadatangan Halaman wéb Google di dieu .

Email Newsletter Ngadaptarkeun

Nalika anjeun daptar kana salah sahiji buletin dina www.shoplunachics.com, alamat email anjeun bakal diolah ku pasangan email kami Kampanye Pepo. Pikeun maca langkung seueur ngeunaan kumaha aranjeunna nyimpen data anjeun, mangga tingali kana kabijakan privasi na ku klik di dieu .

Anjeun tiasa nyungkeun kami ngahapus surélék anjeun tina daptar palanggan kami supados anjeun henteu nampi deui email kami ku ngaklik tautan langganan anu tiasa dipendakan di handapeun unggal email anu kami kirim. Alternatipna, bales email sareng kecap STOP sareng kami bakal ngaleungitkeun email anjeun tina daptar palanggan kami.

Kami moal ngical data anjeun ka pihak katilu, tapi kami ngagaduhan hak pikeun ngirim tawaran pamasaran ti pihak katilu.

Facebook, Twitter, sareng tombol jaringan sosial sanés

Halaman wéb ieu nyayogikeun tombol bagi kanggo sababaraha jaringan sosial anu kawéntar kalebet Facebook, Twitter, sareng Pinterest. Ngeklik salah sahiji tombol ieu ngan saukur ngamungkinkeun anjeun ngabagi halaman anu ayeuna anjeun ténjo dina akun jaringan sosial anjeun. Saatos ngaklik tombol, anjeun bakal dibawa ka jaringan sosial masing-masing. Kami henteu ngumpulkeun atanapi ngolah data pribadi naon waé ngalangkungan tombol ieu.