Asih Sareng Lalaki Anu Kawin? 13 Kaleresan Anu Kedah Anjeun Ngadangu.

Upami anjeun bogoh ka lalaki anu nikah, anjeun panginten ngalaman seueur émosina anu bentrok ayeuna.

trish stratus karajaan gumulung 2018

Sababaraha waktos, anjeun ngan ukur teu tiasa ngabantosan ngaraos bagja bagja, sabab anjeun parantos murag asih.

Tapi teras anjeun datang deui ka kanyataan sareng émut anjeunna parantos nikah, sareng éta kaayaan anu rumit pisan.





Sareng didamel langkung frustasi ku kanyataan yén anjeun henteu pernah siap-siap pendak atanapi murag asih ka batur anu parantos nikah.

Anjeun nembé mendakan diri dina kaayaan ieu, sareng ayeuna anjeun henteu terang naon anu kedah dilakukeun.



Tangtosna, henteu aya hubungan antara dua jalma anu kantos sami sareng anu sanés.

Hubungan anjeun sareng lalaki ieu sareng hubungan anjeunna sareng pamajikanana duanana unik, sareng sesah kanggo saha waé anu di luar ngartos, janten hésé masihan naséhat generik dina kaayaan sapertos kieu.

Tapi aya sababaraha bebeneran anu hésé anu anjeun panginten kedah ngupingkeun, naon waé kaayaan anjeun.



Barina ogé, kaayaan anjeun ayeuna henteu sustainable. Jigana urang sadayana tiasa satuju kana éta.

Sareng upami anjeun maca ieu, anjeun dina milarian waleran.

Anjeun panginten anjeun dipasihan sadayana naséhat anu leres ku réréncangan sareng kulawarga (upami anjeun parantos ngawartoskeun aranjeunna), tapi kadang tiasa langkung gampang ngadangu hal-hal ieu ti jalma sanés tibatan ti jalma anu anjeun caket.

Sawatara anu kedah robih, sareng éta moal janten perjalanan anu gampang.

Dengekeun, ieu mangrupikeun zona no-judgment - anjeun henteu maksad murag asih sareng lalaki anu nikah, tapi kami henteu tiasa ngendalikeun haté urang. Janten anu nuturkeun ieu henteu dirancang pikeun ngajantenkeun anjeun ngaraos goréng ku naon anu kajantenan, sanaos kajadian éta pencét parah.

Kalayan diémutan éta, ieu naséhat kami ngeunaan kumaha anjeun tiasa nyandak tindakan positip sareng maju ka kahirupan anjeun.

1. Anjeun kedah nimbangkeun naha anjeun leres-leres tiasa percanten ka anjeunna.

Upami lalaki anu nuju nikah monogami parantos salingkuh, pasti aya seueur bohong anu lumangsung, janten anjeun parantos terang anjeunna sanggup nipu.

Naha bohong éta dugi ka anjeun? Naha anjeun terang yén anjeunna nikah ti waktos anjeun pendak sareng anjeunna, atanapi naha anjeunna ngabohong ngeunaan hal éta?

Kanyataan anjeunna ngabohong ka pamajikanana mangrupikeun bendera beureum, tapi upami anjeunna nyobian narik wol tina panon anjeun, maka anjeun kedah nampi yén anjeunna pasti teu dipercaya .

Upami anjeunna kantos ngantepkeun pamajikanana pikeun anjeun, anjeun moal ngajamin yén anjeunna moal ngalakukeun hal anu sami pikeun anjeun sababaraha taun.

2. Anjeun panginten moal janten anu munggaran.

Upami anjeunna sigana henteu ngagaduhan niat nyata nyésakeun pamajikanana pikeun anjeun, anjeun panginten sanés janten 'awéwé sanés.'

Atanapi ngan hiji-hijina awéwé anu sanés, sanaos éta bakal ngalibatkeun sababaraha kamampuan organisasi anu serius dina dirina. Barina ogé, éta cukup tangguh meres dua hubungan kana saminggu.

Henteu paduli kumaha istiméwa anjeunna ngajantenkeun anjeun raos atanapi kumaha cinta ka lalaki nikah ieu, anjeun moal tiasa terang leres naha anjeun ngan ukur hiji antrian panjang.

3. Anjeun henteu kedah linggih ngantosan.

Pikirkeun hubungan anjeun sareng lalaki ieu dugi ka ayeuna. Abdi moal kapikiran bet yén éta kalebet seueur pisan anjeun ngantosan anjeunna.

Anjeun cicing di, bisi waé anjeunna sms nyarios yén anjeunna berhasil nyusud. Anjeun ngantosan anjeunna nalika anjeunna telat kencan sabab anjeunna henteu mendakan alesan pikeun angkat.

Anjeun nuju frittering waktos anjeun ngantosan anjeunna nelepon, nalika anjeun tiasa di luar tempat tinggal.

4. Anjeun sanés prioritas kahijina.

Henteu janten masalah kumaha anjeunna tiasa nyobian ngayakinkeun anjeun sanésna, upami anjeun awéwé sanés, anjeun henteu nomer hiji dina daptar prioritas na. Pamajikanana, sareng, upami anjeunna ngagaduhan murangkalih, éta ogé.

5. Cara anjeunna nyarioskeun perkawis istrina tiasa nyarios pisan ka anjeun.

Naha anjeunna hormat nalika anjeunna nyarioskeun perkawis istrina? Upami henteu, kumaha anjeun tiasa percanten yén anjeunna leres-leres sareng leres-leres ngahargaan anjeun, ogé?

6. Anjeunna sigana moal ngantunkeun pamajikanana.

Saeutik pisan lalaki anu kawin bener-bener nyésakeun pamajikanana pikeun kakasihna, sareng kamungkinan anjeun sanés pengecualian anu ngabuktikeun aturanana.

Cerai mangrupikeun masalah anu penting pisan, sareng aya seueur hal anu bakal ngajagaan anjeunna dina perkawinan, henteu paduli kumaha bagja anjeunna ngaku aya di éta.

Entong percanten kana cariosanna, nalika tindakanana sadayana leres-leres diitung di dieu. Nalika anjeun bogoh ka lalaki anu nikah, ieu tiasa sesah pikeun diémutan - tapi anjeun kedah.

7. Anjeun meureun nuju mikaresep pisan, ngan sakedik.

Ieu panginten janten sesah pikeun ngaku ka diri anjeun, tapi ieu hubungan anu picilakaeun, sareng éta tiasa geulis seksi.

Anjeun kedah terang yén meureun aya bagian ti anjeun anu nuju nyepak tina ideu salingkuh. Sareng éta anu pasti aya di pihak na.

youtuber pang beungharna di dunya

Ieu panginten henteu leres pikeun anjeun pisan, tapi upami éta, émut yén lamun anjeunna ninggalkeun pamajikanana, sagala résiko éta bakal murag.

Hubungan anjeun kamungkinan bakal robih saluareun sadaya pangakuan, sareng anjeun kedahna nungkulan tantangan anjeunna pikeun ngaleupaskeun cerai na.

Anjeun bakal ujug-ujug ngamimitian hirup dina sadidinten sadidinten, tinimbang ngan ukur ngarebut momen karep, sareng ujug-ujug anjeunna sigana henteu pikaresepeun.

8. Upami aya murangkalih anu kalibet, anjeun nuju maén sareng seuneu.

Upami lalaki anu nikah anjeun bogoh sareng murangkalih sareng pamajikanana, anjeun bakal ngagaduhan kaayaan anu luar biasa rumit.

Upami anjeunna ngantunkeun pamajikanana pikeun anjeun, éta bakal mangaruhan hubunganna sareng budakna sacara serius.

Upami aranjeunna terang yén bapakna ninggalkeun indungna pikeun anjeun, aranjeunna henteu dipikaresep haneut ka anjeun, anu bakal nyiptakeun sababaraha gesekan serius antara anjeun sareng anjeunna.

9. Masalah perkawinan na henteu sadayana turun ka dirina.

Pasti, anjeunna panginten parantos nikah ka batur anu ngan ukur maot sauyunan . Tapi upami henteu, masalah dina perkawinan na henteu sadayana turun ka dirina.

Anjeunna panginten ngagaduhan masalah, atanapi pendekatan anu tangtu pikeun hubungan serius anu tiasa nyababkeun masalah diantara anjeun duaan langkung jauh teuing.

Entong murangkalih diri anjeun yén éta bakal béda sareng anjeun.

10. Anjeun saheulaanan.

Hésé pikeun nampa ieu, tapi henteu masalah kumaha anjeunna sumanget ka anjeun ayeuna sareng kumaha sigana anjeunna bogoh ka anjeun, éta ngan ukur hitungan waktos sateuacan anjeun mimiti janten komplikasi, sareng anjeunna bosen ka anjeun.

barang senang dilakukeun nalika anjeun bosen di bumi

Nyolong waktos kanggo sasarengan nyaéta seksi pikeun ngamimitian, tapi teu lami janten sesah.

Selingkuhan nyéépkeun waktos sareng ngimpina logistik, sareng nalika pikagumbiraeun tina tahap awal hubungan anjeun parantos lungsur, anjeunna bakal gancang bosen éta.

3 Cara Pikeun Maju Tina Perhatosan

Kuring yakin sababaraha éta hésé dibaca, tapi anjeun panginten kedah ngupingkeunana.

Sareng ayeuna, anjeun kedah neuteup ka hareup sareng milarian terang naon anu badé dilakukeun.

Sanaos anjeun bogoh ka lalaki nikah ieu ayeuna, aya sababaraha cara pikeun nyingkahan diri tina kaayaan ieu.

1. Buang anjeunna.

Abdi terang, kuring terang. Ieu mangrupikeun pendekatan anu saderhana pisan, sareng kuring yakin anjeun parantos ngupingkeun sajuta kali, khususna ti babaturan pangsaéna sareng sadaya jalma anu cinta anjeun ... upami anjeun parantos ngawartosan aranjeunna.

Tapi anjeun kedah ngémutan ati-ati pisan naha hubungan ieu nyayogikeun anjeun naon-naon anu positip pisan, atanapi naha éta waktuna pikeun motong tali sadayana.

Luhureun sadaya, janten bageur ka diri anjeun, sareng pastikeun anjeun ngaku nalika hubungan sareng lalaki anu nikah mimiti nyababkeun anjeun cilaka.

2. Tanggal sareng lalaki sanés.

Upami anjeun henteu tiasa nyandak diri pikeun putus sareng anjeunna, maka sahenteuna buka pilihan anjeun.

Ngiringan kencan sareng lalaki sanés. Flirt sareng jalma panas éta di damel. Coba kencan online. Anjeun leres-leres bébas ningali jalma séjén.

Barina ogé, anjeun duaan henteu éksklusif. Anjeunna masih bobo sareng pamajikanana, henteu masalah naon anu anjeunna tiasa klaim.

Ningali jalma anu sanés tiasa ngingetan yén aya seueur lauk di laut, sahingga nalika éta, ampir teu bisa dihindari, tungtungna, anjeun moal nangis kana és krim anjeun, yakin yén anjeun moal mendakan batur.

3. Tunda barang-barang.

Upami lalaki nikah ieu parantos ngawartosan yén anjeunna badé ngantepkeun pamajikanana pikeun anjeun, maka hébat. Abdi heran upami éta leres-leres kajadian, tapi hé, saha kuring pikeun nangtoskeun kaayaan pribadi anjeun.

Tapi tong teras-terasan ningali anjeunna sareng bobo sareng anjeunna samentawis éta, nalika anjeunna teras-terasan milarian alesan pikeun henteu ngalakukeunana dinten ieu, minggu ieu, bulan ieu, atanapi bahkan taun ieu.

Béjakeun yén anjeun henteu pikir anjeun kedah teras-terasan ningali silih dugi ka anjeunna ngeureunkeun hal-hal sareng pamajikanana.

Bakal gancang janten jelas naha anjeunna leres-leres ngagaduhan niat angkat, atanapi naha éta waktuna pikeun anjeun ngaléngkah.

Masih henteu yakin naon anu kudu dilakukeun ngeunaan parasaan anjeun sareng / atanapi hubungan anu anjeun hubungan sareng lalaki anu nikah ieu?Éta sanés kaayaan anu gampang pikeun aya sareng panginten janten langkung hésé upami anjeun henteu ngagaduhan batur anu tiasa diajak ngobrol. Sanajan anjeun ngalakukeun éta, éta panginten henteu nétral. Éta tempat pembimbing hubungan tiasa sumping sareng janten kuping ngupingkeun anjeun sareng sora pikeun nawiskeun nasihat anu dianggap hadé.Ngobrol online ka ahli hubungan ti Hubungan Pahlawan anu tiasa ngabantosan anjeun terang naon anu bakal di pikahareupeun hubungan anjeun. Kantun.

Anjeun ogé resep: