'Saha anjeun?': Réréncangan Addison Rae, Caitlyn Rae, nyanghareupan panangan pikeun membela bintang TikTok tina kritik online

>

Caitlyn Rae, anu kawéntar dikenal janten babaturan bintang TikTok Addison Rae, nembé ngunggah pidéo kana saluran YouTube na anu judulna 'lets just get this over with.' Anjeunna nyawalakeun benci online anu ditampi anjeunna sababaraha bulan ka pengker dina klip éta.

YouTuber nyarios sacara rinci ngeunaan sosobatanana sareng bintang 'He All That'. Caitlyn ogé nyarioskeun kumaha parasaanna ngeunaan komén-komén anu pikasieuneun anu anjeunna tampi dina tilas 'Cheers, Brother!' podcast.

Umur 21 taun mimiti katingali sareng Addison Rae nalika anjeunna ngeposkeun gambar duaan babarengan dina Instagram dina Januari. Dua éta katingali dina Rolls Ryce kalayan tulisanana:





'Dua kacang polong dina polong? Langkung siga dua Rae dina ROYCE. '
Tingali tulisan ieu dina Instagram

A post shared by caitlyn rae (@ caitlyn.rae)

Ti saprak éta, duanana parantos katingali nongkrong pisan. Fans gancang nangtoskeun Caitlyn Rae pikeun nongkrong sareng sensasi TikTok ngan ukur pikeun ngaku terkenal.




Caitlyn Rae ngaréspon kritik ngeunaan sosobatan sareng Addison Rae

Penduduk asli Boston ngalih ka Los Angeles pikeun ngudag karirna salaku YouTuber. Ti saprak éta, Caitlyn Rae parantos kasohor ku vlog sareng pidéo tangtangan na.

chris benoit sabab maot

Pencipta eusi bahkan membela Addison Rae saatos aub dina sababaraha kontrovérsi taun ayeuna, kalebet karepna pikeun jadi reporter , janten bagian tina pilem aslina Netflix , sareng dikenal salaku anu matak nyeri haté di LA .

Tingali tulisan ieu dina Instagram

Pos anu dibagi ku Def Noodles (@defnoodles)



Kapribadian média sosial nyarios:

'Budak awéwé éta henteu ngarobah kuring pisan. Jalma-jalma hoyong pisan fokus kana nomer kuring sareng nomer dirina. Kuring sobat sareng Addison (Rae) kusabab sajuta alesan, sareng pengikutna henteu aya hubunganana sareng éta. Anjeunna henteu tiasa ngagaduhan média sosial, sareng mojang éta tetep tiasa janten salah sahiji babaturan kuring anu pangsaéna. '
Tingali tulisan ieu dina Instagram

A post shared by caitlyn rae (@ caitlyn.rae)

Caitlyn Rae teras-terasan nyarios ngeunaan kerendahan Addison Rae:

'Budak awéwé éta hudang énjing sareng henteu émut yén anjeunna kasohor satengah waktos, muhun? Siga kuring sacara harfiah bakal seuri anjeunna ngeunaan éta sabab hiji dinten anjeunna bakal sareng Kourtney Kardashian, teras anjeunna bakal ninggalkeun Kourtney, teras anjeunna bakal resep, naon anu anjeun lakukeun? Hayu urang angkat és krim. Kuring bakal resep, wah, kuring henteu percanten yén kuring jalma anu mimiti anjeun pikir saatos nongkrong sareng Kourtney Kardashian. '

Fans ngaréaksikeun ka Caitlyn ngabela Addison

Tilasna ngagaduhan langkung palanggan 402K dina YouTube, tapi anjeunna henteu nampi popularitas anu sami online sapertos Addison, anu parantos ngasilkeun langkung 4,74 juta palanggan dina platform anu sami.

Fans bingung pikeun ningali Caitlyn ngabela anjeunna online. Salah sahiji kipas anu getol Addison Rae nyarios:

'Saha gadis ieu? Anjeunna 100 x langkung ngaganggu tibatan Addison Rae. Caitlyn, naon sungut sampah anjeun gaduh. Upami Addison nyarioskeun cara jahiliah anu anjeun lakukeun, anjeunna moal ngagaduhan nomer, tawaran mérek, atanapi silaturahim anu dipimilik ku anjeunna. Anjeun tiasa terang tina tujuan anjeun tanpa nganggo sampah. Naha anjeun masangkeun ieu pikeun naék angka anjeun? Addison Rae, ieu anu anjeun badé nongkrong? '
Fans réaksi ka Caitlyn

Fans ngaréaksikeun kana video YouTube panganyarna Caitlyn 1/3 (Gambar ngalangkungan @defnoodles, Instagram)

Fans réaksi ka Caitlyn

Fans ngaréaksikeun kana video YouTube panganyarna Caitlyn 2/3 (Gambar ngalangkungan @defnoodles, Instagram)

Fans réaksi ka Caitlyn

Fans ngaréaksikeun kana video YouTube panganyarna Caitlyn 3/3 (Gambar ngalangkungan @defnoodles, Instagram)

Sanaos jalma-jalma ngarecah YouTuber dina Instagram, fans Caitlyn Rae nunjukkeun dukungan anu hébat dina bagian koméntar YouTube na.

Fans ngadukung Caitlyn

Fans ngadukung video YouTube panganyarna Caitlyn 1/2 (Gambar ngalangkungan YouTube)

Fans ngadukung Caitlyn

Fans ngadukung video YouTube panganyarna Caitlyn 2/3 (Gambar ngalangkungan YouTube)

abdi ngaraos parah pisan ayeuna. abdi leres-leres sono kana kontén anjeun, tapi ningali anjeun datang deui siga kuring sedih. abdi ngahargaan anjeun & ily. mugia anjeun henteu kunanaon, punten jaga<3

- inanina ☁️ (@xninaxb) 30 Juli 2021

anjeun sacara harfiah pantes sagalana

- ᵎᵎ eliza (@mebzfv) 30 Juli 2021

urang bogoh pisan ka anjeun caitlyn nyandak sadaya waktos anu anjeun peryogikeun pikeun ngaraos langkung saé, kami bakal ngantosan anjeun kalayan langkung cinta

- Len🦋 (@addixtini) 30 Juli 2021

ey budak na sedih pisan ningali anjeun sapertos kitu tapi kuring yakin yén anjeun terang kumaha kahirupan kadang-kadang ngabandungan sareng anjeun ngan ukur kedah ngalangkungan waktos-waktos ieu .. Sigana anjeun ngarobih kahirupan anu cukup pikeun anu langkung saé sareng anjeun pantes paling mutlak jadi jaga waé nepi sareng jaga

- Vladimir Grigorov (@vladimir_GGG) 31 Juli 2021

abdi gering yén anjeun bahkan kedah ngadamel pidéo ieu tapi ogé ngan ukur terang yén kami ningali anjeun & kami didieu pikeun anjeun & ngan hoyong ningali anjeun senang, naon waé anu anjeun kedah lakukeun pikeun dugi ka dinya. émut anjeun jalang goréng sareng jalang goréng sok bounceback

- sara (@iiitsara) 31 Juli 2021

Addison Rae teu acan ngoméntaran pidéo Caitlyn Rae sapertos ayeuna.