WWE News: Braun Strowman ngajelaskeun naha anjeunna milih murangkalih salaku pasangan tim tag na

>

Naon carita na?

WWE's extravaganza WrestleMania taunan kaliwat urang sareng acara éta ningali Juara Juara Tim Raw Raw anyar anu dinobatkeun. Bar kaleungitan gelar pikeun Braun Strowman sareng, ogé, budak umur 10 taun namina Nicholas anu Strowman sacara acak dipilih ti balaréa.

Monster among Men ayeuna parantos ngungkabkeun alesan kunaon anjeunna milih budak awéwé salaku pasangan WrestleMania na.

Upami anjeun henteu terang ...

A Battle Royal diayakeun di Raw sababaraha minggu ka pengker pikeun nangtoskeun nomer hiji contenders pikeun Tag Team Championship di WrestleMania. Pikeun jalma anu kaget pisan, Braun Strowman meunang pertandingan nyalira.





Nalika mimitina keukeuh yén anjeunna henteu peryogi pasangan tim tag, Strowman engké dicarioskeun ku GM Kurt Angle yén anjeunna kedah milih batur. Sing saha jalma dikabarkan janten Superstars mimitian ti Bobby Lashley dugi ka Rey Mysterio, tapi WWE narik ati dina acara éta.

Haténa masalah

Nalika waktuna sumping pikeun Monster Among Men pikeun ngungkabkeun pasangan tim tag na, Braun ngareuwaskeun hadirin ku nyatakeun yén rakana moal salah saha waé ti ruang ganti. Nyatana, Strowman ngawartoskeun ka pemirsa langsung yén salah saurang diantarana bakal janten réncangna sareng angkat ka balaréa milari calon anu cocog.



Akhirna, anjeunna muncul sareng nonoman 10 taun anu namina Nicholas. Malah langkung matak ngareureuwas, Strowman sareng Nicholas ngéléhkeun The Bar janten Juara Tim Tag Raw. Dina hiji wawancara saatos pertandingan, Strowman ayeuna parantos ngungkabkeun kunaon anjeunna milih pilihan anu anéh (kahadean Cagesideseats):

Anjeun terang, jujur, kuring henteu ngagaduhan rencana sumping kana WrestleMania. Kuring ngalakukeun seueur pamikiran sareng jiwa milarian dina waktosna kuring balik ka leuweung nalika kuring bersantai nyalira sareng ngan ukur ngeunaan énergi dina hawa di dieu wengi ayeuna di New Orleans ... hal dina haté kuring ngawartosan ieu anu Abdi kedah ngalakukeun. Janten kuring kaluar kana riungan sareng kuring mendakan lalaki ngora ieu sareng anjeunna ngabantosan kuring narik kameunangan pikeun urang dua wengi ayeuna di WrestleMania.

Naon salajengna?

Tetep katingal naon anu badé dilakukeun WWE sareng timna. Naha Braun sareng Nicholas bakal ngagaduhan pertandingan anu langkung seueur? Ngan ukur waktos bakal nyebatkeun!

Pangarang nyandak

Aman pikeun nyatakeun yén leres pisan henteu aya anu ningali ieu sumping di WrestleMania. Jelas yén Braun disetél janten nyanghareupan perusahaan payun, sareng ieu panginten alur carita anu bakal ngajantenkeun anjeunna langkung populér ku pemirsa anu langkung ngora.