Top 5 juara Royal Rumble pangkolotna dina sajarah WWE

>

# 3 2016 Royal Rumble, Triple H - 46 taun, 5 bulan, sareng 28 dinten

Tripel H nangtung jangkung saatos 2016 Royal Rumble

Tripel H nangtung jangkung saatos 2016 Royal Rumble

Anggota Évolusi séjén anu muncul dina daptar élit ieu nyaéta juara Royal Rumble 2 kali, Triple H. 'The King of Kings' meunang Royal Rumble kahijina di 2002 saatos anjeunna lebet di # 22.

naha kuring cukup pikeun anjeunna

Opat belas taun ka pengker, Triple H ngajantenkeun kejutanna balik ka ring salaku entrant final dina Royal Rumble Match. Roman Reigns ngabélaan Championship WWE World Heavyweight ngalawan 29 Superstar séjén dina kontes éta. Pikeun ngajantenkeun hal-hal anu langkung nangtang pikeun Reigns, Vince McMahon ngajantenkeun anjeunna janten pendatang munggaran.





#OnThisDay di 2016, @TeladanRasul lebet kana Royal Rumble di nomer 30 kanggo menangkeun pertandingan & #WWE Kajuaraan

Ieu mangrupikeun kahiji kalina kajawaraan wwe dibélaan dina pertandingan gempur saprak 1992. #RoyalRumble # royalrumble2021 #hhh #tripleh pic.twitter.com/I36ON5M8We

- The Beermat (@TheBeermat) 24 Januari 2021

Sateuacan mayar-per-panémbong, Reigns sacara brutal nyerang Triple H. 'The Game' males dendam éta ku ngaleungitkeun 'The Big Dog' ti Royal Rumble. Tripel H sareng Dean Ambrose mangrupikeun dua Superstar anu terakhir dina ring. HHH umur 46 taun ngalungkeun sainganna ka luar daérah cincin sareng ngamankeun WWE World Heavyweight Championship.



Gulat sareng periode anu paling lami antara kameunangan Royal Rumble nyaéta Triple H. Anjeunna meunang di 2002 sareng deui di 2016. pic.twitter.com/aZPcx89LtH

- Stats Gulat (@WrestlingFacts) 27 Januari 2019

Akhirna, Triple H kaleungitan gelar Roman Reigns dina acara utama WrestleMania 32. Masih, 'The Game' nyiptakeun rékor anyar ku janten Superstar pangkolotna anu kéngingkeun Royal Rumble saatos asup ka tempat terakhir.

Sateuacanna 3/5 TERAS