25 Henteu Bullsh * t Tandatangan Salaki Anjeun Ngan Henteu Cinta Anjeun Deui

Sadaya perkawinan ngalangkungan pasang surut.

Sareng, sakumaha waktos ngalangkungan, cara-cara anjeun nunjukkeun kanyaah anjeun silih tiasa robih.

Tapi anjeun panasaran naha salaki anjeun masih bogoh pisan ka anjeun?



Upami anjeun gaduh mamang, naroskeun ka diri sabaraha tina tanda ieu anu anjeun tiasa tingali dina anjeunna sareng dina perkawinan anjeun.

Langkung seueur ningali, kamungkinan anjeun salaki henteu bogoh ka anjeun deui.



1. Anjeunna lirén naroskeun perkawis kahirupan anjeun.

Sakali mangsa, anjeun bakal nyéépkeun sakedik waktos nyarioskeun ngeunaan dinten-dinten anjeun.

Éta mangrupikeun hal anu alit, tapi éta ngamungkinkeun anjeun tetep up to date sareng hal-hal anu penting (sareng, enya, kadang-kadang henteu pati penting) dina kahirupan masing-masing.

Tapi éta paguneman parantos lami lirén.



Anjeun nyobian ngajaga aranjeunna bari, tapi salaki anjeun henteu paduli.

Sareng ayeuna anjeunna henteu kantos naroskeun perkawis dinten anjeun, padamelan, babaturan, kulawarga, atanapi naon waé pikeun masalah éta.

Anjeun masih nyobian naros ka anjeunna, tapi anjeunna henteu pernah bales.

2. Anjeunna henteu ngupingkeun anjeun.

Nalika anjeun atos ngalibetkeun anjeunna dina paguneman - bahkan anu biasana ngeunaan ngurus budak atanapi hateup anu bocor - anjeunna ngan ukur zona kaluar.

Anjeun kenging seseruan atanapi unggeuk, tapi anjeun tiasa nyebatkeun yén anjeunna bieu di rohangan sareng anjeun, sacara mental.

Anjeunna nuju mikirkeun hal anu sanés, ningali telepon na, nonton TV, atanapi ngalakukeun anu sanés tibatan museurkeun perhatian na kana naon anu anjeun carioskeun.

Anjeun panginten ogé nyarios sareng témbok bata.

3. Anjeunna parantos narik sadayana kaasih.

Seueur pasangan bakal nguseup nalika gugah dina énjing atanapi sateuacan bobo.

Anu sanésna rangkulan sahenteuna sakali sapoé.

Sareng aya anu ngarangkul sasarengan dina sofa dina sonten.

Aya seueur cara nunjukkeun kaasih salaki , tapi salaki anjeun parantos lirén ngalakukeun salah sahiji hal ieu.

Naon deui, upami anjeun nyobian nunjukkeun kaasih, anjeunna narik jauh ti anjeun.

dimimitian deui dina hubungan sareng jalma anu sami

4. Anjeunna henteu ngadorong kaakraban fisik.

Kalayan kecap séjén, anjeunna sigana henteu resep ngalakukeun hubungan séks sareng anjeun deui.

Hayu urang jujur, dina seueur - sanaos henteu sadayana - perkawinan, éta lalaki anu ngagaduhan dorongan kelamin anu langkung luhur sareng anu ngagagas kelamin langkung sering tibatan henteu.

Tapi perjalanan anjeun ka kamar tidur sadayana tapi garing, sareng nalika anjeun ngaturkeun anjeunna antawis lambaranana, éta ngaliwatan usaha anjeun.

Naon deui, jinisna - upami aya - parantos janten mékanis. Teu aya kaakraban anu nyata, teu aya hubungan émosional. Éta ngan ukur kasus ngalaksanakeun padamelan sareng jalan misah deui.

Hiji peringatan alit: upami ieu hiji-hijina tanda anu anjeun tingali, anjeun panginten hoyong mertimbangkeun naha salaki anjeun ngalaman masalah kinerja anyar dina ranjang. Ieu panginten perkawis anjeunna pisan anu anjeunna henteu hoyong hubungan seksual kusabab sieun éta bakal kajadian deui.

5. Anjeunna henteu ngalakukeun hal-hal anu anjeun nyungkeun anjeunna pigawé.

Urang sadayana nyungkeun jodo ti waktos ka waktos. Urang panginten peryogi aranjeunna ngabantosan naon waé atanapi ngurus tugas anu khusus.

Nalika perkawinan dina kaséhatan anu séhat, pamundut éta bakal dibales tanpa teuing keluhan.

Tapi upami salaki anjeun henteu bogoh deui ka anjeun, anjeunna bakal ngacow sareng ngabobodo naon waé anu anjeun nyungkeun anjeunna.

Sareng anjeunna sigana bakal ngan ukur nuturkeun sareng ngalakukeun éta hal-hal sakedik waktos.

Unggal waktos sanésna, anjeunna bakal mendakan alesan kunaon anjeunna henteu tiasa ngalakukeun éta.

6. Anjeunna langkung egois tibatan baheula.

Intina sateuacanna ngan ukur salah sahiji conto kumaha anjeunna bakal nembongkeun tingkah polah langkung egois tibatan anu anjeunna lakukeun sateuacanna.

Sacara umum, anjeunna bakal ngalakukeun hal-hal anu pikaresepeun anjeunna tibatan aranjeunna resep.

Kahoyongna diditu sareng anjeunna langkung hoream milari kompromi.

Janten anjeun tuang naon anu anjeunna hoyong tuang, anjeun angkat ka tempat anu dipikahoyong, anjeun ngalakukeun anu dipikahoyong.

dr dre mantan pamajikan michelle net hargana

Kahayang anjeun (komo kabutuhan anjeun) nyandak korsi deui.

7. Anjeunna ngadamel langkung seueur rencana tanpa anjeun.

Anjeun panginten kantos gaduh kahirupan nyalira di luar perkawinan, tapi salaki anjeun ayeuna nyandak éta ka tingkat anu anyar.

Anjeunna sigana bakal ngalakukeun sababaraha hal unggal akhir minggu, anjeunna sering angkat sareng rerencangan, sareng anjeunna nyéépkeun sonten pikeun ngalakukeun sababaraha hobi.

Lila pisan dinten-dinten nalika anjeun bakal nyéépkeun proporsi waktos anjeun babarengan. Anjeun parantos dipinggirkan dina hubungan anjeun nyalira.

Tujuanana nyaéta, tangtosna, nyingkahan nyéépkeun waktos sareng anjeun sabab anjeunna parantos ragrag kanyaah sareng anjeun.

8. Anjeunna henteu hoyong angkat kencan sareng anjeun.

Henteu ngan ukur anjeunna nyéépkeun seueur waktos jauh ti anjeun, anjeunna ogé henteu resep pisan dina jalan naon waé tanggal wengi sareng anjeun.

Acara-acara dimana anjeun nempatkeun sadaya gangguan ka hiji sisi sareng fokus pisan kana hiji-hiji deui ayeuna aya anu saenyana.

Anjeunna ngadamel alesan naha anjeun henteu kedah angkat atanapi tetep nempatkeunana dugi minggu sareng bulan parantos kalangkung.

Anjeunna nganuhunkeun nyandak anjeun kaluar pikeun ulang taun anjeun atanapi ulang taun, tapi sanajan éta anjeunna nyobian tetep konci low.

9. Anjeunna nuju lirén muji anjeun.

Éta saé upami jalmi anu anjeun resep ningali anjeun sareng nyarios yén anjeun katingali saé.

Meureun anjeun tiasa bérés rambut atanapi pakéan sakedik benten atanapi hérang salami sapeupeuting.

Atanapi naha éta ngan ukur cara cahaya panonpoe neunggeul raray anjeun dina malem usum panas haneut di kebon.

Ngan, salaki anjeun sigana henteu merhatoskeun hal-hal ieu deui.

Anjeun sacara harfiah teu tiasa émut waktos terakhir anjeunna nyarios nanaon tentang anjeun, sanaos anjeun parantos ngalakukeun usaha khusus pikeun anjeunna.

10. Anjeunna ngarawat jalma sanés langkung saé tibatan memperlakukeun anjeun.

Pikeun jalma anu pernah ngaku bogoh ka anjeun, salaki anjeun gaduh cara anu lucu pikeun ningalikeun éta.

Anjeunna ayeuna sigana langkung saé pikeun jalma sanés tibatan anjeunna nuju anjeun.

Pujian éta anjeun henteu kénging deui dipasihkeun ka jalma sanés.

Anjeunna ngadangukeun sacara ati-ati sareng minat asli pikeun naon anu ceuk batur, tapi sanés anjeun.

Anjeunna loma ku waktos sareng artosna nalika jalma sanés prihatin.

Ieu ngan saukur nunjukkeun kumaha saeutik anjeunna ngahargaan anjeun sareng perkawinan anjeun ayeuna.

11. Anjeunna langkung ambek ka anjeun.

Sarerea tiasa janten sakedik pondok sareng pasanganna ti jaman ka jaman. Setrés dina jero sareng luar hubungan tiasa ngajantenkeun urang teu marah.

Tapi dina perkawinan anjeun, ieu parantos janten kajadian anu biasa.

Salaki anjeun siga henteu kasabaran pikeun anjeun sareng gancang ambek, bahkan dina hal-hal pangleutikna.

Anjeun parantos perhatoskeun kumaha sering anjeunna naékkeun sora na atanapi nyarios anu pikasieuneun, nyeri haté nalika anjeun nyarios atanapi nyarios anu anjeunna henteu resep.

12. Anjeunna nunjukkeun 'kasalahan' anjeun.

Dina perkawinan naon waé, anjeun kedah diajar nampi yén pasangan anjeun henteu bakal salawasna ngalakukeun hal-hal anu anjeun resep ngalaksanakeunana.

Dina perkawinan anu séhat, hal-hal ieu gampang dipopohokeun sabab henteu penting pisan.

Tapi upami salaki anjeun henteu bogoh ka anjeun deui, anjeunna sigana bakal ngawartosan yén anjeun ngalakukeun éta sadayana salah.

Anjeunna bakal nyempad metode anjeun sareng nunjukkeun kumaha 'bodo' anjeun pikeun henteu ngalakukeun hal-hal ku jalanna.

Malah anu langkung parah, anjeunna bakal ngamimitian nyebatkeun kualitas fisik anjeun anu anjeunna henteu resep deui.

Keriput, rambut kulawu, bit langsing - anjeunna bakal bemoan yén anjeun parantos 'ngantepkeun diri sorangan' bari nolak ngaku kumaha awakna ogé parantos robih.

13. Anjeunna bad sungut anjeun di hareup batur.

Éta mangrupikeun hal anu sakedik ngorondang ngeunaan pasangan anjeun ka babaturan atanapi kulawarga - urang sadayana ngalakukeun sababaraha hal.

Éta hal anu sanés pikeun nyarios kirang ngeunaan pamajikan anjeun nalika anjeunna aya sareng tiasa nguping unggal kecap.

Éta leres pisan kejem sareng tiasa ngantepkeun anjeun asa diserang sareng isin.

Anjeunna tiasa nyusun digs ieu salaku lulucon, tapi éta nanaon tapi lucu.

14. Anjeunna henteu pernah senang, henteu masalah naon anu anjeun lakukeun.

Anjeun tiasa angkat ka tungtung bumi pikeun anjeunna, tapi éta moal cekap.

naha kuring teu gaduh réréncangan

Henteu paduli kumaha anjeun nyobian nyenangkeun anjeunna sareng nyumponan kabutuhanana, sok aya anu anjeunna geuleuh.

Anjeun henteu nampi ucapan hatur nuhun pikeun sadayana anu anjeun lakukeun pikeun anjeunna. Anjeun séhat sareng leres dianggap entong .

Sareng anjeunna ngarepkeun anjeun pikeun bersyukur pikeun hal-hal pangleutikna anu anjeunna lakukeun, sareng anjeunna janten kesel upami anjeun henteu sadar kana usahana.

15. Anjeunna nyingkahan komunikasi nalika anjeun henteu babarengan.

Dina masalah mimiti hubungan anjeun, anjeun tiasa SMS atanapi nyarios dina telepon salami umur.

Poe ieu, nalika anjeun papisah sareng silih, anjeunna nyobian anu pangsaéna pikeun henteu komunikasi sareng anjeun pisan.

Anjeunna henteu pernah ngajawab telepon anjeun sareng tiasa nyandak umur anjeunna pikeun maca sareng ngabales pesen anjeun - upami anjeunna malah ngaganggu.

Éta cara na pikeun nétélakeun yén anjeun henteu penting deui pikeun anjeunna nyéépkeun sababaraha menit pikeun ngaku aya anjeun.

16. Anjeunna henteu sono ka anjeun.

Henteu ngan anjeunna bakal nyobian henteu nyarios sareng anjeun nalika anjeun papisah, anjeunna henteu katingalina sono pisan ka anjeun nalika anjeun ngahiji deui.

Henteu aya paningkatan samentawis dina mood atanapi tingkah laku anjeun ka anjeun.

Teu aya kecap anu nunjukkeun yén anjeunna bakal resep anjeun aya di tempatna sareng anjeunna.

Teu daek ngawartosan anjeun kumaha anjeunna atanapi naroskeun kaayaan anjeun.

Hal-hal ngan saukur balik deui ka kumaha kaayaanana.

17. Anjeunna henteu nyarioskeun perkawis masa depan babarengan.

Aya waktos nalika anjeun badé ngadamel rencana kanggo waktos payun anjeun badé nyéépkeun sasarengan.

Anjeun bakal ngagaduhan tujuan sareng impian pikeun kahirupan anu langkung saé. Kulawarga, ngalih ka lingkungan anu langkung saé, sareng seueur liburan anu anjeun candak.

Tapi rupa-rupa paguneman éta henteu kajadian deui. Ka hareupna henteu diucapkeun perkawis rumah tangga anjeun.

Kunaon

Kusabab salaki anjeun henteu leres ningali anjeun babarengan dina jangka panjang.

Atanapi sabab anjeunna ningali anjeun sasarengan (ku alesan naon), tapi anjeunna henteu nganggap nanaon bakal ningkat.

18. Anjeunna henteu ngahargaan anjeun ku sababaraha cara alit.

Nalika rasa hormat garing, anjeun terang yén cinta parantos ical ogé.

Sareng salaki anjeun ngalakukeun seueur hal anu nunjukkeun kurang hormat ka anjeun.

Sugan anjeunna mutuskeun pikeun milarian inuman damel sonten tanpa konsultasi sareng anjeun atanapi ngawartosan iraha anjeunna bakal ka bumi.

Meureun anjeunna ngabohong anjeun sacara rutin, bahkan perkawis hal-hal alit.

Atanapi anjeunna nyéépkeun artos dibagi anjeun di tukangeun anjeun?

Aya seueur pisan cara anjeunna tiasa ngahargaan anjeun, tapi sadayana nunjukkeun yén anjeunna henteu bogoh ka anjeun.

19. Anjeunna hilap kaping penting.

Nalika aya hal anu penting pikeun anjeun, anjeun condong émut.

Tapi salaki anjeun sacara rutin mopohokeun ulang taun, ulang taun, atanapi tanggal penting anu sanés.

Malah hal-hal sapertos janji rumah sakit anjeun panginten atanapi gaduh dinten ageung pikeun anjeun damel - anjeunna moal émut aranjeunna kecuali anjeun ajakan anjeunna dina jangka waktu payun.

Anjeunna tiasa ngaku yén anjeunna janten hilap (sareng ieu tiasa kajantenan), tapi sanaos anjeun nyeratna dina tulisan beureum ageung dina kalénder, anjeunna mendakan cara pikeun mopohokeun éta.

20. Anjeunna henteu nempatkeun usaha deui.

Seueur hal-hal di luhur ngagolak kana hiji hal ieu: salaki anjeun ngan saukur henteu hoyong nempatkeun upaya perkawinan anjeun deui.

Anjeunna nuju mariksa émosional, sacara fisik, sareng sacara praktis.

Anjeunna ngantepkeun hubungan basisir sapanjang asumsina anjeunna henteu kedah seueur ngalakukeun, tapi teu aya dorongan anu nyata pikeun anjeunna pikeun ngalereskeun hal-hal.

Anjeunna henteu hoyong nyandak tanggung jawab éta sareng resep jalan gampang pikeun lalaunan ngamungkinkeun perkawinan anjeun gagal.

21. Anjeunna nyobian ngarobah barudak anjeun ngalawan anjeun.

Ieu mangrupikeun hal anu leres anu kedah dilakukeun, tapi sababaraha lalaki bakal tunduk kana lemah ieu.

Upami anjeun ngagaduhan murangkalih, aranjeunna bakal ngusahakeun anu pangsaéna pikeun janten kolot anu dipikaresep.

Aranjeunna bakal ngahinakeun anjeun, nyarios anu goréng ngeunaan anjeun, sareng ngalakukeun naon anu aranjeunna mampu pikeun ngarusak hubungan anjeun sareng murangkalih anjeun.

Naha aya tanda anu langkung ageung yén salaki anjeun henteu bogoh ka anjeun tibatan ngagunakeun murangkalih anjeun pikeun menyakiti anjeun?

22. Anjeunna ngagoda awéwé-awéwé sanés.

Anjeunna genit sareng awéwé sanés sareng anjeunna henteu nyobian nyumputkeun ieu ti anjeun.

Naha éta dihaja atanapi henteu, pesen na jelas: anjeunna mendakan awéwé sanés anu pikaresepeun, tapi sanés anjeun.

Anjeun bahkan tiasa curiga yén anjeunna henteu satia ka anjeun, atanapi ngagaduhan bukti yén anjeunna parantos ditipu.

23. Anjeunna henteu kalangkang soca upami anjeun genit sareng lalaki sanés.

Anjeun tiasa nyobian nyababkeun anjeunna timburu ku jalir sareng lalaki anu sanés, tapi salaki anjeun henteu némbalan sakedik.

sabaraha lami bobogohan sateuacan hubungan

Anjeunna henteu bogoh ka anjeun deui, sareng anjeunna henteu ningali lalaki séjén ieu salaku ancaman.

Pikeun anjeunna, minat anjeun ka batur ngan ukur negeskeun parasaan nyalira (atanapi kakuranganana).

24. Anjeunna henteu hoyong nyarioskeun perkawis éta.

Nalika anjeun nyobian ngalaksanakeun anjeunna dina paguneman ngeunaan kaayaan perkawinan anjeun, anjeunna henteu hoyong terang.

Anjeunna mareuman anjeun sareng nolak nyarioskeun perkawis masalah anu anjeun hadapi.

Anjeunna disengage sareng nunjukkeun henteu daék nyobian nyalametkeun perkawinan.

25. Anjeunna nyalahkeun anjeun kaayaan nikah anjeun.

Upami anjeun tiasa ngajantenkeun anjeunna nyarioskeun hubungan anjeun anu gagal, anjeunna nyalahkeun pas dina taktak anjeun.

Éta lepat anjeun pikeun nyetir anjeunna jauh.

Éta lepat anjeun pikeun henteu nyobian langkung seueur.

Éta lepat anjeun pikeun ngarobah ti jalma anu anjeunna cinta.

Éta lepat anjeun pikeun nyobian ngarobih anjeunna sareng henteu nampi anjeunna pikeun saha anjeunna.

Éta lepat anjeun pikeun… sadayana.

Aya anjeun ngagaduhan. Masalah perkawinan anjeun dijumlahkeun 25 poin.

Dangukeun, éta henteu pernah saé nyadar yén salaki anjeun - anu anjeun masih bogoh - henteu bogoh ka anjeun deui.

Naha ieu mantra mantra? Kamungkinan.

Nalika cinta geus fizzled kaluar, hubungan teu meunang lila tinggaleun.

Tapi, éta henteu ngaleungit tina kamungkinan kamungkinan salaki anjeun pikeun mendakan deui kacintaanna pikeun anjeun.

Kasempetan éta bakal meryogikeun konseling pasangan sareng seueur kerja keras sareng usaha ti anjeun duaan.

Tapi perkawinan pantes diperjuangkeun - sahenteuna dugi ka anjeun terang yén anjeun parantos masihan anu pangsaéna.

Masih teu yakin naon anu kudu dilakukeun ngeunaan kakurangan cinta salaki anjeun?Ieu sanés kaayaan anu saé anjeun mendakan diri anjeun, sareng ngémutan sadayana ku anjeun dina hal naon anu bakal aya payun pikeun perkawinan anjeun tiasa pikasieuneun. Éta tiasa ngabantosan pisan pikeun ngabahas parasaan anjeun sareng pilihan anjeun sareng ahli hubungan.Janten naha henteu ngobrol online ka pembimbing hubungan ti Hubungan Pahlawan anu tiasa ngabantosan anjeun mutuskeun naon léngkah salajengna, naha anjeun pikir perkawinan anjeun tiasa diatasi. Kantun.

Naon anu anjeun kedah éléh?

Anjeun tiasa ogé resep: