15 Tanda Anu Anjeun Di candak Pikeun Dipasihkeun dina Hubungan Anjeun

Kadang-kadang sesah terang naha anjeun dipikagaduh dina hubungan anjeun ...

… Sareng kadang jelas pisan.

Jalan anu mana waé, upami anjeun curiga yén pasangan anjeun henteu ngahargaan anjeun sakumaha mistina, anjeun panginten leres.





Sugan babaturan anjeun tetep nunjukkeun 'tanda peringatan' atanapi meureun hal-hal parantos bergeser sareng anjeun ayeuna rumaos kirang dipeunteun.

Kami di dieu pikeun ngabantosan anjeun ngalaksanakeun naon anu leres-leres kajadian, sareng naon anu kedah dilakukeun salajengna.



Ieu mangrupikeun 15 tanda yén pasangan anjeun ngiringan anjeun.

1. Aranjeunna henteu salawasna ngubaran anjeun sareng tingkat dasar tina hormat.

Hormat ngalir jauh dina hubungan anu bermakna, tapi dasarna masih kaitung.

Hal saderhana sapertos ngaku nalika anjeun parantos ngalaksanakeun hal pikeun aranjeunna, kumaha waé leutikna, ngahasilkeun bédana pikeun perasaan anjeun ngeunaan diri sareng hubungan.



Sederhana ' hatur nuhun 'Nalika anjeun parantos asak tuang atanapi diberesihan sigana henteu penting, tapi éta ngungkabkeun seueur ngeunaan kumaha perasaan pasangan anjeun ngeunaan anjeun.

Merhatoskeun anjeun nalika ngadamel rencana ogé a tanda hormat . Upami ieu henteu kajantenan, éta mangrupikeun tanda ageung teu hormat.

Tangtosna, kami henteu nyarios yén salaki sareng pamajikan atanapi kabogoh sareng kabogoh kedah nyéépkeun unggal waktos hudang babarengan…

… Tapi penting anjeun duaan pisan sadar ku ayana séwang-séwangan.

Milarian silih sareng pastikeun anjeun duaan raoseun sareng rencana penting dina hubungan anu séhat.

Upami anjeun ngayakeun wengi kaluar sareng réréncangan anjeun nyalira, anjeun henteu kedah ngaraos salah ... tapi anjeun kedah ngantep pasangan anjeun terang.

Nyusun rencana atas nami pasangan anjeun? Nyarios heula ka aranjeunna! Pasangan anjeun kedah ngawartosan anjeun upami aranjeunna parantos ngadaptarkeun anjeun sapeupeuting sareng kolega damel atanapi tuangeun sareng anggota kulawarga - éta dasar, sopan santun.

Ngabolaykeun rencana menit terakhir ogé mangrupakeun no-no anu ageung dina hal ngahargaan batur. Upami pasangan anjeun sering ngalakukeun ieu, éta mangrupikeun tanda yén aranjeunna henteu ngahargaan anjeun sakumaha mistina.

Sakali atanapi dua kali kahartos - hal-hal kajantenan di luar kadali urang! Tapi, sareng ieu dimana aya rasa hormat, parobahan-parobahan ieu kedah ditepikeun ka jalma sanés.

Éta henteu ngajantenkeun anjeun peryogi atanapi putus asa upami anjeun hoyong terang naon anu lumangsung atanapi naha rencana anjeun ujug-ujug kedah robih.

Anjeun bakal ngarepkeun béja parobihan kana rencana anu sanés, ogé, naha éta rapat sareng bos anjeun anu parantos dibolaykeun atanapi wengi kaluar sareng rerencangan anu parantos ditunda.

Upami pasangan anjeun henteu ngupayakeun ngantepkeun anjeun terang naha aranjeunna ngarobih rencana, atanapi tetep ngalakukeunana tanpa alesan anu jelas, aranjeunna nuju nyandak anjeun for teu dibales ku asumsi anjeun moal kick up fuss a.

2. Aranjeunna henteu ngalibetkeun anjeun dina kahirupan aranjeunna sareng henteu resep aub dina kahirupan anjeun.

Ieu sigana siga titik konyol - tangtosna anjeun kalibet dina kahirupan pasangan anjeun.

… Tapi, naha anjeun nyaan ?

Pasti, anjeun ngobrol / téks sadidinten sareng nyéépkeun waktos babarengan, tapi anjeun leres-leres mangrupikeun bagian tina sésa kahirupan aranjeunna?

Naha aranjeunna nyarios sareng anjeun sateuacan nyandak kaputusan ngeunaan kahirupan aranjeunna?

Bagéan tina sasaha sareng saha waé nyaéta ngahargaan ayana dina kahirupan anjeun. Éta hartosna naroskeun nasihat ka aranjeunna, hoyong inputna kana hal-hal, sareng giliran aranjeunna nalika anjeun peryogi dukungan.

Upami pasangan anjeun henteu ngalakukeun ieu, anjeun kaleungitan potongan ageung tina kahirupan aranjeunna.

Kami henteu nyarios yén anjeun kedah siku jalan kana unggal aspék naon anu dilakukeun ku pasangan anjeun, tapi pikaresepeun pikeun diinpormasi sareng mutahir kahirupan aranjeunna.

Upami aranjeunna henteu nyarioskeun naon anu aranjeunna lakukeun atanapi henteu ngalibetkeun anjeun kana hal-hal, éta mangrupikeun tanda yén aranjeunna nyandak anjeun for teu dibales sareng meureun henteu ngahargaan anjeun sakumaha anu anjeun pikahoyong.

Naha aranjeunna aya hubunganana sareng kahirupan anjeun?

Naha aranjeunna naroskeun kumaha kaayaan anjeun, kumaha hobi anjeun, sareng naon anu lumangsung sareng réréncangan anjeun?

Pasti, aranjeunna henteu kedah gaduh kanyaho intim ngeunaan Susan tina akun sareng masalah hubunganana, tapi aranjeunna kedah sadar saha babaturan anjeun, sahenteuna!

Hubungan anu séhat ngalibatkeun dua jalma mandiri ... tapi éta henteu hartosna yén kahirupan anjeun kedah leres-leres pisah.

megatkeun up jeung lalaki deui babarengan sababaraha kali

Upami pasangan anjeun damel sakedik atanapi henteu usaha pikeun ngalibetkeun anjeun dina kahirupan aranjeunna, sareng ngadorong jauh tina terlibat dina diri anjeun, anjeun nuju dipikagaduh sareng aranjeunna henteu ngahargaan anjeun sakumaha kuduna.

Basajan sapertos kitu.

3. Aranjeunna henteu narik beuratna.

Ieu tiasa janten anu rumit kusabab seueur pisan 'tanggung jawab' nalika anjeun sareng batur.

Pikirkeun naon anu aranjeunna sumbangkeun, sareng kumaha ieu ngabandingkeun sareng naon anu anjeun sumbangkeun.

Misalna, sacara finansial, anjeun mayar langkung séwa sareng tagihan tibatan éta? Naha anjeun mendakan masak unggal wengi, sanaos aranjeunna di bumi? Saha padamelan di bumi anu langkung sering?

Pasti, pasangan tiasa netep kana kabiasaan sareng hiji jalma bakal sering ngurus padamelan anu khusus sabab ngan… lakukeun!

Meureun pasangan anjeun biasa pisan pikeun anjeun masak anu aranjeunna pikir anjeun resep sareng henteu leres-leres ningali éta salaku masalah.

p> Pastikeun yén hal-hal karasa silih raos ku sababaraha cara. Upami 'peran' anjeun masak unggal wengi, aranjeunna tetep kedah nyumbang di tempat sanésna, ku cara nyuci piring atanapi ngaluarkeun sampah.

Upami aya sebaran tanggung jawab anu henteu rata atanapi henteu adil, anjeun kedah mikirkeun naon hartosna.

Éta tiasa janten pangawasan anu polos atanapi éta panginten mangrupikeun tanda yén aranjeunna pikir aranjeunna luhur anjeun atanapi yén aranjeunna henteu kedah 'repot-repot' ngabantosan anjeun hal-hal di bumi.

Patarosan anu sanésna ditaros nyaéta: Naha aranjeunna ngadukung anjeun sacara émosional?

Ieu tiasa hésé pisan ngajawab.

Pikeun netelakeunana - anjeun henteu 'malarat' kusabab hoyong perhatian ti pasangan anjeun. Hayang katineung sareng cinta henteu ngajantenkeun anjeun caket atanapi nekat.

Pasti, aya sababaraha wates anu kedah dihargaan, tapi anjeun henteu kedah pernah ngaraos siga anjeun henteu ngagaduhan hak pikeun dirawat.

Hubungan anu saé hartosna ayana pikeun silih, silih asuh, sareng ngadukung pasangan anjeun.

Upami anjeun ngaraos siga anjeun jalma anu masihan sadayana ieu sareng anjeun henteu kénging seueur baliho, pasangan anjeun ngiringan anjeun.

4. Aranjeunna ulah nempatkeun dina usaha.

Anjeun henteu kedah ngarepkeun kembang sareng tuang lilin unggal wengi (sanaos usaha dina acara-acara khusus diarepkeun, leres pisan!), Tapi éta ngabantosan nalika aranjeunna ngahasilkeun sapuan leutik unggal dinten ngingetan éta anjeun dipikacinta sareng dipikahoyong .

Karep sareng perhatian mangrupikeun bagian anu ageung pikeun sareng batur sareng naon anu kedah anjeun ngarepkeun salaku minimum - sareng naon anu anjeun pantes.

Karep sanés hal anu sadayana pikaresepeun ku sadayana, tapi mangrupikeun hal anu penting pisan pikeun hubungan pikeun seueur jalma.

Aya alesan naha sababaraha jalma henteu senang nunjukkeun atanapi nampi kaasih , tangtosna. Ieu pikeun dimangfaatkeun sepanjang waktos.

Kitu cenah, upami teu aya alesan anu nyata di tukangeun kurangna kasih sayang, éta bisa jadi tanda yén pasangan anjeun ngiringan anjeun.

Éta henteu naroskeun teuing pikeun nyepengan batur anu anjeun sering pisan, atanapi hoyong dirangkul nalika anjeun parantos nyatakeun yén anjeun ngalaman dinten anu goréng.

Upami pasangan anjeun henteu kersa janten hubungan intim sareng anjeun, sigana bakal karasa siga aranjeunna henteu paduli, atanapi yén aranjeunna berpotensi isin pikeun ditingali sareng anjeun di tempat umum.

Ieu panginten sanés masalahna, tapi paripolahna henteu matak ngajantenkeun anjeun nganggap yén ieu tiasa janten panjelasan!

Upami anjeun mendakan yén anjeun ngan ukur hiji anu nganyatakeun émosi sareng kaakraban dina hubungan anjeun (sareng yén éta sering ditolak atanapi diberhentikan), anjeun kedah leres-leres nimbangkeun naha pasangan anjeun ngahargaan anjeun atanapi henteu.

5. Aranjeunna henteu satia ka anjeun.

Upami pasangan anjeun curang ka anjeun, jelas pisan yén aranjeunna ngiringan anjeun.

Ayeuna, pikeun seueur jalma, solusi anu langsung nyaéta ngeureunkeun hal-hal. Nanging, kami terang éta henteu gampang yén gampang ngaleupaskeun hubungan jalma anu anjeun resep sareng parantos komitmen pikeun .

Jalma curang ku sagala rupa alesan - tapi teu aya saurang ogé anu leres. Upami anjeun sadar yén pasangan anjeun selingkuh sareng anjeun masih sareng aranjeunna, anjeun kedah naroskeun kunaon.

Kami henteu nyatakeun yén hubungan sapertos kieu moal tiasa dianggo, sabab éta tiasa, tapi anjeun kedah ningali naha anjeun milih cicing sareng jalma anu parantos, atanapi, selingkuh ka anjeun.

Upami anjeun parantos nikah, gaduh murangkalih, atanapi gaduh ikatan kauangan ka aranjeunna (sapertos hipotik, rekening bank gabungan, atanapi bisnis anu dipiboga babarengan), aya alesan pikeun nyobaan terang waé.

Upami anjeun cicing sareng salaki, pamajikan, atanapi pasangan kusabab anjeun kasieunan nyalira, anjeun kedah nimbangkeun tindakan anjeun. Anjeun panginten ngaraos teu ngagaduhan pilihan, tapi anjeun kedah ningali kaayaan naon anu saleresna.

Pasangan anjeun panginten ngaraos siga aranjeunna tiasa 'kabur' ku selingkuh anjeun sabab aranjeunna henteu leres-leres 'dihukum' pikeun éta, sapertosna - henteu aya akibat tina polah aranjeunna.

Dina conto ieu, aranjeunna ngamangpaatkeun anjeun sareng sipat anu saé anjeun. Pasangan anjeun henteu ngahargaan anjeun atanapi ngahargaan anjeun sareng anjeun pantes langkung ti éta.

Masih tiasa seueur cinta dina hubungan sapertos kieu, tapi éta mangrupikeun jinis cinta anu toksik sareng henteu séhat cicing sareng jalma anu ngubaran anjeun ku cara kieu.

Upami anjeun pikir pasangan anjeun tiasa curang, tapi henteu terang pasti, éta masih mangrupikeun tanda yén anjeun panginten tiasa dianggap entong dina hubungan anjeun.

Sieun ditipu batang tina seueur tempat anu béda. Sababaraha urang ditipu di tukang sareng ayeuna hariwang ngeunaan éta kajadian deui. Batur yakin pasanganna tiasa curang kusabab teu aman diri jero atanapi masalah komitmen .

Ayeuna, urang henteu nyatakeun yén parasaan ieu henteu valid, sabab éta leres, tapi éta henteu tanda hubungan anu séhat.

Upami pasangan anjeun kalakuan ku cara anu nunjukkeun aranjeunna nuju curang (janten cicingeun pisan sareng gaduh telepon sareng laptopna, ngaleungit tanpa panjelasan, henteu némbalan ka anjeun langkung lami tibatan normal nalika aranjeunna kaluar, sareng sajabana), pasti aya anu lepat!

Éta henteu hartosna yén aranjeunna selingkuh ka anjeun, tapi kabiasaan éta henteu adil sareng toksik.

Upami anjeun parantos nyorot yén kalakuan ieu ngajantenkeun anjeun betah teu nyaman sareng, sanaos anjeun percanten ka aranjeunna, tindakan ieu ngajantenkeun anjeun gugup atanapi teu aman, aranjeunna kedah nyobian ngabantosan anjeun ngalangkungan éta.

Aranjeunna henteu kedah leres-leres ngarobih naon anu aranjeunna laksanakeun (aranjeunna tetep kedah ngaraoskeun siga aranjeunna tiasa nyéépkeun waktos sareng réréncangan awéwé, contona), tapi aranjeunna kedah terang yén anjeun ngalaman sesah sareng damel sareng anjeun pikeun milarian solusi.

Upami aranjeunna henteu ngalakukeun upaya pikeun meredihkeun parasaan anjeun atanapi ngayakinkeun anjeun ngalaksanakeun tindakan, anjeun nuju dimangpaatkeun sareng pasangan anjeun henteu ngubaran anjeun kalayan hormat anu anjeun pantes.

6. Aranjeunna nyumbang kana, atanapi nyababkeun, harga diri anjeun handap.

Upami anjeun sangsara harga diri handap, pertimbangkeun kumaha éta kapangaruhan ku pasangan anjeun.

Bisa jadi anjeun ngarasa sapertos kieu sateuacan, tapi tanyakeun ka diri anjeun kumaha aranjeunna ngabantosan anjeun pikeun nyanghareupan parasaan éta, atanapi upami aranjeunna nuju parah.

Bisa jadi masalah ieu timbul nalika hubungan anjeun, dina hal ieu anjeun kedah pisan naroskeun diri naha éta.

Dina sababaraha hubungan, jalma tiasa ngagaduhan daérah pisan atanapi ngendalikeun, anu tiasa ngaitkeun kana nyandak pasanganana pikeun entep.

Tangtosna, mitra kadang sadar ieu sareng ngaluarkeun diri tina hubungan. Pikeun anu sanésna, paripolah ngendalikeun ieu ngawangun sareng janten sesah pisan pikeun misah tina hubunganana, henteu paduli kumaha cilaka atanapi toksikna.

Dina hubungan ieu, pihak anu ngontrol bakal milarian cara pikeun nempatkeun pasanganna turun dina usaha ngarendahkeun harga diri sareng ngajantenkeun pasanganna gumantung ka aranjeunna.

Cara umum pikeun ngalakukeun ieu diantarana ngawartosan ka pasanganna yén aranjeunna gunana sareng henteu pikaresepeun sareng moal mendakan saha waé anu mikanyaah aranjeunna.

Atanapi aranjeunna tiasa ngawartosan aranjeunna yén teu aya anu sanés anu hoyongeun aranjeunna sareng yén aranjeunna henteu aya artos nyalira sareng untung janten dipikacinta ku pasanganna.

Ieu tingkah laku pikareueuseun sareng kasar anu sababaraha jalma anggo pikeun ngajebak pasanganana dina hubungan. Pasanganna ngaraos siga teu aya jalan kaluar sareng teu aya anu bakal nampi atanapi cinta aranjeunna.

Ieu mangrupikeun tanda anu anjeun nuju diémutan dina hubungan anjeun, ogé tanda panyiksa anu anjeun kedah milari jalan kaluarna.

7. Aranjeunna ngamanipulasi anjeun émosional.

Ieu numbu ka titik di luhur ngeunaan siklus toksik karuksakan harga diri.

Upami anjeun mendakan yén anjeun nuju dimanipulasi sacara émosional kana sababaraha hal, anjeun kedah leres-leres ngémutan upami anjeun dina hubungan anu leres.

Anjeun tiasa mendakan yén anjeun teras-terasan kedah nyungkeun hapunten pikeun hal-hal anu anjeun parantos nyarios atanapi parantos , atanapi anjeun salah sahiji anu sok kedah kompromi.

Éta tiasa mangrupikeun hal-hal anu alit, sapertos dimana anjeun angkat tuang, atanapi panginten janten masalah anu langkung ageung sapertos henteu sanggup nyéépkeun waktos sareng réréncangan tinangtu atanapi kaluar tanpa pasangan anjeun.

Éta sigana tiasa ngendalikeun hubungan sareng, dugi ka hiji tingkat, anjeun.

Aranjeunna sacara acak mutuskeun yén aranjeunna henteu kersa sareng anjeun sareng maksa putus. Aranjeunna teras ogé bakal mutuskeun iraha aranjeunna hoyong akur sareng anjeun.

Aranjeunna teras bakal ngajantenkeun anjeun nebak naha anjeun henteu 'aman' sareng aranjeunna bakal mendakan cara pikeun ngajaga anjeun tetep - nunjukkeun yén anjeun kedah 'nonton kalakuan anjeun' atanapi masihan aranjeunna 'sababaraha rohangan.'

Upami aya bentuk manipulasi émosional dina hubungan anjeun, anjeun kedah naroskeun ka diri naha anjeun nempatkeun éta - atanapi naha anjeun sieun teuing pikeun ngangkat éta salaku masalah.

Ieu sanés kabiasaan séhat sareng sanés anu anjeun pantes pisan. Sok aya cara kaluar tina jinis hubungan ieu, sareng anjeun bakal teras mendakan dukungan anu anjeun peryogikeun.

8. Tingkat kaakraban fisik parantos robih - cara anu mana waé ogé.

Tanda sanés anu kedah diperhatoskeun nyaéta parobahan hubungan intim fisik. Ieu tiasa jalan anu mana waé ogé, tapi aya sababaraha hal anu kedah diperhatoskeun dina hal dianggap enteng.

Upami pasangan anjeun sigana hoyong hubungan séks sareng anjeun sacara signifikan langkung seueur, tapi henteu masihan anjeun hubungan anu émosional, panginten aranjeunna ngamangpaatkeun anjeun.

Éta panginten henteu kersa ngabagi naon waé ka anjeun dina hal perasaan sareng kaasih, anu mangrupikeun tanda yén hubungan éta henteu séhat sakumaha mistina.

Anjeun kedah pernah dilakukeun ngaraos siga anjeun 'ngahutang' pasangan anjeun naon waé, utamina upami hubungan seksual anjeun sareng aranjeunna.

Upami aranjeunna ngajantenkeun anjeun ngarasa siga anu kedah hubungan séks sareng aranjeunna pikeun nampi perhatian atanapi kaasih, anjeun kedah ngémutan kumaha kaayaan parantos dugi ka titik ieu.

Pasangan anjeun henteu kedah ngajantenkeun anjeun mempertanyakan nilai anjeun salaku jalma, atanapi ngajantenkeun anjeun ngémutan nganggo jinis salaku 'mata uang' pikeun hubungan émosional.

Anjeun kedah pernah ngarasa kapaksa atanapi neken kana naon waé anu pisik. Sakuduna janten cara ngabagi hubungan anjeun sareng sanés chip tawar sabab anjeun hoyong ngaraos caket aranjeunna.

Upami sabalikna aya sareng pasangan anjeun henteu deui kalibet sareng anjeun sacara fisik nalika aranjeunna kantos biasa, anjeun kedah naroskeun kunaon ieu tiasa kajantenan.

Komunikasi mangrupikeun konci dina hubungan, khususna ngeunaan kaakraban seksual sabab tiasa gancang janten masalah ageung pikeun sababaraha jalma.

9. Anjeun henteu prioritas aranjeunna.

Tapi aranjeunna ngarepkeun janten milik anjeun.

Sanaos anjeun henteu tiasa janten hal anu paling mencolok dina kahirupan aranjeunna, anjeun kedah janten anu paling luhur dina daptar prioritasna langkung sering tibatan henteu.

Upami aranjeunna sigana nempatkeun hal-hal sanés sareng jalma sanés sateuacan anjeun sacara rutin, éta moal ngaraos raoseun teuing.

Sugan aranjeunna mungkir janji aranjeunna parantos ngajantenkeun bakal aya pikeun anjeun dina acara kulawarga anu penting. Atanapi aranjeunna ngempelkeun komitmen anu sanés anu parantos aya dina buku harian.

Ieu mangrupikeun tanda yén aranjeunna parantos nempatkeun nilai anu langkung ageung kana anu sanés dibandingkeun sareng anjeun sareng rencana anu anjeun lakukeun sasarengan.

Naha aranjeunna tetep telat dina damel langkung sering tibatan anu wajar?

Yakin, anjeun panginten kedah nyandak korsi pengker upami aranjeunna ngagaduhan waktos anu penting pisan, tapi upami anjeun tuang tuang sonten anjeun nyalira dina wengi-wengi, aranjeunna nuju nempatkeun karirna payun hubungan anjeun.

Atanapi naha aranjeunna ngaleupaskeun rencana sareng anjeun nalika salah sahiji réréncangan na nelepon sareng ngawartosan aranjeunna gaduh tikét kanggo pertandingan maén bal pangénggalna?

Leres, éta saé ngajaga silaturahim anu kuat sanaos dina hubungan, tapi upami aranjeunna henteu pernah nolak kasempetan pikeun ngalakukeun hiji hal tanpa anjeun, anjeun kudu naroskeun ka diri naha.

Kabeneran aya, hubungan anu saé ngalibatkeun sababaraha tingkat pangorbanan.

Tangtosna, upami anjeun muterkeun méja sareng polah sapertos kitu ka aranjeunna, aranjeunna bakal kesel sareng boh nolak ngantepkeun anjeun ngaburukeun aranjeunna atanapi ngajantenkeun anjeun mayar saatosna.

10. Aranjeunna henteu ngémutan parasaan anjeun.

Urang sadayana ngalakukeun kasalahan ti waktos ka waktos sareng kasalahan-kasalahan ieu kadang-kadang tiasa nyababkeun jalma anu urang ngaku paduli.

Gumantung kana kaayaan anu pasti, slip-up ieu sering dihampura.

Tapi naha pasangan anjeun ngaregepkeun parasaan anjeun sacara rutin?

Naha aranjeunna nimpah cara anu ngaganggu anjeun tanpa leres-leres mikirkeun naon anu aranjeunna laksanakeun?

Meureun aranjeunna banyolan ngeunaan anjeun batur. Atanapi aranjeunna nyarioskeun sadayana ngeunaan dintenna sareng teras ngalakukeun hal anu sanés tanpa naroskeun ngeunaan anjeun.

Aranjeunna henteu kedah ngalakukeun hal-hal ieu tina niat jahat, tapi aranjeunna dibungkus dina dunya sakedik sorangan yén aranjeunna boro masihan parasaan anjeun panginten anu kadua.

Sugan aranjeunna sacara alami teu aya pipikiran, tapi nalika anjeun leres-leres ngahargaan jalmi sanés dina hubungan, anjeun nyobian paling hésé nempatkeun diri dina sapatu sareng nunjukkeun empati sakedik-sakedik.

Pasti, éta henteu gampang pikeun sababaraha jalma, tapi sanaos aranjeunna henteu tiasa nyiptakeun hubungan anu langkung jero, aranjeunna sahenteuna kedah tiasa mikir sacara inteléktual ngeunaan kumaha anjeun tiasa ngarasa dibéré tindakan aranjeunna.

11. Aranjeunna henteu ngupingkeun atanapi nyumponan kabutuhan anjeun.

Urang sadayana ngagaduhan kabutuhan. Hal anu urang hoyong jalma sanés dilakukeun pikeun urang, atanapi ngabantosan urang sahenteuna.

Dina hubungan anu kuat dumasar kana hormat, duanana mitra bakal nyobian nyumponan kabutuhan anu sanés sakumaha anu aranjeunna mampu.

Mangrupikeun tanda anu saé yén anjeun dipikagaduh nalika pasangan anjeun henteu ngan ukur henteu nyobian nyumponan kabutuhan anjeun, tapi bahkan henteu merhatoskeun nalika anjeun ngajantenkeun kabutuhan anjeun jelas.

Éta nunjukkeun yén aranjeunna henteu ningali kabutuhan anjeun sakumaha penting atanapi pantes dipilampah.

Ieu tiasa kabutuhan emosi, kabutuhan praktis, atanapi bahkan kabutuhan fisik.

Sugan aranjeunna henteu nyobian ngahibur anjeun nalika anjeun ngaraos lemah. Atanapi panginten aranjeunna ngantunkeun anjeun jalan-jalan ti stasiun karéta wengi-wengi nalika aranjeunna gampang nyandak anjeun.

Di kamar, aranjeunna tiasa maksa kana posisi anu paling cocog pikeun kasenangan bari henteu dipikirkeun naha anjeun sanggup ngahontal tingkat kasenangan anu sami.

12. Aranjeunna ulah nyobian ngartos sudut pandang anjeun.

Pasangan henteu kedah satuju kana sagala rupa waktos. Béda opini sanés hartosna hubunganana ditakdirkeun sareng argumen malah tiasa séhat kana gelar.

Tapi penting pikeun ngusahakeun mertimbangkeun sudut pandang pasangan anjeun, sanajan anjeun pikir béda.

Ku pamahaman anu langkung saé naha aya anu mikir atanapi ngaraos sapertos aranjeunna, anjeun tiasa ngahontal kompromi anu séhat anu ngamungkinkeun kadua pihak ngaraos sugema yén anjeunna parantos nguping.

Upami pasangan anjeun henteu nunjukkeun minat nyobian ningali dimana anjeun sumping, éta mangrupikeun tanda sanés yén aranjeunna henteu ngahargaan atanapi ngahargaan pendapat anjeun.

Naha aranjeunna narékahan pikeun milih alesan naon waé anu anjeun nyobian?

Naha aranjeunna henteu daék satuju teu satuju, keukeuh leres pikeun napas anu terakhir?

Upami kitu, éta henteu heran yén anjeun henteu ngaraos dihargaan ku pasangan anjeun.

13. Aranjeunna henteu kantos nyungkeun naséhat anjeun.

Pasangan anjeun panginten henteu milari naséhat anjeun ngeunaan masalah anu disanghareupan.

Aranjeunna tiasa bajoang nyalira atanapi bahkan naroskeun ka anu sanés pikeun masukanna sanés anjeun.

Ieu panginten kusabab aranjeunna henteu hoyong némbongan lemah atanapi henteu sanggup. Sugan aranjeunna henteu nyaman sareng kerentanan anu diperyogikeun nalika naroskeun ka anjeun, pasanganna, pikeun pitulung.

Atanapi aranjeunna panginten henteu ningali anjeun salaku intelektual sami, sareng ngarah henteu ningali kumaha naroskeun pendapat anjeun ngeunaan hal bakal ngabantosan. Barina ogé, upami anjeun tiasa kéngingkeun solusina, aranjeunna panginten parantos ngémutanana.

Éta, tangtosna, henteu pernah pondok tina hiji atanapi dua naséhat pikeun anjeun. Aranjeunna henteu kapikiran ngabubarkeun pelajaran, tapi aranjeunna henteu daék narima éta.

14. Aranjeunna ngarawat batur langkung saé tibatan aranjeunna ngubaran anjeun.

Éta polos ningali yén pasangan anjeun ngubaran kulawarga, babaturan, sareng kolega sanésna langkung saé tibatan aranjeunna ngubaran anjeun.

Aranjeunna nunjukkeun aranjeunna hormat anu teu aya dina hubungan anjeun.

Aranjeunna ngupingkeun anu sanés, ngabantosan aranjeunna, nunjukkeun apresiasi, merhatoskeun kabutuhanana, sareng umumna kalakuan langkung pikaresepeun ka aranjeunna.

Sareng anjeun panginten sanés ngan hiji-hijina anu parantos ningalina ieu.

Upami rerencangan sareng kulawarga anjeun nyarioskeun masalahna ngeunaan kumaha anjeun sigana diperlakukeun salaku tingkat kadua, kedah aya alesan anu saé.

Aranjeunna moal nyarios gering pasangan anjeun enteng.

15. Anjeun ngan ukur henteu ngaraos ngaapresiasi.

Sesuatu dina usus anjeun nyarios yén pasangan anjeun henteu ngahargaan anjeun ku cara anu anjeun pikahoyong.

nalika lalaki anu nikah bogoh ka anjeun

Seringna, parasaan anjeun terang aya anu sateuacan sateuacan pipikiran anjeun ngaidentipikasi masalah. Janten upami anjeun parantos ngaraos resep aya hubungan anu sakedik dina hubungan anjeun, sababaraha kamungkinan anjeun leres.

Meureun anjeun parantos nyobian nyarioskeun hal ieu sareng pasangan anjeun, tapi henteu seueur anu robih.

Upami anjeun henteu tiasa ngocokkeun perasaan yén anjeun diperhatoskeun, waktuna nampi yén ieu ampir pasti bakal kajadian.

Tetep kuat

Hal anu paling penting pikeun diémutan salami sadayana ieu nyaéta anjeun gaduh pilihan.

Anjeun tiasa milih tetep dina hubungan anjeun sareng nyandak masalah ieu sareng pasangan anjeun atanapi anjeun tiasa milih ngantunkeun hubungan.

Meureun aya katerangan anu valid pikeun sababaraha aspék anu urang parantos keuna - drive séksna panginten parantos turun kusabab setrés damel, atanapi panginten aranjeunna henteu nyarios sareng anjeun perkawis sabab henteu hoyong hariwang anjeun, jst.

Komunikasi kabuka sareng jujur ​​mangrupikeun hiji-hijina cara pikeun anjeun terang naon anu leresna, sareng anjeun teras tiasa nyandak kaputusan ngeunaan kumaha ngalih ka payun.

Upami anjeun teuing hariwang atanapi sieun komunikasi ngeunaan jinis masalah ieu, anjeun ngagaduhan masalah anu sanés hubungan anjeun pisan henteu séhat sareng toksik.

Sok aya jalan kaluar tina hubungan, kumaha kajebak anjeun karaos atanapi kumaha ogé seueur anu naék, sapertos perkawinan murangkalih. Pertimbangkeun ngahubungi salah sahiji tina seueur organisasi sareng badan amal anu tiasa ngabantosan.

Ngingetkeun diri yén anjeun pantes hubungan anu séhat anu anjeun raoskeun sareng raos nyaman.

Henteu aya hubungan anu sampurna 100%, atanapi sampurna 100% dina waktosna, tapi anjeun pantes ngaraos dipikacinta sareng aman.

Upami anjeun henteu kéngingkeun éta ti pasangan anjeun, anjeun kedah mutuskeun naha anjeun tiasa ngalaksanakeunnana atanapi naha anjeun kedah teraskeun.

Anjeun bakal leres-leres damang boh cara sareng anjeun bakal ngalangkunganana, sanaos pabalatak putus-putus, sanaos seueur cimata anjeun ceurik, sareng kumaha ogé és krim anu anjeun pikahoyong.

Kudu kuat sareng ngalakukeun anu pangsaéna pikeun anjeun.

Henteu yakin kana kumaha cara ngaraketkeun pasangan anjeun ngeunaan ieu?Ngaraos dianggap enteng henteu pernah saé, tapi hal-hal tiasa robih janten langkung saé. Bakal butuh waktos sareng usaha. Salami prosés éta tiasa ngabantosan pihak katilu nétral anu tiasa diajak ngobrol, naha ku nyalira atanapi salaku pasangan.Janten ngobrol sacara online ka ahli hubungan ti Hubungan Pahlawan anu tiasa ngabantosan anjeun ngalaksanakeun ieu. Kantun.

Anjeun ogé resep: