Persis CARA Percanten Ka Anu Deui: 10 Cara Pikeun Diajar Ngaregepkeun Jalma

Sadayana parantos ngalaman nyeri sareng nyeri dina sababaraha waktos dina kahirupan aranjeunna. Kami sadaya parantos ngaraos yakin yén kapercayaan kami parantos dikompromikeun, sareng kami heran naha urang bakal tiasa percanten deui.

Pangalaman éta tiasa nyeri pisan, sareng parasaan lengkep normal.

Anjeun sieun percanten deui kusabab sieun nyeri ka hareup. Éta masuk akal….





Panghianatan ku jalma anu dipikacinta mawa sababaraha nyeri anu paling kuat anu teu tiasa dibayangkeun.

Nanging, kapercayaan mangrupikeun dasar sadaya hubungan anu bermakna, sareng anjeun henteu ngan saukur tiasa ngalangkungan éta.



Warta anu saé nyaéta anjeun tiasa percanten deui.

Tapi…

Kaleresan musibah nyaéta anjeun tiasa cilaka deui engké.



Percantenan mangrupikeun kaputusan anu anjeun kedah candak ku terang moal aya anu ngajamin yén anjeun moal ngaraos deui sapertos kieu ka hareup.

Janten, ku ieu diémutan, anjeun panginten naroskeun kumaha anjeun tiasa diajar percanten deui ka batur?

Éta saderhana. Anjeun kedah nyandak pilihan sareng ucul deui. Anjeun kedah ngantep penjaga anjeun sareng ngantepkeun kasieunan éta.

Éta henteu gampang, sareng éta moal lumangsung sapeuting. Anjeun bakal kedah dianggo dina éta.

Ieu sababaraha tips anjeun tiasa nuturkeun pikeun ngabantosan anjeun milih percanten deui saatos pangalaman nyeri.

1. Nangkeup Kerentanan

Kerentanan mangrupikeun kaunggulan anu paling hébat anjeun.

Salaku manusa, urang condong percanten yén urang langkung seueur résiko ku nempatkeun diri di luar sareng rentan, tapi sabalikna leresna.

Upami anjeun henteu nempatkeun diri di luar sareng nyandak résiko, anjeun tungtungna leungit pisan. Kahirupan rancunit, tapi kedah janten hirup anu pantes.

Ngawangun témbok pelindung pikeun nyumput di tukangeun - sacara émosional - dumasarkeun sapertos ide anu saé, tapi tembok-tembokna henteu ngabédakeun perasaan anu positip sareng négatip.

Hirup anu dijamin bebas tina pengkhianatan ogé dijamin bebas tina cinta. Asih nyaéta milih percanten ka batur ku haté anjeun.

Anjeun tiasa latihan nunjukkeun kerentanan émosional anjeun dina setting anu aman. Ngobrol ka anggota kulawarga caket atanapi sobat dalit sareng kabuka sareng aranjeunna ngeunaan parasaan anjeun.

Anjeun tiasa sacara implisit percanten ka aranjeunna, tapi kalakuan muka nunjukkeun ieu ku cara anu nyata pisan sareng éta nguatkeun kayakinan dina pikiran anjeun yén kapercayaan mangrupikeun hal anu saé.

dua. Diajar Percanten ka Diri

Supados percanten ka jalma anu sanés, anjeun kedah percanten heula ka diri anjeun. Percanten kana kaputusan anjeun sareng kamampuan pikeun nyandak pilihan anu saé.

Ngan kusabab batur anu anjeun resep ngarugikeun anjeun, éta henteu hartosna anjeun gaduh kaputusan anu goréng, atanapi anjeun ngalakukeun kasalahan nalika aranjeunna asup.

Naluri anjeun kuat, sareng anjeun henteu kedah ragu diri dumasar kana pangalaman anu hiji ieu. Nengetan naluri anjeun sareng percanten ka diri anjeun ayeuna, énjing, sareng unggal dinten.

andrea "la" thoma

Latihan anu saé pikeun nyobaan upami anjeun badé ngawangun deui kapercayaan ka diri anjeun nyaéta ningali sadaya kaputusan anjeun parantos hasil anu positip.

Mimitian ku pilihan anjeun pikeun ngeureunkeun hal-hal sareng jalma anu putus kapercayaan anjeun. Upami anjeun terang yén anjeun moal kantos percanten deui, ninggalkeun hubungan éta pasti kaputusan anu pas.

Sareng tingali kahirupan anjeun anu langkung lega sareng sadaya hal-hal anu saé di dinya. Anjeun bakal pastina nyandak seueur pilihan hébat anu ngagaduhan hasil anu positip.

Pilihan finansial anu saé, pilihan karir anu saé, pilihan kaséhatan anu saé, pilihan silaturahim anu saé - daptar sareng ngingetan dirina kumaha kuat naluri anjeun.

3. Pilih Ngahampura

Hampura penting. Anjeun moal merta milih ngahampura jalma anu nganyenyeri anjeun (sanaos tiasa ogé terapi), tapi sahenteuna hampura sorangan .

Lumrah pikeun nyalahkeun diri anjeun pikeun ngijinkeun batur pikeun menyakiti anjeun. Anjeun tiasa mikir yén anjeun bodo kéngingkeun éta atanapi yén anjeun kedah langkung terang.

Émut yén anjeun wani buka diri anjeun janten rentan di tempat munggaran. Anjeun teu disalahkeun pikeun tindakan batur.

Anjeun milampah kalayan maksud anu pangsaéna. Anjeun ngayakeun tungtung hubungan hubungan anjeun.

Pasti, anjeun panginten henteu satuju sareng pasangan anjeun sareng malah kesel sareng aranjeunna kadang-kadang, tapi anjeun henteu pantes pikeun kapercayaan anjeun pegat.

Teu aya hubungan anu sampurna. Anjeun ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngajantenkeun anjeun damel. Entong nyarios sorangan sanés.

Hampura sorangan.

4. Ngawenangkeun waktos kanggo duka

Leres, dinyenyeri ku batur meryogikeun anjeun ngalangkungan sadaya prosés duka.

Anjeun duka hubungan anjeun sareng jalma éta. Anjeun nganyenyeri jalma anu anjeun pikir anjeun terang, tapi anu tétéla jalma anu béda.

Anjeun nganyenyeri kahirupan anjeun sareng kahirupan anu anjeun pikirkeun bakal pikahareupeun sareng aranjeunna dina waktos payun.

Duka biasana kalebet hal-hal ieu 5 tahapan : panolakan, ambek, tawar, déprési, sareng tungtungna ditampi.

Entong ngalawan salah sahiji tahap ieu sabab alami sareng penting.

5. Entong Terus Nyirian Diri Korban

Gampang pisan ngarasa goreng pikeun diri anjeun saatos dinyenyeri. Nalika anjeun peryogi peryogi hiji atanapi dua dinten kanggo cicing dina ranjang tuang és krim sareng nangis carita cinta sedih dina televisi, cobian bungkus ku gancang.

Éta moal ngabantosan anjeun ngaleungitkeun kanyeri.

Entong ngantepkeun diri anjeun keueung kana nyeureud tina hianat. Upami anjeun fokus pisan kana nyalahkeun jalma anu kalibet, anjeun ngajadikeun diri anjeun korban.

Sareng leres, aranjeunna panginten tiasa nimpah cara pikeun menyakiti anjeun sareng putus kapercayaan anjeun, tapi éta sadayana aya dina aranjeunna - sanés anjeun.

Anjeun henteu maranéhna korban. Anjeun henteu éta korban. Anjeun henteu ka korban.

Upami anjeun ngantepkeun, méntalitas korban tiasa nyebarkeun sagala bidang kahirupan anjeun. Éta tiasa ngarampok kapercayaan diri sareng harga diri anjeun.

cara nungkulan apal a eta kabeh sobat

Naha anjeun hoyong masihan ka jalma anu sanés kakawasaan pikeun anjeun sanajan aranjeunna henteu aya dina kahirupan anjeun?

Usaha pikeun ngungkulanana. Leres, anjeun tiasa ngungkulanana. Anjeun gaduh langkung kendali tibatan anu disangka. Pasihan kiridit ka diri anjeun.

Kami nyaan ulah nyarankeun yén anjeun nyobian hipnosis dipandu saderhana ieu sabab tiasa épéktip pisan dina ngabantosan ngarobih pola pikir anjeun deui kana hal anu positip.

Léngkah salajengna nyaéta…

6. Tetep Harepan Anjeun Tinggi

Ngan kusabab anjeun dinyenyeri ku batur anu anjeun resep, anjeun henteu kedah nurunkeun ekspektasi anjeun ka hareup.

Nyatana, anjeun kedah nyimpen ekspektasi anu sami atanapi bahkan ningkatkeun palang!

diggins skylar na Lil Wayne rabi

Entong nampi tipu daya atanapi kafir ka hareup sabab anjeun parantos ngaraos heureuy, mikir anjeun pantes, atanapi nganggap éta bagian tina unggal hubungan.

Jantenkeun pandangan anjeun ngeunaan kapercayaan jelas ka pasangan anu bakal datang sareng ngantepkeun aranjeunna terang yén anjeun moal sabar sareng sagala kapercayaan anu ditumpes.

7. Ninggalkeun Kaliwat Di Balik Anjeun

Éling yén masa lalu anjeun bénten sareng masa depan anjeun. Tingkah laku salah saurang jalma henteu ngagambarkeun kana sadaya manusa.

Sanaos palinter pikeun nyingkahan jenis jalma anu sami sareng kaayaan dimana kapercayaan anjeun dilanggar, anjeun henteu kedah ngantep pangalaman-pangalaman anu kapungkur anjeun ngajantenkeun harepan anjeun pikeun pikahareupeun.

Perhatoskeun kalakuan anjeun sareng tetep waspada pikeun tanda naon waé yén masa lalu anjeun tiasa mangaruhan kumaha réspon anjeun ka jalma ayeuna.

Entong proyek perasaan anjeun sorangan tina rasa teu aman kana poténsial mitra anyar atanapi sanésna anjeun tiasa maca hal-hal kana paripolahna anu henteu leres-leres aya.

Émut: anjeun pantes mikanyaah batur sareng aranjeunna pantes dipercaya.

8. Pertimbangkeun Alternatipna

Pikirkeun samenit ngeunaan hirup tanpa cinta sareng sosobatan. Teu disada pikaresepeun pisan, nya?

Panginten alesan anu pangsaéna pikeun diajar percanten ka jalma deui nyaéta kusabab alternatipna langkung parah. Tanpa hubungan anu bermakna, kahirupan kaleungitan seueur kakuatanana sareng hérang.

Maju 30 taun sareng gambar diri nyalira sareng masih dibungkus ku masalah amanah. Pertimbangkeun sadaya jalma anu panginten sumping sareng ical dina waktos ieu, sareng jalma anu bakal cicing upami ngan ukur anjeun masihan aranjeunna kasempetan.

Ieu bakal ngabantosan anjeun nampi yén kamungkinan pikeun cinta sia résiko poténsial patah hati. Nyatana, timbanganana henteu saimbang jauh - aranjeunna ditancep pageuh pikeun cinta.

9. Pertimbangkeun Sagala Kamungkinan Kamungkinan

Pasti, anjeun bogoh jalma panungtungan. Tapi jelas nasibna ngagaduhan rencana anu béda pikeun anjeun.

Anjeun tiasa sesah pikeun mikirkeun ayeuna, tapi aya jalma di luar sana anu langkung saé pikeun anjeun.

Fokus ka saha anjeun bakal pendak di pikahareupeun. Sugan hiji hubungan réngsé sahingga hubungan anu sanés tiasa dimimitian.

Bayangkeun sadayana firsts anu bakal datang: mimiti anjeun neuteup panon ka batur, kecap munggaran, kukupu mimiti, ciuman munggaran, saat mimiti anjeun sadar anjeun ragrag pikeun aranjeunna .

Hayu diri bungah ku mimiti ieu. Pikagumbiraeun mangrupikeun obat kuat anu efektif pikeun sieun. Bakal nyapu sieun disisi sareng ngeusian anjeun ku harepan sareng optimismeu yén aya batur anu istiméwa ngantosan anjeun pendak sareng aranjeunna.

Pikagumbiraeun bakal nyurung anjeun pikeun nganut kamungkinan dina unggal waktos sareng ngamungkinkeun anjeun ngantep jalma sanés caket.

Upami anjeun milih henteu percanten deui, anjeun panginten tiasa kaleungitan batur anu luar biasa. Sakumaha urang sadayana lakukeun, someday anjeun bakal ningali deui sareng terang aya alesan naon anu kajantenan.

10. Caritakeun Carita Anjeun

Hiji dinten, nalika anjeun mendakan jalma sampurna éta, sareng anjeun parantos siap percanten ka aranjeunna, pastikeun anjeun komunikasi sacara terang-terangan ngeunaan pangalaman kapungkur anjeun sareng kasieunan pikeun patah hati di masa depan.

Henteu ngan ukur séhat komunikasi sacara jujur ​​dina mimiti hubungan anu anyar, tapi anjeun ogé tiasa mendakan yén jalma anyar éta ngagaduhan carita sareng kasieun anu sami.

Diajar janten rentan sareng percanten deui saatos nyeri jero tiasa karaos ampir teu mungkin di kali. Anjeun panginten panginten langkung saé tetep nyalira sareng hiji-hijina jalma anu leres-leres tiasa dipercaya (sorangan).

Nanging, hubungan penting pisan pikeun kahirupan anu kualitas. Tanpa waktos anu dicoba, urang moal tiasa ngaapresiasi waktos anu saé. Janten anu pangsaéna pikeun milih tetep kabuka sareng percanten sanajan anjeun parantos hianat sareng nganyenyeri.

Cinta tiasa nyababkeun sababaraha nyeri anu paling parah anu mungkin, tapi ogé tiasa janten hal anu paling hébat anu anjeun kantos alami. Barina ogé, teu aya anu nyarios cinta bakal gampang.

Masih teu yakin kumaha percanten ka batur deui? Ngobrol online ka ahli hubungan ti Hubungan Pahlawan anu tiasa ngabantosan anjeun pikeun terang. Kantun.

Anjeun tiasa ogé resep: