'Kuring Henteu Babaturan' - 10 Hal Anu Anjeun Tiasa Laksanakeun Upami Anjeun Ngaraos Ieu Anjeun

Upami anjeun teu gaduh sasaha anjeun tiasa nyauran sobat sajati, éta katiisan tiasa sesah ditanggung, tapi aya hal-hal anu anjeun tiasa laksanakeun pikeun méréskeun kaayaan.

Naha anjeun rumaos teu gaduh réréncangan pisan, atanapi ngan ukur henteu ngagaduhan réréncangan di sakola, di paguron luhur, atanapi di padamelan, anjeun teu kedah ngantep diri anjeun yakin yén anjeun henteu dipikaresep.

Anjeun ngan ukur kedah nalungtik alesan anu janten sababna anjeun henteu acan kantos sosobatan sareng saha, sareng milari alamatna.





Ieu mangrupikeun 10 tip anu épéktip pisan pikeun kéngingkeun seueur babaturan dina kahirupan anjeun.

Catetan: upami anjeun leres-leres jalma anu kaluar sareng sosial, tapi kaayaan pribadi anjeun parantos robih sareng anjeun sono ngagaduhan babaturan di sakitar anjeun - panginten anjeun parantos ngalih, ngantunkeun padamelan ngagaduhan orok, nembé pensiunan, atanapi anu sanés - naséhat dina tulisan ieu masih aya hubunganana sareng anjeun sareng anu pantes dipikahoyong.



1. Cék anjeun henteu ngahalangan silaturahim énggal.

Upami anjeun maca tulisan ieu, kamungkinan anjeun kurang babaturan sareng rada sering ngaraos sepi. Janten sigana aya anu anéh pikeun naroskeun naha anjeun leres-leres nyegah hubungan silaturahim énggal.

Anjeun tiasa leres naros: 'Kuring teu boga babaturan, jadi naha kuring bakal meunang jalan sorangan?'

Nya, jawabanana nyaéta anjeun bahkan henteu sadar yén anjeun ngalakukeun éta.



Pikiran mangrupikeun sato galak rumit sareng seueur hal anu urang lakukeun asalna ti tempat anu jauh sahandapeun tina eling. Kami ngalakukeun aranjeunna sacara otomatis, tanpa mikir, sareng tanpa ngémutan kumaha aranjeunna tiasa mangaruhan kahirupan urang.

Paripolah ieu, anu disumputkeun ti anjeun, biasana kabentuk kusabab sababaraha masalah pribadi anu teu tiasa direngsekeun.

Anjeun teu kedah ngalaman trauma émosional atanapi fisik utama atanapi nyiksa nahan sababaraha cilaka jero dina pikiran pingsan anjeun.

Kajadian anu henteu penting tina masa lalu anjeun tiasa mangaruhan pola pikir anjeun ayeuna sareng nyababkeun anjeun nempatkeun halangan pikeun sosobatan.

Sugan anjeun dibina dina lingkungan anu ngadorong kamandirian sareng pelestarian diri anu ayeuna hartosna anjeun henteu ngaraos tiasa ngandelkeun batur pikeun naon waé - kalebet silaturahmi atanapi senang.

Meureun anjeun parantos diturunkeun ku jalma-jalma jaman baheula sareng anjeun nyobian pisan pikeun nyegah perasaan anu sami tina nyeri tina kajantenan deui. Anjeun sieun pengkhianatan sareng kuciwa, jadi anjeun ngajaga jalma dina panjang leungeun pikeun nyingkahan résiko sapertos kitu.

Naha anjeun ngan saukur ngarasa teu pantes pikeun silaturahim batur sabab anjeun ngalaman premanisme sareng pelecehan salami umur dini anjeun?

Ieu mangrupikeun tilu conto kumaha anjeun tiasa nempatkeun halangan méntal pikeun ngawangun silaturahmi anu bermakna sareng naha anjeun henteu tiasa gaduh réncang deui.

Kapercayaan anu dipikagaduh sareng pamikiran anu dilakukeun tiasa nyusahkeun jalma sanés pikeun sobat sareng anjeun. Tanya ka diri naha ieu tiasa janten masalah dina kahirupan anjeun.

2. Entong masihan pesen jalma salah.

Jalma-jalma biasana kabuka pikeun nyieun babaturan anyar, tapi aranjeunna kedah ngaraos yén jalma sanésna hoyong janten maranéhna sobat ogé.

Aranjeunna netepkeun kaayaan ku maca tandana sateuacan milih naha pikeun nyobaan atanapi ngajantenkeun hubungan sareng jalma éta.

Janten, anjeun kedah naros ka diri naha anjeun masihan sinyal anu salah ka jalma-jalma di sakuriling anjeun anu panginten janten poténsial.

Anjeun tiasa nyarios 'Kuring teu ngagaduhan rerencangan,' tapi naha anjeun ngajauhan uleman pikeun acara sosial? Naha anjeun parantos ngalakukeun anu tiheula? Upami kitu, anjeun kedah sadar yén jalma-jalma moal lami deui lirén naroskeun naha anjeun tetep nolak aranjeunna.

Aranjeunna ngan ukur bakal nganggap yén anjeun henteu resep atanapi anjeun ngagaduhan hal anu langkung saé.

Teras aya bahasa awak anjeun sareng pangaruh anu tiasa dipilampah ku jalma sanés.

Upami anjeun katingali ditutup sareng panangan anu dipeunteun teras ka handap, éta moal ngeusi jalma kapercayaan ngeunaan datang sareng nyarios sareng anjeun.

Upami anjeun siga henteu hoyong kalibet, aranjeunna bakalan ngajauhan pikeun nyegah interaksi anu kagok sacara sosial atanapi poténsi panolakan barina ogé, aranjeunna ogé manusa.

Nalika batur nyarios sareng anjeun, kumaha réspon anjeun? Jalma resep paguneman anu ngalir sacara alami sareng anu henteu raoseun kapaksa.

Upami anjeun masihan balesan anu teu leres sareng ngalalaworakeun kana usaha pikeun manjangan diskusi, éta jempé moal lami deui ngarah ucapkeun pamitan.

3. Diajar katerampilan sosial sareng latihan aranjeunna sering.

Sakali anjeun parantos terang kumaha anjeun tiasa nangtung dina hubungan silaturahim énggal, anjeun kedah ngungkulan masalah anu anjeun parantos pendakan.

Sapertos kamampuan naon waé, anjeun kedah nyandak léngkah-léngkah pikeun diajar dasar sosialisasi teras latihan unggal dinten janten langkung hadé dina éta.

Anjeun tiasa ngamimitian sakecap sakahayang anjeun, sanaos sakedik ngucapkeun salam ka raray anu biasa sakali sapoé, tapi beuki sering anjeun nyobian, langkung gancang anjeun bakal ningali hasilna.

Anjeun kedah milih kagiatan anu ngabahas daérah khusus anu anjeun tonjolkeun dina hambalan hiji.

Janten upami kamandirian anjeun mangrupikeun alesan naha anjeun teu gaduh réréncangan, anjeun kedah nyobian nyungkeun bantosan sesering mungkin mimitian ku hal-hal alit sareng ngawangun ti ditu.

Upami anjeun biasana nolak tawaran inuman saatos damel gancang, naha henteu naroskeun naha anjeun tiasa masihan tag waktos salajengna kolega anjeun angkat ka palang.

Anjeun ngan ukur kedah cicing pikeun hiji inuman sateuacan angkat, tapi anjeun bakal kenal aranjeunna langkung saé dina kaayaan sosial anu anjeun pikahoyong dina lingkungan damel.

Upami paguneman henteu gampang sumping ka anjeun, panginten émutan daptar pondok tina pitunjuk anu tiasa anjeun anggo upami dialog garing.

Jantenkeun aranjeunna janten topik umum sapertos naon anu dilakukeun ku batur dina akhir minggu atanapi naon rencana na pikeun liburan di kalénder salajengna.

Hal-hal saderhana sapertos kieu tiasa manjangkeun obrolan sareng ngawangun benang munggaran hubungan antara anjeun sareng anu sanés.

4. Angka henteu masalah.

Nalika anjeun sacara harfiah teu gaduh réréncangan, jumlah anu anjeun tiasa hasilkeun henteu penting pisan.Babaturan anu hiji langkung saé tibatan henteu.

Janten tong hariwang ngeunaan nyobaan hubungan sareng seueur jalmi anu béda sakaligus museurkeun usahana ka sajumlah alit - panginten ngan ukur hiji atanapi dua - teras lalaunan jalanna ti luhur.

Upami anjeun mendakan yén anjeun moal tiasa ngajaga babaturan saatos damel, naros naha anjeun nyebarkeun diri teuing ipis dina hal sareng waktos anu anjeun pasihkeun ka jalma.

Ieu penting pisan nalika anjeun mimiti nyieun babaturan sareng batur. Kontak sareng koneksi anu rutin anu ngajalin hubungan anu kuat.

5. Tingali di luar halangan umur, ras, kelas, sareng jenis kelamin.

Salaku jalma déwasa anu teu ngagaduhan réréncangan, anjeun tiasa gampang mikir yén anjeun paling dipikaresep sosobatan sareng jalma anu umur, latar sosial, atanapi jenis kelamin anu sami, tapi saleresna mah hal-hal ieu kirang penting tibatan anu anjeun pikirkeun.

pendak sareng batur online pikeun kahiji kalina

Anu penting nyaéta kapentingan babarengan, nilai babarengan, sareng kapribadian anu cocog.

Janten tong ngawatesan diri nalika milarian réréncangan anyar ngalangkungan halangan anu ngajauhkeun jalma sareng mendakan dunya anu poténsial.

6. Babaturan online, tapi tong ngantep éta ngan ukur babaturan anjeun.

Pikiran 'Kuring teu boga babaturan' sering dibarengan ku pamikiran anu sanés 'sareng kuring henteu terang dimana mendakanana.'

Tapi aya seueur kasempetan di luar sana. Ieu tilu poin salajengna bakal masihan anjeun cara paling umum pikeun jalma pendak sareng damel babaturan anyar.

Kalayan jutaan forum anu beragam, grup Facebook, kamar obrolan, situs wéb, sareng tempat sanés pikeun aktipitas online, sering langkung gampang mendakan jalma anu sami-sami ngalangkungan médium digital ieu.

Ieu sanés hal anu goréng, sareng éta tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngalatih kamampuan sosial anjeun dina lingkungan anu aman, tapi tong ngandelkeun teuing kana silaturahim tina jenis ieu.

7. Ngarobih nafsu anjeun kana sumber babaturan anyar.

Kapentingan anu dibagi sering janten blok pangwangunan anu saé pikeun sosobatan, janten naha henteu nyandak kagiatan anu anjeun resep lakukeun sareng ngajantenkeun aranjeunna salaku cara pikeun nyandak babaturan anyar?

Anggo jasa sapertos meetup.com pikeun milari jalma / kelompok anu sami-sami pipikiran di daérah anjeun teras gabung sareng aranjeunna pikeun ngémutan hal-hal anu anjeun sadayana pikaresepeun.

Tip ieu saderhana pisan yén sanaos teu gaduh rerencangan ayeuna, anjeun bakal ngagaduhan kahirupan sosial dina waktos anu sakedik.

8. Ngawangun bunderan sosial ku sobat-sobat kenalkeun babaturan.

Sakali anjeun ngagaduhan hiji atanapi dua rerencangan, anjeun tiasa ngabantosan nguatkeun hubungan anjeun sareng aranjeunna ku ngenalkeun aranjeunna ka silih.

Upami aranjeunna resep ka perusahaan anjeun, aya kamungkinan anu wajar yén aranjeunna bakal silih resep. Ieu leres pisan upami anjeun sadayana ngabagi minat atanapi ngagaduhan watek anu sami.

Laksanakeun ieu suksés sareng anjeun bakal nyiptakeun bunderan babaturan anu langkung tahan banting sareng kamungkinan tahan.

9. Tujuan pikeun silaturahim anu ngagaduhan hubungan anu langkung jero.

Aya sababaraha jinis silaturahmi sareng hiji cara konci dimana aranjeunna bénten-bénten nyaéta dina tingkat kaakraban anu aya.

Babaturan dangkal jauh langkung gampang didatangan tibatan babaturan anu anjeun raoseun muka sareng ngabagi pikiran anu paling poék anjeun.

Upami anjeun ayeuna teu gaduh réréncangan, tiasa janten pikabitaeun pikeun milih sambungan anu langkung permukaan, anu langkung seueur résiko sareng langkung gampang / gancang dibentuk.

Persahabatan anu paling penting, nyaéta jalma-jalma anu tahan dina waktos sareng ningkatkeun kahirupan anjeun ku cara anu utami.

Janten cobian ngarobih hiji atanapi dua rerencangan anu janten babaturan caket.

10. Entong ngudag babaturan.

Sanaos anjeun teu gaduh réréncangan sareng anjeun tiasa ngaraos kasepian, penting pikeun anjeun ulah usaha teuing pikeun ngadamel batur babaturan anjeun upami teu aya hubungan anu nyata di ditu.

Ngudag jalma sareng nyobian maksa silaturahmi ka aranjeunna moal jalan.

Janten sanaos anjeun kedah masihan jalma sababaraha waktos anu saé pikeun ningali naha aya kamungkinan pikeun sambungan anu langkung jero anu nembe urang nyarioskeun, terang iraha nyauran éta.

Éta sakedik sapertos kencan upami teu karaos hubungan serius (dina hal ieu silaturahim) aya dina kartu saatos waktos anu pondok, anjeun henteu kedah ngaraos salah nalika ngabagi jalan.

Ayeuna, nalika anjeun maca ieu, sigana anjeun siga anjeun teu ngagaduhan rerencangan anu asli sareng teu aya anu resep ka anjeun. Ngan émut yén éta henteu kedah sapertos kieu.

Anjeun gaduh kakawasaan dina diri anjeun pikeun ngajalin silaturahim énggal sareng nyiptakeun jaringan sosial jalma anu anjeun sayangi.

Butuh waktos sareng tékad pikeun ngawangun éta tali silaturahmi, tapi sakali anjeun ngagaduhan, hadiahna ageung.

Kurangna babaturan nganteurkeun anjeun? Hoyong ngobrol sareng batur ngeunaan éta? Nyarios ka konselor dinten ieu anu tiasa ngabantosan anjeun ngaraos langkung saé sareng ngadamel hubungan anyar. Kantun pencét di dieu pikeun ngahubung sareng hiji.

Anjeun tiasa ogé resep: