25 Éndah Alice Anu Anéh Dina Tanda Pisan Wonderland Pikeun Hirup Kahirupan Ku

Éta langkung ti 150 taun ti saprak Lewis Carroll nyerat Alice di Wonderland, tapi berkat karakter karismatikna, alur carita anu narik ati, sareng tanda petik anu berkesan, éta terus ngeusian imajinasi barudak ku sihir.

kumaha carana langkung kenal diri

Anu dipikanyaah ku sepuh ogé, novél, éta sesela Ngalangkungan The Looking Glass, sareng sababaraha adaptasi pilem parantos masihan kami sababaraha waktos anu leres-leres éndah. Ieu mangrupikeun kompilasi tina cutatan sareng dialog anu pangsaéna pikeun aya dina sababaraha rupa dongéng klasik ieu.

Saha kuring di dunya? Ah, éta tatarucingan anu saé. - Alice





Naha, sakapeung kuring parantos percanten saloba genep hal anu mustahil sateuacan sasarap. - Ratu Ati

Alice parantos mimiti mikir yén saeutik pisan hal anu leres-leres mustahil.



Abdi teu tiasa uih deui ka kamari sabab kuring jalma béda harita. - Alice

'Saha anjeun?' ceuk Hileud.
Ieu sanés bubuka anu ngadorong pikeun paguneman. Alice ngawaler, rada éra, 'Kuring-kuring boro terang, Pak, ayeuna-ayeuna sahenteuna kuring terang saha kuring nalika gugah énjing, tapi saur kuring mah pasti parantos sababaraha kali dirobih ti saprak éta.'



Pisan ngabingungkeun sadayana parobihan ieu! Kuring moal yakin naon anu kuring badé, ti hiji menit ka menit anu sanés. - Alice

Kuring sieun teu tiasa ngajelaskeun nyalira, Pak. Kusabab kuring henteu sorangan, anjeun ningali? - Alice

Anjeun baheula langkung seueur… langkung seueur. Anjeun parantos kaleungitan kasaean. - The Mad Hatter

Alice: 'Dupi anjeun ngawartosan, punten, jalan anu mana kuring kedah angkat ti dieu?'
Ucing Cheshire: 'Éta gumantung pisan kana tempat anu anjeun badé dugi.'
Alice: 'Kuring teu paduli teuing dimana.'
Ucing Cheshire: 'Maka henteu janten masalah jalan mana anjeun.'

dosa cara kalayan henteu masker

'Sigana mah ...' saur Alice. 'Maka anjeun henteu kedah nyarios,' saur Hatter.

Upami sadaya jalma mikiran usahana sorangan, dunya bakal langkung gancang tibatan éta. - Duchess

'Tapi kuring henteu hoyong angkat diantara jalma gélo,' saur Alice.
'Oh, anjeun moal tiasa ngabantosan éta,' saur Ucing: 'urang sadayana gélo di dieu. Abdi gélo. Anjeun gélo. '
'Kumaha anjeun terang yén kuring gélo?' ceuk Alice.
'Anjeun kedah,' saur Ucing, 'atanapi anjeun moal sumping ka dieu.'

Mad Hatter: 'Naha kuring tos gélo?'
Alice: 'Abdi sieun kitu. Anjeun sadayana bonkers. Tapi kuring gé nyaritakeun rahasia. Sadaya jalma anu pangsaéna. '

Anu ngahalangan kuring angkat, anu tukangna mah kénging. - Kelenci Bodas

Alice: 'Sakumaha lami salamina?'
Kelinci Bodas: 'Kadang, ngan sadetik.'

Ayeuna, di dieu, anjeun ningali, butuh sadayana jalan anu tiasa anjeun laksanakeun, pikeun tetep dina tempat anu sami. Upami anjeun hoyong angkat ka tempat sanés, anjeun kedah ngajalankeun sahenteuna dua kali langkung gancang ti éta! - Ratu Ati

kumaha bagja dina hubungan anu bagja

Dina momen anu sanés, turun Alice saatos éta, henteu kantos ngémutan kumaha di dunya anjeunna badé kaluar deui.

Panasaran sareng panasaran! - Alice

tuh becky lynch gaduh orokna

Entong ngabayangkeun diri anjeun sanés béda ti naon anu katingalina ku batur yén anu anjeun atanapi kantos aya sanés anu sanés tibatan anu anjeun parantos tiheula bakal katingalina ku aranjeunna sanés. - Duchess

'Mimitian ti mimiti,' saur Raja, kalintang parahna, 'sareng teraskeun dugi ka akhir: teras lirén.'

Abdi henteu anéh, anéh, pareum, ogé gélo, kanyataan kuring ngan ukur béda sareng anjeun. - Ucing Cheshire

Imajinasi mangrupikeun hiji-hijina senjata dina perang ngalawan kanyataan. - Ucing Cheshire

Upami anjeun bakal percanten ka kuring, kuring bakal percanten ka anjeun. Naha éta nawar? - The Unicorn

Éta mangrupikeun mémori goréng anu tiasa dianggo ka tukang - Ratu Ati

Teu aya lauk anu wijaksana anu badé ka mana waé tanpa porpoise. - kuya mock

Sareng upami anjeun resep ieu, tong sono koleksi kami tina Roald Dahl cutatan , Tanda petik Winnie-the-Pooh , sareng Angin dina tanda kutip Willows .