Kumaha Ngenalkeun Diri Anjeun Langkung Saé dina 7 Patarosan

Naha anjeun ngarobih padamelan, kaluar tina hubungan, atanapi ngan ukur berjuang pikeun milari jalan hirup, gaduh krisis idéntitas sakedik sampurna!

Éta tiasa sesah pikeun dikenal 'Nyata anjeun' nalika anjeun teras-terasan nyobian naon anu dipikahoyong atanapi dipiharep ku jalma sanés ti anjeun, atanapi nalika anjeun nyobian ngingetkeun pasangan atanapi sobat énggal.

Candak sababaraha waktos kanggo linggih sareng diri anjeun, ngeunteung kana émutan sareng tingkah paripolah anjeun, sareng milarian terang saha saleresna anjeun.





Naroskeun patarosan ieu bakal nyaan Tulung:

1. Naon anu anjeun resep?

Bagian tina terang saha anjeun nyaéta ngeunaan terang naon anu ngajantenkeun anjeun raos raos.



Urang sadayana mendakan kasenangan dina sababaraha hal anu béda, sareng penting pikeun ékspérimén sareng milarian naon anu anjeun resep.

Tiasa nyarios, 'Abdi resep ieu,' ngabentuk bagian ageung ageung tina jati diri urang, janten luangkeun waktos pikeun milari naon anu ngajantenkeun anjeun raoseun.

Éta tiasa nyobian masakan anu sanés, olahraga, maca, damel, ngumbara ... naon waé!



Ngadamel daptar méntal - atanapi tinulis - hal-hal anu anjeun resep pikeun hal-hal anu ngabantosan anjeun salaku jalma.

Pikirkeun naon katuangan anu anjeun resep tuang, naon anu anjeun resep lakukeun nalika anjeun henteu damel, sareng saha anu anjeun resep nyéépkeun waktos.

Hobi urang nyarios seueur ngeunaan urang, janten pikirkeun kumaha anjeun nyéépkeun waktos luang sareng naon anu tiasa didugikeun ngeunaan anjeun.

Ieu sanés waktos janten kritis, tapi ngan saukur pikeun ngeunteung.

Naha anjeun resep nyéépkeun seueur waktos di luar ruangan naha anjeun langkung resep nyalira tibatan dina grup naha anjeun resep kagiatan fisik atanapi linggih tenang sareng buku?

hal kreatif pikeun ngalakukeun pikeun kabogoh anjeun

Ngingetan diri anjeun ngeunaan hal ieu unggal sering.

Gampang pisan pikeun kajiret dina spiral négatip damel seueur teuing sareng henteu bobo cukup, henteu lami, anjeun mimiti héran naon anu ngajantenkeun anjeun raoseun sareng naon anu anjeun leres-leres resep!

Gaduh daptar anu saé tiasa dianggo salaku panginget penting pikeun ngautamakeun kabagjaan sareng karaharjaan anjeun.

2. Naon anu anjeun henteu resep?

Nyaho naon anu anjeun henteu resep ogé penting pisan pikeun milarian terang ngeunaan diri anjeun.

Urang sering nyobian - atanapi berpura-pura - resep kana hal-hal anu urang henteu leres-leres resep dina urutan pikeun nyocogkeun sareng jalma séjén.

Ku nyobian ngabengkokkeun diri kana kapang, anjeun bakal tungtungna ngarasa bagja sareng teu leres ka diri anjeun, anu henteu pikaresepeun pisan!

Daripada maksa diri kana kaayaan anu anjeun terang yén anjeun moal resep, diajar nyarios nalika anjeun henteu resep naon-naon.

Ieu mangrupikeun bagian ageung tina kapribadian anjeun, janten teu aya éra dina nyarios henteu kana acara-acara tangtu anu anjeun parantos terang yén anjeun moal resep.

Upami anjeun henteu acan nyobian anu sateuacanna, pastikeun milari éta sareng jaga pikiran kabuka , tapi, upami anjeun parantos sadar yén éta moal janten pangalaman anu saé pikeun anjeun, diajar nyarios henteu.

Janten nyaman sareng yakin kana naon anu anjeun resep ogé naon anu anjeun henteu resep, sareng nampi yén sababaraha hal sanés pikeun anjeun.

Éta henteu ngajantenkeun anjeun kirang resep atanapi kirang pikaresepeun janten sakitar ngan kusabab anjeun henteu resep sadayana!

Janten rasional sareng sadar yén unggal jalma ngagaduhan hal anu aranjeunna henteu resep tuang atanapi dilakukeun atanapi nyarios.

Éta lumrah alamiah pikeun henteu resep, sareng diajar naon éta ngabantosan anjeun ngabentuk kahirupan anjeun sapertos naon anu anjeun resep.

Ku ngabédakeun antara 'saé' sareng 'goréng' (pikeun anjeun, sahenteuna), anjeun diajar ngeunaan diri anjeun sareng kumaha leres-leres nyéhatkeun pikiran, awak, sareng roh anjeun.

Naha anjeun mikir ngeunaan daptar daptar hal-hal anu anjeun teu resep - ieu henteu négatip sabab disada na sabenerna tiasa ngabantosan negeskeun kapribadian anjeun nyalira.

Daripada nyobian janten batur anjeun sanés, diajar janten oke sareng saha anjeun, henteu resep sareng sadayana…

3. Naon Perkawis Anjeun?

Urang sadayana tumuh sareng sakumpulan kapercayaan sareng nilai-nilai anu ditetepkeun ku urang ku kolot atanapi pangasuh, sakola, sareng réréncangan.

Sakumaha urang déwasa , éta tiasa gampang pisan nempelkeun nilai-nilai ieu sacara standar sareng henteu kantos ngémutan naha anjeun masih percanten ka aranjeunna.

Ngenalkeun nyalira sanés hartosna nampi sadayana anu anjeun pikir yakin.

Diajar nantang pendapat anjeun nyalira, utamina anu parantos sacara pasip ngalebetkeun kahirupan anjeun ku cara dibina.

Seueur urang ngagaduhan sakumpulan nilai anu parantos dipangaruhan pisan ku budak leutik urang anu mana tiasa henteu aya hubunganana sareng urang.

Pikirkeun naon anu saleresna penting pikeun anjeun sareng parios yén nilai anu dirasakan anjeun masih aya hubunganana sareng kumaha anjeun hirup anjeun ayeuna, salaku déwasa.

Salaku murangkalih, anjeun panginten panginten hoyong nikah sareng ngagaduhan murangkalih, tapi éta ayeuna tiasa karaos sapertos tekanan anu nuju anjeun déwasa.

Upami éta masih anu anjeun pikahoyong tina kahirupan, coba! Upami henteu, diajar ngarobih deui nilai-nilai anjeun pikeun cocog sareng saha anjeun ayeuna, sanés saha anjeun éta.

Anjeun panginten hoyong museur kana karir sareng teu ngagaduhan budak, maka lirén ngantepkeun prioritas rumaja anjeun ngagantung anjeun.

Sacara teu sadar, nilai-nilai baheula anu ayeuna bénten sareng kapercayaan anjeun ayeuna tiasa ngajantenkeun anjeun rumaos henteu cekap, janten angkat tina émutan anjeun.

Milarian nilai-nilai anyar anu saluyu sareng kahirupan anjeun ayeuna sareng milarian naon anu saleresna penting pikeun anjeun.

Teraskeun, naha éta naroskeun ka diri anjeun naon anu saleresna penting pikeun anjeun.

Tulis daptar hal anu anjeun prioritaskeun dina kahirupan sareng ngeunteung naha aranjeunna penting pisan pikeun anjeun.

4. Naon Anu Anjeun Saé?

Ieu mangrupikeun bagian anu saé pisan pikeun saha anjeun salaku jalma, janten butuh sababaraha waktos sareng pastikeun anjeun serius.

Ngaraos suksés aya dina sababaraha bentuk pikeun saha waé, janten entong nganggap yén jawaban anjeun kedah aya hubunganana sareng padamelan anjeun atanapi kabeungharan anjeun!

Pikirkeun naon anu anjeun lakukeun kalayan saé, naon jalma anu muji anjeun, sareng lingkungan naon anu anjeun hirup subur.

Nyaho naon anu anjeun lakukeun sacara saé ngabentuk bagian ageung idéntitas anjeun, jadi tanyakeun ka diri anjeun naon anu ngajantenkeun anjeun diri anu pangsaéna.

Anjeun tiasa mimitina hese mikiran hal-hal anu anjeun saé , tapi upami anjeun tabah, pasti bakal aya daptar anu langkung panjang tibatan anu anjeun pikirkeun.

mimiti teu resep ka sahabat kuring

Kanggo sababaraha jalma, palinter dina padamelan bakal aya dina daptar paling luhur.

Pikeun batur, janten pangdéngé anu saé sareng keur welas asih bakal naon anu aranjeunna pikirkeun heula.

Diuk sareng luangkeun waktos kanggo ngaevaluasi kahirupan anjeun sareng diri anjeun, tina naon anu anjeun lakukeun, kana sipat kapribadian anjeun, dugi ka kumaha kalakuan anjeun ka batur.

Upami anjeun leres-leres bajoang, taroskeun ka babaturan caket atanapi anu dipikacinta pikeun pitulung. Émut yén kagiatan ieu dimaksudkeun pikeun positip!

Nanya ka diri anjeun naon sipat kapribadian anjeun anu ngagaduhan nilai pikeun anjeun.

Pikirkeun hal-hal anu jalma resep ku anjeun, sapertos mahluk sobat dalit , ngagaduhan sora nyanyi hébat, atanapi janten dipercaya jeung dipercaya.

Ngadamel salami daptar sakumaha anjeun tiasa ngeunteung deui nalika anjeun ngalaman dinten anu goréng atanapi nalika anjeun mendakan diri naroskeun saha saleresna anjeun!

Anjeun ogé resep (tulisan dituluykeun di handap):

5. Naon anu anjeun Kagumkeun Batur?

Kuring terang, kuring terang, urang nyarios ngeunaan anjeun, tapi kadang cara urang ningali jalma sanés tiasa leres-leres ngarobih kumaha urang ningali diri.

Dina dunya média sosial sareng poto brunch kalapa, urang teras-terasan ngabandingkeun diri sareng kahirupan urang ka batur .

Éta tiasa sadayana gampang pisan dibungkus ku panasaran naha urang henteu pikaresepeun atanapi pikaresepeun sapertos sadayana jalma anu urang nuturkeun dina Instagram, tapi éta cara mikir bahaya.

Seueur urang ngarasa teu aman atanapi kaancam ku naon anu dilakukeun ku jalma sanés dina kahirupan aranjeunna, sareng éta henteu ngan ukur liwat layar telepon kami.

Kami naroskeun kunaon batur ngagaduhan promosi anu kami pikahoyong…

… Naha jalma anu urang gaduh perasaan milih batur.

… Naha urang sigana moal tiasa ngirangan beurat badan siga batur.

Bagian tina mikanyaho diri nyaéta ngantepkeun harepan sareng tekanan anu henteu séhat sareng ngan ukur ngagungkeun cara anjeun ayeuna.

Ngeureunkeun nyobian janten jalma anu anjeun pikirkeun batur hoyongkeun atanapi ngarepkeun anjeun janten, sareng béréskeun saha anjeun, ayeuna, dina momen ieu.

Gampang ditéwak dina kahirupan batur, tapi anggo ieu pikeun kaunggulan anjeun - laksanakeun naon, upami aya, anjeun leres-leres dengki sareng boh damel pikeun ngahontal hal anu sami, atanapi diajar ngantepkeun.

Upami kéngingkeun promosi éta leres-leres penting pikeun anjeun, nyarios ka bos anjeun sareng nyungkeun tanggepan supados anjeun siap waktos sanés, tibatan ngagulung kana karunya diri. Milarian cara pikeun ngarobah timburu éta kana hal anu konstruktif!

Ngadamel daptar mangrupikeun cara anu saé pikeun komunikasi sareng diri anjeun, janten pikirkeun patarosan-patarosan anu parantos kami laksanakeun dugi ka ayeuna sareng ngagungkeun sagala aspek kapribadian sareng kahirupan anjeun anu anjeun resep.

Pasihan diri pikeun dorongan harga diri sareng ngingetan nyalira naha anjeun sampurna sapertos anjeun.

6. Naon Drives Anjeun?

Cara kalakuan urang gumantung kana seueur hal, sareng sacara masif ngabentuk saha urang salaku jalma.

Pikirkeun naon anu memotivasi anjeun pikeun ngalakukeun sababaraha cara - naha éta finansial, naha éta aya hubunganana sareng karep, atanapi éta kahoyong pribadi pikeun anu pangsaéna?

Naon waé kakuatan anu nyababkeun naon anu anjeun lakukeun pikeun kahirupan anjeun, diajar ngahargaan éta sareng ngeunteung kana éta.

Ku diajar naon anu ngadorong anjeun ka hareup, anjeun tiasa mendakan cara anu épéktip pikeun memotivasi diri dina kagiatan atanapi proyék énggal.

Pikirkeun rutinitas sadidinten anjeun sareng naon anu ngadorong anjeun ngalangkungan éta.

Naha anjeun hudang isuk-isuk unggal poé atanapi anjeun nekat 'tunda' alarm anjeun dugi ka menit terakhir?

Naha anjeun damel saé dina kaayaan tekanan, atanapi anjeun perencana anu taliti?

Naha anjeun wareg gampang atanapi naha peryogi pisan pikeun ngaraosan anjeun parantos leres?

Mikir ngeunaan aspék-aspék kahirupan anjeun leres-leres penting, sabab éta ngamungkinkeun anjeun ningali jinis jalma anjeun.

Éta ogé masihan anjeun kasempetan pikeun muhasabah pilihan kahirupan anjeun ayeuna sareng kumaha damangna pikeun anjeun.

Ngerjakeun naon anu leres-leres ngamotivasi anjeun dina kahirupan (naha damel, silaturahim, atanapi hubungan) tiasa mangaruhan pisan pikeun karaharjaan anjeun, janten pantes dipertimbangkeun.

Tulis daptar hal anu bener-bener ngusir anjeun - bisa jadi ujung kalapa anjeun, atanapi nyieun pasangan anjeun bahagia , atanapi bahkan gelas anggur anu anjeun ngubaran saatos dinten anu panjang!

7. Naha Naha Anjeun Laksanakeun?

Saha urang ayeuna condong dipangaruhan pisan ku diri urang ngora.

Pangalaman anjeun nalika budak leutik sareng umur rumaja anjeun bakal ageung mangaruhan kumaha anjeun ningali dunya ayeuna, sareng kumaha kalakuan anjeun di dunya.

abdi henteu terang naon anu kuring pikahoyong dina kahirupan

Hubungan anjeun sareng kulawarga sareng réréncangan sadayana bakal ngagaduhan peran ageung pikeun saha anjeun sawawa.

Ieu tiasa positip (sapertos 'bapak kuring kreatif pisan sareng ayeuna ogé kuring'), tapi écés ogé tiasa mangaruhan pangaruh.

Bayangkeun paripolah anjeun anu ayeuna sareng kumaha paripolahna tiasa disababkeun ku kajadian anu katukang.

Ieu tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngempelkeun langkung seueur teka-teki anu ngawangun anjeun.

Ngerjakeun naha urang kalakuan cara urang ngalakukeun tiasa janten perjalanan anu ngaganggu kadang-kadang, tapi patarosan anu urang tanyakeun ka diri urang sorangan anu ngangsonan émosina sering janten masalah anu paling diperyogikeun.

Ku ngungkabkeun hal-hal tina jaman baheula anjeun anu berpotensi nyumput dina alam bawah sadar anjeun, anjeun bakal ngagaduhan kasempetan pikeun diajar langkung seueur ngeunaan diri anjeun.

Coba wartosan - peta kaluar pola paripolah anu tangtu sareng cobian milari tautan kana kajadian anu parantos kalangkung.

Upami ieu raoseun teuing, lakukeun ku sobat dalit atanapi jalma anu dipikacinta ku nyarios keras sareng ngalaksanakeun naon anu anjeun tiasa émut ti jaman budak.

Anjeun panginten reuwas mendakan pepelakan naon!

Percanten ka Diri

Dina akhir poé, anjeun kedah iman ka diri

Kapercayaan diri anjeun sering hasil tina nilai-nilai umum anjeun dina kahirupan sareng naon anu anjeun yakin penting, ogé anu ngajantenkeun anjeun raoseun ngeunaan diri anjeun sareng naon anu ngadorong anjeun pikeun ngalakukeun langkung seueur.

Émut yén anjeun mangrupikeun manusa anu ngagaduhan kakuatan sareng kabébasan pikeun ngarobih - 'diri' anjeun cair ku sababaraha cara sareng teu kasép pikeun ngalakukeun parobihan dina cara hirup anjeun.

Perlengkapan permanén dina kahirupan anjeun tunduh ka anjeun - anjeun tiasa milih pikeun tetep percanten kana agama anjeun, atanapi ngudag impian pikeun gaduh usaha anjeun hiji dinten, atanapi milih ngeusian waktos luang anjeun ku latihan sanés ngalukis!

Bagian tina terang diri anjeun ngaraos kontén sareng sugema ku pilihan anu anjeun anggo, sareng ieu hadir sareng pangakuan yén sadayana samentawis kacuali anjeun milih ngajantenkeun perlengkapan permanén.

Ku naroskeun nyalira na ngeunteung kana naon anu anjeun lakukeun ku kahirupan anjeun , anjeun bakal muka diri pikeun kamungkinan robih.

Anjeun tiasa tetep tetep di jalan anjeun atanapi ngalih kana pilihan anu langkung séhat upami anjeun hoyong - éta kaéndahan hirup.