5 Alesan Pikeun Nyiptakeun Papan Visi Dina 2021 (+ Kumaha, Ideu)

Daptar eusi

Upami anjeun pikir papan penglihatan palsu, maka lulucon aya di anjeun, sobat.

kumaha terang upami lalaki henteu asup ka anjeun

Eureun muterkeun panon anjeun sareng nguping kuring kaluar.

Aranjeunna leres-leres damel, sareng alesan naha saderhana pisan.





Papan visi mangrupikeun tempat suci anu nembongkeun naon anu anjeun pikahoyong dina kahirupan. Nalika anjeun ngagantung dina rohangan anu katingali unggal dinten, papan visi anjeun bakal ngahontal tujuan sareng cita-cita anjeun.

Papan visi mangrupikeun gambaran fisik tujuan atanapi tujuan anu anjeun tuju pikeun ngahontal.



Mangrupikeun kolase barang anu dimaksad pikeun ngamimitian imajinasi anjeun sareng ngabantosan anjeun ngabayangkeun tujuan éta.

Pikirkeun sapertos papan Pinterest, tapi di dunya nyata ...

… Hal anu anjeun tiasa nyepetkeun poto, potongan majalah, kenang-kenangan, sareng bit-ampalan anu sanés pikeun ngajaga anjeun terinspirasi sareng termotivasi pikeun hal anu anjeun hoyong lakukeun, janten, gaduh, atanapi pikeun manifes sanés.



Janten ngadamel 2021 taun tujuan nuturkeun-tujuan ku nyiptakeun papan visi pikeun masihan anjeun gambaran anu jelas ngeunaan dimana anjeun badé dugi.

5 Alesan Pikeun Nyiptakeun Papan Visi

Naon manpaat dewan visi (sakapeung disebut papan tujuan atanapi papan impian)?

Kumaha carana anjeun ngabantosan anjeun ngahontal kahareup sareng kasuksésan anu anjeun pikahoyong?

1. Papan visi ngajantenkeun anjeun mikirkeun naon anu anjeun pikahoyong.

Nyiptakeun papan visi maksa anjeun nyéépkeun waktos kanggo lungguh sareng BENER mikiran naon anu anjeun pikahoyong tina kahirupan.

Kuring yakin anjeun mikirkeun hal-hal anu anjeun hoyongkeun pisan, tapi naha anjeun leres-leres ngutamakeunana?

Naha anjeun ngadokuméntasikeunana dimana waé di luar sirah anjeun?

Papan visi maksa anjeun ngalangkungan pamikiran kasual sareng fokus kana tujuan anjeun sareng aspirasi.

2. Papan visi ngabantosan anjeun teu kénging.

Kahirupan urang jadi ramé pisan sareng banjir. Urang hudang, urang damel, sareng ngagaduhan tugas.

Kami gaduh kalenturan terbatas dina lingkungan sadidinten kami sareng tiasa janten ampir robotic ngalangkungan waktos.

Ieu mangrupikeun salah sahiji alesan utama anu seueur jalma ngarasa nyangkut dina kahirupan.

Aranjeunna capé sareng seueur padamelan. Aranjeunna parantos kaleungitan hubunganana sareng sisi kreatifna.

Naha ieu disada sapertos anjeun?

Papan visi mangrupikeun cara anu épéktip pikeun nyabut diri.

Kaluar tina uteuk anjeun anu parantos diprogram sareng ngantepkeun jus kreatif anjeun ngalir.

Kaluar tina corong anjeun. Buang sababaraha acak babarengan. Kaluar tina gelembung anjeun.

Anjeun kéngingkeun gambarna.

3. Papan visi masihan anjeun panginget visual unggal dinten ngeunaan impian sareng tujuan anjeun.

Alesanna dewan visi tiasa dianggo saé pisan kusabab anjeun sacara visual ningali aranjeunna unggal dinten.

Visualisasi mangrupikeun salah sahiji latihan pikiran anu paling populér sareng épéktip anu tiasa anjeun laksanakeun.

Nalika anjeun ningali hal anu nginspirasi anjeun unggal dinten, anjeun tetep dina jalur anu leres.

Malah nalika anjeun nyanghareupan kamunduran, dewan visi éta bakal tetep aya siap memotivasi anjeun deui.

4. Papan visi bakal kéngingkeun anjeun sadayana sacara émosional.

Ningali papan visi anjeun bakal ngabantosan anjeun sacara hasrat nyambung sareng tujuan anjeun.

Éta tiasa ngabantosan anjeun merhatoskeun kasempetan atanapi ngan saukur ngajantenkeun anjeun ngabayangkeun naon anu karasana.

Upami anjeun dipecat sareng gairah ngeunaan hal , éta bakal nyurung anjeun kana tindakan.

5. Papan visi pikaresepeun.

Papan visi mangrupikeun cara anu pikaresepeun, bébas résiko, sareng bébas setrés pikeun ngabongkar momot anu paling jero, paling atah anjeun ilham tanpa scrutinizing aranjeunna.

Anjeun teu kedah ngatur, nganalisis, atanapi ngageulisan papan anjeun. Ngan ukur senang-senang sareng sasarengan. Ngarobih deui. Ngalakukeun naon anu raoseun pikeun anjeun.

Éta henteu kedah diatur atanapi geulis. Éta ngan ukur kedah mere ilham anjeun.

Naha Papan Panglihatan Gawé?

Sakumaha didadarkeun di luhur, papan visi tiasa dianggo kusabab éta nyandak pikiran sareng impian dina sirah anjeun sareng ngajantenkeun aranjeunna janten hal anu nyata sareng nyata.

Tapi, sareng éta ageung tapi, aranjeunna ngan ukur dianggo pikeun anjeun upami anjeun siap damel sareng aranjeunna.

Naon ieu hartosna? Anjeun kedah kalibet sareng dewan visi anjeun sareng nganggo éta pikeun nungtun tindakan anjeun nalika anjeun maju nuju tujuan anjeun bakal kanyataan.

Kantun ngadamel papan visi sareng nyimpenna dina lomari, ngan ukur ningali sacara sakedik unggal sababaraha minggu atanapi bulan, moal nganteur anjeun dimana-mana.

Sapertos hal-hal anu paling dina kahirupan, anjeun kaluar tina naon anu anjeun lebetkeun.

Kakuatan dewan visi ngagaduhan kamampuanna pikeun memotivasi anjeun pikeun ngalakukeun padamelan anu diperyogikeun pikeun ngajantenkeun hal-hal anu anjeun lakukeun pikeun kanyataan.

Upami anjeun percanten kana hukum daya tarik, dewan visi bakal ngabantosan anjeun pikeun némbongan.

Éta bakal nungtun panon pipikiran anjeun kana hal-hal anu anjeun pikahoyong sareng ngabantosan anjeun pikeun ngabayangkeun hirup anjeun anu cocog sareng kahirupan anu parantos anjeun damel dina papan anjeun.

Kumaha Cara ngadamel Papan Visi

Ayeuna anjeun yakin ngeunaan kakuatan dewan visi, kumaha anjeun damel?

Untungna, éta rada prosés saderhana anu tiasa dituturkeun ku saha waé, sanaos anjeun henteu ngagaduhan seueur karajinan atanapi pangalaman desain.

Bahan Anjeun Peryogi Pikeun Papan Visi Anjeun

Papan visi gampang didamel. Anjeun moal meryogikeun sajauh bahan.

Ieu daptar umum, sanaos papan visi anjeun tiasa ngalebetkeun hal-hal anu teu didaptarkeun di dieu.

  • Sababaraha jenis papan - anjeun tiasa nganggo papan gabus, papan poster, atanapi papan pin.
  • Gunting, pita, pin, iteuk lem - naon waé anu anjeun peryogikeun pikeun ngadamel papan anjeun.
  • Spidol, stiker, atanapi hiasan anu sanés - ieu leres-leres opsional. Upami hiasan anjeun ngaraos raoseun, maka sadayana, kalebetkeun.
  • Majalah - ieu dimana anjeun tiasa motong gambar sareng tanda petik.
  • Pinterest / Google / Instagram - langkung seueur tempat pikeun kéngingkeun panginget visual anu sampurna pikeun dewan anjeun.
  • Printer warna - upami anjeun ngarencanakeun ngasilkeun sababaraha atanapi sadaya gambar anjeun tina internét.
  • Barang anu ngainspirasi anjeun - poto, tanda petik, paribasa, gambar, panginget sadayana ngagaduhan tempat dina papan anjeun.
  • Waktos - pasihkeun seueur waktos pikeun nempatkeun papan anjeun babarengan. Entong nempatkeun wates atanapi jus kreatif anjeun. Investasi waktos dina papan visi anjeun supados leres-leres dianggo pikeun anjeun. Pareuman TV. Pasang sababaraha musik inspirasional. Ngaduruk lilin.

Kumaha Milih Gambar Anu Tepat sareng Kutipan

Sacara épéktip, dewan visi anjeun kedah leres-leres ngagambarkeun kahirupan kahareup anu anjeun pikahoyong.

Maka, milih gambar anu paling pas anu jelas nunjukkeun masa depan ieu penting pisan.

Hal-hal anu anjeun pasang di papan anjeun kedah janten hasil akhir anu anjeun tuju, tapi anjeun ogé tiasa nambihan citra anu ngagambarkeun léngkah-léngkah anu diperlukeun pikeun dugi ka ditu.

Janten sanaos anjeun ngagaduhan gambar utama anu nunjukkeun piramida Mesir, anjeun ogé tiasa ngagaduhan gambar anu nunjukkeun jumlah artos anu anjeun peryogikeun pikeun nyandak perjalanan éta.

Atanapi upami anjeun gaduh gambar sababaraha skala nunjukkeun beurat idéal anjeun, anjeun panginten kalebet poto jogging, atanapi tuangeun anu bergizi anu séhat.

Ieu dimana internét tiasa gampang. Sakumaha hébatna pikeun nyentos majalah pikeun mendakan gambar idéal, anjeun panginten henteu tiasa mendakan anu sampurna sepanjang waktos.

Internét ngagaduhan pasokan gambar anu ampir teu aya watesna pikeun poténsial gambar anu sampurna.

Upami anjeun hoyong ngalebetkeun kecap atanapi tanda petik dina papan anjeun - sareng kami nyarankeun anjeun leres - teras pilih kecap positip anu ngalantarankeun jinis jalma anu anjeun pikahoyong.

Anjeun tiasa nganggo kecap tunggal pikeun ngahijikeun sababaraha unsur dina papan anjeun. Misalna, kecap 'petualangan' panginten aya diantara poto perjalanan, usaha énggal, bahkan panginten pasangan énggal.

Upami anjeun nuju damel dina papan panampi diri / cinta diri, kecap sapertos 'suci' atanapi 'sakabeh' anu saé.

Upami anjeun nyobian langkung unggul di sakola, atanapi damel pikeun milarian padamelan impian anjeun, kecap sareng frasa sapertos 'integritas,' 'kapercayaan diri,' sareng 'dédikasi' tiasa ngajantenkeun seuneu dina beuteung anjeun dihurungkeun pikeun ngajurung anjeun.

Atanapi anjeun tiasa milih sababaraha kecap terkenal anu hartosna anjeun - kami nyarankeun tetep cutatan pondok atawa motto - sareng nyetak éta ogé.

Kumaha Ka Posisi Sadaya Gambar Sareng Kecap Anjeun

Bener henteu cara anu leres atanapi salah pikeun ngatur papan visi anjeun. Teu aya citakan anu nuturkeun.

Sababaraha jalma resep nempatkeun barang dimana waé peujitna ngawartosan aranjeunna, nyiptakeun kolase éndah anu rada pabalatak di tempat.

Anu sanés resep ngatur papan visi na kana bagian anu bertema atanapi nyiptakeun papan misah anu langkung alit pikeun masing-masing impian, tujuan, atanapi area kahirupan aranjeunna.

Salaku conto: dewan visi kawinan tiasa gaduh hiji bagian pikeun baju kawinan, hiji kanggo papakéan sareng aksésori ideu pikeun pésta panganten, hiji bagian pikeun hiasan sareng tuangeun, sareng hiji bagian pikeun pilihan tempat.

Ieu tiasa diénggalan nalika mendakan tempat anjeun, baju anjeun, baju pangantén awéwé, jajan anu anjeun badé mesen.

Éta ngabantosan pikeun tetep ngawangun pikagumbiraeun, tapi ogé ngamainkeun anjeun sabab éta sapertos nyentak sadaya kotak anu anjeun kedah alamat nalika tanggal éta langkung caket.

Ngagabungkeun bagian-bagian ieu ogé saéstuna ngabantosan kusabab ningali sadaya gambar ieu sacara rutin tiasa mastikeun yén anjeun nyandak kaputusan anu leres, daripada kabisat buru-buru.

Anjeun panginten panginten mimitina yén jubah putri duyung anu parantos anjeun tingali éta ukur cemerlang, tapi saatos neuteup poto na salami sababaraha minggu, ujug-ujug sadar yén gaun A-line bakal langkung pujian.

Cara anjeun mutuskeun pikeun ngatur dewan anjeun kamungkinan bakal ngagambarkeun jenis jalma anjeun.

Upami anjeun langkung a sumanget bébas , anjeun panginten mendakan a langkung spontan sareng urusan anu bécék cocog sareng kabutuhan anjeun.

Upami anjeun jalma anu berorientasi jéntré anu resep mesen, anjeun meureun bakal hoyong barang motong rapi pikeun bagian atanapi papan anu terkoordinasi warna.

Tambahkeun Personalisasi Dimana pantes

Naon cara anu langkung saé pikeun tetep gumbira kana tujuan anjeun tibatan nempatkeun diri kana papan?

Poto poto diri anjeun sareng pin di ditu, sareng sakedik kenangan perjalanan anjeun nuju impian anjeun.

Naha anjeun parantos ngamimitian universitas dina ngudag gelar anu anjeun pikahoyong? Batur aya anu nyandak poto anjeun dina léngkah sakola, mesem ramo anjeun. Pin di dinya.

Nyitak jadwal kelas anjeun sareng pin éta ogé aya, babarengan sareng gambar buku téks anjeun anu numpuk dina méja anjeun.

Ieu tiasa dilakukeun kalayan gampang ku jalan naon waé anu anjeun ngudag: dokumén perjalanan sareng nyegerkeun bit anu langkung lami janten anjeun salawasna diideuan pikeun maju.

Naha anjeun ngahontal tonggak gol kalayan tujuan kaséhatan sareng kabugaran anjeun? Naha anjeun transisi génder? Wisata ngurilingan dunya? Naha anjeun ngagaduhan orok di jalan?

Candak gambar ngeunaan kamajuan anjeun, sareng momen anu saé anu parantos ngainspirasi anjeun. Pasang tikét perjalanan, resi, catetan. Naon waé anu ngajantenkeun anjeun seuri sareng ngébréhkeun jiwa anjeun.

Dimana Kudu Anjeun Pasang Papan Visi anjeun?

Jawaban pondok: dimana waé anjeun bakal ningali éta unggal dinten.

Papan visi paling épéktip nalika anjeun nyéépkeun sahenteuna sababaraha menit unggal dintenna dina ningali éta.

Janten anjeun kedah ngagantung atanapi nempel dina tempat anu bakal katingali pikeun waktos anu langkung atanapi langkung.

Naha anjeun resep masak? Naha henteu nempelkeun anjeun kana panto kulkas atanapi dina lomari?

Naha bumi anjeun gaduh snug dimana anjeun linggih tenang waé dinten-dinten ayeuna?

Naha anjeun damel ti kantor bumi? Dina témbok di luhur monitor komputer anjeun tiasa janten tempat anu saé pikeun jalanna.

Upami anjeun leres-leres macet pikeun ideu, kumaha cara ngadamel papan visi dina tukang panto kamar mandi anjeun? Ku cara éta, nalika anjeun ngajawab telepon alam, anjeun tiasa diideuan dina waktos anu sami!

Sareng émut, éta henteu kedah cicing dina hiji tempat. Kadang-kadang urang janten buta kana hal-hal anu urang tingali unggal dinten.

Ku mindahkeun papan visi anjeun ka posisi anu béda di bumi atanapi kantor anjeun, anjeun bakal langkung gampang diajar éta tibatan ngan ukur glossing waé.

20 Gagasan Déwan Visi Pikeun Ngamimitian

Papan visi anjeun kedah janten cerminan tina jinis tujuan , impian, sareng aspirasi anu anjeun gaduh.

Sakuduna janten snapshot tina jinis masa depan anu anjeun hoyong ngahontal pikeun diri sareng jalma anu anjeun resep.

Tulisan ieu parantos masihan sababaraha conto cara anjeun tiasa nganggo papan visi, tapi ieu aya sababaraha ide deui pikeun ngalirkeun jus kreatif éta.

1. Upami anjeun nuju diajar maénkeun gitar, candak poto anjeun anu nyepeng milik anjeun.

2. Hoyong janten langkung fleksibel sacara fisik? Milarian gambar sababaraha pose yoga anu maju.

3. Naha anjeun kersa janten pasangan anu langkung romantis? Gambar tina belasan kembang ros beureum bakal ngingetan tujuan anjeun.

4. Hoyong kéngingkeun promosi di damel? Nyalin sareng nempelkeun tanda tangan email anjeun, ngarobih judul padamelan kana anu anjeun pikahoyong, sareng nyetak éta.

5. Naha badé medarkeun buku? Nyitak tutup hareup teras nempatkeun rating Amazon 5-bintang di handapeunana.

6. Naha anjeun milarian pensiunan dina 10 taun atanapi kirang? Kalebet gambar tina naon anu anjeun laksanakeun pikeun pensiunan, naha éta condong ka kebon anjeun atanapi maén golf.

7. Ningali ka ngawangun kabiasaan tina tapa sapopoé? Kéngingkeun batur pikeun nyandak poto anjeun dina posisi tapa anjeun.

8. Hoyong ningkatkeun anjeun katerampilan mikir kritis ? Kecap sapertos 'bukti' sareng 'bebeneran' tiasa janten panginget anu mangpaat.

9. Naha anjeun kersa damel pikeun nirlaba dina sektor perawatan barudak? Milarian gambar jalma anu ngalakukeun éta ayeuna atanapi candak logo amal anu anjeun badé dianggo.

10. Naha safari di Serengeti dina daptar ember anjeun? Pasang poto gajah, badak, atanapi peta taman nasional dina papan anjeun.

11. Naha anjeun badé nyiptakeun portopolio investasi anu nguntungkeun? Mock up chart sareng kurva luhur anu realistis ngagambarkeun kamekaran aset anjeun.

12. Naha anjeun seniman? Sugan poto poto anjeun paling anyar kalayan tanda anu dijual di gigireunana.

13. Naha anjeun badé nyarioskeun manggung dina acara paling ageung di industri anjeun? Gambar jalma anu nangtung di podium panginten pantes, kalayan logo konperénsi di gigireunna.

14. Upami anjeun ngagaduhan sababaraha tujuan ngarénovasi bumi, papan anu pinuh ku warna palét atanapi barang jati bakal méré ilham ka anjeun.

15. Upami anjeun henteu acan tiasa nyetir, tapi anjeun hoyong, mendakan poto batur anu nyabak pelat murid na.

16. Malikkeun mobil klasik? Gambar modél anu sami dina kaayaan mint sampurna.

17. Panatik bakating panginten hoyong poto jinis jajan atanapi puding anu hoyong dikuasai sasarina sareng resep corét.

18. Upami anjeun hoyong ngajantenkeun janten tim olahraga, gambar anu aya hubunganana sareng olahraga éta bakal janten tambihan anu saé. Bonus nunjuk pikeun poto anjeun maén olahraga.

19. Naha anjeun ngagaduhan daptar buku anu anjeun badé baca? Nyitak sampul payunna sareng teras ganti ku énggal nalika anjeun maca masing-masing.

20. Upami impian anjeun pikeun deklarasi sareng nganut kahirupan minimalis , Anjeun bahkan panginten badé miceun sadayana tapi dasar-dasarna ti unggal rohangan di bumi anjeun, nyandak poto sateuacan nempatkeun deui, teras pasét kana papan anjeun pikeun nunjukkeun tempat anu anjeun badé sumping.

5 Tip Kanggo Kaseueuran Ti Papan Visi anjeun

Papan visi tiasa dianggo, tapi sababaraha dianggo langkung saé tibatan anu sanés.

Dina raraga meresan paling ilham ti anjeun sareng ngajantenkeun janten tindakan anu leres, ieu sababaraha tips pro.

1. Masangkeun Éta Ku Jurnal Pikeun Lacak Kamajuan Anjeun

Ngagaduhan inspirasi visual anu ngajantenkeun anjeun nari jalan unggal dinten éndah sareng ngabantosan tetep sumanget anjeun tetep, tapi masangkeunana sareng jurnal tiasa nyandak hal ka tingkat salajengna.

Harepan sareng impian anu saé, tapi éta butuh tindakan pikeun ngajantenkeun aranjeunna kanyataan.

Dina jurnal anjeun, tangtoskeun léngkah-léngkah mana anu anjeun kedah laksanakeun pikeun ngahontal tujuan anjeun, sareng daptar éta dina urutan anu kedah dihontal. Teras jantenkeun sub-daptar sadaya hal anu diperyogikeun pikeun tiap léngkah.

Ieu bakal ngamungkinkeun anjeun prioritas tindakan anjeun , sareng masihan anjeun tujuan anu alit, tiasa kahontal pikeun diperjuangkeun supados anjeun henteu tungtungna beuki katungkul ku gambar anu langkung ageung.

Hayu urang balik ka perjalanan éta ka Mesir tina bagian di luhur. Tulis léngkah anu anjeun kedah laksanakeun pikeun ngajantenkeun éta kanyataan:

  • Netepkeun sabaraha artos anu anjeun peryogikeun kanggo perjalanan, sareng sisihkan éta. Sugan anjeun tiasa nyingkirkeun sabagian tina unggal gajian kanggo X bulan sasih kanggo kajantenan éta.
  • Pilarian terang daptar tanggal anu paling cocog pikeun anjeun, babarengan sareng pendamping naon waé anu anjeun badé ngumbara.
  • Pesen waktos éta henteu dianggo.
  • Tiket buku, hotél, kagiatan.
  • Mésér pasokan, sareng kéngingkeun vaksinasi naon waé upami diperyogikeun.

Tautan duanana elemen sasarengan ku nambihan naon waé ka papan anjeun saloba léngkah anu mungkin.

Nalika anjeun ngahontal masing-masing, ngagungkeun! Tulis catetan sakedik dina jurnal anjeun sareng pertimbangkeun nyokot sabungkus stiker emas pikeun nempatkeun dina bagian anu relevan dina papan anjeun unggal waktos anjeun ngahontal tonggak sejarah.

2. Pertimbangkeun Bahan Sanés Ti Kertas

Kaseueuran papan visi diwangun ku kolase poto, cetak, sareng majalah cut-out.

Tapi teu aya anu ngahalangan anjeun ti ngalampirkeun laun lavender anu seger pikeun milik anjeun, atanapi sababaraha matérial anu anjeun resep pikeun kamar tidur anyar anjeun, atanapi bahkan kaos kaki orok leutik upami anjeun nuju ngarencanakeun kulawarga dina waktos anu caket.

Hal-hal anu tiasa anjeun keuna sareng rasakeun tiasa ngabantosan minat anjeun kana papan anjeun sareng ngahirupkeun langkung seueur.

3. Anggo Ambu

Sejen tina indera anu tiasa dipicu ku dewan anjeun nyaéta bau.

Anjeun tiasa ngalakukeun ieu ku kembang, tapi anjeun ogé tiasa nyéting minyak atsiri atanapi parfum dina papan anjeun.

Naha henteu ngagantelkeun iteuk kayu manis upami impian anjeun pikeun muka toko roti?

Ambu anu anjeun tambihkeun henteu kedah aya hubunganana sareng impian atanapi tujuan anjeun, sanaos tiasa janten anu anjeun resep pisan.

Éta tiasa dianggo pikeun narik perhatian anjeun ka papan anjeun unggal-unggal anjeun ngalangkungan éta.

4. Teken Impian Anjeun

Kadang-kadang anjeun moal tiasa mendakan gambar anu sampurna pikeun salah sahiji tujuan atanapi impian anjeun.

Anjeun panginten gaduh pandangan anu khusus ngeunaan naon anu anjeun pikahoyong tina kahirupan.

Upami anjeun gunana nganggo patlot, pulpén, atanapi sikat, gambar atanapi cet hiji hal anu ngagambarkeun masa depan anu anjeun pikahoyong.

abdi rumaos teu pas dimana-mana

Boh nganggo salembar kertas sareng iteuk / pin kana papan anjeun, atanapi gambar / cet langsung kana papan anjeun upami pantes sareng mungkin.

5. Ngidinan Perasaan anjeun Pikeun Pituduh Anjeun

Pikiran anjeun tiasa mangpaat pisan nalika ngadamel papan visi, tapi ogé perasaan anjeun.

Dangukeun naon anu aranjeunna carioskeun sareng ukur nambihan gambar anu ngeusi anjeun ku émosi positip.

Awak pantai anu sampurna tiasa janten naon anu anjeun pikahoyong , tapi ningali éta ngajantenkeun anjeun ngarasa teu pikaresepeun ? Naha éta ngajantenkeun tujuan anjeun siga teu kahontal?

Singkirkeun sareng pilih gambar tina hal-hal anu tiasa anjeun laksanakeun pikeun ngahontal tujuan éta. Hal-hal anu aya hubunganana sareng diet sareng olahraga, contona.

Papan visi mangrupikeun cara saderhana tapi épéktip pikeun ngajaga anjeun fokus sareng ngamotivasi pikeun ngudag masa depan anu anjeun impikeun.

Ngalakukeun hiji henteu kedah lami, nanging manpaatna tiasa ageung ageung.

Janten naon anu anjeun ngantosan? Ngamimitian nyiptakeun ayeuna!

Hoyong leres-leres milarian naon anu anjeun pikahoyong dina kahirupan sareng kumaha kéngingkeunana? Nyarios pelatih kahirupan ayeuna anu tiasa ngiringan anjeun dina prosés. Kantun pencét di dieu pikeun ngahubung sareng hiji.

Anjeun ogé resep: