Sin Sin Asli teu kahaja ngungkabkeun pameunteu nalika live stream

>

Tilas WWE Superstar Sin Cara teu kahaja nyamarkeun diri sareng ngungkabkeun rautna nalika langsung ngalirkeun. Karakter Sin Cara parantos dipaénkeun ku dua gulat di WWE. Sin Cara anu dimaksud di dieu mangrupikeun anu munggaran, Mistico, anu bajoang handapeun topéng sateuacan diganti ku Hunico.

Dina aliran langsung anyar, anjeunna ngaluarkeun topeng, nganggap yén anjeunna parantos kaluar. Hanjakalna, anjeunna masih hirup sareng ngungkabkeun rautna ka ratusan fans. Salah sahiji penggemar nyandak gambar layar anu sami sareng dipasang dina Twitter. Dina budaya Lucha, pegulat topéng tetep disumputkeun idéntitasna, janten ieu mangrupikeun kalepatan ageung ti Mistico.

Anjeun tiasa mariksa tweet di handap ku Sin Cara / Mistico anu henteu ditutup.





Bajingan karismatik hilap pareuman live na sareng miceun topéng na hahahaha pic.twitter.com/UmvhpUify5

- Wilo Olea (@elwiloolea) 17 Oktober 2020

Sin Cara dina WWE

Sin Cara Mistico anu asli, anu ayeuna nganggo nami Caristico dina sirkuit mandiri Méksiko sareng promosi Lucha Libre CMLL, ditandatanganan sareng WWE di 2011. Anjeunna ngagaduhan sababaraha paséa anu narik ati sareng penggemar anu kagum ku gaya gulat anu hébat. Aya ogé waktos nalika anjeunna berselisih sareng saurang pikat Sin Cara (Hunico), anu salajengna mimiti muncul handapeun topéng saatos Mistico dileupaskeun di 2014.



11 Séptémber 2014 komodo Lucha janten Juara Tim NXT Tag pic.twitter.com/WKQCQMonzq

- bako nyiduh redneck (@ DannyBently60) 11 Séptémber 2020

Dina lintasan kadua Sin Cara, anjeunna mimiti ngahiji sareng Kalisto dina NXT salaku The Lucha Dragons, tim anu ngalayang tinggi anu henteu lami janten favorit kipas. Aranjeunna kéngingkeun Kejuaraan Tim NXT Tag ku ngéléhkeun Ascension. Roster daptar utama na sanés suksés sareng dileupaskeun ku WWE dina Désémber 2019.