30 Cara Pikeun Ngahijikeun Kahirupan Anjeun Sakali Sareng Sadaya

Hirup tiasa kasar. Nyaan kasar, sakapeung.

Éta tiasa karaos sapertos anjeun berjuang pikeun napas.

Jalma-jalma ngantepkeun anjeun, rencana bakal kaganggu, sareng impian tiasa rengat dina setrés sareng huru-hara éta sadayana.





Éta henteu hartosna yén anjeun kedah tetep janten korban kaayaan atanapi ngantepkeun hirup anjeun lulus ku anjeun!

Anjeun tiasa nangkep prakarsa, mendakan katengtreman sareng kabahagiaan anjeun, sareng ngudag naon anu anjeun pikahoyong.



Janten, hayu urang nyarioskeun kumaha cara hirup anjeun babarengan sakali sareng sadayana!

1. Naha nyarios, tapi lirénkeun ngawadul teuing.

Ieu hal anu jalma moal nyaritakeun anjeun - ngupingkeun batur teu kendat-kendat ngawadul ngeunaan kahirupan atanapi jabatanana nuju ngirangan, seuseueurna nyéépkeun waktos, sareng nyatana ngarugikeun anjeun dina jangka panjang.

Jalma-jalma umumna ngupayakeun jalan tengah aranjeunna sopan ngagukguk teras nyarios, 'Éta goréng teuing.' sabab réréncanganna ngangluh ngeunaan kaayaan aranjeunna pikeun waktos duapuluh.



… Sareng teu aya nilai anu tiasa dicapai.

Naha éta hartosna anjeun henteu kedah nyarioskeun masalah anjeun pisan?

Henteu!

Tapi kedah jelas ngeunaan naha anjeun nyarios heula.

- Naha anjeun ngan ukur ngobrol nyarios?

- Naha anjeun nyobian ngolah émosi anu aya hubungan sareng masalah anu anjeun alami?

- Naha anjeun milari jalan kaluarna?

Aya seueur pesen dina pamutahiran diri sareng rohangan kaséhatan méntal ngawartosan anjeun nyarioskeun naon anu anjeun rasakeun.

Nanging ieu sanés naséhat anu saé.

Dina psikologi, ruminasi nyaéta nalika jalma tetep ngungkulan hal-hal négatip dina kahirupanna, terus-terusan, anu nyababkeun aranjeunna langkung jero kana masalahna.

Ruminating ngeunaan masalah anjeun tiasa nganyenyeri déprési, karesahan, sareng nyababkeun setrés tambahan.

Sareng éta leres-leres sadayana anu komplain tanpa tujuan konstruktif nyaéta.

Ku sadayana hartosna, curhat upami anjeun kedah curhat, tapi émut yén jalma-jalma disakuriling anjeun gaduh masalah nyalira kanggo nungkulan ogé.

Pastikeun anjeun aya pikeun aranjeunna dina gilirannana, atanapi anjeun bakal mendakan yén aranjeunna ngaleungit.

Sareng éta mangrupikeun pelajaran anu teu pikaresepeun, pikaresepeun pikeun diajar ku jalan anu sesah.

2. Hirup hirup proaktif tibatan réaktif.

Naha anjeun nunda?

Seueur jalma ngalakukeun éta.

Kami nunda dugi énjing naon anu urang tiasa hasil dinten ayeuna!

Masalah sareng penundaan nyaéta masihan anjeun kasempetan pikeun mopohokeun ngalaksanakeun hal-hal anu penting atanapi éta ngamungkinkeun aranjeunna ditumpuk dugi ka hiji masalah anu janten gunung.

Teras anjeun kéngingkeun berebut pikeun ngusahakeun hal-hal babarengan nalika kaayaan masalah tambahan anu henteu dilakukeun ku anjeun.

Milih pikeun ngalakukeun nanaon ngan saukur hartosna kaputusan bakal dilakukeun pikeun anjeun ku naon kakuatan luar anu ngadorong anjeun.

Naon anu anjeun kedah lakukeun?

Hirup proaktif.

Cokot hal-hal anu kedah anjeun laksanakeun saénggalna anjeun mupus tina émutan anjeun sareng ngalih kana hal anu langkung penting.

Hack produktivitas saderhana anu tiasa anjeun anggo ayeuna nyaéta 'Aturan Lima Menit.'

Upami éta tiasa dilakukeun dina kaayaan kirang ti lima menit, kantun ngalakukeun éta leres teras éta bakal kaluar tina jalan anjeun salamina.

Basajan, leres?

Entong ngantosan dugi ka menit terakhir. Upami anjeun ngalakukeun éta, kahirupan bakal maksa anjeun turun jalur anu anjeun teu hoyong janten.

Janten proaktif . Béréskeun naon anu anjeun kedah laksanakeun pas anjeun tiasa bérés.

wwe smackdown 4/21/16

3. Kudu teratur. Organisasi mangrupikeun bagian penting tina kasuksesan.

Naha organisasi penting pisan?

Nya, upami anjeun hoyong ngawangun naon-naon bahan sareng kualitas, éta bakal nyandak waktos sareng arah.

Organisasi penting pikeun ngarencanakeun teras ngajalankeun rencana éta.

Hayu urang nyarios yén anjeun badé ngawangun gedong. Anjeun teu hoyong tukang listrik anjeun némbongan masang lampu sateuacan awak parantos tuang yayasan, leres?

Organisasi ogé aya hubunganana sareng hirup anu proaktif.

Éta ngalangkungan organisasi sareng prioritas anu tiasa anjeun rencanakeun naon kedah beres na iraha (upami sanés hal anu kedah ditanganan langsung).

Meureun éta hal anu anjeun kedah urus minggu payun.

Meureun anjeun gaduh tenggat waktos sabulan deui.

Meureun anjeun kedah ngalakukeun reservasi éta tilu bulan ti ayeuna.

Milarian metoda organisasi anu tiasa dianggo pikeun anjeun, naha éta ngajaga hal-hal kalayan rapih atanapi nganut kaayaan huru-hara kusabab anjeun terang yén anjeun ngantunkeun tagihan anu kedah dibayar dina tihang sabab éta dimana anjeun teras-teras nempatkeun tagihanana!

Anjeun teu kedah hirup dina kaayaan kabersihan klinis pikeun nguntungkeun manpaat tina organisasi.

4. Netepkeun tujuan jangka pondok, pertengahan, sareng jangka panjang.

Kamampuh netepkeun tujuan tiasa ngabimbing anjeun ka tempat anu anjeun pikahoyong dina kahirupan anjeun.

Nyaéta seueur jinis tujuan dina kahirupan, tapi aranjeunna sadayana tiasa dipecah janten tilu kategori.

Tujuan jangka panjang nyayogikeun tujuan anu anjeun tujuan.

Tujuan jangka menengah ngabantosan anjeun ngukur kamajuan sareng ngajantenkeun klompok tujuan jangka pondok anu parantos anjeun tilar.

Sareng tujuan jangka pondok mangrupikeun léngkah individu anu nyandak anjeun dina perjalanan pikeun ngahontal tujuan sareng kasuksésan jangka panjang.

Setélan tujuan henteu kedah prosés rumit…

Anu kedah anjeun lakukeun nyaéta milih hiji tujuan jangka panjang teras mundur insinyur kumaha anjeun bakal ngahontal tujuan éta.

Internét saé pikeun ngalakukeun panilitian éta sabab anjeun tiasa diajar ti jalma anu parantos ngalaksanakeun hal anu sami:

Dimana anjeun tiasa ngamimitian?

Naon anu anjeun kedah lakukeun pikeun ngahontal tujuan éta?

Naon jebakan potensial pikeun ngudag tujuan éta?

Naon jinis sumber sareng élmu anu anjeun peryogikeun pikeun ngahontal tujuan éta?

Dimana anjeun tiasa mendakan sumber sareng élmu éta?

Sababaraha urang resep ngarobih tujuanana kana sakumpulan waktos ...

Naon anu kuring pikahoyong pikeun kahirupan kuring dina genep bulan? Sataun? Lima taun? Sapuluh taun? Kumaha kuring tiasa ngahontal tujuan éta dina jangka waktu éta?

5. Potong jalma-jalma toksik tina kahirupan anjeun.

'Anjeun rata-rata tina lima jalma anu paling anjeun nyéépkeun waktos.'

Paribasa éta nunjukkeun kumaha pangaruh jalma-jalma anu aya di diri urang dina kahirupan urang.

Tapi éta lebet langkung jero tibatan éta.

Hésé pikeun ngajaga sikap méntal positip sareng tetep fokus kana tujuan anjeun upami anjeun ngurilingan diri pait , jalma sinis.

Hésé pikeun kamajuan upami jalma-jalma anu ngurilingan diri anjeun teras-terasan meremehkeun anjeun atanapi usaha anjeun.

Éta henteu hartosna yén anjeun kedah motong hubungan sareng saha waé anu teu satuju sareng anjeun.

Kecap 'toksik' dialungkeun jauh teuing sacara santai, khususna ka jalma anu tiasa nyarios hiji hal anu kedah didugikeun, tapi sanés anu anjeun hoyong nguping.

Jalma anu bener-bener toksik nyaéta jalma anu ngalakukeun cilaka pikeun karaharjaan anjeun.

Éta tiasa janten usaha anu diitung, tapi langkung sering tibatan henteu, éta mangrupikeun jalma anu tilelep pisan dina masalah atanapi disfungsi nyalira dugi ka ngarusak jalma-jalma di sakuriling na.

Penting pikeun bageur sareng sakapeung ngarti.

Éta ogé penting pikeun ngagaduhan wates anu saé dina hubungan anjeun pikeun mastikeun yén jalma-jalma toksik moal tiasa ngaco kahirupan sareng kabagjaan anjeun.

6. Jaga kaséhatan fisik anjeun langkung saé.

Kaseueuran jalma tiasa nangtung pikeun ngurus kaséhatan fisikna langkung saé.

Diét anu séhat, bobo anu nyukupan, sareng latihan rutin tiasa nyayogikeun manpaat monumental pikeun rasa karaharjaan, kaséhatan méntal sareng émosional.

Barina ogé, kumaha héséna ngarasa alus ngeunaan kahirupan sareng diri sorangan upami anjeun teras-terasan karaos lemah sareng lesu.

Sabalikna tina kapercayaan popular, urang henteu kedah hirup gaya hirup alam anu super mahal sareng alami pikeun kéngingkeun sababaraha kauntungan ieu.

Léngkah-léngkah alit, sapertos ngawatesan gula sareng kafein, tiasa ningkatkeun tingkat énergi anjeun sadayana, ngabantosan anjeun bobo wengi , sareng bawa awak anjeun ka tempat anu langkung séhat.

Aya sababaraha pangan olahan anu ngan dieusian ku gula olahan anu gaduh pangaruh négatip kumulatif dina awak anjeun.

Candak waktos dina dinten anjeun pikeun latihan. Malah jalan 20 menit sababaraha kali saminggu nyayogikeun sababaraha manpaat ku produksi kimia internal anjeun, kaséhatan jantung, sareng kaséhatan otak.

Olahraga ogé ngabantosan ningkatkeun kualitas saré, anu nyaring kana manpaat anu positip pikeun kaséhatan fisik sareng méntal anjeun.

7. Lakukeun langkung seueur hal anu saluyu sareng nafsu anjeun.

Jalma peryogi sababaraha bentuk gairah dina kahirupanna.

Sareng cara anu paling saé pikeun narik sababaraha karep éta nyaéta nada naon anu anjeun leres-leres ngaduruk sareng ngalakukeun deui hal-hal éta.

Leres, penting pikeun tiasa nyayogikeun diri sareng hirup.

Tapi aya dina diri masing-masing saurang seniman sababaraha jinis, hoyong pisan sababaraha kreativitas, stimulasi émosional sareng méntal, sareng nyiptakeun.

Meureun anjeun tiasa mendakan padamelan di padamelan anjeun atanapi dina padamelan anjeun, atanapi meureun anjeun henteu tiasa.

Upami anjeun henteu yakin dimana dimana mendakanana, kantun naros:

Naon anu anjeun resep lakukeun?

Naha anjeun ngalakukeun salah sahiji na?

Naha anjeun cukup ngalakukeun éta?

Naha anjeun ngarepkeunana?

Upami anjeun henteu ngalakukeun éta, naha anjeun henteu ngalakukeun éta deui?

Naha aya anu henteu marahmay ka anjeun ngeunaan hal anu anjeun raoskeun?

Nya, waktos kanggo ngamimitian teu malire kana karacunan éta sareng nangkeup karep anjeun. Ngadamelna, maén olahraga, baca buku!

Laksanakeun langkung seueur naon waé anu nyababkeun kahuruan anjeun!

Pisan penting pisan pikeun kaséhatan méntal sareng émosional anjeun pikeun nyaimbangkeun damel anjeun sareng sababaraha kaulinan anu cekap.

Upami teu kitu, anjeun ngan ukur ngaduruk diri sareng gaduh kasusah deui nalika éta waktuna waktuna pikeun ngalaksanakeun langkung seueur padamelan.

Henteu resep kana naon? Teu émut naon anu anjeun resep? Pilih naon waé anu dipikaresep ku anjeun sareng cobian sakedap!

8. Dianggo pikeun nalungtik, langkung ngartos, sareng nampi saha anjeun.

Éta ageung, sanés?

Ngartos nyalira, sumawona nampi diri sorangan, sering janten perjalanan anu panjang pikeun ngagaleuh pikiran, perasaan, sareng ideu anu sesah ngeunaan nyalira.

Perjalanan cinta diri sareng panampi mangrupikeun hal anu penting.

Tiasa hudang isuk-isuk sareng cinta saha anjeun, naon anu anjeun bawa ka méja, sareng hirup anjeun dina kaaslian anjeun nyalira mangrupikeun hal anu kuat anu tiasa ngabantosan anjeun ka tempat anu anjeun pikahoyong.

Ieu aya hubunganana pikeun mendakan karep anjeun sareng muka konci anu paling hébat anjeun éta tiasa dikuburkeun pisan ku kaayaan kakejaman jalma séjén atanapi henteu paduli dunya.

Sareng naha anjeun kedah nyandak waktos pikeun kenalkeun diri .

Anjeun kedah sacara ati-ati mesék lapisan hal-hal éta pikeun milarian terang yén anjeun leres-leres naon sababna anjeun jalmi sapertos naon.

Hirup kasar. Hirup henteu salawasna adil . Seueur hal goréng kajadian ka jalma anu henteu pantes éta sareng pangalaman éta bakal tinggaleun tandana.

Tapi pangalaman hirup négatip éta sanés anjeun salaku jalma.

Éta mangrupikeun bagian anjeun, bagian tina anjeun anu anjeun kedah tiasa ngartos sareng nampi ... tapi sanés sanés anjeun.

9. Eureun ngudag kabahagiaan éksternal sareng validasi. Praktek syukur.

Ngudag kabahagiaan luar sareng validasi siga lumpat dina treadmill pikeun nyobaan néwak wortel anu ngagantung di payun.

Éta mangrupikeun perlombaan konstan anu bade kamana waé.

Kunaon

Kusabab kabagjaan anu urang ngudag dina bentuk hal-hal éksternal sanés kabagjaan asli.

Naon anu urang ngudag nalika urang mésér anu énggal, nempatkeun zat dina awak urang, atanapi milari kasenangan luar mangrupikeun dosis samentawis endorphins sareng dopamin.

Upami waé kuring ngagaduhan ieu, kuring bakal senang.

Upami waé kuring ngagaduhan éta, kuring bakal senang.

Meureun sakedap ...

Tapi gancang atanapi engké anjeun bakal bosen ku hal éta teras mimitian milari dorongan salajengna tina bahan kimia otak anu raos.

Éta ngonci kami kana siklus anu teu hadé pikeun ngudag barang pikeun barang anu gaduh sabab kami pikir yén éta anu bakal masihan urang kabagjaan ...

... tapi moal.

Éta henteu hartosna yén artos sareng artos henteu tiasa nyayogikeun kabagjaan naon waé. Pikeun mikir sanés ngan ukur pikaseurieun.

Sababaraha urang henteu senang sabab henteu mampuh hirup atanapi nampi bantosan anu dibutuhkeun.

Sareng éta kahartos sabab éta sanés ngagaleuh barang ngan ukur pikeun mésér barang sareng senang.

Éta anu tiasa ngalaksanakeun sareng hirup anjeun, anu kedah janten udagan pikeun sadayana.

Anjeun moal mendakan kabagjaan ku ngudag éta éksternal.

Kabagjaan mangrupakeun hal anu tenang, tengtrem. Ieu mangrupikeun hal anu anjeun mendakan nalika anjeun ngamimitian beres sareng diri anjeun sareng dimana anjeun ayeuna ngagaduhan naon anu anjeun gaduh.

Éta henteu hartosna yén anjeun henteu kedah ngupayakeun langkung seueur. Ngan tong kasedot kana jebakan mikir yén barang bakal ngabahagiakeun anjeun.

10. Laksanakeun. Ngalakukeun hal-hal.

Anjeun terang naon anu langkung parah tibatan gagal?

Ngalakukeun nanaon.

Ngalakukeun nanaon ngajamin yén anjeun moal hasil dina naon anu anjeun pikahoyong.

Ku sadayana hartosna, butuh sababaraha lami pikeun ngarencanakeun sareng ngémutan jalan anjeun, tapi teras angkat ka ditu sareng leres-leres ngalakukeun sababaraha hal.

Jauh teuing jalma anu nyéépkeun teuing waktos anu nyiksa dina unggal detail anu alit pikeun nyobaan nyimpulkeun kasimpulanana.

Sadaya anu aranjeunna lakukeun nyaéta nyéépkeun waktos anu berharga pikeun komoditi anu anjeun henteu tiasa kéngingkeun langkung.

Sakali deui éta musna, éta musna.

Kitu ogé hal-hal.

Sareng leres, anjeun bakal gagal dina sababaraha diantarana. Gagal teu tiasa dilawan.

Anjeun tiasa milih pikeun takwa éta sareng ningali éta salaku sababaraha halteu anu hébat sareng drastis, atanapi anjeun tiasa milih pikeun ningali kagagalan salaku léngkah dina jalur kasuksésan.

Ku nyobian sareng gagal, anjeun diajar hal-hal anu henteu jalan, anu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngasah pendekatan anjeun sareng ngawangun strategi anjeun.

Saterasna, anjeun diajar nalika anjeun leres-leres kaluar ti dinya sareng ngalakukeun sababaraha hal.

Pangalaman langsung tiasa janten guru anu hébat.

Janten tong sieun kagagalan. Ngarobih rasa sieun éta kana motivasi pikeun suksés.

Sareng entong ideu kagagalan ngagagalkeun anjeun tina ngudag naon anu anjeun pikahoyong tina kahirupan.

Seueur kali hal-hal henteu sakumaha anu direncanakeun, sareng éta henteu kunanaon. Éta henteu hartosna aranjeunna henteu tiasa jalan saé atanapi anu mundur nyaéta tungtung kamajuan anjeun.

Éta henteu aya tungtungna salami anjeun kaluar ti dinya sareng teras nyobian.

11. Reureuh nyugemakeun.

Nikmat dinten ieu saé, tapi upami éta hartosna anjeun kedah ngorbankeun impian anjeun ka hareup, éta henteu pernah patut.

Kadang-kadang anjeun kedah nolak dorongan naluri anjeun pikeun ngamaksimalkeun kanikmatan dina momen ayeuna dina kanyaho yén ngalakukeun éta bakal ngadorong anjeun langkung caket kana kahirupan anjeun nyaan hoyong.

Ieu hartosna hartosna nempatkeun artos pikeun dinten engké sanés nyéépkeun kana hal anu anjeun tiasa kéngingkeun kanikmatan samentawis ti ayeuna.

Daripada nginum langkung seueur tibatan anu anjeun leres-lereskeun dina dinten Jumaah wengi, anjeun tiasa nyampur sababaraha inuman lemes sahingga anjeun tiasa leres fungsina sareng ngaraosan dinten Sabtu anjeun.

Nyarios henteu kana acara sosial dina raraga diajar getol pikeun ujian anu bakal datang masihan anjeun kasempetan pangsaéna pikeun ngahontal markah anu saé.

Ngalangkungan kasempetan ayeuna panginten tiasa nyababkeun kasempetan anu langkung saé engké.

Pantes diémutan yén waktos sanésna anjeun ngaraos dorongan pikeun nempatkeun kasenangan jangka pondok payun kabahagiaan jangka panjang.

12. Mekarkeun rutinitas anu épéktip.

Hal-hal anu anjeun lakukeun dina sapopoéna tanpa kudu dipikirkeun - éta rutin anjeun.

Tapi naon anu diwangun ku ayeuna?

Sareng naha hal-hal éta ngabantosan anjeun pikeun hirup babarengan?

Rutin anu saé mangrupikeun alamat sadayana padamelan sadidinten tapi kedah sadidinten.

Ngalakukeun hal-hal ieu dilakukeun éfisién sareng tanpa gagal hartosna éta henteu ngawangun sareng beurat dina pikiran anjeun.

Rutinitas ogé nyandak tekanan tina pikiran anjeun. Daripada kudu terus hariwang ngeunaan naon anu kedah dibéréskeun, anjeun ngan ukur terang sabab anjeun sok ngalaksanakeunana dina waktos-waktos anu tangtu atanapi dina dinten-dinten anu tangtu.

Anjeun tiasa nyetél Rebo wengi sareng énjing-énjing Saptu salaku waktos binatu.

Minggu sore tiasa pikeun néwak sadayana susuratan sareng admin kahirupan pribadi sapertos ngabarukeun asuransi atanapi ngadamel rencana perjalanan.

Rutin anu épéktip ngajaga hirup anjeun lancar sareng éta henteu kedah seueur usaha tambahan dina bagian anjeun.

13. Pikirkeun langkung taliti ngeunaan kaputusan anjeun.

Anjeun nyandak ratusan, meureun rébuan kaputusan unggal minggu.

Aya anu ageung, seueur anu alit.

Tapi kaputusan éta tiasa mangaruhan cara hirup anjeun lumangsung.

Unggal kaputusan anjeun nyandak aya hasilna. Sareng hasil éta tiasa nguntungkeun anjeun atanapi henteu.

Nalika ngeunaan kaputusan anu penting pisan dina kahirupan, tong buru-buru.

Candak waktos anjeun pikeun timbangan sababaraha pilihan, pro sareng kontra masing-masing, sahingga anjeun tiasa ngajantenkeun pilihan anu optimal sakumaha mungkin.

Pastikeun pikeun pikir kritis ngeunaan inpormasi anu aya patalina sareng kaputusan. Entong ambing nyandak naséhat batur ngan saukur kusabab anjeun pikir aranjeunna terang naon anu aranjeunna carioskeun.

Kitu cenah, lamun anjeun parantos nimbangkeun sadaya pilihan ku ati-ati, leres-leres nyandak kaputusan. Entong macét dina paralisis analisis.

Ngaronjatkeun kamampuan nyandak kaputusan anjeun tiasa leres-leres hirup anjeun arah anu leres.

14. Nyorong diri.

Anjeun panginten nganggap diri anjeun janten kerja keras, tapi sering aya cadangan dina bak anjeun anu tiasa dianggo saé.

Sanaos panginten sanés jalan kaluar jangka panjang pikeun masalah anjeun, sakapeung anjeun ngan ukur tiasa nambihan jam-jaman tambahan kanggo ngalengkepan.

Naha éta anu nyuhungkeun lembur atanapi ngamimitian rurusuhan sisi pikeun kaluar tina liang kauangan anu rumit, atanapi nyéépkeun sabtu minggu anjeun ngarobih kamar mandi anu henteu pas pikeun tujuan, anjeun bakal kaget kumaha hésé anjeun tiasa nyorong diri.

Anjeun panginten henteu sadar éta, tapi anjeun jalma anu tahan banting anu tiasa nahan kanyeri fisik sareng méntal anu kadang diperyogikeun pikeun ngalaksanakeun hal-hal.

15. Tujuan pikeun kamajuan, sanés kasampurnaan.

Anjeun teu tiasa ngarepkeun hirup anjeun angkat tina naon ayeuna nepi ka impian anjeun dina sakedik panon.

Nyatana, impian éta tiasa waé tetep janten impian sabab sigana bakal sampurna dina unggal detail anu alit sareng sampurna henteu aya di dunya nyata.

Sabalikna, pokuskeun kana kamajuan hal-hal anu paling penting sahingga hirup anjeun tiasa lalaunan ningkat dugi ka ngahontal titik anu langkung atanapi kirang pikaresepeun dina waktosna.

Upami kaayaan ayeuna goréng, udagan anu pangpayunna damelkeun henteu kunanaon.

Ti teu kunanaon, cobi angkat ka sing hadé. Teras ka saé. Teras ka hébat.

Upami anjeun tiasa kéngingkeun hébat, anjeun nuju langkung saé tibatan 99% penduduk.

Anggo pendekatan ieu dina unggal daérah penting dina kahirupan anjeun.

Coba pikeun ningkatkeun kaayaan damel anjeun sakedik sakaligus.

Candak tujuan kaséhatan anjeun saléngkah-léngkah tibatan buru-buru éta.

Ngalakukeun hal-hal leutik anu tiasa ngajantenkeun hubungan pribadi anjeun anu sakedik langkung bahagia sareng séhat.

Tetep moméntum payun bade dimungkinkeun. Nalika anjeun nyanghareupan kamunduran (sareng anjeun bakal), balik deui kana hal-hal anu tiasa ningkatkeun kaayaan sareng fokus kana éta masalah.

16. Fokus kana ngawasaan dasarna.

Kalayan seueur hal, kéngingkeun dasar anu leres nyaéta 90% tina padamelan. Ngan anjeun kedah hariwang ngeunaan detil anu langkung saé anu nampi anjeun tambahan 10%.

Upami anjeun ngaharepkeun ngirangan beurat, tong hariwang ngeunaan kasaimbangan karbohidrat, lemak, sareng gula anu pas dina tuangeun, cukup pokkeun pikeun ngatur ukuran bagian anjeun dina kendali.

Upami anjeun hoyong janten pasangan anu langkung saé pikeun jalma anu anjeun resep, hilap kado anu mewah sareng ungkapan rasa cinta anu leuwih luhur sareng pastikeun anjeun ngalaksanakeun hormat sepanjang waktos.

Kaseueuran hal dina kahirupan gaduh yayasan anu penting pikeun leres. Kayaning struktur naon waé, ieu nyayogikeun dasar anu mantep sareng stabil anu tiasa ngawangun masa depan anu positip.

Anjeun moal nyobian nyiapkeun barang patisserie anu mewah tanpa kedah ngawasaan heula roti dasar. Hal anu sami pikeun daérah kahirupan sanés ogé.

17. Dianggo nyanghareupan sareng ngungkulan kasieunan anjeun.

Naon anu ngahambat anjeun hirup babarengan?

Hiji jawaban anu poténsial nyaéta sieun.

Sieun mangrupikeun halangan anu paling ageung pikeun ngahontal hasil anu dipikahoyong dina usaha naon waé.

Sareng dina kahirupan, kasieunan mangrupikeun hal anu tiasa ngahambat anjeun tina nyandak tindakan anu diperyogikeun pikeun ningkatkeun kaayaan anjeun.

Naon anu anjeun sieun? Méakkeun sababaraha waktos di muhasabah diri sareng jujur ​​pisan ka diri anjeun.

Sakali anjeun parantos ngaidentifikasi kasieun inti anjeun, konci na nyaéta henteu kedah nyobian ngaleungitkeun anjeun nyalira, tapi langkung maju deui sanaos aranjeunna.

Wani henteu matak sieun. Éta nyanghareupan kasieun sareng polah kitu waé.

Antukna, upami anjeun tiasa teras-terasan ngalakukeun paduli sieun anu anjeun raoskeun, sieun éta bakal ngirangan.

Éta moal balik sapinuhna, tapi bakal karaos langkung tiasa diatur.

18. Ngagungkeun kameunangan anjeun.

Iraha anjeun berhasil méréskeun halangan, nyanghareupan sieun, atanapi ngan ukur ngalaksanakeun hiji hal anu kedah dilakukeun, pasihkeun diri anjeun ka tukang.

Ngubaran diri kana sababaraha hadiah alit anu cukup ngan henteu kedah kaleuleumpangan.

Sareng bangga ku diri sorangan pikeun léngkah anu anjeun laksanakeun pikeun ningkatkeun kahirupan anjeun.

Tingali kahontalna salaku hal anu pantes dirayakeun sabab kalakuan pangleutikna mangrupikeun hal anu tiasa nyorong jarum kahirupan anjeun ka arah anu positip.

19. Ménta tulung.

Sababaraha hal bakal hésé pikeun hiji jalma pikeun ngatur sorangan.

Tapi kéngingkeun dua jalma atanapi langkung damel babarengan pikeun méréskeun hiji masalah atanapi ngungkulan hiji tugas sareng éta mangrupikeun kasempetan anu langkung saé pikeun hasil anu suksés.

Janten tong sieun nyungkeun bantosan nalika peryogi.

Anjeun meureun bakal mendakan yén seueur jalma anu senang masihan bantuan ka batur anu aranjeunna paduli.

Sareng upami teu aya jalmi anu sanggup ngabantosan hiji hal, panginten aya organisasi anu tiasa ngadukung anjeun.

Terus diémutan yén nyuhungkeun bantosan henteu ngajantenkeun anjeun lemah sareng henteu ngajadikeun anjeun ngabeuratkeun. Urang sadayana peryogi bantosan sakedik.

20. Ménta tanggepan.

Hal séjén anu anjeun tiasa naroskeun nyaéta tanggapan kana hal anu parantos anjeun laksanakeun sahingga anjeun tiasa ningkatkeun cara anjeun ngalakukeun éta hal di masa hareup.

Barina ogé, anjeun moal tiasa ningali hal anu obyéktif sapertos pihak katilu. Éta panginten tiasa ningali daérah anu anjeun tiasa ngarobih pendekatan pikeun masihan anjeun hasil anu langkung saé.

Candak wawancara padamelan, contona. Nalika anjeun henteu suksés kéngingkeun peran anu ditawarkeun, anjeun tiasa naros ka dunungan upami aya hal anu khusus anu anjeun tiasa kerjakeun.

Ieu tiasa ngabantosan anjeun pikeun nyiapkeun wawancara anu bakal datang sareng masihan anjeun kasempetan anu langkung luhur pikeun ngamankeun padamelan éta.

Anjeun bahkan tiasa naroskeun ka anu aya hubungan pribadi anjeun naon anu anjeun tiasa lakukeun pikeun janten sobat, pasangan, kolot, atanapi duduluran anu langkung saé.

Ngan pastikeun pikeun ngadangukeun aranjeunna na janten kabuka pikeun kritik konstruktif aranjeunna tiasa masihan.

21. Kaluar tina nyandak hal-hal anu sacara pribadi.

Mangrupikeun kanyataan kahirupan yén hal-hal goréng kajantenan ka jalma-jalma anu saé.

Ieu henteu merta ngagambarkeun saha anjeun salaku jalma atanapi naon anu anjeun tiasa ngarepkeun ka hareup.

Nya kitu, pendapat hiji jalma pikeun anjeun sanés bebeneran anu kedah anjeun percanten sareng ati-ati.

Sababaraha urang moal resep anjeun sareng aranjeunna bahkan tiasa ngalakukeun atanapi nyarios hal-hal anu nganyenyeri anjeun, tapi anjeun henteu kedah nampi kalakuan ieu salaku hal anu anjeun pantes.

Masalahna sering milik aranjeunna sareng tindakanana ngagambarkeun aranjeunna salaku jalma, sanés anjeun.

Di sisi anu sanésna, janten hanjelu ku unggal hal alit anu dicarioskeun atanapi dilakukeun ku batur - sanaos teu aya niat gering - mangrupikeun limbah waktos sareng tanaga anjeun.

Upami anjeun ngaraos siga anjeun terus diserang, anjeun bakal sibuk teuing pikeun membela diri nyandak kahirupan anjeun dina arah anu langkung positif.

22. Janten hemat.

Upami anjeun henteu cicing dina artos anjeun sareng ngarencanakeun pikeun kabutuhan kauangan payun, anjeun bakal nyanghareupan kasusah gancang atanapi engké.

Fragality sanés hartosna nolak diri unggal kasenangan saderhana dina kahirupan, tapi éta henteu hartosna milih iraha nunjukkeun kaendahan.

Éta hartosna nganggarkeun sacara saksama pikeun mastikeun yén anu kaluar henteu ngaleuwihan naon anu di lebetna.

Éta hartosna ngaidentipikasi daérah dimana anjeun tiasa ngirangan runtah atanapi kamewahan anu teu perlu.

Éta hartosna ngamangpaatkeun pinuh hal-hal anu tos anjeun gaduh tibatan ngagaleuh barang énggal pikeun padamelan anu sami.

Janten hemat mangrupikeun hal anu bakal ngalayanan anjeun ogé henteu paduli tingkat panghasilan anjeun. Éta tiasa ngabantosan strés anu tiasa aya upami artos heureut.

23. Balikkeun drama anjeun.

Kahirupan ngagaduhan momen anu tenang sareng damai, tapi ogé ngagaduhan waktos nalika jalma ngaganggu perdamaian éta ku nyiptakeun drama anu teu aya.

Drama mangrupikeun solokan kana waktos sareng tanaga anjeun. Nalika anjeun mikir ngeunaan atanapi ngungkulan masalah pribadi batur, anjeun henteu fokus kana hirup anjeun sorangan dina urutan.

Upami Anjeun tiasa ngaleungitkeun seueur drama tina kahirupan anjeun ku ngan saukur nolak aub, anjeun bakal bébas ngungkulan éta hal-hal anu tiasa ningkatkeun kaayaan anjeun nyalira.

Entong masihan pendapat anjeun kecuali anu khusus dipénta pikeun aranjeunna. Cegah tina kalibet dina kaayaan anu teu satuju ti batur. Entong sieun ngajauhan kajauhan jalma anu hirupna ngeusi drama.

24. Nyetél wates.

Dina catetan anu sami, anjeun kedah netepkeun wates anu jelas sareng jalmi-jalmi dina kahirupan anjeun sareng dina pipikiran anjeun nyalira supados anjeun tiasa nyingkahan ditarik kana hal-hal anu henteu nguntungkeun anjeun.

Diajar nyarios henteu ka jalma sareng kasempetan anu teu pas sareng tujuan hirup anjeun babarengan.

Janten pilih ngeunaan saha anu anjeun bantosan sareng naon anu anjeun ngabantosan.

Tangtosna saé pikeun masihan leungeun ka jalma anu dipikacinta anu peryogi pisan bantosan anjeun, tapi pastikeun jalma-jalma henteu ngamangpaatkeun anjeun.

Upami aya jalma ngandelkeun anjeun pisan pikeun ngabantosan aranjeunna dina kahirupan aranjeunna, naros naha anjeun leres-leres sanggup nyéépkeun waktos ieu ka aranjeunna sanés sareng anjeun.

Éta henteu mentingkeun diri pikeun ngutamakeun kabutuhan nyalira sakaligus.

Dina jangka panjang, anjeun panginten langkung saé dilengkepan nulungan batur sakali hal langkung netep dina kahirupan anjeun nyalira.

25. Pendakan naon anu ngamotivasi anjeun.

Motivasi ngabantosan anjeun maju pikeun nyandak tindakan anu positip sareng ningkatkeun kahirupan anjeun.

Tapi aya seueur jinis motivasi sareng aranjeunna sadayana moal dianggo pikeun anjeun.

Nyéépkeun waktos kanggo milarian terang naon anu leres-leres anjeun énergi pikeun ngalakukeun hal-hal bakal ngamungkinkeun anjeun langkung beres.

Sugan anjeun ngarasa paling motivasi nalika bagian tina sakelompok jalma anu sadayana damel dina hal anu sami. Jalma anu ngadukung sareng silih ajak pikeun ngahontal tujuanana.

Atanapi meureun anjeun termotivasi ku ngalaksanakeun pancén nyalira sareng perasaan anu anjeun pikagaduh nalika anjeun suksés ngalengkepan hiji hal.

Naon waé anu ngamotivasi anjeun, diajar abah éta supados anjeun tiasa tetep jalan nalika minat anjeun ngaleungit.

26. Hirup hiji dinten dina hiji waktos.

Naon anu anjeun lakukeun kamari moal tiasa dirobih deui. Ku sababaraha cara, éta jauh kurang pentingna ayeuna.

Naon anu anjeun tiasa lakukeun isukan penting, tapi paling penting nalika énjing sumping sareng anjeun leres-leres ngalakukeun éta.

Dinten ieu dinten anu leres-leres diitung.

Janten daripada nyéépkeun waktos anjeun hariwang ngeunaan anu kapengker atanapi nyiapkeun sacara saksama pikeun pikahareupeun, tetep dumasar kana naon anu tiasa anjeun laksanakeun ayeuna, ayeuna, dina momen ieu.

Naon anu anjeun tiasa lakukeun dinten ieu anu bakal nempatkeun hirup anjeun deui dina jalur anu langkung positip? Naon anu anjeun tiasa kerjakeun anu kedah diolah? Pakasaban naon anu anjeun tiasa laksanakeun, naon halangan anu anjeun tiasa tangankeun?

Perencanaan pikeun énjing tiasa janten hal anu kedah dilakukeun ayeuna, tapi sanaos anjeun kedah pokus dina ngarengsekeun rencana éta.

lima wengi di bagian Freddy 1

Entong kapincut ku jéntré pisan yén tindakan isukan ditunda dugi ka énjingna teras teras salajengna dugi ka teu pernah bérés pisan.

27. Tetep tenang nalika kakurangan.

Nalika hirup anjeun henteu sapertos anu anjeun pikahoyong, anjeun kedah milarian cara pikeun mindahkeun kana tempat anu anjeun pikahoyong.

Lalampahan ieu bakal ngalibatkeun kakurangan. Éta henteu tiasa dilawan.

Koncina tetep tetep tiis nalika léngkah mundur ieu sareng henteu ngantepkeun aranjeunna ngarusak anjeun sadayana.

Leres, bakal aya nyeri sareng ngarareunah pakait sareng kakurangan ieu, tapi upami anjeun tiasa museurkeun kana tindakan anu tiasa anjeun laksanakeun pikeun ngadorong, éta bakal samentawis.

Tingali aranjeunna salaku kasempetan pikeun nguji tekad anjeun. Sareng pas aranjeunna ngalangkungan, tingali deui aranjeunna salaku momen dimana anjeun nunjukkeun karakter sareng katekunan.

28. Ngartos sabab akibat.

Nalika anjeun nyandak tindakan atanapi nyandak kaputusan, anjeun netepkeun hal-hal anu teras-terasan hasilna.

Penting pisan anjeun ngartos hubungan ieu antara naon anu anjeun laksanakeun sareng naon anu lumangsung dina kahirupan anjeun.

Éta mangpaat dina dua cara.

Mimiti, éta ngabantosan anjeun pikeun ningali iraha tindakan tiasa nyababkeun hasil négatip. Upami anjeun mikir yén ieu tiasa janten masalah, anjeun tiasa milih henteu ngalaksanakeunana atanapi nyandak pancegahan anu diperyogikeun pikeun ngaleutikan résiko.

Kadua, éta ngamungkinkeun anjeun pikeun ngaduga hasil positip tina tindakan anjeun. Pangetahuan ieu ngeunaan kameunangan anu bakal kahareup tiasa janten kakuatan anu motivasi anu ngadorong anjeun nyandak tindakan éta.

Entong jalan ambing ngalangkungan kahirupan, teu sadar dimana anjeun nuju. Buka panon anjeun sahingga anjeun tiasa ningali jalan anu ngalaksanakeun anjeun.

Teras mutuskeun naha anjeun badé cicing dina jalur éta atanapi milari jalan anu sanés.

29. Janten akuntabel pikeun hal-hal anu anjeun parantos ucapkeun.

Nalika anjeun nampi peran anu anjeun lakukeun dina kahirupan anjeun hirup, anjeun masihan kakuatan pikeun milih langkung bijaksana.

Tapi anjeun moal nyandak pilihan anu idéal unggal waktos. Nyatana, bakal aya waktos nalika anjeun kagerem ku naluri anjeun atanapi kapaksa ku jalma sanés pikeun nyandak kaputusan anu goréng.

Nalika ieu kajantenan, tanggung jawab pikeun tindakan éta sareng diajar ti aranjeunna.

Entong nyalahkeun batur pikeun kasalahan anjeun atanapi nyobian ngaleutikan bagian anu anjeun maénkeun dina éta.

Barudak diajar kumaha ngalakukeun hal-hal dasar pisan anu dilakukeun ku jalma ngalangkungan cobaan sareng kasalahan. Élmuwan ngadamel terobosan anu hébat ku jalan lepat sareng nyobian pendekatan anu sanés.

Ngaku yén anjeun milih pilihan anu goréng nyaéta léngkah pangpayunna pikeun nyandak pilihan anu langkung hadé dina waktos salajengna.

Upami anjeun henteu diajar tina kasalahan anjeun, anjeun bakal pinasti ngulang deui.

30. Ngaleupaskeun hal-hal anu anjeun teu tiasa ngendalikeun.

Nalika anjeun ngagaduhan cariosan dina seueur hal anu kajantenan ka anjeun, aya kakuatan anu teu aya dina kakendalian anjeun anu tiasa nyababkeun kaayaan négatip.

Salaku pikaresepeun sakumaha hal ieu bisa jadi, ulah ngantep pikiran anjeun nempel teuing aranjeunna.

Upami anjeun dumuk dina kasedih atanapi ambek kana hal-hal négatip anu lumangsung sanaos niat positip anjeun, anjeun mimiti leungit tina kakuatan anjeun nyalira.

Ieu tiasa nyababkeun méntalitas korban anu ngajantenkeun anjeun rumaos henteu tiasa nyiptakeun kahirupan anu langkung saé pikeun anjeun.

Sabalikna, cobian nampi yén aya kajadian anu anjeun henteu pikahoyong kajadian sareng aya sakedik anu anjeun tiasa lakukeun pikeun ngeureunkeunana.

Ngaleungitkeun rasa ambek-ambekan sagala na bawa pokus anjeun deui kana hal-hal anu anjeun tiasa ngendalikeun.

Ieu dimana kakuatan anjeun perenahna. Ieu kumaha anjeun hirup babarengan babarengan sareng sadayana.

Masih henteu yakin kumaha carana hirup anjeun babarengan? Nyarios pelatih kahirupan ayeuna anu tiasa ngiringan anjeun dina prosés. Kantun pencét di dieu pikeun ngahubung sareng hiji.

Anjeun ogé resep: