Kumaha Kéngingkeun Kahirupan Anjeun Dina Lacak Nalika Sadayana Bade Sh * t

Naha anjeun kantos nguping salah sahiji lagu musik nagara mana penyanyina meredih nasibna?

Biasana éta ngalirkeun hal-hal anu sanés istrina parantos kabur sareng batur, nyandak treuk pikapina sareng anjing sareng anjeunna, teras gerobak roda karesepna peupeus, sareng usum halodo ngusap jagung na, sareng sareng…

… Anjeun ngagaduhan ideu.



kumaha netepkeun wates anu séhat dina hubungan

Nya, hal éta tiasa kajantenan dina kahirupan nyata, sanaos dina skénario anu rada kirang.

Seueur jalma bakal hiji dinten mendakan diri na handapeun batu. Hiji tempat anu sacara harfiah sagalana dina kahirupan aranjeunna lepat sakaligus. Dimana aranjeunna nuju kénca ngagolér dina tumpukan di sisi jalan, naha métaforis atanapi sacara harfiah.



Upami anjeun mendakan diri dina tumpukan sapertos kitu, aya sababaraha cara pikeun anjeun hirup anjeun leres deui.

Nampi Naraka Tina Kaayaan

Budaya barat parantos ngayakinkeun seueur jalma yén urang kedah positip sepanjang waktos, henteu masalah kumaha kaayaan na.

Ieu leres-leres tiasa ngarugikeun langkung seueur tibatan kasaean. Éta maksa jalma-jalma pikeun nempatkeun positip palsu tibatan janten otentik ngeunaan kanyataan yén sadayana parantos lebet kana naraka, tapi aranjeunna damel pikeun ngajantenkeun langkung saé



Éta henteu hartosna yén urang kedah waé ngagolér di solokan éta, ngémutan nasib urang. Éta hartosna urang kedah nganggo kasempetan pikeun hadir ngeunaan kaayaan sahingga urang tiasa langkung ngartos, sareng léngkah-léngkah salajengna.

Éta ngan ku jujur ku nyalira ngeunaan dimana urang aya dina waktos ayeuna, sareng ngémutan sadaya faktor anu nyandak urang dinya, yén urang bakal tiasa ningkatkeun kaayaan urang.

Dina bukuna Nalika Kaayaanana Pisah , nun Budha Tibét anu kawéntar sareng guru Pema Chödrön nyarios:

'Daripada ngantepkeun negativitas urang janten langkung saé urang, urang tiasa terang yén ayeuna urang rumaos sapertos sapotong sareng henteu squeamish ngeunaan nyandak pandangan anu saé.'

Janten nyata, sareng terbuka, sareng otentik ngeunaan kumaha perasaan urang dina kaayaan anu ditangtoskeun sacara luar biasa dibébaskeun.

Urang henteu kedah pura-pura ngaraos hal sanés ti anu urang lakukeun. Upami urang jujur ​​ka diri sorangan, urang tiasa jujur ​​ka batur.

Tarékah Pikeun Nangtoskeun Naon Anu Tiasa Sareng Kedah Diungkulan Kahiji

Dina skéma ageung 'hirup abdi angkat ka naraka' -kedah, sok aya tingkat urgénsi pikeun ngutamakeun.

Salaku conto, upami bumi anjeun kabakar dina dinten anu sami sareng anjeun kaleungitan padamelan, ngutamakeun anu langkung penting pikeun anjeun: ditempatan, atanapi padamelan.

Kaseueuran jalma bakal nempatkeun perumahan dina prioritas anu langkung luhur tibatan padamelan, janten anu janten hal anu pangpayunna tiasa milah-milah.

Diperenahkeun sareng tuangeun mangrupikeun dua hal anu paling penting anu anjeun kedah milah. Upami éta parantos diurus, anjeun tiasa mindahkeun pokus anjeun ka titik salajengna, nyaéta…

Candak Tanggung jawab Pikeun Kahirupan Anjeun , Sareng Kumaha Anjeun Kenging Dimana Anjeun

Jarang pisan yén hal kajantenan ku urang tanpa urang nyumbang kana kaayaan atanapi kalebet kana sababaraha cara.

Naha hubungan anjeun ragrag? Ayeuna waktuna pikeun jujur ​​sareng diri anjeun ngeunaan sadaya faktor anu nyababkeun éta.

Naha anjeun dipecat di padamelan? Oke, kunaon? Upami anjeun leres-leres henteu terang, taroskeun ka dunungan anjeun (ayeuna sateuacanna) naon anu nyababkeun anjeun dileupaskeun.

Ngadamel daptar sadaya anu anjeun raoskeun parantos ngajempolan anjeun dina tungtung jero. Maka luangkeun waktos pikeun waspada pisan ngeunaan faktor anu nyababkeun unggal kasangsaraan.

Salaku conto, upami anjeun hubungan tungtungna réngsé sabab anjeun éta sabotase éta , Kusabab anjeun henteu 'aya,' atanapi kusabab pasangan / pasangan anjeun curang ka anjeun, luangkeun waktos kanggo leres-leres terang kunaon sadayana éta kajantenan.

Naha anjeun sareng jalma ieu kusabab rasa kawajiban, tibatan kahoyong ikhlas pikeun aya hubungan anu asih sareng sami sareng aranjeunna?

Upami anjeun kaleungitan daya tarik pikeun aranjeunna na ditarik tina kaakraban naon waé , ngadorong aranjeunna ka arah batur?

Upami anjeun dipecat tina padamelan, naha éta kusabab anjeun benci sareng sahingga teu paduli dina padamelan anjeun?

Naha anjeun nganuhunkeun pisan? Naha anjeun pasip-agrésif ka batur di tempat damel?

Naha anjeun kaleungitan tabungan hirup anjeun kusabab anjeun ngalaksanakeun balanja?

Tangtukeun naha anjeun ngarasa anjeun peryogi mésér sadaya 'barang' éta. Naon jurang internal anu anjeun nyobian ngeusian ku harta banda?

Naon waé anu kajantenan, punten welas asih ka diri anjeun. Urang sadayana ngalakukeun kasalahan kadang-kadang, tapi éta kumaha urang diajar sareng tumuh.

Nyatana, nangtoskeun faktor anu nyababkeun kalakuan anu henteu hébat pisan urang berharga, sabab éta ngamungkinkeun urang ngadamel parobihan anu penting dina kahirupan urang.

Pertimbangkeun yén nalika anjeun pencét handapeun batu, anjeun moal tiasa tilelep dina handap. Anjeun gaduh kasempetan pikeun ngamimitian deui sareng ngawangun deui kahirupan anjeun.

Jujur ngeunaan Naon Anu Nyababkeun Anjeun Teu Bagja, Sareng Naon Anu Ngahasilkeun Kabagjaan Anjeun

Ieu saluyu sareng léngkah kasadaran diri anu saé pisan.

kumaha adu batur anu ngabohong ka anjeun

Upami anjeun kaleungitan padamelan kusabab anjeun membenci éta, ayeuna waktos anu pas pikeun pergeseran karir.

Kumaha perkawis padamelan saacanna anu anjeun pikaresepeun pisan? Naha anjeun dina karir anu anjeun angkat ka sakola, tapi ambek-ambekan sareng disabotasi?

Oke teras: naon anu anjeun pikaresep pikeun ngalakukeun?

Naon anu anjeun raoskeun dina hal tujuan hirup?

Kumaha anjeun tiasa ngalayanan anu sanés pikeun batur?

Kaahlian naon anu anjeun gaduh anu anjeun badé anggo dina unggal dinten?

Penting pisan pikeun milah naon anu matak anjeun bagja, sareng naon anu bakal ngajadikeun anjeun bagja.

Aya jalma anu ngantunkeun padamelan anu mayar pisan kanggo damel di lembaga nirlaba atanapi cadangan alam sabab éta kaayaan anu diarepkeun ku haténa.

Nya kitu, aya jalma anu nyéépkeun waktos hirupna dina hubungan jangka panjang, tapi resep janten jomblo bari.

Ieu mangrupikeun kasempetan anjeun pikeun nyerat deui naskah kahirupan anjeun, sareng ngalih ka arah anu anjeun kantos pikahoyong.

Ngadamel daptar prioritas anjeun sareng rencana aksi léngkah-léngkah padet ngeunaan kumaha anjeun bakal ngahontal éta. Teras tuturkeun rencana ieu pikeun milari bagja anjeun.

Entong Sieun Ngahontal Batur

Émut yén teu aya éraan di nyuhungkeun bantosan batur nalika anjeun peryogi.

naon anu anjeun lakukeun nalika bosen

Anjeun meureun salah sahiji jalma anu mimiti daék masihan leungeun nalika batur anu anjeun paduli ngalaman dina waktos anu sesah. Anu sanésna pastina ngaraosan sami sareng anjeun dina gilirannana.

Teu aya jalma mangrupikeun pulau pikeun dirina, sareng komunitas aya pikeun silih rojong.

Naha éta kulawarga anjeun, anjeun babaturan deukeut , komunitas spiritual anjeun, atanapi hub budaya anjeun, aya kamungkinan aranjeunna bakal daék masihan leungeun pikeun ngabantosan hirup anjeun dina jalur anu leres.

Jujur sareng aranjeunna ngeunaan naon anu lumangsung, sareng dimana anjeun badé kamana.

Jelaskeun yén anjeun ngupayakeun tujuan tinimbang ngadegkeun sakitar muck, sareng anjeun panginten kagum kumaha aranjeunna bakal maju pikeun ngabantosan yén éta kajantenan pikeun anjeun.

Nalika anjeun masihan jalma kasempetan pikeun ngajentul, aranjeunna sering jauh langkung heboh tibatan anu anjeun ngarepkeun.

Masih henteu yakin kumaha carana hirup anjeun balik deui dina jalur anu bener? Nyarios pelatih kahirupan ayeuna anu tiasa ngiringan anjeun dina prosés. Kantun pencét di dieu pikeun ngahubung sareng hiji.

Anjeun tiasa ogé resep: