Kumaha Ngabales Nalika Anjeun Terang Sasaurang Bohong Ka Anjeun

Anjeun néwak batur dina bohong ... sareng éta nyeri.

Anjeun ngaraos émosi emosi mimiti gelembung dina diri anjeun.

Amarah, kaget, hoream, kuciwa, sedih.





Sareng éta ngan ukur pikeun ngamimitian.

Sagala hal nyésakeun rasa anu henteu raoseun dina sungut anjeun. Anjeun parantos teu dihargaan, dihina ... bahkan anjeun tiasa nyarios yén anjeun ngarasa dilanggar.



Sareng mangrupikeun palanggaran kapercayaan anjeun. Ékuitas anu praktis sareng émosional anu parantos ngawangun antara anjeun sareng palaku didevaluasi.

Hubungan anjeun rusak.

Tapi naon anu anjeun lakukeun ngeunaan éta?



Naon cara anu pangsaéna pikeun ngabales kabohongan?

Kumaha anjeun kedah berurusan sareng jalma anu ngabohong ka anjeun?

Naon anu anjeun tiasa sebutkeun ka aranjeunna?

Sareng, pamustunganana, kumaha anjeun tiasa ngaleungitkeun ngabohong?

Ieu patarosan anu sesah kanggo dijawab. Jawaban 'bener' bakal béda-béda ti jalma ka jalma.

Tapi urang tiasa, sahenteuna, masihan anjeun ideu kumaha anjeun meureun ngaréaksikeun sareng naon anjeun bisa ngalakukeun.

kumaha nyaritakeun iraha budak awéwé resep ka anjeun

Sateuacan anjeun tiasa ngawitan ngarencanakeun cara anu pangsaéna pikeun nyanghareupan bohong, anjeun kedah ningali pandangan anu langkung jembar…

Meunteun Kaayaan Jeung Kontéks

Aya deui anu ngabohong tibatan anu ditingali ku panon. Frasa anu pikaresepeun, leres, tapi anu nyepeng seueur bebeneran (perhatoskeun ironi dina tulisan ngeunaan ngabohong).

Tingali, bohong henteu pernah dicarioskeun dina isolasi murni. Batur bakal ngagaduhan alesan ngabohong, sanaos alesan éta sigana henteu siga pisan wajar .

Sareng, sapertos urang teu resep ngaku, urang sadayana bohong lumayan unggal dinten dina kahirupan urang.

Kabohongan bodas leutik ieu hanjakal, tapi éta mangrupikeun bagian umum tina interaksi sosial sareng ngenalkeun jalma .

Anjeun tiasa hirup hirup kalayan jujur, kejam, tapi anjeun tiasa mendakan pendekatan ieu ngacak-acak bulu sareng ngusir jalma.

Tapi balik deui ka titik ... pembohongan ieu anu parantos dicarioskeun langkung ti anu diarepkeun salaku bagian tina kontrak sosial anu urang sadayana cicingeun silih tahan.

Kabohongan ieu moal tiasa diémutan sakumaha étika sosial hungkul. Éta langkung penting tibatan éta.

Janten pikeun milarian kumaha anu pangsaéna pikeun ngabalesna, urang kedah naroskeun heula sababaraha patarosan.

Saha anu ngabohong?

Dibohongkeun ku batur sapagawean anu kenal sigana bakal ngaganggu anjeun rada, tapi panginten henteu tiasa diteukteuk kana tulang.

Kabohongan anu ditepikeun ku sobat bakal langkung nganyenyeri, sanaos parna tina tatu anu ditanggung bakal gumantung kana naha aranjeunna babaturan biasa atanapi sobat anu saé pisan.

Lies ngawartoskeun dina hubungan caket bakal leres-leres nyeureud sareng bakal ngarusak kaakraban sareng hubungan anjeun sareng pasangan anjeun .

Nya kitu, kabohongan anu dicarioskeun ku anggota kulawarga sigana bakal nyababkeun nyeri pisan, nyeri haté, sareng milarian jiwa.

Naha aranjeunna ngabohong?

Kadang-kadang, jalma-jalma ngabohong kusabab teu aman, sieun, atanapi gugup tanpa sadar yén aranjeunna nuju ngalakukeun éta. Éta mékanisme salamet tina rupa.

Éta henteu pikeun alesan bohong sakedik. Sareng éta henteu ngajantenkeun kirang ditampi atanapi nganyenyeri.

Kaseueuran waktos, kumaha oge, jalma sadar yén aranjeunna ngabohong sareng nyandak kaputusan sadar pikeun ngalaksanakeunana.

Éta henteu hartosna aya niat atanapi alesan jahat.

Éta bohong bodas saeutik urang sadayana nyarioskeun sering dirancang pikeun ngalemeskeun niup kritik, atanapi pikeun nyalametkeun kadua pihak tina paguneman kagok anu leres-leres henteu kedah kajantenan.

Nalika indung anjeun nyarioskeun yén anjeunna leres-leres resep kana kelas nyusun kembang anu anjeun kirimkeun pikeun ulang taun na - sanaos anjeunna mendakan sadayana rada tarik sareng capé - anjeunna nyarioskeun bohong pikeun nyalametkeun parasaan anjeun.

Rupa-rupa bohong ieu umum sareng bahkan upami anjeun engké terang kaleresan, anjeun panginten anjeun bakal ngartos kunaon anjeunna nyarioskeun éta.

Jinis bohong lainna kitu, kirang gampang mopohokeun atanapi ngahampura.

Kami ngawangkong ngeunaan bohong anu dicarioskeun pikeun nyumputkeun pamikiran, pendapat, atanapi tingkah laku anu teu ditarima.

Kabohongan ieu pedang bermata dua. Aranjeunna nyababkeun kanyeri sanés ngan ukur kusabab tipu daya anu kalibet, tapi ogé kusabab aranjeunna nyumputkeun bebeneran anu sami-sami nyerieun.

Naha jalma-jalma nyarioskeun kabohongan sapertos kieu?

Saderhana:pelestarian diri.

Aranjeunna ngawartosan palsu anu nyanghareupan bulistir pikeun ngahindaran hukuman atanapi disalahkeun.

Aranjeunna ngabohong pikeun nyalametkeun kulitna sorangan.

Palaku bisa ngaku yén aranjeunna henteu hoyong nganyenyeri parasaan anjeun. Sanaos éta ogé leres, éta bakal sadetik jauh tina hal naha aranjeunna milih ngabohong.

Éta bagian tina alesan kunaon kabohongan ieu nyeri pisan. Aranjeunna henteu nyaan dicarioskeun pikeun kapentingan anjeun pisan.

Janten upami pasangan anjeun bohong ngeunaan damel telat di kantor nalika aranjeunna, nyatana, ngagaduhan inuman sareng batur damelna, éta sadayana pikeun kapentingan aranjeunna.

Sareng upami saderek anjeun nyatakeun yén aranjeunna henteu tiasa mayar artos anu anjeun nginjeumkeunana, sanaos kasaimbangan bankna nunjukkeun anu sanés, éta kusabab aranjeunna henteu hoyong mayar anjeun deui (sareng panginten anjeun bakal hilap deui).

Jinis bohong katilu dumuk di daérah anu rada kulawu. Éta kabohongan anu dicarioskeun supados kéngingkeun sababaraha kauntungan atanapi tepi ka jalma anu dicarioskeun.

Éta henteu jahat dina hartos yén éta henteu dirancang pikeun ngarugikeun atanapi ngarugikeun jalma langsung.

Leres, bohong dianggo nyumputkeun sababaraha inpormasi anu penting, tapi inpormasi éta henteu, ku nyalira, bakal nimbulkeun nyeri anu hébat.

Kocapkeun, salaku conto, yén posisi dibuka nalika damel sareng anjeun naroskeun ka batur sapagawean naha aranjeunna badé ngalamar. Aranjeunna tiasa ngabohong sareng nyarios yén aranjeunna sanés nalika, kanyataanna, aranjeunna leres.

Éta bohong, enya, tapi aranjeunna panginten tiasa ngawartosan pikeun nguntungkeun anjeun dina hal nampi promosi éta.

Anjeun tiasa nyarios yén ieu mangrupikeun pengkhianatan - sareng upami anjeun aya hubungan sareng jalmi ieu, éta bakal karasaeun sapertos kitu - tapi aranjeunna tiasa nyarios yén éta henteu nganyenyeri anjeun ku naon masalahna?

Sababaraha kabohongan sanés didugikeun ku maksud anu pangsaéna, sareng anjeun panginten ngartos alesanna, tapi anjeun masih tiasa ngaraos kasiksa atanapi dikhianatan.

Candak manajer anu henteu nyaritakeun ngeunaan proyék atanapi kontrak anyar anu ageung sabab aranjeunna terang seueur anu anjeun gaduh dina piring ayeuna, boh di tempat damel boh di bumi.

Éta a bohong tina omission sabab éta henteu langsung bohong kana raheut anjeun, tapi ngan saukur gagal ngawartosan anjeun ngeunaan naon-naon.

nalika anjeun rumaos hianat ku sobat

Sareng aranjeunna panginten panginten aranjeunna ngalakukeun kahadéan pikeun anjeun.

Janten, sakumaha anjeun tiasa tingali, 'naha' dina tukang bohong tiasa bénten-bénten pisan. Angka éta tiasa ngabantosan anjeun kumaha réspondén anu hadé.

Sakumaha gedéna bohong éta?

Sababaraha kabohongan leutik sareng henteu matak nyéépkeun teuing tanaga pikeun dikerjakeun.

Upami sobat anjeun nyarios yén aranjeunna henteu séhat dina dinten anu anjeun badé pendak, sareng anjeun teras-terasan ningali aranjeunna tag dina poto ngalaksanakeun anu sanés sareng jalma sanés, naha éta saéstuna pisan?

Sugan. Atanapi naha anjeun ngan ukur kedah nampi yén hal anu sanés tiasa muncul dina menit terakhir sareng aranjeunna leres-leres hoyong angkat, tapi henteu hoyong nganyenyeri parasaan anjeun ku ngaku éta.

Di sisi anu sanésna, upami anjeun terang yén pasangan anjeun parantos curang ka anjeun, éta masalah ageung freakin sareng teu aya jalan anjeun tiasa sikat atanapi henteu nyebut éta.

Janten ukuran bohong - anu mangrupikeun hal anu subyektif pisan - bakal mangaruhan kumaha anjeun ngaréaksikeunana.

Bohong ageung kedah dibahas. Kabohongan leutik meureun henteu.

Naon akibat langsung tina bohong?

Sadaya kabohongan gaduh akibat, tapi sabagian langkung ageung sareng langkung caket tibatan anu sanés.

Upami bos anjeun ngabohong ngeunaan kaayaan kauangan perusahaan ngan ukur pikeun anjeun damel damel énjing-énjing kanggo dipasihan katuangan anjeun dina kotak sabab parantos kaluar tina bisnis, anjeun bakal ngagaduhan seueur pamikiran.

Naha ieu waktos anu pangsaéna pikeun nyanghareupan aranjeunna sareng masihan aranjeunna sapotong tina pikiran anjeun tiasa didebat.

Atanapi upami bapak anjeun tetep ngajaga panyakit anu ngancam kahirupan ti anjeun (anjeunna panginten ningali éta salaku cara ngajaga anjeun) sareng anjeun terang ngeunaan éta, anjeun panginten bakal langkung prihatin ngeunaan kaleungitan anjeunna tibatan anjeun ngeunaan nyalahkeun anjeunna. bohong.

Kadang-kadang, bohong maénkeun rebab kadua pikeun masalah praktis anu disumputkeun na.

Janten sanaos anjeun badé ngabahas bohong sareng tukang bohong, éta panginten kedah ngantosan dugi ka ngungkulan pasualan anu langsung.

Éta ieu bohong anu munggaran, atanapi ngalanggar ulang?

Pertama kali batur ngabohong ka anjeun, éta tiasa nganyenyeri, tapi anjeun meureun tiasa dianggo ngalangkunganana.

Nalika jalma anu sami nyarioskeun beuki loba bohong, kamampuan anjeun pikeun ngahampura sareng mopohokeun sigana bakal ngaleungit.

Sareng upami unggal bohong leutik sareng sigana teu aya hasilna, aranjeunna gancang nambihan musnah kapercayaan lengkep.

Pikeun hiji, anjeun panginten tiasa ngamimitian héran naha kabohongan leutik ieu ngan ukur ujung gunung es sareng yén aya langkung parah anu anjeun henteu terang.

Cara anjeun ngaréspon bohong anu munggaran bakal béda sareng kumaha réaksi anjeun kana unggal bohong salajengna.

Tulisan anu aya hubunganana: Kunaon tukang bohong Patologis Atanapi anu Palsu + 10 Tanda Anu Kedah Diperhatoskeun

Kumaha umur bohong?

Éta panginten henteu aya bédana pisan, tapi upami kabohongan parantos diwartosan ti saprak baheula sareng ayeuna nembé terang, anjeun panginten raoseun béda-béda.

Pikeun hiji hal, jalma-jalma ngarobih sadaya waktos sareng umumna asak nalika mangtaun-taun.

Janten, upami rerencangan ngabohong ka anjeun nalika anjeun duaan 18 taun sareng ayeuna anjeun ngan ukur mendakan kabohongan nalika anjeun umur 30 taun, anjeun panginten nganggap éta cai handapeun jambatan sareng kapur ka handap umur ngora.

Anjeun panginten tiasa ngahampura babaturan ayeuna pikeun tindakan babaturan kamari.

Tangtosna, éta bakal dugi ka sabaraha ageung bohongna. Sababaraha kabohongan henteu gampang dihampura, henteu paduli sabaraha waktos anu parantos kalangkung.

Upami anak pasangan anjeun tina hubungan saacanna tos aya di panto anjeun yuswa 15 taun sareng anjeun bahkan henteu terang aranjeunna aya, shock tina panyingkiran ageung sapertos kitu tiasa ngagugulung pondasi cinta anjeun pikeun pasangan anjeun.

Sakumaha anjeun ngahargaan hubungan?

Ieu panginten mangrupikeun faktor anu paling ageung dina netepkeun kumaha anjeun kaayaan jalma anu ngabohong ka anjeun.

Naon hubungan anjeun leres-leres hartosna pikeun anjeun?

Upami éta pasangan hirup anjeun sareng anjeun ngagaduhan murangkalih babarengan, anjeun panginten henteu hoyong nyandak kaputusan rurusuhan anu engkéna anjeun kuciwa.

Anjeun tiasa janten ambek sareng adu aranjeunna, tapi panginten pantes pisan lebu netep sakedap sateuacan anjeun mutuskeun naha anjeun nyobian nyalametkeun hubungan atanapi henteu.

Nya kitu, upami anggota kulawarga kajiret dina bohong anu leres-leres nganyenyeri anjeun sacara émosional, anjeun bakal ampir teu mungkin pernah nyarios sareng aranjeunna deui, utamina upami anjeun bakal ningali dina acara kulawarga.

Atanapi upami anjeun mendakan yén batur sapagawean parantos ngabohong ka anjeun, sabaraha waktos sareng tanaga anu anjeun leres-leres méakkeun jalma anu henteu penting dina kahirupan anjeun?

Sacara umum, langkung seueur jalma anu penting pikeun anjeun, langkung ati-ati anjeun kedah nimbangkeun kumaha anjeun nyanghareupan bohong éta.

Angka Jalan Anu Pangsaéna Pikeun Ngarespon

Sakali anjeun parantos nyandak sadayana patarosan di luhur, anjeun siap ngarumuskeun réspon.

Naon pilihan anjeun?

kumaha kalakuan langkung feminin pikeun lalaki

Ngomong Henteu, Tapi Ninggalkeun

Dangukeun kuring kaluar sateuacan anjeun mecat ideu ieu.

Leres, bohong mangrupikeun pikasieuneun pikeun anjeun salaku jalma, tapi naha réspon mangrupikeun panggunaan waktos sareng tanaga anjeun?

Henteu sadayana perang pantes diperjuangkeun.

…percanten ka abdi.

Aya seueur pisan sora di luar sana anu ngahutbah yén anjeun kedah nangtung sorangan! Sing saha jalma ngubaran anjeun ku cara ngantepkeun aranjeunna ngubaran anjeun!

Sareng éta leres leres.

Jalma-jalma, sacara umum, bakal ngubaran anjeun ku cara anu anjeun ngantepkeun.

Tapi nangtung pikeun nyalira sanés hartosna ngagorowok sareng ngadebat batur. Éta ogé tiasa hartosna ngan ukur leumpang jauh ti jalma-jalma anu teu hormat ka anjeun.

Nyatana, ku ninggali kaayaan sareng jalma éta, anjeun nunjukkeun Hormat yén aranjeunna moal tiasa.

Sareng anjeun henteu masihan aranjeunna kasempetan pikeun ngubaran anjeun sapertos kitu deui.

Naon deui, ngagorowok sareng ngagorowok sareng nampi sababaraha bentuk dendam lisan ka jalma éta sigana moal ngaraos raoseun langkung saé.

Sabalikna, anjeun panginten bakal ngaraos parah.

Janten, éta sering mangrupikeun tindakan mikanyaah diri pikeun nyingkahan konfrontasi anu panas.

Kanyataanna nyaéta, upami anjeun dina posisi anu anjeun rasakeun anjeun kedah 'ngalatih' jalma-jalma di sakuriling anjeun ngeunaan cara ngubaran anjeun, éta bakal janten gagasan anu langkung saé pikeun anjeun pikeun milarian kelompok jalma anu anyar.

Kaseueuran jalma bisa ngarobih upami aranjeunna hoyong - tapi paling henteu hoyong.

Kaseueuran teu paduli ku cara naon waé.

Aranjeunna ngan ukur nyobian ngalangkungan dintenna utuh supados aranjeunna tiasa hirup kalayan naon anu aranjeunna pikahoyong.

Naha nyéépkeun sasih atanapi taun hirup anjeun nyobian nyiptakeun tingkat dasar rasa hormat ka batur anu teu tiasa ningali cukup nilai dina anjeun pikeun ngalakukeun éta mimitina?

Teu asup akal teuing.

Seringna, réspon anu pangsaéna pikeun jalma anu bohong ka anjeun henteu aya réspon sama sakali.

Kantun filekeun kana émutan sareng teras-terasan maju. Teu aya alesan pikeun nyebarkeun sadayana anu anjeun terang.

Konfrontasi sering waé nyababkeun langkung seueur kabohongan sareng manipulasi.

Tapi Kuring Kedah Nyanghareupan Jalma!

Henteu kunanaon.

Naon sababna, anjeun kedah nyanghareupan jalma éta.

Meureun aranjeunna mangrupikeun jalma anu dipikacinta atanapi jalma anu mangrupikeun bagian anu teu kapisahkeun dina kahirupan anjeun.

Eta kajadian.

Henteu sadayana dina kahirupan tiasa jelas-jelas sareng saderhana.

Cara anu pangsaéna pikeun nyanghareupan jalma nyaéta tina posisi nétral.

Anjeun teu hoyong ambek. Upami anjeun ambek, éta masihan aranjeunna amunisi pikeun némbakan deui ka anjeun, anu bakal ngajadikeun anjeun ambek, anu bakal masihan aranjeunna langkung amunisi, sareng teras-terasan jalan.

Pendekatan anu tenang masihan anjeun ngungkit pikeun ngabantosan nangtoskeun leres-leresna. Kalemasan anjeun bakal ngabantosan senjata sareng pertahanan aranjeunna.

Upami aranjeunna ningali yén anjeun moal ngambek ka aranjeunna, aranjeunna panginten langkung terbuka pikeun jujur ​​sareng anjeun.

Naroskeun, tunjuk patarosan langsung, sareng perhatoskeun pisan kumaha résponna.

Sababaraha jalma anu nyarioskeun bohong kaduhung nalika éta parantos ngalangkungan lambeyna. Jalma-jalma ieu sigana bakal lega upami sareng iraha bohongna kaluar.

Aranjeunna bakal leres-leres tobat sareng tiasa milari ngajelaskeun kumaha kabohongan éta muncul. Ieu nunjukkeun, dina sababaraha tingkatan, yén aranjeunna ngahargaan anjeun sareng ngahargaan hubungan anjeun.

Janten peryogi diémutan ieu upami anjeun pinanggih sareng réspon sapertos kieu.

Tapi kaayaan panginten henteu turun ku cara ieu, utamina upami anjeun kaayaan manipulator.

Éta ilahar pikeun manipulator pikeun ngaluarkeun amarah sareng nyobaan nimbulkeun gelut, sabab éta mindahkeun paguneman kana istilahna.

Éta tiasa némbak frase sapertos, 'Kuring henteu percanten anjeun henteu percanten ka kuring!?' sareng 'Naha anjeun bakal nuduh kuring ngeunaan éta?' nalika aranjeunna nyobian ngalihkeun lepatna deui ka anjeun.

Deui, pilih perang anjeun. Henteu unggal perang pantes diperjuangkeun. Sareng upami jalma éta henteu jujur, maka anjeun moal ngamajukeun kamajuan anu saleresna.

Anu sering kajantenan tukang bohong éta ngan saukur bakal nyungkeun hapunten ka anjeun (sanaos aranjeunna henteu hampura), pastikeun yén éta moal aya deui (anu sigana bakal kajadian), teras anjeun ngulang siklus kasebut mangtaun-taun dugi ka anjeun sadar yén aranjeunna moal ngarobah.

Janten, taroskeun ka jalma éta upami anjeun kedah, tapi perhatoskeun pisan réaksina. Ieu tiasa nyaritakeun pisan ngeunaan motif sareng perasaan aranjeunna.

Pindah Cicih Bohong

Upami anjeun mutuskeun yén anjeun henteu hoyong milari kabohongan sareng tukang bohong (atanapi anjeun henteu tiasa alesan praktis), kumaha anjeun kedah maju?

kurangna komitmen dina hubungan

Nya, mimitina, keukeuh yén aranjeunna leres-leres jujur ​​ngeunaan kabohongan. Sugan anjeun ngan ukur terang bagéan na, tapi aya deui anu aranjeunna henteu ngawartosan anjeun.

Pasihan aranjeunna kasempetan pikeun bersih pisan. Béjakeun yén anjeun aya di tempat ayeuna dimana anjeun tiasa tiasa ngaléngkah, sanaos aya deui anu henteu anjeun terang.

Tapi ogé wartoskeun ka aranjeunna yén ieu panginten henteu janten masalah upami seueur bohong engkéna terang.

Tapi tong ngan ukur nyarios, 'Naha aya anu sanés anu anjeun badé nyarioskeun ka kuring?' Ieu sigana bakal patepung sareng tiiseun.

Ucapkeun sapertos:

Tingali, anjeun parantos ngalakukeun kasalahan. Urang sadayana ngalakukeun kasalahan. Kuring siap ngahampura anjeun sareng ngalih ngalangkungan ieu, tapi pikeun tiasa ngalakukeun éta, kuring kedah terang sagala rupa anu kajantenan.

Ayeuna mangrupikeun waktos anu pangsaéna pikeun kuring ngadangukeun detil éta sabab kuring parantos nampi kaayaan naon éta. Abdi tiasa ningali jalan ngalangkungan ieu pikeun urang. Upami langkung seueur detil kaluar dina waktos engké, kuring henteu yakin kuring bakal tiasa nyarios anu sami teras.

Ayeuna, upami aranjeunna ngungkabkeun anu sanés sareng éta bahkan langkung parah tibatan anu anjeun panginten, anjeun moal kabeungkeut ku ucap anjeun. Naon anu anjeun nyarioskeun henteu mangrupikeun kontrak lisan.

Anjeun teu kedah ngahampura aranjeunna sareng ngaléngkah. Sababaraha hal anu teu tiasa dihampura.

Anjeun nyarios aya kamungkinan anjeun bakal tiasa ngaléngkah. Anjeun henteu ngajamin éta.

Tapi anjeun bakal langkung saé terang hal-hal ieu sahingga anjeun tiasa nyandak kaputusan anu lengkep ngeunaan masa depan anjeun.

Tangtosna, aranjeunna tiasa ngungkabkeun langkung seueur detil anu henteu leres-leres ngarobah kaayaan. Dina hal ieu, anjeun kedah hatur kana kajujuranana sareng ngabahas kumaha anjeun tiasa maju babarengan.

Kalayan ayaan naon waé, réspon anjeun bakal nunjukkeun aranjeunna yén aranjeunna tiasa jujur ​​sareng anjeun tanpa kasieunan kumaha akibat na.

Sakumaha urang parantos nyarioskeun tadi, sababaraha urang ngabohong kusabab aranjeunna hariwang naon anu nyatana nyatana panginten. Aranjeunna gaduh rasa teu aman sorangan pikeun diperjuangkeun.

Upami aranjeunna ningali yén kaleresan dibales ku réspon anu positip, aranjeunna tiasa langkung rela kabuka sareng anjeun di payun.

Tulisan anu aya hubunganana: 9 Cara Nungkulan Panghianatan Sareng Nyembuhan Ti Hurt

Bohong Sareng Manipulator Di Tempat Gawé

Dunya padamelan anu saé tiasa nempatkeun urang caket kana rupa-rupa jalma. Sababaraha bakal hébat, batur moal jadi hébat.

Sareng anjeun tiasa dina posisi dina kahirupan anjeun dimana anjeun henteu ngan ukur tiasa ngagentos padamelan atanapi lirén ku karep. Éta henteu salawasna anu saderhana.

Aya sababaraha cara anu saé pikeun nanganan damel dibarengan jalma anu bohong atanapi manipulatif.

Ulah nyebarkeun detil sénsitip ngeunaan kahirupan pribadi anjeun atanapi damel kecuali anjeun leres-leres kedah. Teu aya alesan pikeun masihan amunisi ka jalma toksik pikeun ngarugikeun anjeun engké.

Entong ngantep jalma éta ngabijilkeun anjeun kana rasa aman palsu kusabab ramah diri atanapi perhatosan.

Naha dokumén saageung anjeun ngeunaan karya anjeun sareng jalma éta. Anjeun kedah ngarencanakeun pikeun kajantenan jalma anu ngalungkeun anjeun ka srigala upami hal anu anjeun duaan damel tiasa salah pisan.

Dokuméntasi mangrupikeun naon anu bakal ngabuktikeun yén anjeun ngalakukeun hal-hal anu anjeun kedah lakukeun, sapertos anu ditaros.

Sareng upami éta bos anjeun? Nya, éta tiasa béda-béda tina cacing.

Kadang-kadang anjeun tiasa kéngingkeun hasil ku ngaléngkah sisi manajer sareng ka luhur. Waktos-waktos sanés anu bakal ngajantenkeun anjeun dipecat atanapi dipaksa kaluar.

Kaseueuran waktos, pilihan anu langkung saé nyaéta ngamimitian milarian padamelan anu sanés upami aranjeunna atos aya di dinya, sabab bakal parantos ngamanipulasi manajemén pikeun resep aranjeunna.

Pilihan Anu Anjeun

Kumaha anjeun milih nungkulan kabohongan sareng tukang bohong badé gumantung kana nilai sareng kayakinan anjeun nyalira.

Upami kajujuran pangpentingna pikeun idéntitas anjeun sareng anjeun bangga nyarioskeun anu leres, anjeun panginten sesah pikeun ngaluyukeun ieu sareng kabohongan anu parantos dicarioskeun.

Tapi lamun anjeun nampi yén kami sadayana mahluk anu cacat sareng anjeun panginten parantos ngalakukeun kasalahan sareng nganyenyeri jalma-jalma jaman baheula (sanaos teu aya kabohongan), anjeun ngagaduhan kasempetan anu langkung saé pikeun neraskeun hubungan.

Anjeun kamungkinan bakal nangtoskeun unggal bohong individual sabab henteu dua anu kantos sami. Naséhat di dieu panginten tiasa janten pedoman, tapi parasaan anjeun mangrupikeun pitunjuk anu pangsaéna pikeun anjeun ngarepkeun.

Nanging anjeun panginten tiasa merasionalisasi bohong anu parantos dicarioskeun, upami parasaan anjeun henteu cocog sareng pipikiran anjeun, anjeun kedah percanten kana parasaan anjeun unggal waktos.

Masih henteu yakin naon anu anjeun kedah lakukeun ngeunaan jalma anu ngabohong ka anjeun?Ieu kaayaan sesah sareng lemes, tapi sanés kaayaan anu kedah anjeun nyanghareupan nyalira. Nyarios ka pembimbing hubungan, naha ku nyalira atanapi ku anu sanés, tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngahontal résolusi.Janten naha henteu ngobrol online ka ahli hubungan ti Hubungan Pahlawan anu tiasa ngabantosan anjeun kumaha cara maju. Kantun.

Anjeun ogé resep (tulisan dituluykeun di handap):