20 Hal Anu Anu Tiasa Dipangaruhan Nalika Jalma Nelepon Anjeun 'Geulis' Atanapi 'Imut'

Kaseueuran urang resep nampi pujian, tapi urang kadang tiasa bajoang pikeun ngartos naon anu dimaksud.

Sareng nalika ngeunaan kecap-kecap anu diucapkeun ku anggota lawan jenis, éta tiasa dua kali hésé pikeun mésér pesen-pesen anu halus anu ditepikeun.

Candak conto nalika saurang lalaki nelepon anjeun geulis atanapi imut. Naon éta nyaan hartosna





Tétéla éta tiasa hartosna LOBA hal anu béda-béda gumantung kana kaayaan sareng hubungan anjeun sareng lalaki ieu.

Naha anjeun disebat geulis atanapi imut, kami parantos ngaébaskeun hartos poténsi supados anjeun henteu kedah…



8 Hal 'Éndah' ​​Bisa Hartosna

1. Éta mangrupikeun pujian anu lengkep.

Éndah tiasa ningali kana penampilan anjeun, tangtosna. Upami lalaki nyebut anjeun geulis, éta nunjukkeun yén anjeunna resep kumaha anjeun katingali sareng kagum ku kageulisan anjeun.

Ieu tiasa nutupan seuseueurna pujian anu sanés, ogé - éndah lumayan aya saéna sareng ogé tiasa hartosna anjeun geulis, seksi, sareng anggun.

2. Anjeunna pikir anjeun geulis di jero sareng luar.

Upami hiji lalaki nyebut anjeun geulis, anjeunna ogé tiasa ngarujuk kana kapribadian anjeun. Kapribadian anu geulis condong lemes, masihan, sareng marahmay.



Dina kontéks ieu, kecap éndah tiasa mirip sareng pikaresepeun atanapi amis.

tanda anjeunna bakal ninggalkeun pamajikanana pikeun anjeun

3. Anjeunna pikir anjeun jiwa kreatif.

Geulis ogé tiasa hartosna yén anjeun artistik.

Saurang lalaki tiasa nyebat anjeun geulis upami anjeun kreatif pisan sareng gaduh sajak atanapi nembang nalika anjeun ngurilingan bumi.

Naha aya anu langkung saé tibatan sapatu kuda hippy nari ngalangkungan padang rumput hejo?

4. Anjeunna ngaraos cinta anu awét sareng anjeun.

Awéwé tiasa pikaresepeun ku seueur cara, sareng ngagaduhan maksud anu béda.

Budak awéwé anu seksi tiasa janten anu anjeun badé nyéépkeun Jumaah wengi, tapi budak awéwé anu geulis anu anjeun badé nyéépkeun sabtu minggu.

Awéwé geulis pisan nyata, tapi éta ogé impianana - anu anjeun tiasa nyandak ka bumi pikeun pendak sareng sepuh anjeun sareng saha anu anjeun gambarkeun nikah.

5. Anjeunna ngaraos langkung ti birahi pikeun anjeun.

Kaindahan saluareun euy birahi . Éta langkung seueur ngeunaan silaturahim sareng cinta digabungkeun kana hal anu langkung kuat tibatan kahayang.

Éta nandakeun hal anu langkung jero sareng langkung awét tibatan daya tarik sakedap.

6. Anjeunna ningali anjeun salaku tantangan.

Pikeun sababaraha lalaki, ngagunakeun kecap éndah ngakibatkeun anjeun rada teu kahontal.

Budak awéwé anu manis, geulis langkung gampang dideukeutan, tapi budak awéwé anu geulis tiasa nyingsieunan sareng pikasieuneun dideukeutan.

Upami hiji lalaki nganggo kecap ieu ngeunaan anjeun, bisa jadi anjeunna ningali anjeun salaku tantangan sareng hoyong pantes pikeun waktos sareng perhatian anjeun.

7. Anjeunna resep yén anjeun nyaman dina kulit anjeun .

Dibéjaan yén anjeun éndah sami sareng bébéja anjeun budak awéwé di gigireun.

Éta jinis pesona alami, tanpa usaha anu mancarkeun ti sababaraha awéwé.

Éta hartosna anjeun katingali saé tanpa makeup, kalayan rambut teu beres sareng baju nyaman. Anjeun dina kaayaan alam anjeun anu paling éndah anjeun sadaya.

8. Anjeunna reueus sareng anjeun.

Upami hiji lalaki nyebut anjeun geulis, éta ngandung harti yén anjeunna bangga tiasa sareng anjeun sareng hoyong pamer.

Ngenalkeun anjeun ka kulawarga sareng réréncangan sanés ngan ukur cara na nyarios yén anjeunna hoyong anjeun hirupna, éta anjeunna bangga pikeun nyebut anjeun kabogohna kusabab anjeun geulis pisan di jero sareng luar.

Anjeun ogé resep (tulisan dituluykeun di handap):

12 Hal 'Imut' Bisa Hartosna

1. Anjeunna pikir anjeun amis budi.

Nalika lalaki nyebut anjeun lucu, sababaraha budak awéwé nganggap éta parah. Aranjeunna pikir éta hartosna anjeun amis tur ngora nalika urang panginten hoyong ngaraos seksi sareng pikaresepeun tibatan.

Disebut imut henteu hartosna yén anjeun henteu sadayana ogé!

Janten lucu hartosna anjeun bageur sareng pikaresepeun. Éta nunjukkeun feminitas lemes tibatan aspék murangkalih anu seueur urang sacara otomatis nganggap éta hartosna.

2. Anjeunna pikir anjeun perusahaan hébat.

Janten imut ogé hartosna anjeun leres-leres raoseun janten caket - anjeun saé pikaresepeun sareng anjeun henteu kunanaon konyol.

Upami hiji lalaki nyebut anjeun lucu, éta condong kusabab anjeun leres-leres gampang janten baturan sareng nongkrong.

Awéwé imut mangrupikeun jalma anu marahmay sareng lemah lembut anu bageur dina haté.

3. Anjeunna ningali anjeun sapertos santai sareng santai.

Imut ogé tiasa ngarujuk kana kapribadian anjeun. Anjeun tiasa disebat imut upami anjeun lemah lembut sareng santai.

Ieu mangrupikeun pujian anu ageung sabab éta artina anjeun gampang-jalan sareng bébas drama!

Budak awéwé imut gampang dideukeutan sabab henteu nyababkeun masalah sareng santai.

4. Anjeunna pikir anjeun sacara alami geulis.

Dina hal kumaha anjeun katingali, disebat lucu henteu hartosna anjeun katingali ngora.

kumaha carana jadi emotionally malarat

Éta tiasa hartosna yén anjeun geulis sareng lemah lembut - khususna pikeun budak awéwé kalayan freckles, meureun lipstik pink lemes, sareng panon ageung.

5. Anjeunna éra, tapi hoyong muji anjeun.

Sababaraha jalmi tiasa nyauran anjeun imut upami aranjeunna rada isin atanapi kusabab aranjeunna henteu yakin kumaha anjeun bakal ngabales aranjeunna.

Aranjeunna hoyong mimitian ku pujian anu langkung gampang sareng ningali kumaha anjeun ngaréspon tibatan ngaluncurkeun lempeng sareng 'éndah' ​​atanapi 'ngajentul.'

6. Anjeunna henteu hoyong sumping kuat teuing.

Imut ogé mangrupakeun cara anu saé pikeun ngagampangkeun pikeun muji budak awéwé - sababaraha jalma teu hoyong datang kuat teuing ku nyaritakeun kumaha seksi sareng panas anjeun.

Jalma-jalma ieu biasana ngagunakeun kecap imut sabab lengkep sareng marahmay sareng ngantepkeun aranjeunna ngukur wanda sateuacan aranjeunna nyarioskeun kumaha pikaresepeun aranjeunna mendakan anjeun.

7. Anjeunna pikir anjeun bahan kabogoh.

Imut sering ngarujuk kana jinis budak awéwé anu dipikahoyong ku lalaki pikeun hubunganana.

Sarupa sareng geulis, imut mangrupikeun pujian anu manis anu ngarujuk kana kapribadian anjeun sapertos penampilan anjeun, daripada sabaraha lalaki anu mikahayang ka anjeun.

8. Anjeunna nuju main-main flirting.

Imut tiasa janten pikasieuneun, pujian genit. Upami hiji jelema lalaki nyebut anjeun imut, anjeunna panginten janten lucu sareng guyonan pikeun ngébréhkeun suasana antara anjeun duaan.

Imut mangrupikeun hal anu ku batur anjeun bobogohan tiasa nyarios ka anjeun sabab aranjeunna terang anjeun leres-leres hoyong pisan ulin sareng konyol sareng anjeun.

9. Anjeunna hoyong kaluar tina zona sobat .

Upami sobat lalaki nyebut anjeun imut, anjeunna tiasa nyebatkeun rasa naksir anjeun.

Anjeunna tiasa ogé nyarioskeun kumaha anjeunna resep kana kapribadian anjeun sareng alam anu tiis.

Anjeun panginten kedah awas pikeun anu sanés tandana anjeunna resep ka anjeun tapi sieun ngaku !

10. Anjeunna pikir anjeun ngora dina haté.

Disebut imut sakapeung ngarujuk ka nonoman. Upami pasangan anjeun nyauran anjeun imut, éta tiasa janten cara aranjeunna nyarios kumaha aranjeunna resep kasucian sareng sisi playful anjeun.

Anjeun sepuh saé sareng pasangan anjeun resep yén anjeun nuju dewasa sareng pangalaman tapi masih ngora sareng pikaresepeun.

11. Anjeunna pikir anjeun gaduh énergi anu senang pikeun anjeun.

Pikirkeun iraha anjeun nganggo kecap imut pikeun anak anjing atanapi orok - nalika aranjeunna nuju bungah sareng lumpat pinuh énergi.

Upami hiji lalaki nyebut anjeun lucu, éta tiasa ku alesan anu sami. Éta panginten tiasa resep énergi anjeun sareng getaran véktar.

12. Anjeunna hoyong sadayana cuddly sareng nyaman sareng anjeun.

Upami hiji lalaki nyebut anjeun lucu, éta tiasa kusabab anjeunna hoyong ngalakukeun hal-hal anu pikaresepeun sareng anjeun sapertos nangkuban, ngusap rambut, sareng ngariung séép konyol.

zelina vega sakumaha aj lee

Imut ngakibatkeun ngalakukeun hal anu pikaresepeun, janten sababaraha urang nganggo pujian ieu pikeun nunjukkeun yén aranjeunna hoyong hubungan sapertos kitu sareng anjeun.

Janten, sakumaha urang parantos netepkeun, aya seueur hartos anu béda-béda di tukangeun disebut geulis atanapi lucu!

Pikeun leres-leres ngartos naon hartosna lalaki nalika anjeunna nganggo kecap ieu, anjeun kedah ningali kontéks anu aranjeunna aya, bahasa awak anu digunakeun ku lalaki di sakuriling anjeun, sareng getaran umum anu anjeun angkat.

Yakin, kumaha ogé, duanana geulis sareng imut mangrupikeun pujian anu pikaresepeun pikeun ditampi sareng nunjukkeun minat, perawatan, sareng daya tarik.