25 Henteu Bullsh * t Tanda Hubungan Anjeun parantos Langkung Tiasa

Naha waktos parantos béak pikeun hubungan anjeun?

Naha saluareun hemat?

Naha anjeun sareng pasangan anjeun langkung saé tina cara pisah?





Ieu patarosan anu seueur jalma bakal naroskeun nalika hubungan pencét a patch kasar.

Pikeun ngabantosan anjeun ngajawab patarosan sapertos kitu, ieu aya sababaraha tanda anu nunjukkeun yén éta henteu hasil.



Ku cara éta, anjeun bakal terang iraha hubungan anjeun leres-leres réngsé.

1. Anjeun parantos nyobian ngatasi masalah anjeun.

Posisi anu anjeun mendakan diri henteu datang dumadakan. Anjeun parantos berjuang bari.

Nyatana, anjeun parantos ngalangkungan jalan anu gedé haté-pikeun-haté pikeun nganyahokeun parasaan anjeun sareng keluhan.



Sugan anjeun bahkan parantos nyobian konseling hubungan.

Anjeun parantos masihan cukup waktos pikeun hal-hal ieu tiasa dianggo, tapi henteu acan.

Salah sahiji atanapi anjeun duaan sigana henteu tiasa ngarobih cara-cara anu diperyogikeun.

Ieu tanda panggedéna yén hubungan anjeun parantos réngsé kusabab dimana waé anjeun tiasa angkat sareng naon deui anu tiasa dicobian upami anjeun parantos nyobian sadayana?

2. Anjeun ngaraos kasepian di perusahaan aranjeunna.

Nalika anjeun sareng pasangan anjeun, anjeun henteu ngaraoskeun rasa asih, kasundaan anu atos deui.

Éta sabalikna pisan: anjeun ngaraos kasepian.

Sanaos anjeun duaan aya di rohangan anu sami, anjeun tiasa ogé aya di sisi-sisi planét pikeun sadaya koneksi anjeun.

3. Anjeun henteu leres-leres nyarios.

Sanés omongan anu pantes, kitu waé.

Anjeun panginten masih kénéh narékahan naroskeun kumaha dintenna masing-masing, tapi anjeun bieu ngadangukeun waleranna.

batu tiis steve Austin lawang

Anjeun teu gaduh minat pisan kana naon anu lumangsung dina kahirupan aranjeunna, sareng anjeun pasti henteu nyarioskeun hal anu langkung jero, langkung pribadi, anu langkung penting.

4. Anjeun parantos liren ngalakukeun hal 'anjeun'.

Sakali mangsa, anjeun bakal salawasna ngalakukeun sababaraha hal babarengan.

Jumaah wengi bakal janten pizza sareng pilem bari ngagulung dina dipan.

Anjeun bakal lebet kana konsér sasarengan atanapi jalan-jalan panjang di alam.

Hal-hal ieu parantos lami ngaleungit tina rutinitas rutin anjeun.

Anjeun bahkan tiasa milarian anu sanés pikeun ngalakukeunana.

5. Anjeun moal sono aranjeunna nalika aranjeunna henteu aya di sakitar.

Ical dinten nalika anjeun bakal mikir ngeunaan pasangan iraha anjeun pisah.

Anjeun ayeuna tiasa sacara gampil nyéépkeun sabtu minggu jauh ti aranjeunna sareng henteu ngémutan aranjeunna sakali.

Anjeun teu sono aranjeunna sakedik. Nyatana, anjeun ngaraos raoseun nalika aranjeunna nuju teu aya.

Upami anjeun naros, 'naha hubungan kuring parantos réngsé?' - ieu mangrupikeun tanda ageung anu sigana mah.

6. Hal leutik rutin ngaganggu anjeun.

Urang sadayana ngagaduhan kalemahan sareng kabiasaan goréng, sareng urang sadayana resep ngalaksanakeun hal-hal ku cara sorangan.

Nalika hubungan anjeun saé, hal-hal ieu henteu leres-leres ngaganggu anjeun. Anjeun neukteuk pasangan anjeun kalem kusabab anjeun sadar pisan kana kakurangan anjeun nyalira.

Tapi ayeuna aranjeunna parantos mimiti ngairitasi anjeun.

Anjeun moal tiasa mopohokeun deui mangkok kotor anu tinggaleun di sisi, sora aranjeunna nalika nyapek tuangeun, atanapi cara aranjeunna sok telat pikeun barang.

7. Anjeun museur kana poin goréngna.

Henteu ngan ukur saeutik gangguan anu anjeun museurkeun - anjeun mendakan nyalira mikiran sadaya titik goréngna sacara rutin.

Nyatana, éta hungkul titik goréng aranjeunna anu anjeun kantos pikirkeun. Anjeun henteu resep deui kana poin anu saé na.

Éta tanda hubungan anjeun parantos réngsé upami anjeun parantos terang-terangan nyempad aranjeunna nalika aranjeunna ngalakukeun hiji hal anu aya dina handapeun kulit anjeun, kusabab anjeun henteu ngaraos ngegel letah anjeun.

8. Anjeun gelut pisan.

Aya bédana ageung antara teu satuju sareng argumen, sareng bédana anu langkung ageung antara argumen sareng gelut.

Anjeun pisan dina titik dimana kaayaan robah janten gelut ditiup sacara rutin.

Anjeun bajoang pikeun janten sipil sareng anu sanésna sareng nganggo nyalahkeun sareng éraan salaku senjata serangan.

Teu aya gelut ieu anu kantos ngumbar leres. Hampura sareng badami jarang.

9. Anjeun parantos ngeureunkeun jalan pikeun silih.

Aya waktos nalika anjeun bakal ngagulung ka tukang pikeun ngabantosan aranjeunna.

Henteu aya anu seueur teuing pikeun anu anjeun resep.

Kumaha anjeun terang upami hubungan anjeun parantos réngsé? Anjeun ayeuna ngarasa ambek upami aranjeunna nyungkeun anjeun milampah naon waé pikeun aranjeunna - kumaha sakedikna.

10. Anjeun ngutamakeun jalma séjén.

Hubungan anu séhat sering hartosna pasangan anjeun prioritas anjeun.

Pasti, anjeun masih gaduh kahirupan nyalira sareng jalma penting sanésna, tapi aranjeunna pas sareng hubungan anjeun.

Tapi tabel-tabel ayeuna tos sareng anjeun ngahaja nempatkeun jalma sanés heula.

Anjeun langkung resep ningali babaturan anjeun atanapi kulawarga di akhir minggu tibatan méakkeunana sareng pasangan anjeun.

11. Anjeun parantos lirén mikiran masa depan sareng aranjeunna.

Baheula anjeun tiasa ningali masa depan anu cerah pikeun anjeun duaan.

Gumantung kana tahap hirup sareng hubungan naon anjeun, éta panginten tiasa kalibet babarengan, nikah , gaduh murangkalih, ngumbara, atanapi anu sanés sadayana.

Tapi teu aya pipikiran sapertos kieu anu pernah terlintas dina pikiran anjeun ayeuna. Anjeun teu gaduh harepan pikeun masa depan anu dibagi.

12. Anjeun parantos ngamimitian mikiran masa depan tanpa aranjeunna.

Anjeun parantos mimiti ngalamunkeun ngeunaan kahirupan anjeun upami pasangan anjeun henteu aya dina éta.

Anjeun sering mikirkeun kapraktisan pisah - saha anu badé angkat, saha anu kedah ngajaga anjing, naon anu janten artos anu dibagikeun?

Maka aya lamunan tina sagala hal anu anjeun tiasa / bakalan dilakukeun nalika anjeun jomblo deui.

Anjeun bahkan tiasa ngabayangkeun pasangan anyar - éta henteu kedah janten jalma anu khusus, tapi ngan ukur jinis hubungan anu anjeun pikahoyong dina waktos payun.

Upami éta sanés tanda yén hubungan anjeun parantos réngsé, naon ari kitu?

13. Anjeun moal tiasa nyalira di sakuriling aranjeunna.

Nalika anjeun sareng pasangan anjeun, éta sapertos anjeun jalma anu béda pisan.

Anjeun leungit hubungan sareng diri asli anjeun, kapribadian anjeun, jalmi anjeun dina mimiti hubungan.

Anjeun nahan seueur émosi anjeun - anjeun nyéépkeun kabungah, nahan cai panon, sareng niis tina sagala positipitas.

Anjeun nyarios sareng polah béda nalika pasangan anjeun teu aya.

14. Aranjeunna moal tiasa nyalira di sakuriling anjeun.

Anjeun ogé parantos perhatoskeun kumaha aranjeunna parantos robih ti saprak anjeun mimiti pendakan.

Jalma anu anjeun ragrag parantos disumputkeun ku panon kusabab tegangan anu sering aya diantara anjeun.

Duanana anjeun rumaos henteu tiasa nunjukkeun kerentanan dina payuneun anu sanés. Éta sapertos anjeun mawa taméng sareng ngagem topéng sepanjang waktos.

15. Kaakraban fisik boh teu aya atanapi kapaksa.

Anjeun bieu silih némpél ieu. Ucup jarang sareng teu aya gairah. Seks bahkan jarang.

Atanapi upami anjeun ngalakukeun hubungan séks, anjeun sacara harfiah ngalaksanakeun gerakan tanpa nyugemakeun émosional.

Kaakraban fisik naon waé rasana kapaksa, sareng anjeun tiasa bagja tanpa.

16. Anjeun henteu percanten deui ka aranjeunna.

Naha atanapi henteu parantos aya jenis henteu satia, kapercayaan anjeun ka aranjeunna parantos ngaleungit.

Sareng ayeuna, anjeun moal timburu. Anjeun ngan ukur teu paduli cara anu mana waé ogé.

Upami aranjeunna ngagaduhan fisik atanapi urusan émosional , Anjeun moal janten anu sedih sareng bahkan ningali éta salaku jalan anu gampang tina hubungan.

Upami anjeun hoyong terang iraha hubungan langkung sareng saluareun ngahemat, milari perhatosan lengkep dina kapercayaan.

17. Réréncangan atanapi kulawarga anjeun masihan koméntar ngeunaan kumaha bagja anjeun.

Anjeun panginten parantos nyarios panjang ngeunaan kaayaan hubungan anjeun, tapi bahkan di saluareun ieu, jalma-jalma anu cinta sareng paduli anjeun parantos merhatoskeun kumaha kaayaan anjeun ngeunaan hubungan éta.

Éta panginten parantos nyebatkeunana ka anjeun, mairan kumaha anjeun henteu siga anu biasa.

Jalma-jalma ieu paling kenal anjeun, janten matak ngupingkeun aranjeunna upami aranjeunna perhatoskeun bédana anjeun.

18. Anjeun ngaraos hariwang, depresi, atanapi ambek sepanjang waktos.

Réréncangan sareng kulawarga anjeun parantos ningali parobihan di anjeun sabab anjeun merangan kaributan jero sacara rutin.

Hubungan anjeun anu gagal parantos nyababkeun kahariwang, pipikiran déprési, jengkel, sareng amarah.

Sareng ieu sanés ngan ukur nunjukkeun dirina dina hubungan sareng pasangan anjeun, tapi dina sagala hal anu anjeun lakukeun.

Upami anjeun ngaraos beurat tina hubungan nyeret anjeun ka handap, éta atosan antara anjeun.

19. Anjeun moal tiasa silih empati.

Hubungan anu séhat ngalibatkeun seueur perawatan sareng prihatin pikeun jalma sanés, tapi anjeun henteu siga anu sanggup ayeuna-ayeuna.

Upami aranjeunna dugi ka damel ti tempat damel sareng ngadu'a ngeunaan bosna, anjeun merjuangkeun ningali hal-hal tina sudut pandang aranjeunna. Sabalikna, anjeun tiasa ngawartosan aranjeunna yén aranjeunna langkung réaksi.

Atanapi anjeun henteu leres-leres nyarios seueur pisan, tibatan ngan ukur nawiskeun sababaraha angguk sareng taktak taktak.

Cara anu anjeun ayeuna raoskeun ngeunaan pasangan anjeun nangtung dina jalan empati sajati, sahingga anjeun moal tiasa nempatkeun diri dina sapatu sareng ngabayangkeun kumaha perasaanna.

Empati aya di ditu salaku salah sahiji aspék anu paling penting tina kemitraan romantis, janten upami éta musna, hubungan parantos réngsé - éta ngan ukur hitungan waktos sateuacan perpisahan resmi.

20. Anjeun henteu seuri sasarengan deui.

Pasangan anu seueur seuri biasana dina tempat anu cukup padet, sanaos aya sababaraha masalah di ditu di dieu.

Tapi imut, nyikikik, sareng guffaws parantos lami ngaleungit tina hubungan anjeun.

Ieu kusabab anjeun teu banyolan sapertos baheula. Anjeun langkung serius di sakitar silih sabab ieu ngajaga jarak émosional antara anjeun duaan.

21. Anjeun parantos janten dua jalma anu bénten pisan.

Éta saleresna henteu umum pikeun sabalikna pikeun narik, tapi anjeun sareng pasangan anjeun parantos tumuh dina arah anu béda sareng ayeuna rada béda nalika mimiti pendak.

Tumuwuhna henteu salawasna ngarobih urang ku cara anu urang ngarepkeun, sareng upami anjeun duaan henteu deui bagikeun minat, karep, atanapi sudut pandang moral anu sami, nyeratna dina témbok.

Kadang-kadang, ngan ukur hiji jalma dina hubungan anu tumuh sareng parobihan, sareng jalma ieu teras ngaraos siga aranjeunna langkung ageung ti anu sanés. Ieu langkung umum di pasangan anu langkung ngora dimana hiji jalma matuh langkung gancang tibatan anu sanés.

Upami anjeun naros 'naha hubungan kuring parantos réngsé?' - mangrupakeun ide anu saé pikeun naroskeun kumaha anjeun sareng pasangan anjeun parantos robih ti saprak anjeun mimiti pendakan sareng naha anjeun leres-leres pertandingan anu hadé pikeun anu sanés deui.

22. Anjeun teu silih hormat deui.

Hormat mangrupikeun salah sahiji sudut tina hubungan anu saé, tapi rasa hormat anjeun pikeun anu séjén parantos ngaleutikan ngalangkungan waktos.

Kasusah anu disanghareupan nyababkeun ngaganjel antara anjeun sareng bahkan sopan santun mangrupikeun tantangan kadang-kadang.

Anjeun panginten benci kana kaayaan dimana-mana, tapi hormat anu pernah diraih ayeuna parantos leungit.

23. Salah sahiji atanapi duaan anjeun ngolah anu goréng.

Nalika hormat leungit sareng empati teu aya, janten langkung sesah pikeun silih ngubaran.

Sabalikna, anjeun silih ngubaran ku cara anu teu biasana ngubaran jalma.

Anjeun gaduh kirang kasabaran, watekna pondok, sareng umumna kirang ramah ka aranjeunna.

Dina sababaraha kaayaan, ieu tiasa nguraikeun deui kana hiji atanapi kadua pihak sacara lisan nyiksa anu sanésna, atanapi anu langkung parah.

Upami nyiksa naon waé anu janten bagian tina hubungan, dinten na tiasa diitung.

24. Anjeun ngan terang.

Jero haté anjeun, anjeun terang yén hubungan parantos réngsé.

Anjeun panginten tiasa sapertos kieu sakedap, tapi parantos nolak perkawis éta.

Tapi anjeun moal tiasa nyorong émutan sareng parasaan deui. Ieu parantos réngsé, sareng teu aya deui.

25. Anjeun hoyong kaluar.

Anjeun henteu hoyong deui janten bagian tina hubungan ieu sareng aktip mikirkeun cara anu pangsaéna pikeun ngeureunkeunana.

Upami anjeun parantos ngahontal titik ieu, anjeun teu kedah batur pikeun nyaritakeun yén hubungan éta henteu jalan deui.

Masih henteu yakin naha hubungan anjeun parantos réngsé?Ieu kaputusan gedé pikeun dilakukeun, tapi anjeun henteu kedah nyandak nyalira. Ngobrolkeun hal-hal anu dilakukeun ku pihak katilu nétral bakal ngabantosan anjeun nyimpulkeun kasimpulan anu paling jujur ​​ngeunaan masa depan hubungan anjeun.Janten naha henteu ngobrol online ka ahli hubungan ti Hubungan Pahlawan anu tiasa ngabantosan anjeun pikeun terang. Kantun.

Anjeun ogé resep: