10 Beda ageung Antara Ngadamel Cinta Sareng Ngalakukeun Kelamin

Upami anjeun naros naon bedana antara cinta sareng batur sareng hubungan séks, anjeun parantos sumping ka tempat anu leres.

Anjeun panginten henteu tiasa bobo sareng seueur jalmi, atanapi anjeun panginten henteu kantos bobo sareng batur anu anjeun leres-leres paduli, janten panginten lieur!

Aya sababaraha patarosan konci anjeun tiasa naroskeun ka diri nalika ngeunaan kahirupan séks anjeun sareng pasangan pilihan anjeun.





Ieu bakal ngabantosan anjeun upami anjeun gaduh 'ngan saukur séks' atanapi upami anjeun ngabagi hal anu langkung raket sareng leres-leres nyieun cinta.

1. Naha aya perasaan kalibet?

Seueur jalma bakal bobo sareng batur anu aranjeunna henteu ngagaduhan perasaan romantis sateuacanna - naha éta mangrupikeun hal anu mabok, hook-up sareng 'sobat kalayan kauntungan,' atanapi hubungan séks sareng batur anu nembé ngan ukur mimiti ningali.



Éta ngan ukur séks - éta mangrupikeun hal anu fisik sareng anjeun duanana aya pikeun ngararasakeun diri.

Tapi, cinta, langkung aya hubunganna sareng ngabagi parasaan anjeun silih ku tindakan fisik.

Éta ngeunaan beungkeutan sareng ngaraos langkung caket ka pasangan anjeun, sareng mangrupikeun cara fisik pikeun nyebatkeun parasaan éta sareng batur anu anjeun leres-leres jaga.



Anjeun panginten parantos nyarios sareng aranjeunna ngeunaan kumaha éta bakal ngadeukeutkeun anjeun, atanapi panginten janten hal anu anjeun lakukeun pikeun nunjukkeun yén anjeun leres-leres paduli.

2. Naha rutin atanapi sakali-kali?

Upami anjeun ngan ukur bobo sareng jalmi ieu sakali, sigana éta ngan ukur séks.

Meureun éta mangrupikeun hal anu anjeun duaan wanda dina waktos éta ngalereskeun gancang anu merenah!

Éta tiasa janten hiji wengi atanapi barang mabok ku sobat dalit, tapi éta mangrupikeun hal anu kajantenan tanpa seueur pamuka atanapi pamikiran.

Upami anjeun rutin bobo sareng batur, aya kasempetan anu kuat anjeun leres-leres silih asih.

Intina, anjeun ngenalkeun awak sareng kahoyong masing-masing, sareng éta ngeunaan silih resep diajar langkung seueur ngeunaan naon anu sanés resep dina ranjang.

Éta kirang ngeunaan hiji-off egois pikeun meunangkeun naon anu anjeun pikahoyong, sareng langkung seueur ngeunaan pikaresepeun pasangan anjeun.

3. Naha éta éksklusif?

Upami anjeun ngaitkeun sareng sababaraha jalma, atanapi jalma anu anjeun bobo ningali jalma sanés, anjeun panginten ngan ukur hubungan séks.

Éta pisan gampang bobo nalika anjeun teu ngagaduhan perasaan pikeun saha waé. Teu aya kalepatan atanapi kasatiaan, janten anjeun ngan ukur tiasa nikmati diri - aman, tangtosna!

Upami anjeun ekslusif , éta kusabab anjeun duaan ngarasa aya hal anu istimewa di antara anjeun anu anjeun henteu hoyong bagikeun sareng anu sanés.

Upami anjeun hate panginten aranjeunna ngabagi jinis kaakraban atanapi kasenangan sareng batur, kamungkinan anjeun cinta sareng anjeun ngagaduhan perasaan pikeun aranjeunna.

Éta panginten raos anu sami sareng anjeun upami aranjeunna ogé milih aktip pikeun ngabagi pangalaman ieu ngan ukur anjeun.

4. Naha sapihak atanapi langkung lembut?

Upami séks anu anjeun lakukeun nyaéta ngeunaan anjeun duaan kéngingkeun naon anu anjeun pikahoyong, sering gancang-gancang, éta sigana anjeun ngan ukur ngaitkeun.

'Ngan séks' sering ngeunaan kéngingkeun naon anu anjeun pikahoyong sareng ngan ukur mikaresep sisi fisik mahluk. Anjeun panginten henteu mastikeun yén jalma sanésna oge gaduh waktos anu saé!

Upami anjeun duaan nyéépkeun waktos pikeun diajar ngeunaan silih sareng langkung silih lembut, anjeun nuju bogoh.

Éta panginten kirang buru-buru, aya seueur deui ciuman sareng nyarios, sareng éta langkung amis tibatan gaduh 'hubungan séks' sareng batur anu anjeun henteu ngagaduhan perasaan.

Éta panginten langkung fokus kana pastikeun anjeun gaduh waktos anu saé ogé, sabalikna tina ngan ukur nyepak sorangan!

5. Naha anjeun ngantep hansip anjeun?

Nalika anjeun hubungan séks kasual sareng batur, anjeun panginten sanés janten diri anjeun sajati sareng aranjeunna.

Anjeun panginten gaduh hubungan séks anu hébat, tapi anjeun kurang kamungkinan kana ngantepkeun diri janten rentan dihareupeun aranjeunna.

Ieu tiasa kusabab anjeun henteu percanten pisan kana aranjeunna atanapi kusabab anjeun henteu daék bagikeun sisi diri anjeun sareng saha waé.

Upami anjeun ngaraos tiasa ngajajah aspék-jinis séksualitas anjeun anu saacan anjeun bagikeun sareng saha waé sateuacanna, sareng anjeun tiasa ngantepkeun diri ngan ukur resep wanoh, éta langkung gampang nyieun cinta tibatan ngan saukur séks.

Anjeun percanten ka pasangan anjeun sareng anjeun ngaraos aman sareng aman dina hal ngabagi awak sareng pipikiran sareng aranjeunna.

Anjeun panginten mendakan langkung yakin kana awak anjeun di payuneun aranjeunna, atanapi anjeun langkung raoseun nyarios naon anu anjeun pikahoyong dina ranjang.

Jalan anu mana waé, anjeun bakal langkung diri anjeun sareng aranjeunna nalika anjeun hoyong aranjeunna terang anu saleresna anjeun.

6. Naha anjeun ngaraos kajembaran émosional?

Upami anjeun ngantunkeun aranjeunna karaos sapertos anjeun parantos ngabagi hal anu istiméwa sareng ngantep batur ningali sisi anu disumputkeun ka anjeun, anjeun panginten ngan ukur bogoh ka batur anu anjeun bener-bener jaga.

Éta tingkat kaakraban fisik ngabuka langkung seueur pamuasaan émosional tibatan hook-up kasual. Anjeun panginten asa langkung aman dina hubungan anjeun, langkung percaya diri, sareng langkung dipikacinta.

Upami anjeun nembé waktos anu saé sareng ngaraos sugema séksual, éta panginten éta waé. Anjeun bakal milarian perasaan kontén, tapi henteu cinta!

Moal aya kukupu, anjeun moal nyauran BFF anjeun pikeun ngabagi hal-hal anu pikaresepeun anu ceuk pasangan anjeun, sareng anjeun moal nyéépkeun waktos ngalamun ngeunaan lucuna aranjeunna.

7. Naha anjeun nyarios 'Kuring bogoh ka anjeun'?

Henteu héran, bagian tina mikacinta ka batur nyaéta ngabagi perasaan yén keur bogoh!

Upami anjeun parantos nyarios 'Kuring bogoh ka anjeun' nalika bobo sareng batur, éta kusabab anjeun leres-leres ngaraosan éta dina waktosna.

Éta ogé tiasa nyarios éta 3 kecap alit sakti ngarahuh anjeun pikeun cinta sareng aranjeunna - henteu kedah nyarios dina waktos anu panas, éta tiasa janten kalimat anu nunjukkeun anjeun duaan siap ngabagi perasaan éta sacara fisik séwang-séwangan.

Upami dialogna langkung seueur dina garis omongan kotor, éta ngan ukur séks!

8. Naha éta ngadeukeutkeun anjeun babarengan?

Seks biasa biasana henteu hartosna teuing pikeun jalma anu kalibet, janten langkung seueur ngeunaan stimulasi fisik tibatan anu sanés.

Anjeun panginten moal ngaraos langkung caket ka aranjeunna sabab anjeun henteu leres-leres ngabagi naon waé, salain awak anjeun, saling.

Tapi, cinta, mangrupikeun cara ngadeukeutan ka pasangan anjeun (sacara fisik, pasti, tapi sacara émosional ogé!) Sareng sering mangrupikeun tanda anu kuat hubungan anu hadé, séhat.

Éta tiasa janten cara nunjukkeun anjeun duaan leres-leres silih peduli saatos gelut, contona, atanapi silih silih raoskeun saatos dinten anu goréng. Jalan anu mana waé, éta cara pikeun nguatkeun hubungan anjeun sareng hubungan anjeun.

9. Naha anjeun buru-buru atanapi anjeun nyéépkeun waktos anjeun?

Deui, séks sering ngeunaan perasaan saé, sacara fisik. Éta tiasa gancang-gancang sareng dasar - naon waé anu nyandak anjeun duaan, intina!

Kusabab anjeun duaan aya ngan ukur hook-up, anjeun henteu kedah silih rayu atanapi nunjukkeun yén anjeun leres-leres hoyong nyéépkeun waktos ieu babarengan.

Anjeun ngan ukur tiasa némbongan, kéngingkeun naon anu anjeun pikahoyong duanana, sareng di jalan ...

Upami anjeun nyéépkeun waktos anu langkung panjang dina ranjang sareng batur sareng leres-leres nyéépkeun waktos anjeun pikeun silih ngajajah awak sareng pikiran masing-masing, langkung gampang anjeun damel cinta.

Ku ngalambatkeun turun, anjeun nunjukkeun pasangan anjeun anu anjeun hoyong bunuh waktos pikeun milarian naon anu aranjeunna resep pisan!

Mangrupikeun cara ngabéjaan yén anjeun aya di dieu pikeun aranjeunna, sareng aranjeunna, sareng anjeun hoyong bagikeun momen ieu tibatan buru-buru ngalangkungan éta ngan ukur supados anjeun tiasa kéngingkeun naon anu anjeun pikahoyong.

10. Naha karaos romantis?

Kelamin sering ngan ukur ngeunaan genah - anjeun duaan silih tarik sareng raoseun raoseun, janten naha henteu?

cara anu pangsaéna pikeun muji lalaki

Sanés anjeun panginten bakal ngalakukeun seueur upaya pikeun ngaraos raoseun khusus atanapi amis - éta ngan ukur fisik, janten naha ngaganggu, leres?

Ngadamel cinta sadayana ngeunaan roman - panginten aya lilin atanapi baju lingerie seksi anu kalebet. Meureun anjeun parantos nambalan sareng ngabiayaan dina ngawangun pikeun ngabagi momen ieu saling.

Jalan anu mana waé, upami anjeun duaan netepkeun wanda sareng ngawangun karep, éta langkung seueur tibatan kelamin. Anjeun paduli kumaha parasaan jalma sanés sareng hoyong aranjeunna ngaraos alus ngeunaan dirina sorangan, ngarasa kagoda sareng paduli.

Anjeun tiasa ogé resep: