4 hal anu anjeun panginten henteu terang ngeunaan pupusna Chris Benoit anu teu disangka-sangka

>

Tanggal 24 Juni 2007, bentang gulat profesional robih salamina. Chris Benoit, saha salah saurang pegulat anu paling dipikacinta & terhormat di industri, mendakan maot di bumi na di Georgia. Kapanggihna ngirim gelombang kejutan di panjuru dunya sareng mendominasi toko média mainstream salami sababaraha bulan ka payun.

Hasil otopsi nunjukkeun yén Samaun umur 40 taun maéhan pamajikanana dina Jumaah wengi, putrana énjingna teras anjeunna bunuh diri dina dinten Minggu. Laporan nunjukkeun yén pamajikan Benoit Nancy kapendak ngagoler dina kolam getih anu dibungkus anduk sedengkeun putra aranjeunna Daniel dipendak dina ranjang na maot.

saatos putus sabaraha lami sateuacan bobogohan

Detil anu pikasieuneun tina kajadian anu tragis ieu parantos nyababkeun méntal para penggemar gulat di dunya, tapi masih aya sababaraha bebeneran anu kurang hadé dilaporkeun ngeunaan maotna Benoit anu bakal kuring pasihkeun ka anjeun ayeuna.






# 4 Benoit ngarusak otak

Benoit sareng kulawargana cicing di Fayetteville, Georgia.

Benoit sareng kulawargana cicing di Fayetteville, Georgia.

Numutkeun pamariksaan médis anu kajantenan saatos tragedi éta, para ahli didiagnosis Benoit ku 'karusakan otak parah', nyatakeun yén uteuk na mirip sipat penderita Alzheimer '85 taun lami '.



Karuksakan otak, dina seueur kasus, tiasa janten panjelasan pikeun gejala sapertos agresi anu teu perlu, déprési, sareng perilaku anu teu leres. Perlu dipikaterang yén geger otak tiasa nyababkeun karusakan otak, sareng seueur réréncangan tilas rerencangan Benoit nyatakeun yén anjeunna ngagaduhan sikep anu santai pisan dina cilaka dina gulat.

Anjeunna ningali éta salaku ngahargaan gelut unggal wengi, naha cilaka atanapi henteu. Teras dikonfirmasi yén jaringan otak anu rusak dina awakna henteu aya hubunganana sareng panggunaan stéroid.

# 3 Pupusna ngarobih kabijakan kesejahteraan WWE

salamina

Benoit gulat 22 taun di sababaraha perusahaan.

Benoit gulat 22 taun di sababaraha perusahaan.



Tanda bodo hiji flirting sareng anjeun jam gawé

Tragedi kasebut mangrupikeun musibah pikeun tim PR WWE sareng nyorot lampu goréng langsung dina pangujian ubar perusahaan. Éta maksa WWE pikeun nyandak kawijakan Kaséhatan na langkung serius ku ngémutan sanés ngan ukur pangaruh kana kaséhatan, tapi ogé kalemahan mental.

Kasejahteraan Superstar disorot langkung, ku perawatan pribadi. Hasil otopsi nunjukkeun yén awak Benoit ngandung sapuluh kali tingkat normal téstostéron téstostéron sanaos lulus uji stéroid WWE 3 bulan sateuacanna.

Autopsi ogé ngungkabkeun yén haténa tilu kali langkung ageung sakuduna; anjeunna tiasa panginten maot dina sapuluh sasih payun teu paduli.

naha tong paduli nanaon

Naha anjeun terang yén pegulat ayeuna sapuluh kali langkung gampang maot sateuacan yuswa 60 tibatan pamaén NFL? Kunaon Kusabab pancegahan karaharjaan anu goréng sareng geger otak anu tetep. Pupusna ieu maksa WWE nyandak serius geger otak, ngalaksanakeun régulasi zat, sareng tés ubar anu langkung ketat.

1/2 TERAS