13 Alesan Inti Naha Lalaki Tarik Jauh (+ Naon anu Tiasa Anjeun Laksanakeun Pikeun Ngabantosan)

Lalaki anjeun narik jauh ti anjeun.

Anjeunna mundur kana dirina.

Anjeun bakal héran naha ...





Anjeunna pasti lakukeun resep.

Kanyataanna, anjeun pasti yakin anjeunna resep anjeun langkung ti anjeunna ngantepkeun.



Janten naha anjeunna tumerap jauh ngadadak?

Naha, saatos caket sareng anjeun, anjeunna ayeuna mundur?

Éta anu kami ngarepkeun pikeun ngajawab dina tulisan ieu.



Kami ogé bakal ngajajah naon anu anjeun tiasa laksanakeun nalika ieu kajantenan sareng kumaha polah nalika / upami anjeunna datang deui ka anjeun.

Mimiti, perlu diémutan yén henteu sadayana lalaki ngalakukeun ieu. Sareng sababaraha awéwé kalakuan sapertos kieu ogé.

Sareng éta henteu ngan ukur lumangsung dina tahap awal hubungan - jalmi-jalmi kadang-kadang narik jauh pikeun waktos hubungan komitmen .

Janten hayu urang ngajajah sababaraha alesan kunaon lalaki mundur ti pasanganna.

13 Alesan Naha Lalaki Tarik Jauh

Kaayaan lancar. Anjeun caket pisan ka hiji lalaki sareng anjeunna sigana bakal bales.

Naon parobihan dina pipikiranana dumadakan ngajantenkeun anjeunna ngajauhkeun diri ti anjeun sareng hubungan?

1. Anjeunna sieun ku parasaan nyalira.

Mungkin alesan anu paling ageung kunaon lalaki narik jauh dina hubungan sabab aranjeunna sieun ku naon anu aranjeunna rasakeun.

Naha aranjeunna aktip milarian cinta nalika anjeun pendak sareng aranjeunna, perasaan ujug-ujug ragrag pikeun batur pinuh kateupastian.

Sababaraha lalaki ngan saukur hésé pikeun ngolah ieu.

Lalaki ieu henteu sakumaha kabaran ku parasaan maranéhna saperti batur, jeung teu dibandingkeun kalolobaan awéwé ogé.

Éta panginten panginten panginten hubungan anu pikaresepeun pisan, tapi émosina anu ngagaduhan hubungan éta langkung hésé pikeun aranjeunna pikeun ngubaran sirah.

Janten aranjeunna nyandak sababaraha waktos jauh pikeun ngalaksanakeun émosina ieu.

Ngan, aranjeunna sigana henteu komunikasi ieu ka anjeun. Éta ngan ukur langkung gampang dipahami sacara fisik sareng émosional.

2. Anjeunna nyaéta sieun komitmen .

Sababaraha lalaki mendakan ideu tetep satia ka hiji jalma lumayan asing.

Sugan aranjeunna masih ngora sareng hoyong 'maénkeun lapangan' sateuacan netep.

Meureun aranjeunna ngaraoskeun kanyeri tina kasibukan romantis sareng 'ngudag' minat cinta, tapi henteu kumaha anu saatosna.

Hiji lalaki panginten henteu pernah ngalaman hubungan jangka panjang anu serius sareng henteu sadar kana naon anu jantenna - janten anjeunna ngan ukur jauh sareng nyegah tina ngahontal tahap éta.

Didikna ogé tiasa ngagaduhan peran, khususna upami kolotna pisah nalika alit.

3. Anjeunna nangkep kana kabébasanna.

Hubungan peryogi pangabdian, waktos, sareng usaha. Éta pasti ngajauhan anjeun tina sababaraha hal anu anjeun ayeuna resep.

Pikeun sababaraha lalaki, prosés dua ieu janten hiji (kiasan, sahenteuna) ngagambarkeun kaleungitan kabébasan sareng kamerdékaan.

Sareng upami saurang lalaki khusus ngahargaan hal-hal ieu, anjeunna tiasa mundur dina usaha tetep ka aranjeunna.

10 tanda manehna teu bogoh ka anjeun deui

Ieu leres leres kanggo budak anu teu aktip milari hubungan nalika aranjeunna pendak sareng anjeun.

Pasti, aranjeunna tiasa ngaraosan waktos anu aranjeunna luangkeun sareng anjeun, tapi aranjeunna ogé hoyong pisan kana waktos nalika aranjeunna tiasa ngalaksanakeun naon anu aranjeunna pikahoyong, nalika aranjeunna hoyong.

Éta panginten narik sareng nyéépkeun waktos nyalira ku nyalira supados terang naon anu leres-leres dipeunteun ku haté.

4. Anjeunna kasieunan cilaka.

Hubungan anu kapungkur tiasa ngantunkeun tapak tatu émosional sareng koper anu nyababkeun lalaki ngajauhan dirina sateuacan anjeunna ngalakukeun haté sareng résiko nganyenyeri deui.

Upami anjeunna sateuacanna ngagaduhan pasangan anu putus sareng anjeunna nalika anjeunna bogoh ka aranjeunna, éta tiasa ngajantenkeun anjeunna sieun ngalaman nyeri haté anu sami deui.

Ieu pastina sanés ngan ukur dikurungan ku lalaki. Seueur awéwé ogé tiasa raoseun sapertos kieu.

Dina hal ieu, narik jauh mangrupikeun salah sahiji mékanisme pertahanan anu dirancang pikeun nyalindungan dirina.

Hayu urang nyanghareupan éta, nalika aranjeunna murag asih , jalma tiasa ngalakukeun sagala rupa hal anu anéh. Kadang-kadang ieu manifes salaku sabotase diri.

Éta henteu hartosna yén anjeunna henteu ngagaduhan perasaan pikeun anjeun, tapi éta hartosna anjeunna henteu yakin kumaha kalakuan parasaan éta.

5. Éta sadayana ngagaduhan rada kuat teuing pikeun anjeunna.

Sababaraha hubungan angkat ti enol dugi ka genep puluh gancang pisan.

Sakumaha anjeunna resep kana mobilna, anjeunna panginten henteu resep pisan kana hal bobogohan.

Perasaan antara anjeun sareng cara anjeun nyéépkeun waktos babarengan tiasa sakedik teuing gancang teuing.

The hubungan bisa jadi gancang teuing pikeun anjeunna.

Janten anjeunna ngadorong deui sareng mundur sakedik salaku cara nempatkeun rem kana hal-hal.

Anjeunna panginten langkung raoseun nyandak hal lalaunan.

6. Anjeunna kedah ngeusian deui wawanénana.

Hubungan ngarobih jalma dugi ka tingkat anu tangtu. Dina kasus lalaki urang, éta condong nyieun aranjeunna langkung rentan sareng langkung émosional émosional (sanaos henteu teras-terasan).

Ieu tiasa ngaraos teu kenal pisan pikeun seueur lalaki sareng réaksi alami na panginten janten ngalawan éta.

Éta panginten raos kedah narik jauh pikeun ngeusian ulang 'batre lalaki' na ngalaksanakeun rupa-rupa hal anu dipikaresep ku lalaki.

Éta tiasa mundur ka tempat anu raoseun sareng maskulinitas - duanana sacara harfiah sareng kiasan.

Tempat ieu sering disebut salaku 'gua lalaki' dimana lalaki ngalakukeun hal-hal anu jalu, sering sareng lalaki séjén.

Dina tahap awal hubungan, ieu panginten hartosna anjeunna nyéépkeun waktos langkung di tempatna tanpa anjeun.

kumaha carana maén keras pikeun meunangkeun salaku awéwé

Atanapi anjeunna tiasa nyauran rerencangan jalu na pikeun ngalakukeun sababaraha hiburan anu didominasi lalaki sapertos stéotipis sapertos olahraga, gim video, atanapi ngagaduhan bir atanapi dua.

Anu terakhir nyaéta umum dina hubungan anu langkung mantep dimana pasangan hirup babarengan sareng lalaki éta henteu ngagaduhan rohangan anu misah pikeun nyauran nyalira.

Paduli, waktos ieu jauh ti awéwé dina hirupna ngamungkinkeun anjeunna nyambung deui sareng bagian tina idéntitasna anu tiasa 'lemah' ku hubungan éta.

7. Anjeunna ngagaduhan setrés sanés dina hirupna.

Nalika hiji jajaka narik diri, sakapeung éta henteu aya hubunganana sareng anjeun atanapi hubungan.

Anjeunna narik jauh kusabab anjeunna seueur setrés dina bidang-bidang sanés hirupna.

Sugan bosna naroskeun seueur anjeunna sareng, salaku jalma anu ambisius, anjeunna henteu hoyong ngantepkeun aranjeunna.

Atanapi meureun anjeunna ngalaman sababaraha masalah sareng kulawargana sareng ieu bakal nambihan émosional.

Anjeunna tiasa nyanghareupan masalah kaséhatan anu anjeun henteu sadar.

Sareng aya kamungkinan yén anjeunna ngagaduhan artos artos.

Upami hubungan masih dina tahap awal, anjeunna panginten moal ngaraos sanggup atanapi kersa curhat ka anjeun.

Anjeunna tiasa hariwang yén hal ieu ngan saukur nyingsieunan anjeun atanapi ngajantenkeun anjeun ragu prospek jangka panjang pikeun hubungan.

Janten anjeunna nyumputkeun aranjeunna sareng ngajauhan nyalira sakedik pikeun nyingkahan anjeun mendakan.

8. Anjeunna ngaraos anjeunna teu pantes cinta sareng kabagjaan.

Sababaraha jalma gaduh harga diri sareng harga diri anu handap sapertos anu aranjeunna ngan saukur teu tiasa ngartos naha saha waé anu bakal mikanyaah aranjeunna.

Sugan lalaki anjeun salah sahiji jalma sapertos kitu.

Anjeunna panginten narik jauh sabab anjeunna yakin yén anjeun henteu bogoh ka anjeunna sareng yén anjeunna henteu pantes kabagjaan anu anjeunna raos nalika anjeun sareng anjeun.

Anjeunna tiasa nyandak tapak tatu émosional atanapi koper anu anjeunna henteu tiasa ningali kapungkur dina hal hubungan anjeun sareng pikahareupeun babarengan.

Nyatana, hal-hal anu langkung serius diantara anjeun, beuki anjeunna mimiti ragu dirina salaku pasangan anu pantes sareng kakasih. Upami anjeunna mimiti mundur saatos anjeun ngajantenkeun parasaan anjeun pikeun anjeunna jelas, ieu tiasa janten alesan.

9. Anjeunna hariwang kaleungitan jati dirina.

Sateuacan anjeun sumping, anjeunna (panginten) jomblo sakedik sakedik, sareng kamungkinan janten lami.

Salami dintenna tunggal, anjeunna ngembangkeun idéntitas sakitar status hubungan anu khusus.

Naha anjeunna leres-leres resep janten jomblo, anjeunna ngaidentipikasi sareng éta sareng terang kumaha hirup hirupna salaku jalma éta. Anjeunna ngagaduhan rutinitas sareng hobi sareng jalma anu biasa ditingali ku anjeunna sepanjang waktos.

Ayeuna anjeun aya di tempat kejadian sareng anjeunna henteu deui jomblo (atanapi prospekna caket ageung nalika kaayaan janten serius), anjeunna tiasa mundur kana kahirupan sareng jalma anu anjeunna tilas sabab anjeunna hariwang yén anjeunna kedah nyerah hal-hal anu anjeunna henteu hoyong pasihkeun.

Sugan hirupna baheula karasaeun pisan raoseun sareng dalit yén anjeunna hariwang kaleungitan éta.

10. Anjeunna ngabingungkeun nafsu cinta ... sareng éta ngudar.

Upami anjeun parantos sareng jalmi ieu sakedik sareng anjeunna ngan ayeuna mimiti narik jauh ti anjeun, tiasa janten hubungan fisik anu karasa anu anjeun raoskeun sareng anjeun parantos mimiti luntur.

Éta mangrupikeun bagian tina kamajuan normal hubungan, tapi tiasa rada ngabingungkeun upami anjeun henteu sadar naon anu hartosna.

Anjeunna panginten tiasa lepat nafsu cinta. Sareng ayeuna yén hawa nafsu luntur lalaunan, tapi pastina, anjeunna yakin dirina yén anjeun henteu pas pikeun silih sabab cinta teu acan pinuh dikembangkeun pikeun ngagentoskeun hawa nafsu.

Anjeunna kajebak dina mitos yén anjeun kedah ngaraosan parasaan sengit pikeun batur sepanjang waktos upami anjeun badé dianggo salaku pasangan, padahal kaleresan aya perasaan anu surut sareng ngalirkeun hubungan sepanjang waktos bahkan hubungan anu paling bagja sareng komitmen.

11. Anjeunna nuju sibuk teuing.

Oke, janten anjeun tiasa nyarios yén upami anjeunna leres-leres miara anjeun, anjeunna bakal nyayogikeun waktos, tapi hirup henteu salawasna saderhana éta.

Upami anjeunna ngagaduhan seueur komitmen waktos ageung sanés anu anjeunna ngan saukur henteu daék turun atanapi henteu tiasa lungsur, anjeunna panginten moal ngaraos sanggup nyocogkeun hubungan sareng anjeun kana campuran.

Anjeunna mundur panginten sanés kusabab anjeunna hoyong, tapi ngan saukur kusabab anjeunna henteu tiasa ngajaga komunikasi digital sareng fisik sareng anjeun.

Upami anjeunna damel dua padamelan, ngabagi perawatan budak sareng mantan pasangan, sareng ngabantosan ngurus baraya sepuh, anjeunna panginten janten capé.

Éta tiasa janten kasus jalma anu leres, waktos anu salah… hanjakalna.

12. Anjeunna nuju ngajajah pilihan anu sanés.

Upami anjeun henteu acan satuju janten pasangan anu eksklusif, anjeunna panginten ngaraos bobogohan sareng jalma sanés masih henteu kunanaon.

tandana duda siap ngaléngkah

Sareng, kedah dilawan, upami anjeunna nyéépkeun waktos sareng jalma sanés, anjeunna nyéépkeun waktos kirang sareng anjeun.

Éta sanés ngan ukur komitmen waktos dimana anjeun tiasa ningali bédana, tapi ogé dina sisi émosional ogé. Upami anjeunna ngajajah parasaan pikeun batur, anjeunna panginten tiasa mundur ti anjeun dina émosional.

13. Anjeunna henteu sakumaha ka anjeun sakumaha anu anjeun panginten.

Ieu panginten ngan ukur alesan anu mungkin dina hubungan anu cukup anyar, tapi anjeunna panginten henteu resep sakumaha anjeun panginten.

Éta panginten sesah didangu, tapi seueur lalaki henteu saé nalika nyebatkeun parasaan saleresna salami fase kencan.

Janten daripada ngobrol sareng anjeun sareng ngajantenkeun jelas yén aranjeunna henteu hoyong ngudag hal-hal anu langkung jauh, aranjeunna ngan ukur ngajauhkeun diri dina harepan yén anjeun bakal ngahontal kasimpulan éta ku nyalira.

Éta lebay, tapi panginten anjeun tiasa kabur untung upami ieu kajadian.

Naon Anu Kedah Dipigawé Nalika Lalaki narik

Éta tiasa ngaraos pikasieuneun nalika lalaki mundur kana dirina, sapertos panolakan nanaon.

Anjeun panginten heran naha anjeunna nyobian anjeun, tapi éta ampir pasti henteu terjadi.

Anjeunna ngan ukur damel ngalangkungan pikiran sareng parasaan nyalira.

Janten, naon cara anu paling saé pikeun ngadeukeutan kaayaan ieu?

Kéngingkeun sudut pandang anu ahli

Saloba tulisan ieu tiasa ngabantosan anjeun ngaidentipikasi naha lalaki anjeun mundur sareng nawiskeun sababaraha naséhat ngeunaan cara ngungkulan éta, anjeun sareng kaayanana unik.

Sering mangrupakeun ide anu saé pikeun kéngingkeun naséhat khusus dumasarkeun kana naon anu saleresna lumangsung dina hubungan anjeun. Sareng kanggo éta, anjeun panginten badé nyarios ka ahli hubungan (kamungkinan ku anjeun nyalira dina kaayaan ieu).

Tapi dimana anjeun tiasa angkat nyarios sareng batur? Nya, sési online anu disayogikeun ku mangrupikeun pilihan anu saé pikeun seueur. Anjeun tiasa ngobrol online atanapi ngalangkungan telepon ka ahli dina masalah ieu anu tiasa ngupingkeun anjeun sareng nawiskeun pendekatan khusus pikeun nyobaan.

Kadang-kadang, ngan ukur ngobrol sareng batur tiasa nyorot cara-cara pikeun maju sareng nanganan polah cryptic lalaki anjeun. ngobrol sareng batur ayeuna.

Pasihan anjeunna rohangan.

Jujur ... anjeun kedah pasihan anjeunna rohangan .

Teu aya alesan di luhur anu direngsekeun ku anjeun nyobian narik anjeunna deui sareng maksa yén anjeun nyéépkeun waktos langkung seueur.

Anjeunna narik jauh sabab éta anu raoseun pas dina waktos anu tepat ieu.

Anjeunna panginten henteu sadar pisan kunaon, tapi pikeun merangan naluri ieu résiko bentrok anu tiasa ngajantenkeun kaayaan langkung parah sareng panginten henteu diperyogikeun.

Spasi, enya. Jempé, henteu.

Méré rohangan anjeunna sanés hartosna anjeun kedah ngeureunkeun sagala jinis komunikasi sacara lengkep.

Éta henteu hartosna henteu ningali anjeunna.

Eta hartina keur hormat tina kabutuhan na pikeun pisah sareng anjeun.

Naha anjeun kedah ngirim sms ka anjeunna? Pasti, éta henteu masalah.

Pikiranana panginten tiasa pinuh ku pipikiran sareng kateupastian, tapi anjeunna bakal tetep resep upami anjeun mariksa anjeunna ti waktos ka waktos.

Ngan waspada yén anjeunna panginten henteu cerewet atanapi ngawaler rada gancang sapertos tadi.

Sakumaha héséna nalika anjeun leres-leres resep ka anjeunna, anjeun kedah hormat yén jalma-jalma ngolah hal ku cara anu béda-béda.

Sareng lalaki sering ngolah émutan sareng perasaanna ku cara anu béda pikeun awéwé.

Sedengkeun pikeun silih tingali, anjeun masih tiasa ngasongkeun patepungan, tapi pasang dina cara sapertos supados fleksibel.

Kocapkeun, 'Upami anjeun bébas hiji sonten minggu ieu, urang kedah ...'

Ieu masihan anjeunna kasempetan pikeun milih dinten anu cocog pikeun anjeunna tibatan ngarasa neken pikeun ngalakukeun dinten anu tangtu.

zendaya sareng trevor jackson nyepengan

Sareng cobian jantenkeun hal anu saur anjeun anjeunna bakal raoseun ku anjeunna. Sugan anjeunna henteu siap ngobrolkeun hal-hal anu panjang lebar, tapi anjeun tiasa néwak pilem atanapi acara babarengan.

Ieu ngajantenkeun anjeunna caket sareng ngingetan anjeunna yén anjeun jaga tanpa nempatkeun tuntutan anu hébat pikeun anjeunna janten rentan.

Atanapi upami anjeun parantos nyéépkeun akhir minggu sasarengan, anjeun sok nyarios yén anjeun gaduh rencana pikeun salah sahiji dinten, tapi anjeun hoyong ningali anjeunna di anu sanésna ... deui, upami anjeunna bébas.

Ieu nyandak intensitas turun na nalika ngajamin anjeunna sabtu minggu na pikeun ngalakukeun naon anu dipikahoyong.

Janten konsisten.

Anjeun bisa jadi tinggaleun ngarasa kesel atanapi kuciwa nalika anjeunna narik jauh, tapi cobi konsistén dina kumaha anjeun nyaketan anjeunna.

Ieu moal gampang. Parasaan anjeun sami valid sakumaha anjeunna.

Tapi upami anjeun tiasa, cobian nempatkeun diri dina sapatu na sakedap.

Upami anjeun bingung ku parasaan anjeun, kasieunan ditolak, atanapi sesah transisi tina hiji gaya hirup ka gaya hirup anu sanés, naha anjeun henteu kersa diperlakukeun kalayan welas asih?

Sanés perkawis kematangan atanapi anu tanggung jawabna tetep ngajantenkeun hubungan ...

... tapi upami anjeun resep anjeunna sareng mikir yén anjeunna ngan ukur goyangan, éta moal nganyenyeri pikeun tetep positif, bageur, sareng sopan ka anjeunna.

Upami anjeun ngaréspon ditarikna ku jauh teuing, éta ngan ukur bakal ngajantenkeun kaayaan langkung parah.

Anjeun kedah nunjukkeun ka anjeunna yén, naon waé perjuangan internal anu anjeun hadapi, anjeun aya pikeun ngadukung anjeunna.

Upami anjeun tiasa ngalakukeun ieu, anjeunna panginten tiasa nyarios sakedik langkung seueur ngeunaan naon anu anjeunna émut sareng pangersa.

Tetepkeun ngan anjeun duaan.

Upami anjeun ngan ukur ningali anjeunna bari pondok, éta seueur tekanan pikeun anjeunna nyéépkeun waktos sareng réréncangan atanapi kulawarga.

Sareng hal anu sami pikeun anjeun nyéépkeun waktos sareng anjeunna sareng réréncangan atanapi kulawargana.

Sakabeh 'pendak sareng salam' mangrupikeun masalah ageung. Éta ngajantenkeun hal-hal ngaraos langkung resmi sareng serius.

Anjeun panginten siap pikeun éta, tapi anjeunna henteu tiasa.

Janten tekenan pareum. Tetep jaga ngan ukur duaan upami tiasa. Anjeunna bakal ngaraos langkung raoseun sareng langkung gampang santai di perusahaan anjeun.

Ieu anu anjeun pikahoyong. Upami anjeunna ngaraos santai, anjeunna bakal ngaraos teu betah kudu tarik.

Waktos pikeun janten bagian tina kahirupan masing-masing anu langkung lega bakal datang. Ngan tong nyobaan maksa masalah éta teuing.

Tingalikeun dukungan anjeun pikeun nafsuna anu sanés.

Kami nyarios di luhur ngeunaan sieun lalaki anjeun kaleungitan kamerdékaanna sareng bagian tina ieu turun kana hal-hal sanés anu anjeunna resep kana kahirupan.

Sugan anjeunna dijalankeun karir atanapi ngamimitian bisnisna nyalira.

Meureun anjeunna nyandak maratan na ngajalankeun serius pisan sareng komitmen pikeun rezim latihanana.

Atanapi anjeunna ngan ukur hoyong ngumbara ka tempat anu jauh di dunya tanpa watesan?

Upami anjeun tiasa ngayakinkeun anjeunna yén anjeun henteu nyobian nyandak hal-hal ieu jauh ti anjeunna, anjeunna moal ngagaduhan alesan narik jauh kusabab éta.

Jantenkeun waktos kanggo naroskeun ka anjeunna ngeunaan karepna sareng kumaha kaayaan aranjeunna. Coba ngartos naon komitmen waktosna sareng kedah hormat kana hal éta.

Janten positip ngeunaan naon anu anjeunna hoyong ngahontal sareng pastikeun yén anjeun resep kumaha anjeunna ngagaduhan tujuan sareng impian anu jelas sareng anjeun leres-leres hoyong ningali anjeunna suksés.

Tetep sibuk.

Nalika lalaki narik jauh, cobi tong obsess ngeunaan alesan naha atanapi pinus teuing ka anjeunna.

Anjeun wanoja nilai luhur sareng teu aya lalaki anu nangtoskeun saha anjeun.

Janten jaga diri anjeun sibuk sareng babaturan, kulawarga, atanapi hobi sareng mikaresep diri saloba anjeun mampu.

Émut, anjeun masih tiasa komunikasi sareng anjeunna, sareng ngawartosan yén anjeun ngagaduhan buku harian anu dikemas bakal mastikeun yén anjeun ogé ngahargaan kamerdékaan anjeun.

iraha lanceukna ngamimitian

Upami saurang lalaki tiasa ningali hubungan anu bakal datang dimana masing-masing individu ngajaga babaturan sareng minatna nyalira, éta bakal ngatasi sababaraha masalah na.

Kumaha Kudu Kumaha Kuring Lalakon Nalika Anjeunna Balik?

Upami lalaki saleresna ngagaduhan perasaan pikeun anjeun sareng hoyong anjeun dina hirupna, anjeunna bakal datang deui ka anjeun antukna.

Sanaos anjeun masih ningali anjeunna, nga-sms anjeunna, atanapi nyarios ka anjeunna dina waktos éta, bakal aya waktos dimana anjeunna balik deui sacara émosional ogé sacara fisik.

Dina titik ieu, naon anu anjeun kedah lakukeun?

Kumaha kalakuan anjeun?

Nya, tong langsung kana patarosan anu jelas sapertos kunaon anjeunna narik jauh, naon anu dipikahoyongna ayeuna yén anjeunna parantos uih deui, sareng naha anjeunna badé ngalakukeun deui.

Anjeunna panginten henteu yakin kunaon anjeunna rumaos tarik, janten nyobian anjeunna nyarioskeun kana kecap-kecap anu bakal bencana.

Coba tunjukkeun ka anjeunna kumaha bagja anjeun parantos kéngingkeun anjeunna deui. Janten karep sareng paduli.

Wartoskeun ka anjeunna kumaha anjeun bersyukur ngagaduhan anjeunna dina kahirupan anjeun deui.

Laksanakeun kumaha anjeun hoyong hubungan: bahagia sareng kontén sareng pikagumbiraeun.

Entong nyobian ngadamel anjeunna mayar cara anjeunna ngarawat anjeun.

Leres, komunikasi kumaha anu anjeun rasakeun, tapi tetep nétral atanapi positip dimana-mana.

Ucapkeun sapertos:

Kuring terang anjeun peryogi rohangan sareng waktos pikeun ngalakukeun hal anjeun nyalira sareng ngolah émutan sareng perasaan anjeun. Éta henteu kunanaon. Kuring henteu kedah ngartos, tapi upami anjeun hoyong nyarioskeun perkawis ayeuna atanapi pikahareupeun kuring teras-siap siap ngadangukeun.

Abdi kangen anjeun. Nyeri teu ningali anjeun sering, tapi kuring serius ngeunaan hubungan ieu upami anjeun.

Tangtosna, upami anjeun hubungan jangka panjang sareng lalaki anjeun mundur unggal sering, anjeun panginten henteu kedah nyarios nanaon pisan.

Ngan terang yén ieu sanés bagian ilahar tina hubungan sareng janten kabuka sareng wilujeng sumping nalika pasangan anjeun balik ka anjeun sacara émosional.

Sabaraha lami peryogi waktosna?

Nalika lalaki ngajauhan dirina, sabaraha lami anjeunna bakal 'musna'?

Éta gumantung.

Éta tiasa sababaraha dinten atanapi saminggu. Éta tiasa langkung lami.

Patarosan nyata anu anjeun kedah naroskeun ka diri anjeun nyaéta sabaraha lami anjeun siap ngantosan.

Upami hubungan anjeun masih keneh dini, anjeun moal siap-siap nongkrong sareng jaga panto supados lami teuing.

Tapi upami anjeun jauh kana hubungan, anjeun panginten milih masihan anjeunna langkung seueur waktos pikeun merjuangkeun parasaanna.

Éta sadayana gumantung ka anjeun.

Naha Sadayana Lalaki sapertos kieu?

Jawaban pondokna nyaéta: henteu, henteu sadaya lalaki ngaraos kedah narik jauh émosional atanapi pisik ti pasangan.

Tapi lumayan biasa.

Naha éta ngan ukur cara lalaki kabel, urang moal pernah terang.

Nalika aranjeunna mundur, tiasa sesah nyandak, tapi mugia tulisan ieu parantos masihan anjeun sababaraha naséhat anu tiasa dipilampah pikeun dituturkeun sareng ngabantosan pamahaman anjeun kana kaayaan anu anjeun nyanghareupan.

Masih teu yakin naon anu kudu dilakukeun ngeunaan kalakuan ditarik lalaki ieu?Dina kaayaan sapertos kieu, leres-leres tiasa ngabantosan sababaraha saran ti hiji ka jalma anu dilatih pikeun ngungkulanana, tibatan ngajual nyalira. Aranjeunna bakal ngupingkeun naon anu anjeun carioskeun sareng nawiskeun bongbolongan ngeunaan kumaha lumangsungna.Janten naha henteu ngobrol online ka ahli hubungan ti Hubungan Pahlawan pikeun ngabantosan anjeun ngalaksanakeun hal-hal. Kantun.

Anjeun tiasa ogé resep: