'Anjeunna mangrupikeun ukuran, héjo sapertos jukut' - Jim Ross nyatakeun yén tilas juara tim tag WWE henteu ngagaduhan kabisa pikeun gulat

>

Naha nami Jon Heidenreich ngirining bél? WWE nandatanganan tilas pamaén bal pro di 2003, sareng ukuran na ngajantenkeun Heidenreich karesep pikeun nampi dorongan di perusahaan Vince McMahon.

Jon Heidenreich, hanjakalna, henteu ngagaduhan tugas anu suksés dina WWE, sareng anjeunna akhirna dileupaskeun di 2006. Jim Ross nyarioskeun ngeunaan karir WWE Heidenreich salami édisi Grilling JR anu anyar dina AdFreeShows.

JR nyatakeun yén Heidenreich mangrupikeun 'ukuran séwang' anu dipasihan kontrak dumasar kana fitur fisikna anu mengesankan.





'Anjeunna nyewa ukuran, ngagaduhan latar pro-maén bal. Raheut rai. Katingali khas anu khas, tapi anjeunna héjo sapertos jukut. Anjeunna saurang jalma maén bal. Janten, anjeunna nyewa ukuran. '

Ngadeg 6 jangkung 7 inci jangkung, Heidenreich katingalina pikaresepeun, tapi Jim Ross ngajelaskeun yén pegulatna héjo teuing. anu hartosna anjeunna henteu gaduh kamampuan pikeun bisnis gulat.

'Kuring henteu émut teuing masalah sareng Jon, jujur ​​ka anjeun. Kuring ngan émut kana katerampilan na, atanapi jinisna sorangan henteu pati alus. Janten, tapi poténsialna, ieu masalahna, anjeun nyandak hiji lalaki, tong mayar anjeunna seueur artos, tapi anjeun mayar anjeunna cekap artos supados anjeunna tetep resep. Bayar tagihanana, janten anjeunna tiasa fokus kana latihan. '

Henteu kéngingkeun nuansa gulat pro: JR dina kagagalan Heidenreich di WWE

JR yakin yén sababaraha pegulat henteu ngagaduhan bakat pikeun gulat profesional, sareng Heidenreich mangrupikeun salah sahiji bakat éta. Cenah Heidenreich hésé pikeun nyerep nuansa anu hadé tina karajinan.



'Kami pikir,' Nya, putra b **** ieu ageung sareng imajinér sareng katingal anu khas. Upami urang tiasa ngajantenkeun anjeunna dasarna leres sareng ngajar anjeunna kumaha ngalakukeun hal dasar dina cincin anu dilakukeun ku jalma gedé, maka urang bakal payun dina kurva. Ngan sababaraha urang gaduh kamampuan pikeun bisnis, sareng sababaraha urang henteu. '

Tujuan WWE nyaéta ngabantosan Heidenreich janten palaku gulat anu dasarna, tapi hasilna henteu pikaresepeun pisan. Heidenreich sanés kipas tina gulat anu tumuh, anu hartosna anjeunna henteu ngagaduhan ideu komprehensif ngeunaan industri.

'Sareng pendapat kuring, sareng kuring panginten lepat, sareng kipas kipas Jon Heidenreich panginten henteu satuju, tapi panginten Jon ngagaduhan masalah nalika nyayogikeun nuansa janten palaku gulat pro. Sajauh jalma jahat atanapi naon, henteu, sababaraha jelema teu gaduh, anjeun terang, anjeunna henteu janten kipas, anjeunna henteu terang produkna, atanapi anjeun tiasa pegatkeun sambungan dina sababaraha waktos. taun formative anjeun. Kadang-kadang hésé pikeun meunangkeun deui éta, sareng kuring pikir éta kaayaan Jon. '

Jon Heidenreich kadorong kana alur carita anu ageung sareng The Undertaker salami dinten awal ngajalankeun WWE na, anu nyababkeun maksud perusahaan pikeun ngajantenkeun anjeunna janten bintang ageung.

Proyék Heidenreich henteu leres-leres angkat, sareng WWE engké bakal masangkeun anjeunna sareng Road Warrior Animal. Heidenreich bahkan mangrupikeun anggota resmi The Legion of Doom, sareng anjeunna meunang Juara Tag Team dina hiji waktos.



Heidenreich dibébaskeun tina WWE dina Januari 2006, sareng anjeunna parantos ngarang sporadis.


Punten kiridit 'Grilling JR' sareng pasihan H / T ka SK Wrestling pikeun transkripsi upami anjeun nganggo tanda petik tina tulisan ieu.