WWE News: Lemah pakean Sasha Banks ngirimkeun RAW tina hawa

>

Naon carita na?

RAW kamari wengi urang ningali Sasha Banks kéngingkeun seueur moméntum sateuacan pertandingan Kajuaraan Awéwé RAW na ngalawan Ronda Rousey dina acara Royal Rumble ku kameunangan juara ku ngalebetkeun Natalya dina Pertandingan Tim Tag.

Nanging, sababaraha pemirsa kénging bemused nalika tétéla 'masalah téknis' maéhan tuang sareng ngantepkeun aranjeunna layar hideung samentawis. Nya, ayeuna parantos diungkabkeun yén gangguan papakéan anu ningali Sasha Banks samentawis kakeunaan ngarah ngahaja dipareuman ku tim produksi WWE.

Upami anjeun henteu terang ...

WWE RAW minggu ieu lumangsung di Chesapeake Energy Arena di Kota Oklahoma, sareng acara utama anu monumental ningali tim Sasha Banks sareng Bayley nambut Juara Juara RAW Ronda Rousey sareng Natalya dina aksi tim tag payuneun bentrokan Bank sareng Rousey di Royal Ngaguruh.





Pamiarsa Jaringan USA kénging bemused nalika layar janten hideung sababaraha detik nalika Sasha Banks perang sareng Natalya, tapi ditampi sacara umum yén éta ngan ukur kasalahan téknis sabab gambarna ampir langsung.

Haténa masalah

Nalika pemirsa Jaringan USA ditinggalkeun ku gelap kusabab répléks gancang ti tim produksi WWE pikeun ngahémat blus Bank sareng ngajaga produk PG, sababaraha pemirsa di luar Amérika Kalér ningali waktos dimana éta sadayana salah - sareng batang Banks turun pikeun ngantepkeun anjeunna kakeunaan di payuneun WWE Semesta.



Ironisna, Sasha Banks nikah ka Sarath Ton, anu nyiptakeun alat cingcin pikeun kaseueuran Superstar WWE. Duanana tim produksi WWE sareng Bank gancang-gancang masker kasalahan, kalayan layar hideung sareng The Boss langsung narik batangna deui.

Anjeun tiasa ningali gangguan dina klip anu numbu di handap ieu. Bank ngagaduhan anu nganggo baju ketatna, tapi éta bahanna leres pisan. WWE masih nyandak kaputusan pikeun motong pidéo pikeun sababaraha detik sabab pita RAW langsung kalayan reureuh sakedik.

Sanaos kami moal ngeposkeun gangguan éta nyalira, anjeun tiasa ningali naon anu kajantenan ngalangkungan H Jenkins tina Ringside News Ieuh.



Naon salajengna?

Sasha Banks bakal ngiringan Ronda Rousey pikeun kajawaraan WWE RAW Awéwé di Royal Rumble tanggal 27 Januari.

Naha anjeun perhatoskeun layar hideung dina RAW? Hayu urang terang dina koméntar.