13 Tips Pikeun Nyababkeun Anjeunna Rindu Anjeun Siga Gila (Anu Saleresna Berhasil!)

Percikan antara anjeun sareng kabogoh, atanapi bahkan salaki anjeun, parantos mimiti tiis.

Anjeun parantos lami sasarengan ayeuna, sareng anjeun mimiti silih pikahéman. Atanapi anjeun masih ngahargaan anjeunna, tapi karaos resep anjeunna nyandak anjeun for teu dibales .

Meureun ieu mangrupikeun hal anu anjeun parantos prihatin bari ayeuna, atanapi meureun anjeun ngan ukur mimiti ningali tandana.





kumaha ngawartoskeun ka budak awéwé anjeunna geulis ku cara imut

Jalan anu mana waé, anjeun hoyong ngalakukeun hal éta. Anjeun hoyong ngahudangkeun deui hal-hal sareng ngingetan anjeunna kunaon anjeunna mimiti bogoh ka anjeun.

Anjeun leres-leres bogoh ka lalaki ieu, sareng anjeun terang yén hal-hal di antara anjeun tiasa endah deui. Anjeun badé nempatkeun padamelan pikeun ngajantenkeun éta kajantenan.



Éta lumrah pikeun pasangan jangka panjang ngaliwat tambalan nalika aranjeunna ngeureunkeun silih hargaan sakumaha anu sakuduna.

Hubungan jangka panjang tiasa ngajentul, tapi éta henteu rusiah éta aranjeunna kerja keras sareng aya waé anu nabrak di jalan.

Warta anu saé nya éta ningkatkeun hal antara anjeun tiasa saderhana ngajantenkeun anjeunna sono ka anjeun. Sareng masihan kasempetan ka diri pikeun sono ka anjeunna.



Upami anjeun pikir anjeun mimiti bosen ku anu séjén, tips di handap ieu tiasa ngabantosan anjeun nyuntikkeun misteri deui kana hubungan anjeun sareng masihan kahirupan anyar anu anyar.

Kumaha Jantenkeun Anjeunna Rindu Anjeun

Teu aya jalan buktos anu bodo pikeun ngajantenkeun salaki atanapi kabogoh sono ka anjeun.

Tapi aya sababaraha téhnik anu parantos dicobaan sareng diuji anu tiasa ngajantenkeun anjeunna lungguh, perhatoskeun, sareng lirén nyandak anjeun remeh.

Anjeun hoyong anjeunna ngamimitian ngaraos asa kumaha hubungan anjeun baheula, sareng pasihkeun motivasi pikeun ngamimitian usaha langkung seueur.

Upami tips ieu henteu jalan, maka panginten masalah-masalah di antawis anjeun ngajalankeun sakedik langkung jero tibatan ngan saukur silih anggap waé, sareng anjeun kedah nyandak waktos pikeun nimbangkeun dimana garis kasalahan dina hubungan anjeun, sareng naon anjeun kedah lakukeun pikeun ngalereskeunana.

1. Ngurangan kontak anjeun sareng anjeunna.

Bisa jadi éta, sakumaha aturan, anjeun duaan henteu condong ngagaduhan seueur kontak siang siang, sabab anjeun duaan ngagaduhan kahirupan anu sibuk.

Tapi upami anjeun nyaéta diantawiskeun pisan nalika siang, silih ngapdetkeun hal-hal, maka anjeun tiasa nyobian ngirangan éta kana hal-hal anu penting.

Malah ngan sababaraha jam tanpa ngupingkeun anjeun tiasa hartosna anjeunna mimiti sono ka anjeun.

Ku cara éta, nalika anjeun dugi ka bumi dina akhir dinten (atanapi nalika anjeun pendak sareng anjeunna upami anjeun henteu hirup sasarengan), anjeun bakal leres-leres gaduh hal anu kedah dibahas.

Anjeun bakal tiasa nyarios ka anjeunna sadayana ngeunaan dinten anjeun sareng ngupingkeun perkawis na, sareng ngajaga paguneman ngalir.

2. Entong langsung nanggap anjeunna.

Naha anjeun condong ngawalon pesen na pas anjeun nampi éta? Henteu kunanaon pikeun ngajantenkeun anjeunna ngantosan deui-deui.

Nalika maenkeun sapertos kieu sigana tiasa rada ngora, upami anjeun hoyong anjeunna sono ka anjeun, anjeun sahenteuna kedah memperlambat tingkat balesan anjeun. Kacuali, tangtosna, éta mendesak.

Teu aya nomer sihir - anjeun henteu kedah ngantosan X sababaraha menit atanapi jam sateuacan anjeun tiasa nga-SMS deui. Pasang aturan sapertos kitu henteu séhat.

Bales nalika éta leres-leres merenah pikeun anjeun, salami éta sanés 20 detik saatos anjeun nampi pesen.

3. Ninggalkeun anjeunna hoyong langkung.

Anjeun resep ngobrol sareng anjeunna dina telepon, atanapi bakal senang ngantepkeun tanggal anjeun salami sababaraha jam. Tapi upami anjeun hoyong anjeunna sono ka anjeun, anjeun kedah janten jalma anu ngagantung atanapi pamitan.

Salawasna pastikeun yén aya sababaraha hal anu teu acan disebatkeun sareng seueur deui anu tiasa dicekel, supados anjeunna henteu ngagaduhan kasempetan pikeun bosen.

A hawa sakedik misteri sareng teu sayogi sok nambihan rempah pikeun hubungan, teu sabaraha lami anjeun babarengan.

4. Entong leupaskeun hal-hal sanés pikeun anjeunna.

Upami anjeun dina hubungan anu serius sareng jalmi ieu, maka anjeunna sacara alami bakal janten salah sahiji prioritas anjeun dina kahirupan. Tapi upami anjeun hoyong anjeunna sono ka anjeun, maka anjeunna moal tiasa langkung diutamakeun.

Janten hormat ka anjeunna sareng ngadamel rencana sasarengan, tapi tong sieun ngadamel rencana anjeun nyalira. Entong leupaskeun hal-hal anu anjeun parantos rencanakeun upami éta henteu cocog sareng anjeunna.

Kulawarga sareng réréncangan, karir, sareng karaharjaan anjeun sadayana ogé kedah janten prioritas.

Ngirimkeun anjeunna pesen yén nalika anjeun bogoh ka anjeunna, anjeunna sanés pusat jagat raya anjeun, bakal nyiptakeun kasaimbangan anu langkung séhat, langkung hormat antara anjeun.

naon anu anjeun lakukeun nalika bosen anjeun di bumi

5. Mimitian hirup pikeun anjeun.

Supados hubungan tiasa dianggo, anjeun kedah nyieun kompromi . Tapi éta penting henteu nyandak ieu jauh teuing.

Upami anjeun kaleungitan diri dina hubungan , anjeun moal pernah leres-leres bagja, sareng retakan bakal mimiti ditingalikeun.

Naon hal anu anjeun resep sareng ngajantenkeun anjeun senang yén anjeun parantos liren ngalakukeun saprak anjeunna parantos aya dina kahirupan anjeun?

Naon anu anjeun sono? Naon anu leres-leres ngajantenkeun anjeun sapertos diri saleresna? Naha aya hobi anu anjeun resep, atanapi sabab anu anjeun resep?

Ngayogikeun deui sababaraha hal anu ngajantenkeun haté anjeun nembang bakal ngajantenkeun anjeun langkung bagja dina diri anjeun, tapi éta ogé bakal ngingetan anjeunna ngeunaan naon anu mimiti narik anjeunna ka anjeun.

6. Ngamangpaatkeun waktos ieu sareng rerencangan sareng kulawarga.

Kanyataanna nyaéta, nalika urang nuju hubungan, urang sering mopohokeun babaturan sareng kulawarga, henteu nyéépkeun waktos anu cukup sareng aranjeunna.

Janten, jantenkeun misi anjeun pikeun nyiptakeun sababaraha kenangan sareng aranjeunna. Eusian buku harian anjeun ku kagiatan anu pikaresepeun ku jalma anu anjeun resep.

Ningali anjeun kaluar sareng jalma penting anu sanés dina kahirupan anjeun bakal hartosna kabogoh anjeun atanapi salaki gaduh kasempetan pikeun sono ngagaduhan anjeun, sareng panginten hoyong ngamimitian ngémutan deui sareng anjeun nyalira.

7. Kagét anjeunna.

Nyandak anjeunna sono ka anjeun sanés ngeunaan nyéépkeun waktos nyalira. Kagét anjeunna sareng nyampur hal-hal tiasa ogé ngabantosan.

Daripada ngan ukur tanggal anu sami ka tempat anu sami, cobian anu énggal.

Ngajaga anjeunna dina jari-jari na bakal hartosna anjeunna teras-terasan ningali anjeun, hoyong ningali naon anu anjeun bakal kagetkeun anjeunna salajengna.

8. Ninggalkeun anjeunna panginget anjeun.

Upami anjeun henteu hirup sasarengan, ningalkeun anu alit di tempat na hartosna anjeunna bakal mikir anjeun iraha waé anjeunna ningali éta.

Upami anjeun hirup sasarengan, maka anjeun tiasa nyisipkeun catetan atanapi kado leutik kana kantongna nalika anjeunna angkat, pikeun nyium seuri sareng ngajantenkeun anjeunna ngalamun anjeun.

kumaha anjeun terang lamun deui pikaresepeun

9. Janten diri anjeun.

Upami ieu jalmi anu pas pikeun anjeun, maka anjeunna bakal bogoh ka anjeun dina wackiest anjeun sareng paling écentric anjeun. Anjeunna moal tiasa nolak anjeun nalika anjeun leres-leres ngantep kapribadian anjeun caang.

Kahirupan sadidinten panginten tiasa ngareureuhkeun caang éta, tapi merjuangkeun éta sareng leres-leres anjeun bakal hartosna anjeunna ngingetan persis kunaon anjeunna bogoh ka anjeun sareng mimiti kaleungitan nyéépkeun waktos sareng anjeun.

10. Indulge dina sababaraha ngurus diri.

Motivasi utama tukang ngarawat diri kedah ngan éta, sabab anjeun pantes.

Tapi, kéngingkeun potongan rambut éta, nyegerkeun kontén kantong anjeun, nganggo masagi atanapi ngarawat diri ka baju énggal tiasa masihan anjeun dorongan kapercayaan yén anjeunna bakal tahan teu kaampangan.

Éta tiasa ngajantenkeun anjeunna ningali pandangan anu kadua sareng sadar kumaha nasibna, sareng mimiti ngutamakeun waktos nyéépkeun sareng anjeun.

Tuang tuang, inuman seueur cai, sareng pastikeun anjeun bercahaya.

Naha naha éta ngajantenkeun anjeunna hudang sareng mimiti ngahargaan anjeun deui, éta bakal ngajantenkeun anjeun raoseun, sapertos anjeun siap nyandak nyawa ku tanduk.

11. Susun rencana akhir minggu anu kapisah.

Kadang-kadang, jalma-jalma dina hubungan jangka panjang tiasa ngaraos resep aranjeunna kedah gabung dina pingping sepanjang waktos.

Sareng nalika éta hébat sareng penting pikeun ngalakukeun sababaraha hal, pasangan ngalakukeun hal nyalira tiasa sami-sami nguntungkeun.

Nalika akhir minggu datang kira-kira, tong nganggap anjeun kudu nyéépkeun babarengan.

Nyarankeun anjeun ngalakukeun hal-hal anu béda tiasa hartosna anjeun duaan istirahat anu anjeun peryogikeun pikeun mimiti silih sono.

Ku cara éta, nalika anjeun babarengan dina akhir minggu, anjeun bakal langkung hadir sareng ngahargaan waktos anu anjeun bagikeun.

12. Méakkeun sababaraha waktos jauh.

Upami anjeun henteu hirup babarengan, ngan ngan ukur sabtu minggu dimana anjeun duaan ngalakukeun hal nyalira tiasa cekap kanggo anjeunna raoseun ningali anjeun.

Tapi upami anjeun hirup babarengan, maka sababaraha waktos nyata anu penting ayeuna sareng deui.

Pasti, anjeunna panginten ngaraosan rohangan dina ranjang dina wengi munggaran, tapi saatos sakedap waktos anjeunna bakal ngamimitian sono ka gigireun anjeun.

Ditinggalkeun ka alatna nyalira, anjeunna ogé bakal bakal ngamimitian ngaapresiasi persis kumaha anu anjeun lakukeun di sakuliling bumi, atanapi kanggo murangkalih, upami anjeun ngagaduhan.

Éta tiasa janten wengi, atanapi bahkan tiasa janten dua minggu deui dina liburan. Henteuna leres-leres ngajantenkeun jantung tuwuh langkung fonder, dina seueur kasus.

Upami anjeun parantos kéngingkeun handapeun kaki séwang-séwangan pikeun panjang teuing, putus ti silih tiasa dianggo keajaiban pikeun hubungan anjeun.

13. Ngatur wengi tanggal romantis.

Pas saatos anjeun gaduh sababaraha waktos jauh ti silih nyaéta waktos anu sampurna pikeun mencét tingkat romansa.

Sakali anjeunna ngalaman sababaraha waktos pikeun sono ka anjeun, naha henteu nyarankeun yén anjeun duanana nganggo baju, sareng ngalakukeun anu istimewa sareng romantis?

Upami anjeun parantos silih sono, anjeun bakal duaan ngaraos raos, sareng mangrupikeun waktos anu sampurna pikeun anjeun duaan pikeun nyambungkeun deui sareng ngahurungkeun seuneu di antara anjeun.

mickie james sareng john cena

Masih henteu yakin kumaha carana ngajantenkeun lalaki anjeun sono ka anjeun? Ngobrol online ka ahli hubungan ti Hubungan Pahlawan anu tiasa ngabantosan anjeun pikeun terang. Kantun.

Anjeun tiasa ogé resep: