8 Hal Anu Nénis Teu Tiasa Dilaksanakeun Kanggo Anjeun (Atanapi Anu Batur)

Hiji-hiji na program pamulihan nyiksa narcissistic anjeun bakal kantos peryogi.
Pencét di dieu pikeun diajar langkung seueur.

Upami anjeun henteu kantos aya hubungan naon waé sareng narkis - janten anu romantis atanapi kusabab anjeun gaduh salaku anggota kulawarga - anggap diri anjeun untung pisan.

Narsisisme mangrupikeun salah sahiji sipat kapribadian paling toksik anu tiasa dipibanda ku jalma, sareng tiasa ngarusak jalma-jalma di sakurilingna. Kahirupanna ngurilingan kahoyong sareng kabutuhan nyalira, kumaha jalma sanés anu mikanyaah aranjeunna, sareng kumaha pangsaéna manipulasi jalma sanés supados ngagaduhan jalan masing-masing.





Ieu di handap aya sababaraha conto tina rupa-rupa hal anu teu sanggup dilakukeun ku narsis pikeun saha waé, sumawona batur anu aranjeunna ngaku paduli.

1. Masihan Sh * t Ngeunaan Kumaha Rarasaan Anjeun

Narcissists bakal nganyenyeri sareng ngarusak jalma anu paling caket di aranjeunna tibatan anu bakal aranjeunna sadar, sareng bagian anu paling parah nyaéta aranjeunna henteu masihan sh * t.



Aranjeunna henteu tiasa.

Aranjeunna sacara harfiah henteu sanggup masihan hiji asin * pikeun ngeunaan jenis nyeri anu disababkeun ku jalma anu dipikacinta, sareng sajabina anu caket ka aranjeunna nyandak tindakan pikeun ngajauhkeun diri, siklus panyiksa sareng nyeri bakal teras-terasan salamina.

wwe aula kawéntar 2017

Jalma anu milih cicing panginten tiasa ogé biasa kana gagasan yén aranjeunna henteu kénging nganyatakeun émosina nyalira. Aranjeunna kedah leumpang dina cangkang endog pikeun ngajaga narkis senang, sahingga nyegah nyerang aranjeunna.



kumaha mrbeast ngahasilkeun artos

Barina ogé, upami anjeun nyarios yén aranjeunna nganyenyeri anjeun, aranjeunna bakal ngalieuk sareng ngajantenkeun anjeun siga jalma jahat pikeun nganyenyeri aranjeunna ku nyarios kitu.

2. Kabetot Pikeun Masalah Anjeun

Serius, aranjeunna leres henteu. Nyaritakeun aranjeunna ngeunaan hal-hal anu ngaganggu anjeun atanapi nganyenyeri anjeun dina kahirupan pribadi anjeun bakal diangkat atanapi henteu dipaliré, sareng aranjeunna bakal langsung ngaluncurkeun ka diatribe ngeunaan sagala hal anu goréng anu aranjeunna kaayaan.

Masalah anjeun nyaéta pikaboseneun .

Upami subjek henteu ngalibetkeun aranjeunna atanapi ngurilingan aranjeunna, naha kunaon anjeun nyarios? Ieu sanés jalma anu anjeun tiasa buka pikeun kanyamanan atanapi jaminan ngeunaan naon waé. Naha anjeun hariwang ngeunaan krisis kaséhatan? OMG, goresan sakedik aranjeunna nyeri sareng langkung parah tibatan naon waé anu anjeun kaayaan. Direcahna parah? Naha aranjeunna nyaritakeun ngeunaan tanggal pikareueuseun anu dipibanda ku aranjeunna minggu kamari?

Sadayana sadayana ngeunaan aranjeunna, sadaya waktos, janten upami anjeun badé bersosialisasi sareng aranjeunna pisan, anjeun panginten tiasa biasa waé sareng maénkeun babarengan.

3. Nyungkeun hapunten

Upami anjeun naros ka narcissist sareng maksa aranjeunna ngaku yén aranjeunna parantos ngalakukeun hal anu spektakuler ka anjeun, tong ngarepkeun aranjeunna pikeun nyungkeun hampura. Naluri anu pangpayunna pikeun ngingetkeun anjeun - cobian ngajantenkeun anjeun yakin yén anjeun gélo, atanapi émut kana hal-hal anu salah - sahingga aranjeunna tiasa dibebaskeun tina sagala kasalahan. Upami aranjeunna lampu suluh henteu jalan, aranjeunna bakal neraskeun pertahanan sareng nyobian alihan paguneman kana hal anu anjeun parantos salah.

Upami ku sababaraha kaajaiban mutlak anjeun kéngingkeun kasieun, éta bakal satengah ased, bitchy, sareng teu tulus. Pikirkeun sapanjang garis:

'Hapunten, henteu? Ayeuna anjeun bakal cicingeun? '

Atanapi

'Hapunten anjeun peka pisan sareng nyandak sagala cara anu salah.'

Émut, aranjeunna henteu pernah ngalakukeun nanaon. Aranjeunna sampurna sareng saé sareng upami anjeun ngagaduhan masalah sareng hal anu parantos aranjeunna laksanakeun, maka éta sadayana aya dina anjeun.

4. Ngajantenkeun Anjeun Ngaraos Saé perkawis Diri

Narcissists condong nyobian ngajantenkeun dirina caang ku nempatkeun batur, khususna di tempat umum. Aranjeunna sering bakal sosobatan sareng anu aranjeunna pikir kirang pikaresepeun tibatan aranjeunna janten aranjeunna pusat perhatian dimana wae aranjeunna dimana, sareng aranjeunna bakal ngajantenkeun snide, pasip-agrésif saur babaturan anu disebatna. Peremajaan ieu ngajantenkeun aranjeunna ngarasa kuat, sabab aya sababaraha hal anu narcissist henteu resep langkung ti dimana-mana tapi di luhur piramida.

kumaha terang upami anjeun flirting

Nalika kaluar pikeun tuang, narcissist a tiasa mairan pilihan hidangan pendamping urang, naroskeun naha aranjeunna leres-leres peryogi seueur kalori, ngémutan kumaha baju aranjeunna raos. Atanapi, nalika dikurilingan ku kelompok, aranjeunna panginten tiasa nyandak objék milik salah sahiji 'réréncangan' na ngawartosan aranjeunna yén aranjeunna nginjeum éta, terang yén jalma éta bakal ngarasa teu genah ngabantah tanpa siga anu bajingan. Upami jalma éta janten kesel, narcissist bakal ngagugulung panonna sareng nuduh aranjeunna peka teuing. Éta ngan ukur hiji lulucon , naon sétan.

Tulisan anu aya hubunganana (tulisan teras di handap):

5. Janten Akuntabel Pikeun Lalakon sorangan

… Sabab teu aya anu lepatna aranjeunna, kantos. Émut?

Kaayaan naon waé anu aranjeunna aub dina éta anu tiasa lebet ka naraka parantos ditembak sabab aya kalepatan batur - sanés milik aranjeunna. Hubungan masa lalu anu gagal sacara parah? Nya, éta kusabab aranjeunna kencan sareng jalma pikareueuseun anu henteu pernah leres-leres mikanyaah atanapi ngahargaan aranjeunna. Aya anu parah di padamelan? Éta kusabab batur sapagawean maranéhna henteu pantes. Aranjeunna hilap ngiringan rapat kolot / guru penting? Nya, anjeun kedah ngingetkeun aranjeunna: anjeun moal ngarepkeun aranjeunna émut sadayana, leres henteu?

Narsis teu tiasa, moal, nanggungjawaban kana kasalahan naon waé, sabab dina pipikiranana, aranjeunna henteu ngalakukeun anu salah. Aranjeunna jalma anu idéal, pagawé anu idéal, pasangan anu sampurna / pasangan, janten upami aya naon waé dina kahirupan aranjeunna janten parah, sacara harfiah aya kalepatan jalma sanés di dunya kecuali dirina sorangan.

6. Ngadukung Anjeun Émosional

Ngajantenkeun anu sanés sapertos sh * t ngeunaan dirina nyalira anu dilakukeun ku saurang narkis anu pangsaéna, janten ulah ngarepkeun aranjeunna pikeun nawiskeun naon waé dukungan émosional nalika anjeun meryogikeunana. Upami narcissist mangrupikeun pasangan romantis anjeun, waspada yén ngendalikeun jalma sanés sareng ngajantenkeun aranjeunna teu kawasa sareng teu berdaya mangrupikeun sipat anu umum di antara bajingan sapertos kitu.

Teras, pas anjeun janten mahluk anu teu daya teu upaya, aranjeunna parantos nyiptakeun, aranjeunna bakal ngubaran anjeun kalayan hina kusabab rapuh sareng malarat.

kumaha ngabantosan saha anu nangis

7. Ngahargaan Naon Anu Anjeun Laksanakeun Pikeun Aranjeunna

Upami anjeun romantically aub sareng narcissist (anjeun gagah, jiwa sesat) sareng ngadamel rencana pikeun nyandak éta pikeun tuang, kembang dikirimkeun kana méja, sareng nyokot anggur anu éndah, sareng anu sanésna, siapkeun pikeun disiksa. Daripada nunjukkeun ukuran rasa sukur, aranjeunna bakal ngawadul yén aranjeunna langkung milih réstoran anu sanés, kembangna henteu pikaresep, sareng anjeun kedah mesen Pinot Noir tibatan Malbec. Ngahiap.

Émosi sareng pamikiran anu aya dina émutan anjeun henteu relevan aranjeunna leres-leres ngan ukur mikahoyong sareng kahoyong aranjeunna, sareng ampir sadayana anu anjeun lakukeun bakal salah, kumaha waé ogé. Upami aranjeunna nyungkeun hal anu parantos anjeun pasihkeun nalika aranjeunna henteu resep pisan, anjeun bakal tiasa nyarios yén aranjeunna jelas-jelas ngalakukeun éta, sareng anjeun tiasa yakin yén aranjeunna bakal naroskeun hal anu aranjeunna pikahoyong dina sakitar 3 jam.

8. Cinta Anjeun

Henteu ogé. Aranjeunna tiasa ngaraos sababaraha hal, tapi cinta aranjeunna ka anjeun ngan ukur bakal ngurilingan naon anu tiasa anjeun laksanakeun pikeun aranjeunna, sareng kumaha carana anjeun ngadamel aranjeunna ngaraos. Upami aranjeunna ngalakukeun kalakuanana siga aranjeunna bogoh ka anjeun, maka éta pikeun kapentingan jalma sanés janten aranjeunna bakal kagum sareng kagum ku pamrih sareng rasa bakti pasangan anjeun. Pas hadirinna ical, perhatian sareng kaasihna bakal ngaleungit ogé, sareng aranjeunna bakal balik deui janten diri anu keuheul, nyerep diri di tukangeun panto anu ditutup.

Kahiji dina hubungan romantis sareng narcissist tiasa nyababkeun karuksakan émosional sareng psikologis anu teu dipercaya, janten upami anjeun nampi salah sahiji sipat ieu dina jalma anu anjeun kencan, waspada pisan yén anjeun nganapigasi cai bahaya sareng nyandak léngkah pikeun nyalindungan diri.

Upami, tibatan, anjeun aya hubunganana sareng narcissist, mendakan diri anjeun therapist anu saé anu tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngungkulan amarah, hanjelu, sareng ambek-ambekan anu pasti bakal timbul tina hubungan kulawarga sareng jinis panyiksa ieu. Kalayan narcissist, anjeun bakal pernah meunang argumen , pédah aranjeunna ngartos sudut pandang anjeun, atanapi ngagaduhan hubungan anu séhat naon waé, sareng éta tiasa langkung parah upami nyarios narsis nyaéta kolot anjeun. Punten kénging bantosan, sareng tetep kuat.

Parios ieu kursus online dirancang pikeun ngabantosan batur cageur tina nyiksa narkis .
Pencét di dieu pikeun diajar langkung seueur.

Aya naon ieu bel? Ninggalkeun koméntar di handap pikeun ngabagi pangalaman anjeun ngeunaan hal-hal dina tulisan ieu.

kumaha carana supaya diri anjeun henteu goréng

Halaman ieu ngandung tautan afiliasi. Kuring nampi komisi alit upami anjeun milih mésér naon waé saatos diklik dina éta.