Putra Paul Bearer Michael Moody maot, WWE duka ka maotna

>

Daniel sareng Michael Moody dina upacara Hall of Famer 2014

WWE Aula Terkenal, putra Paul Bearer almarhum Michael Moody maot dina dinten Minggu dikonfirmasi ku lanceukna Daniel dina Facebook .

Michael sareng Daniel terakhir ditingalkeun ngempelkeun bapakna kana kelas Hall of Fame of 2014 awal taun ieu. Éta ogé dilaporkeun yén saderek nyatujuan bagéan Paul Bearer anu dilakukeun WWE dina RAW saatos maot Bearer.





WWE dipasang dina nuturkeun dina halaman wéb resmi aranjeunna :

WWE sedih diajar yén Michael Moody, putra manajer legendaris Paul Bearer, parantos pupus. Pengumuman éta dilakukeun dina halaman Facebook lanceukna Moody urang Daniel. Mimiti taun ieu, duanana Michael sareng Daniel nampi induksi Hall of Fame WWE Paul Bearer atas nama bapakna. WWE ngucapkeun belasungkawa ka kulawarga Moody.