Naon ari artos David Dobrik? Katingali kana kabeungharan YouTuber di tengah kontroversi anu teu aya tungtungna

>

David Julian Dobrik mangrupikeun salah sahiji panyipta kontén populér YouTube. David Dobrik ngagaduhan 18,9 juta palanggan sareng rata-rata 20 juta pintonan dina unggal vidéo. Dugi ka acara-acara anu terakhir di mana anjeunna sareng Skuad Vlog na nyanghareupan sababaraha tuduhan salah laku, ieu mangrupikeun mimiti ragrag David Dobrik tina kamashuran.

David kaleungitan sakitar 400k palanggan sareng sacara umum 66 juta pintonan dina hiji dinten. Sakali pandangan sareng palanggan na mimiti lungsur, anjeunna mimiti ngiringan pidéo, sareng pas saatos éta, YouTube mimiti négalan saluranna.

Meureun kuring kantos aya di internét sakedap ayeuna sareng kuring ngan ukur terang david dobrik badé uih deui sapertos bintang anu dibatalkeun ieu. Butuh sapertos belasan pembatalan sateuacan shane dawson sacara sukarela mutuskeun angkat.





- sungsum (@suwewewe) 5 Méi 2021

Ogé Baca: Dimana cicing Markiplier? Ieu dimana YouTuber didasarkeun sareng aliran ti

patarosan ngeunaan hirup nu make pikir

Naon patut David Dobriks net?

David parantos ngamimitian naékna pikeun kawéntar dina aplikasi Vine, sateuacan ngalih ka YouTube sareng nyiptakeun 'Vlog Squad' pikeun ngajantenkeun pemirsa ngaraos langkung kalebet. Dina Pébruari 2020 anjeunna disangka aya artos $ 7 juta sareng ayeuna disangka artos $ 20 juta.



Nalika anjeunna mimiti kaleungitan kawéntar na sareng janten langkung bencong sabab seueur tuduhan anu muncul, éta masihan sadayana langkung seueur pikeun ngabantosan nyandak kaputusanana. Tapi jalma anu kawéntar gelar ieu bakal balik antukna, khususna kalayan dukungan ti basis kipas anu kuat.

David Dobrik gaduh artos langkung tina $ 7 juta. Anjeunna masihan rébuan dolar unggal dinten. Anjeunna gaduh seueur tawaran mérek, mustahil diitung. Sareng Teras Duktor Dina Daptar ?? NYA DOKTOR. Anjeunna parantos ngadamel langkung ti cukup

- Mary Veronica (@maryveronicaa) 12 Agustus 2020

Perusahaan motong hubungan sareng David Dobrik

13 mérek gaduh hubungan hubungan ti David Dobrik kusabab tuduhan ieu sareng reaksi anu ditampi ti para penggemarna. Anjeunna malah turun ti perusahaan Dispo na nyalira, anu mangrupikeun aplikasi berbagi poto anu sami sareng Instagram.



kantos murag asih ka batur

Merek anu dikenal sapertos HelloFresh, EA Sports, Dollar Shave Club, DoorDash, Chipotle, General Mills, HBO Max, Facebook, Audible, Bumble, Frank's RedHot, Honey, sareng Postmates parantos ngaleungitkeun diri tina ngalaksanakeun bisnis sareng anjeunna.


Ogé Baca: Janten henteu relevan tanpa David: asisten sareng sobat Dobrik Natalie Mariduena trolled pikeun ngadukung YouTuber

kumaha carana ngadamel waktos ngapung ku gancang

Naon anu bakal kajadian di gigireun David Dobrik?

Seueur fans na anu ayeuna sareng ayeuna percanten yén anjeunna bakal balik pas saatos istirahat na tina internét. Seueur panyipta eusi ageung mulih ti istirahat sareng dihapunten kumargi aranjeunna gaduh artos cekap kanggo ngalereskeun masalah di balik layar.

David ngeposkeun dua pidéo kasieun anu seueur dipercaya mangrupikeun salah sahiji panghampura pang awonna anu aranjeunna ningal. Komentar anu aya dina handapeun anu kadua nyaéta ngeunaan kumaha anjeunna nyarios yén anjeunna henteu kantos nganyenyeri sobatna teras ampir ngabunuh anjeunna saatos aksi, saatos sababaraha kali nyarios ku babaturanana yén anjeunna henteu ngaraos aman dina kaayaan anjeunna.

(Gambar ngalangkungan Youtube)

(Gambar ngalangkungan Youtube)



Ogé Baca: Saha Tilly Whitfield? Kinérja Big Brother nyatakeun hack kageulisan DIY TikTok urang badé ka rumah sakit