6 Beda Konci antara Ngasih asih Batur Sareng Asih Asih

'Cinta' mangrupakeun kecap ageung sareng perasaan anu langkung ageung.

Hese pikeun ngartikeun naon anu sabenerna hartosna cinta.

Teras aya patarosan kumaha, persis, maha asih batur beda jeung mahluk nuju bogoh sareng batur.





Nalika anjeun nyarios 'Kuring bogoh ka anjeun' ka saha, kang jinis sunda maksad anjeun?

Naha anjeun bogoh aranjeunna? Atanapi anjeun bogoh ka aranjeunna?



Naha anjeun tiasa duaan?

Nalika ngeunaan 'cinta' vs. 'cinta,' naon bédana koncina?

1. Kasmaran vs. Komitmen

Asih asih ka batur sering dirasa sakumaha kasarakahan leuwih ti lain nanaon.



Ieu anu anjeun pangalaman dina jaman mimiti nalika anjeun moal tiasa cekap jalma anu anjeun sareng.

Anjeun hoyong babarengan sareng aranjeunna sepanjang waktos, sareng anjeun sono ka aranjeunna saatos aranjeunna angkat.

Ieu mangrupikeun bagian anu saé pikeun hubungan, atanapi kencan, tapi tiasa rada ngabingungkeun.

Anjeun panginten mendakan anjeun bogoh ka batur tanpa kedah ningali diri sareng aranjeunna dina jangka panjang.

Aranjeunna ngagaduhan sababaraha kualitas anu hébat sareng aranjeunna ngajantenkeun anjeun bagja pisan, atanapi sahenteuna, janten sakitar aranjeunna ngajadikeun anjeun bagja pisan.

Éta panginten sanés jalma idéal anjeun, tapi éta kaayaan tina sareng aranjeunna tiasa dianggo saé pikeun anjeun dina waktosna.

Perasaan tiasa karaos jero, tapi éta panginten tiasa langkung permukaan-tingkat tibatan anu anjeun sadar, sareng tiasa langkung fisik tibatan anu aya hubunganana sareng cinta sorangan.

sabaraha umur john cena

Anjeun hoyong pisan touch aranjeunna, sanaos ngan ukur nyepengan atanapi nunjukkeun sababaraha bentuk 'kapamilikan' aranjeunna ka batur.

Asih batur, di sisi anu sanésna, nyaéta narima aranjeunna .

Rasa kagum tresna anu katohyan masih kénéh aya, tapi anjeun leres-leres kenal jalmi sareng cinta aranjeunna sacara gembleng.

Anjeun tiasa ningali hal anu langkung obyéktif (leres, tata cara méja na henteu endah), tapi anjeun tetep nampi sareng cinta aranjeunna.

Anjeun tiasa ningali hal-hal dina cara anu langkung jelas, tanpa aya halimun warna-warni anu sering sering turun di jaman mimiti bobogohan.

Daripada ngan ukur hoyong deukeut sareng batur sepanjang waktos, anjeun hoyong babarengan sareng aranjeunna pikeun jangka panjang.

Asih batur anu nganut aranjeunna sareng ngawangun anu nyata sasarengan sanés ngan ukur panggung ngalamun.

Éta ningali kalemahan dina batur sareng mikanyaah aranjeunna, sabab anjeun badé sareng aranjeunna, henteu ngan sakitar aranjeunna.

Cinta tanpa sarat leres-leres hartosna ngan ukur éta - tanpa kaayaan - sareng anjeun ampir teu ngagaduhan pilihan naha anjeun ngaraos henteu.

2. Kapamilikan vs. Tumuwuh

Tahap kasarakahan tiasa seueur pisan, sareng anjeun ogé tiasa!

Nalika anjeun bogoh ka batur, anjeun nekat janten di sakurilingna, terang sadayana ngeunaan kahirupan maranéhanana.

Anjeun hoyong aub dina sagala hal anu aranjeunna laksanakeun sareng anjeun ampir nekat janten bagian ageung tina kahirupan aranjeunna.

Ieu tiasa nyababkeun masalah ngeunaan kapamilikan sareng timburu , Ku parasaan sababaraha urang cinta ningalikeun sakumaha kapimilikan .

Nanging, nalika anjeun bogoh ka batur, anjeun hoyong anu pangsaéna pikeun aranjeunna - naon waé ogé.

kumaha bagja dina perkawinan anu teu dipasihkeun

Sareng, dina sababaraha kasus anu hanjelu, éta henteu sareng aranjeunna.

Ieu nunjukkeun bédana ageung antara mikanyaah batur sareng mikanyaah ka batur - anjeun daék ngantep aranjeunna angkat upami éta langkung saé pikeun aranjeunna.

Perasaan kapamilikan diudar, upami aranjeunna kantos aya, sareng gantina anjeun diajar ngahargaan tumuh pasangan anjeun sareng kamajuan dina kahirupan.

Gagasan janten sistem pangrojong pikeun jalma sanés, ogé diri anjeun, janten penting pisan.

3. Jangka pondok vs Lila-lami

Ieu sanés kanggo sadayana, tapi anu di bandung teu teras-terasan salami éta.

Éta parasaan anu pikasieuneun tina karep tiasa luntur sagancangna aranjeunna sumping sabab panginten henteu jero teuing.

Éta henteu nyebatkeun yén aranjeunna sanés perasaan anu asli, aranjeunna ngan ukur sengit sareng ngagancangkeun yén aranjeunna tiasa gancang kaluar sacara gancang.

sabaraha barudak gaduh alec baldwin

Nafsu sareng kahoyong maénkeun peran ageung dina rupa-rupa perasaan ieu, janten penting pikeun sadar diri nalika anjeun kencan atanapi lebet kana hubungan anu énggal.

Tangtosna, janten asih batur tiasa ngakibatkeun asih aranjeunna, saleresna. Éta gumantung kana jalma anu kalibet langkung ti naon waé.

Asih batur condong awét pikeun lila, sareng sababaraha percanten perasaan ieu salamina.

Kusabab aranjeunna jero-jero sareng murni, aranjeunna tiasa langkung hésé dipecat tibatan parasaan kasurupan.

Sababaraha urang tiasa silih asih tanpa leres-leres cinta deui.

Ieu tiasa kajantenan jauh dina hubungan, dimana percikanana parantos luntur, tapi masih aya hubungan anu silih gumantungkeun séhat.

Ieu kusabab éta perasaan awal obsesi sareng kagumanana tiasa kalem ku kanyataan kahirupan sadidinten ...

… Gelembung janten cinta tiasa ngabeledug upami sibuk jadwal padamelan, murangkalih, sareng masalah kauangan macet.

Sareng nalika urang yuswa sepuh babarengan, kadeukeutna émosina pikeun mikanyaah batur condong janten langkung penting tibatan intensitas émosional janten cinta.

Silaturahmi, riwayat anu dibagikeun, kahirupan anu anjeun pimpin ku silih sisi - hal-hal ieu ngawangun beungkeut anu pangjerona.

Anjeun ogé resep (tulisan dituluykeun di handap):

4. Kagumantungan vs Stabilitas

Perhatosan sering ngeunaan nempatkeun jalma sanés heula - anjeun nempatkeun kabutuhanana saluhureun kabutuhan anjeun sareng mungkin mendakan anjeun kaleungitan diri tina hubungan.

Ieu numbu ka perasaan kasarakahan, sabab anjeun bakal ngalakukeun naon waé pikeun aranjeunna.

Anjeun panginten mendakan anjeun ngabatalkeun rencana anjeun sabab anjeun asa pisan janten di sakitar aranjeunna, sareng anjeun ngutamakeunana ku cara anu henteu séhat.

Mikanyaah batur masih tiasa ngalibatkeun jinis séntimén sareng pangorbanan ieu, tapi aya seueur langkung stabilitas anu kalibet.

Daripada ngorbankeun sagalana pikeun sakedap sareng jalma anu anjeun bogoh, anjeun betah terang yén hal-hal bakal saé dina hubungan anjeun upami anjeun museurkeun diri.

dituduh curang dina hubungan

Ieu mangrupikeun tahap anu penting pikeun didatangan - babarengan sareng batur henteu hartosna yén anjeun gumantung kana kode !

Anjeun masih tiasa pisan gaduh kahirupan sorangan.

Éta sadayana ngeunaan perasaan stabil sareng cukup percaya diri dina hubungan anjeun pikeun ngantepkeun sina sakedik sareng janten jalma anjeun nyalira.

5. Tekanan vs kanyamanan

Kencan dina dinten awal hubungan tiasa hébat, tapi pasti aya tingkat tekanan aub.

Nalika anjeun ragrag asih batur , anjeun hoyong aranjeunna ningali sisi anu pangsaéna pikeun anjeun.

Kabogoh ka batur sering ngalibatkeun versi paling lucu, paling pinter pikeun diri.

Éta alami pikeun ngalakukeun ieu, tangtosna, tapi parasaan éta tiasa robih pas anjeun pinuh cinta ka batur.

Mikanyaah batur sareng dipikacinta ku aranjeunna hartosna janten diri anjeun - naon vérsi anu éta kajadian!

Asih ka batur hartosna nampi cacatna, dinten rambutna goréng, sareng perjuangan anu dialamkeun.

Ieu leres-leres numbu deui kana arti cinta anu teu aya saratna sareng komitmen anu anjeun lakukeun pikeun mikanyaah batur sakumaha aranjeunna.

Ieu tahap anu séhat pikeun didatangan.

Dina awal hubungan, anjeun duaan sigana bakal dina kabiasaan pangalusna anjeun.

Sakali anjeun sadar yén anjeun silih cinta sareng anjeun betah, anjeun masih bakal hoyong ngabahagiakeun aranjeunna, tapi aya kirang tekanan pikeun 'sampurna' sepanjang waktos.

barang nepi ka ngalakukeun mun anjeun deui imah sorangan

6. Ragu vs kapercayaan

Nalika anjeun bogoh ka batur, anjeun sakapeung tiasa mendakan diri anjeun dibungkus ku ragu sareng hariwang ngeunaan masa depan hubungan .

Naha éta bakal tahan uji waktos? Naha urang leres pikeun anu sanés? Naha aranjeunna raoseun sami?

Ieu leres pisan nalika fase bulan madu atos caket sareng jangkungna anu diinduksi ku kimia anu anjeun raoskeun di awal mimiti luntur.

Argumen sakedik tiasa karaos sapertos mimiti turunna hubungan kiamat hubungan.

Nalika anjeun bogoh ka batur, anjeun bakal aman dina élmu yén anjeun sareng aranjeunna cocog sareng kasempetan hubungan jangka panjang anu suksés sareng bahagia tinggi.

Anjeun nampi yén bakal aya pasang surut sareng émosi anjeun ka pasangan anjeun tiasa bénten-bénten pisan.

Tapi anjeun ogé terang yén, jero pisan, anjeun miara aranjeunna pisan sareng perasaan ieu anu leres-leres diitung.

Cai peupeus dina beungeut cai teu ngaganggu sagara cinta sajati anu aya handapeunana.

Bédana hartos antara mikanyaah batur sareng cinta ka batur kadang-kadang halus.

Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngaraos dua jinis cinta dina waktos anu sami, sanaos pentingna masing-masing bakal ngalih nalika hubungan tetep aya.

Mudah-mudahan anjeun ayeuna parantos langkung saé pikeun ngidentipikasi naon, tepatna, anu anjeun rasakeun dina waktos ieu dina waktosna.

Masih henteu yakin naha anjeun bogoh batur atanapi cinta ka aranjeunna? Ngobrol online ka ahli hubungan ti Hubungan Pahlawan anu tiasa ngabantosan anjeun pikeun terang. Kantun.

Halaman ieu ngandung tautan afiliasi. Kuring nampi komisi alit upami anjeun milih mésér naon waé saatos diklik dina éta.