Kumaha Janten Kabogoh Anu Saé: 10 Tip Pikeun Ngahasilkeun Kabogoh Anjeun Bagja

Sateuacan urang janten kumaha janten kabogoh hébat, urang hoyong jelaskeun yén anjeun teu kedah nempatkeun teuing tekanan dina diri!

Saha anjeun sareng anu resep anjeun pikeun saha anjeun ...

… Émut éta.





Ieu sababaraha tips anu ditujukeun pikeun janten pasangan anu asih sareng paduli anu kajantenan dilarapkeun ka awéwé.

Teu aya anu sampurna, tapi ieu 10 saran luhur kami pikeun kumaha carana janten kabogoh anu saé.



1. Janten Diri Anjeun

Kabogoh anjeun parantos milih tiasa sareng anjeun tina milyaran jalma di planét ieu, janten anjeun jelas-leres ngalakukeun anu leres!

Upami anjeun masih dina tahap awal hubungan anjeun sareng héran kumaha janten kabogoh anu saé, émut yén janten diri anjeun nyalira kitu pisan penting.

Anjeun tiasa nyobian sadayana anu anjeun resep janten versi anu sanés, 'langkung saé' pikeun diri, tapi, dina sababaraha waktos, anjeun bakal bosen pura-pura.



Pastikeun anjeun sorangan di jaman mimiti janten anjeunna terang saha anjeun leres - anjeunna bakal bogoh ka anjeun pikeun anjeun sareng anjeun moal miceunan tanaga dina ngalakukeun polah!

Henteu aya gunana pikeun nyobaan lalaki bogoh kalayan 'ideu' anjeun kecuali anjeun tiasa nuturkeun.

2. Tembongkeun Anjeunna Anjeun Paduli

Sigana aya salah paham anu gedé anu teu resep ka PDA (paméran umum tina kasih sayang!) Atanapi gerakan romantis.

kumaha carana nyungkeun bantosan ka jagad raya

Kuring pribadi tiasa mastikeun yén éta janten bohong total!

Kuring henteu kantos ningali saha-saha anu langkung bagja tibatan iraha abdi milih ngareuwaskeun kabogoh ku kembang.

Anjeunna henteu kantos ngagaduhan anu mésér kanggo anjeunna sateuacanna sareng éta pisan hartos pikeun anjeunna yén kuring hoyong ngalakukeun anu saé pikeun anjeunna.

Chivalry mana dua cara, janten nunjukkeun ka kabogoh anjeun yén anjeun paduli ku ngabagi tagihan, ngagaleuh anjeunna dahar peuting, sareng héran anjeunna sareng sapuan romantis lucu - ngalawan stereotip gender!

Upami anjeun sareng pasangan anjeun betah janten 'kupley,' tong sieun janten jalma anu ngamimitianana.

Seueur teuing awéwé nyangka éta jajaka kedah janten jalma anu nyium aranjeunna atanapi ngahontal leungeun maranéhna…

... tapi upami anjeun duaan dina halaman anu sami nalika ngeunaan kaakraban, tong sieun pikeun néwak anjeunna kanggo ciuman atanapi nangkep panangan anjeun!

Anjeunna panginten rada reuwas mimitina, tapi urang yakin pisan anjeunna bakal resep.

Saha waé anu resep ngaraos siga jalma anu aranjeunna pendak kataji sareng aranjeunna hoyong caket sareng aranjeunna - kalebet lalaki.

3. Pasihan Anjeunna Spasi

Janten, nunjukkeun anjeun jaga sareng ngupayakeun leres-leres penting ...

… Tapi ogé masihan kabogoh anjeun sababaraha rohangan unggal sering!

Dicirian salaku ' malarat 'Mangrupikeun hal anu bakal kaalaman ku urang awéwé, naha urang kalakuanana kitu atanapi henteu.

Dina dinten awal hubungan khusus, ngan coba janten émut sabaraha anjeun ngarepkeun ti pasangan anjeun.

Bagian tina ngabahagiakeun kabogoh anjeun kalebet masihan rohangan anjeunna nalika anjeunna meryogikeunana.

Daripada kesel lamun anjeunna nyandak waktos kanggo némbalan ka anjeun (anjeunna ngan ukur tiasa sibuk!) Atanina hoyong anjeunna nyéépkeun unggal waktos hudang sareng anjeun, diajar percanten yén parasaan na asli sareng anjeunna henteu kedah ngingetkeun anjeun tina éta terus-terusan.

Sadayana peryogi waktos nyalira, henteu paduli kumaha aranjeunna cinta ka jalma anu aranjeunna pendamping.

Jadwalkeun sababaraha waktos sareng milari cara ngeusianana nyalira - jaga diri anjeun sibuk ngalakukeun hal anu pikaresepeun sahingga anjeun henteu ngan ukur linggih di bumi sono ka anjeunna sareng hariwang yén anjeunna gaduh waktos anu langkung saé tanpa anjeun!

Percanten ka kuring, waktosna pisah bakal saé pikeun anjeun duaan, sareng éta bakal senang pisan ningali silih saatos sababaraha waktos nyalira.

4. Tunjukeun Minat

Kami henteu nyarioskeun anjeun ujug-ujug kedah mendakan tim maén bal pikeun ngadukung (atanapi sababaraha saran génder sanés anu majalah sampah bakal ngawartosan anjeun nuturkeun), atanapi yén anjeun kedah pura-pura janten batur anjeun sanés…

… Tapi nunjukkeun minat kana hobi kabogoh anjeun penting.

Sagampil anjeun hoyong anjeunna janten aub dina kahirupan anjeun (langkung seueur ngeunaan éta engké!), Éta bakal hartosna pisan pikeun anjeunna yén anjeun ngalakukeun upaya sareng anjeunna.

Anjeun panginten henteu hoyong pisan nonton pilem anu anjeunna hoyong tingali, tapi kanyataan yén anjeun hoyong nyéépkeun waktos sareng anjeunna ngalaksanakeun hal anu ngajantenkeun anjeunna bagja nyaéta anu penting di dieu!

Anjeun ogé nunjukkeun kabogoh anjeun yén anjeun nyandak hubungan anjeun sacara serius - ku investasi waktos sareng usaha anjeun dina anjeunna sareng hirupna, anjeun nuju terang yén anjeunna penting pikeun anjeun.

5. Jantenkeun Waktos Kanggo Anjeunna

Ayeuna anjeun parantos ngalakukeun upaya pikeun nyocogkeun kana kahirupanana, anjeun kedah masihan anjeunna kasempetan pikeun ngalakukeun hal anu sami.

Libur anjeunna dina hobi anjeun sareng ajak anjeunna nyéépkeun waktos sareng réréncangan anjeun.

Ieu cara anu saé pisan pikeun ngantepkeun anjeunna terang kumaha maksadna ka anjeun - teu aya anu hoyong ngaraos resep ka jalma anu pasanganna isin teuing pikeun ngenalkeun babaturanna.

Undang anjeunna babarengan nalika anjeun salajengna badé nginum sareng réréncangan anjeun sareng pastikeun anjeun kalebet anjeunna!

naha kuring ngagaduhan tés masalah pembuangan

Tetep paguneman sacara umum pikeun ngamimitian sahingga anjeunna tiasa ngaraos terlibat.

Éta nyéépkeun waktos nyéépkeun sareng jalma-jalma dina grup anjeun henteu leres-leres bagian tina sareng henteu tiasa ngiringan paguneman anjeun ngeunaan batur ti tempat damel / kuliahna.

Jantenkeun waktos sareng rohangan dina kahirupan anjeun pikeun kabogoh anjeun sareng anjeunna bakal ngaraos raoseun sareng yakin yén anjeun bagja sareng nyaman gaduh anjeunna dina kahirupan anjeun.

Anjeun ogé resep (tulisan dituluykeun di handap):

6. Dangukeun Sareng Komunikasi

Sanés ngan ukur budak awéwé anu kedah didangukeun, sabalikna tina mitos budaya.

Lalaki ngagaduhan seueur perasaan anu aranjeunna kedah nyarioskeun, janten janten kabogoh anu saé ngan saukur ku ayana di ditu pikeun anjeunna.

Manggih cara komunikasi upami anjeunna ngagaduhan masalah pikeun muka anjeun ngeunaan hal-hal.

Entong frustasi upami butuh bari anjeunna raoseun ngabagi seueur hal émosional sareng anjeun.

Komunikasi mana dua cara, jadi pastikeun anjeun kabuka sareng jujur ​​ka kabogoh upami éta anu anjeun pikahoyong.

Entong maksakeun, tapi lakukeun anu pangsaéna pikeun aya nalika anjeunna meryogikeun anjeun.

Langkung raoseun anjeunna ngaraos terbuka ka anjeun, hubungan anjeun bakal kuat sareng anjeun tiasa leres-leres silih kenal .

7. Émut Éta Amanah Pikeun Dua Cara

Sapertos komunikasi, kapercayaan kedah janten hal anu anjeun duaan pasihkeun sareng nampi.

Upami teu aya kapercayaan kana hubungan, teu aya anu saleresna tetep dina jangka panjang.

Laksanakeun anu pangsaéna pikeun percanten ka anjeunna.

Padahal, upami anjeun parantos merjuangkeun atanapi ditipu dina hubungan anu parantos kalangkung, anjeun kénging ngaraos teu aman sawaktu-waktu.

Ngobrol sareng kabogoh anjeun ngeunaan ieu sareng jelaskeun yén anjeun terang yén anjeunna sanés mantan anjeun, tapi anjeun ayeuna rada condong ngarasa hariwang ngeunaan hal éta.

Anjeunna bakal ngartos sareng anjeun tiasa ngerjakeun cara pikeun ngabantosan anjeun langkung aman.

Ngingetkeun diri yén anjeunna aya sareng anjeun pikeun alesan - bagian tina kabogoh anu hadé nyaéta sadar yén anjeun parantos hiji!

Sarua, pastikeun kabogoh anjeun terang yén anjeunna tiasa percanten ka anjeun.

Seueur awéwé nyobian 'nguji' pasanganna - ngajantenkeun aranjeunna timburu ningali naha aranjeunna mimiti ngalakukeun langkung usaha atanapi merjuangkeun aranjeunna.

Ieu sok bérés tungtungna!

Teu aya anu hoyong didorong kana kaayaan anu pikareueuseun, janten wijaksana sareng asak sareng jantenkeun hubungan anu anjeun pikahoyong ku hormat wates .

8. Cinta sorangan

Kapercayaan henteu ngan ukur luar biasa pikaresepeun, éta ogé penting pisan nalika ngeunaan hubungan.

Ieu aya hubunganana sareng sagala anu parantos urang nyarioskeun, tapi éta mangrupikeun aspek anu cukup ageung pikeun janten kabogoh hébat anu pantes dijelaskeun nyalira!

Ku mikanyaah sorangan, anjeun ngantepkeun sorangan janten langkung kabuka pikeun cinta ti jalma séjén.

Ngawartoskeun ka diri anjeun éndah sareng yén anjeun pantes dipikacinta sareng karep .

Seueur teuing urang hese percanten yén jalma anu kami pendamping leres-leres bogoh ka urang.

Éta henteu kusabab kalakuan aranjeunna ...

Éta kusabab urang henteu bogoh ka diri urang sorangan, janten urang moal ngartos kunaon batur bakal, atanapi bisa cinta kami!

Fokuskeun diri ogé kabogoh ku ngurus diri, nyéépkeun waktos nyalira, sareng ngalakukeun hal-hal anu ngabahagiakeun anjeun.

Candak sadaya cara anjeun nunjukkeun ka kabogoh anjeun yén anjeun bogoh ka anjeunna (kado imut, masak tuangeun enak, ngaraosan sagelas anggur sareng pilem) sareng langsungkeun nyalira.

kumaha anjeun tiasa terang upami awéwé resep ka anjeun

Ieu bakal ngabantosan anjeun langkung raoseun sareng yakin kana diri anjeun, akibatna, hubungan anjeun.

Langkung aman sareng dipikacinta anjeun ngantepkeun ngaraosan anjeun sorangan, beuki kuat hubungan anjeun bakal sareng langkung bahagia kabogoh anjeun.

Barina ogé, naon anu lalaki henteu hoyong anu yakin diri, diri maha asih awéwé pikeun kabogoh?

9. Ngarangkul Downtime

Hubungan tiasa karaos sapertos kasempetan pikeun ngalakukeun seueur hal-hal anu énggal sareng pikaresepeun, sareng éta.

Ngan kudu émut yén éta gampang pisan pikeun kajiret ku kumaha endah batur nalika anjeun mendakan kagiatan énggal sareng aranjeunna sepanjang waktos!

Saha anu moal resep nyéépkeun waktos sareng batur upami anjeun badé nanjak batu atanapi hiking atanapi nyetél jet sepanjang waktos?

Éta saé upami hubungan anjeun ngalibatkeun hal-hal sapertos éta, tapi penting pisan yén parasaan éta teras-terasan nalika anjeun cicing babarengan sapeupeuting, atanapi nyéépkeun Minggu anu teu pikaresepeun di warung kopi.

Janten pasangan anu saé sanés ngan ukur ngeunaan pikabungaheun dina kaayaan gélo sepanjang waktos éta ogé usaha dina waktos anu handap.

Anjeun tiasa bogoh ka saha waé nalika angkat ka Paris di akhir pekan, tapi cinta sajati sareng hubungan anu kuat diwangun dina momen anu normal tina sepi ...

… Dina padamelan sadidinten anu langkung saé nalika anjeun saling.

Laksanakeun upaya nalika anjeun ngalaksanakeun hal-hal normal, 'membosankan' sareng kabogoh anjeun bakal sadar yén anjeunna resep pisan sareng anjeun, sanés ngan ukur kumaha anjeunna resep pisan sareng sababaraha hiji (saha waé!) pikeun momen anu pikaresepeun.

10. Pilih Perang Anjeun

Ieu leres pikeun unggal hubungan anu anjeun kantos gaduh (romantis, marahmay, atanapi sareng kulawarga) sareng penting pisan nalika janten kabogoh sareng jalma sacara umum.

Kami leres-leres percanten nangtung pikeun naon anu anjeun pikirkeun leres sareng henteu muterkeun standar anjeun tanpa alesan anu saé ...

... tapi urang ogé terang yén sagala hal anu saé meryogikeun kompromi.

Upami aya masalah anu terus-terusan dina hubungan anjeun anu ngaganggu anjeun, alamatkeun. Jalma anu anjeun sareng henteu kedah janten jalma anu teras-terasan ngabawahkeun anjeun.

Sarua, diajar ngantep sababaraha hal geser!

Sabaraha kali anjeun gaduh argumen (leutik atanapi sanésna) ngalangkungan hal anu saleresna henteu masalah?

Bagian tina dina hubungan anu asak, séhat , sareng janten kabogoh anu saé, milari cara pikeun ngungkulan hal-hal anu muncul.

Léngkah deui, naroskeun naha anjeun nuju rasional sareng naha masalah éta saleresna pantes aya diskusi.

Upami henteu, antepkeun teras ngalih!

Éta tiasa disada nangtang, tapi éta bakal langkung saé pikeun anjeun duaan.

Ieu jalanna dua cara, tangtosna, janten upami kabogoh anjeun ngolo-ngolo anjeun perkawis hal-hal anu teu aya akibatna, tong sieun nunjukkeun yén anjeun duaan ngalakukeun kompromi atanapi ngan napas panjang-gancang sareng teras hal-hal anu langkung penting.

Sapertos urang nyarios, henteu aya hubungan anu kedah ngajantenkeun anjeun ngarobah kapribadian atanapi penampilan anjeun , tapi anu saé sok muka anjeun kasempetan pikeun kamekaran pribadi.

Ngan cobian janten senang sareng nyaman dina diri anjeun saloba mungkin pikeun nunjukkeun duanana ka dirina sareng ka diri anjeun rasa sareng perhatian anu anjeun pantes.

Masih henteu yakin kumaha janten kabogoh anu saé? Ngobrol online ka ahli hubungan ti Hubungan Pahlawan anu tiasa ngabantosan anjeun pikeun terang. Kantun.