Kumaha Kabuka Pikeun Cinta: 8 Cara Pikeun Nyanggakeun Diri Anjeun Sinta

Cinta mangrupikeun hal anu saé. Tapi éta ogé tiasa janten hal anu pikasieuneun.

Upami anjeun parantos diduruk sateuacanna atanapi ngagaduhan pangalaman anu sanés anu parantos nutup haté anjeun pikeun cinta, sigana moal mungkin pikeun muka diri anjeun pikeun kamungkinan éta, teras-terasan deui.

Méré cinta anjeun ka batur mangrupikeun hiji hal, tapi ngamungkinkeun batur pikeun bogoh ka anjeun tiasa seueur teuing pikeun sababaraha jalma.





Seueur teuing jalma anu bajoang pikeun milari cinta anu abadi kusabab aranjeunna henteu sanggup ngantepkeun penjagaana sareng ngantunkeun batur.

Barina ogé, nalika anjeun masihan haté anjeun ka batur, anjeun rentan.



Éta tiasa janten hal anu ageung pisan pikeun ditampi upami anjeun nyobian mayungan diri tina potensi nganyenyeri.

Kumaha anjeun tiasa muka cinta?

Kumaha anjeun tiasa nampi kaasih batur?



Kumaha anjeun tiasa nampi yén anjeun pantes tina cinta éta?

Ieu sababaraha tips pikeun nyaluyukeun pola pikir anjeun, sareng muka haté anjeun.

Éta bakal tangguh, tapi éta bakal patut.

1. Ngerjakeun cinta diri anjeun.

Kuring yakin anjeun kantos nguping sajuta kali ieu ...

Anjeun teu tiasa ngarepkeun saha waé anu bogoh ka anjeun upami anjeun henteu bogoh ka diri anjeun.

naon anu kudu dilakukeun pikeun kabogoh anjeun dina ulang taun na

Éta panginten klise, tapi klise biasana klise sabab éta leres.

Léngkah munggaran pikeun muka diri anjeun pikeun narima cinta ti batur nyaéta nunjukkeun ka diri anjeun anu anjeun pantes.

naon anu kuring kedah lakukeun nalika bosen

Anjeun kedah hampura diri pikeun kasalahan anu katukang.

Anjeun kedah nampi diri pikeun saleresna saha anjeun.

Anjeun kedah mimitian ngarawat diri sorangan ogé sapertos ngarawat kulawarga atanapi babaturan pangsaéna.

Sadaya hal anu karasa anu anjeun pikirkeun dina diri anjeun nalika anjeun ningali dina eunteung atanapi ngalakukeun kasalahan - naha anjeun bakal nyarios éta ka sobat dalit anjeun?

Teu sangka.

Anjeun teu kedah nyarios aranjeunna ka diri anjeun ogé.

Kami kritikus awon urang sorangan, nalika urang kuduna janten pameget urang sorangan.

Nangkeup ngurus diri. Laksanakeun langkung seueur hal-hal anu ngajantenkeun anjeun raos bagja sareng séhat. Nourish awak jeung jiwa anjeun.

Mimitian hubungan cinta sareng diri, sareng anjeun bakal gancang percanten yén anjeun pantes hubungan cinta sareng pasangan impian anjeun.

2. Masihan langkung seueur cinta ka batur.

Cinta romantika hebat pisan. Teu aya anu nyawad.

Éta tiasa janten sakti, sareng kaseueuran manusa resep kana hubungan romantis.

Tapi éta sanés sadayana sareng ngeureunkeun kahirupan.

Aya seueur deui anu saé rupa cinta éta tiasa janten transformatif.

Upami anjeun hoyong langkung seueur cinta naon waé dina kahirupan anjeun, cara anu pangsaéna pikeun ngamimitian nyaéta ku nunjukkeun langkung seueur cinta ka jalma séjén.

Anjeun kéngingkeun naon anu anjeun pasihan.

Ngalakukeun hal-hal pikeun batur, ngan saukur tina kahadéan haté anjeun, ngarepkeun nanaon di bales.

Jantenkeun waktos nyéépkeun waktos langkung seueur sareng jalma anu paling penting pikeun anjeun sareng ngalakukeun hal-hal anu anjeun terang bakal ngabahagiakeun aranjeunna, kusabab anjeun tiasa.

Atanapi naha henteu janten rélawan pikeun tujuan anu hadé sareng nyebarkeun cinta ku cara éta.

Langkung seueur cinta anu anjeun pasihkeun ka dunya sareng jalma-jalma di sakuriling anjeun, langkung pantes anjeun bakal raos nampiana.

3. Nolak ngantep sieun aya dina korsi supir.

Kuring meunang, cinta pikasieuneun.

Cinta nyaéta ngeunaan ngantepkeun hansip anjeun, sareng éta salawasna picilakaeun.

Jalma anu anjeun bogoh tiasa ngantunkeun anjeun, atanapi aya anu tiasa kajadian ka aranjeunna.

wwe smackdown 4/21/16

Cinta téh, langkung kamungkinan, ngalibetkeun karugian dina sababaraha waktos, sareng urang henteu pernah tiasa ngaduga naon anu bakal kajantenan di pikahareupeun.

Sareng éta tiasa pikasieuneun. Nyaan pikasieuneun.

Tapi sieun sanés alesan anu cukup pikeun nolak cinta sadayana.

Kaajaiban cinta langkung ageung tina résiko sareng nyeri haté anu sumping, sajuta kali langkung.

Sieun mangrupikeun émosi anu séhat pikeun ngagaduhan sareng ngupingkeun dina sababaraha hal, tapi anjeun henteu tiasa ngantepkeun éta nyandak kaputusan ageung pikeun anjeun.

Pangakuan sieun anjeun, teras lebetkeun kana pikiran anjeun teras turutan haté anjeun.

Kudu wani.

Anjeun ogé resep (tulisan dituluykeun di handap):

4. Dianggo dina kerentanan anjeun.

Bagian penting pikeun diajar narima cinta nyaéta diajar janten rentan.

Kerentanan tiasa janten hal anu sesah pikeun dimekarkeun upami anjeun latihan ngajaga tembok anjeun nepi luhur supados teu aya anu tiasa lolos sareng nganyenyeri anjeun.

Léngkah munggaran nyaéta rentan ku nyalira.

Ngaku sieun anjeun, sareng naroskeun naha anjeun hésé pisan ngantep jalma asup.

tanda isu abandonment dina hubungan

Journaling tiasa janten cara anu saé pikeun ngeukeupan parasaan anjeun.

Sakali anjeun parantos jujur ​​ka diri anjeun, muka babaturan sareng kulawarga anjeun anu dipercaya tiasa dianggo pikeun janten rentan ka batur.

Bagikeun rahasia sareng takwa anjeun ka jalma anu dipercaya, sareng saha anjeun terang moal nangtoskeun anjeun pikeun aranjeunna.

Tingali éta nalika anjeun leres-leres jujur ​​ka aranjeunna, dunya henteu datang runtuh. Ieu prakték anu saé pikeun muka hubungan.

5. Jujur.

Upami anjeun pendak sareng batur sareng anjeun nganggap yén hal-hal diantara anjeun tiasa gaduh poténsial, anjeun kedah jujur ​​sareng aranjeunna ngeunaan perasaan anjeun.

Hayu aranjeunna terang yén anjeun teu hoyong nanaon deui ti saprak anjeun tiasa muka diri anjeun pikeun dipikacinta ku jalma sapertos aranjeunna, tapi éta sesah pikeun anjeun.

Wartoskeun aranjeunna yén anjeun bakal peryogi pangertosan sareng pangrojongna upami hal-hal bakal jalan antara anjeun.

Ajak aranjeunna jujur ​​ngeunaan perasaan aranjeunna ngeunaan hal-hal ieu.

6. Émut yén aranjeunna panginten tiasa raoseun sami.

Upami anjeun pendak sareng batur, aranjeunna panginten parantos siap pikeun hubungan sareng dina headpace anu saé pikeun nganut cinta sapinuh haté.

Di sisi anu sanésna, aranjeunna meureun dina parahu anu sami sareng anjeun, hoyong dipikanyaah, tapi henteu terang kumaha narimaana.

Éta panginten kantos dinyenyeri, sareng ayeuna sesah ngantepkeun penjagaana, sapertos anjeun.

Babarengan, anjeun tiasa duaan terang kumaha ngantepkeun diri anjeun dipikacinta.

7. Entong dipayuneun nyalira.

Upami ngantep batur anu bogoh ka anjeun mangrupikeun prospek anu pikasieuneun, léngkahkeun éta langkah-langkah.

Upami hubungan aya di kakandungan, anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan naon anu tiasa kajantenan salajengna.

Anjeun kedah nganikmati magis, tahap awal listrik hubungan ieu, nalika anjeun duaan masih mendakan jalma anu sanés.

Anjeun teu kedah tuang sajumlah ageung waktos sareng tanaga kana hubungan upami anjeun pikir teu aya kasempetan pikahareupeun pikeun anjeun dua…

… Tapi anjeun ogé henteu kedah nyéépkeun waktos anjeun hariwang ngeunaan hal-hal anu salah.

Anjeun moal tiasa terang naon anu bakal kajantenan antara anjeun langkung jauh di jalan. Anjeun ngan ukur tiasa nikmati di dieu sareng ayeuna.

8. Tapi tong sieun maju.

Nalika anjeun teu kedah hariwang ngeunaan masa depan teuing, anjeun kedah kabuka pikeun kamungkinan mindahkeun hubungan anjeun sareng jalma ieu payun.

tanda anjeunna henteu resep ka anjeun

Upami anjeun sieun muka diri pikeun cinta, bejakeun yén anjeun kedah ngaléngkah orok.

Léngkah léngkah leutik tapi signifikan maju sareng aranjeunna na ngingetkeun aranjeunna yén anjeun ngahargaan kasabaranna.

Éta bakal masihan anjeun kasempetan pikeun ngabuktikeun yén anjeun serius ngeunaan hubungan.

Anjeun duaan bakal ngarasa yakin yén moal aya anu balikkeun hiji dinten sareng ngarobih anjeun.

Masih teu yakin kumaha janten langkung kabuka pikeun nampi cinta? Ngobrol online ka ahli hubungan ti Hubungan Pahlawan anu tiasa ngabantosan anjeun pikeun terang. Kantun.