20 Hal Anu Saé Pikeun Laksanakeun Pikeun Ulang Kabogoh anjeun

Daripada masihan kado taun ieu, kumaha upami ngatur acara pikeun ulang taun kabogoh anjeun?

Sadayana resep kana hadiah, tapi aranjeunna ogé resep ngadamel kenangan sareng jalma istimewa.





Ieu mangrupikeun kasempetan anu sampurna pikeun ngalakukeun éta hal anu anjeun kantos nyarioskeun babarengan!

Mangrupikeun waktos anu saé pikeun leres-leres milarian, naha éta hartosna nyetak undangan atanapi ngareuwaskeun anjeunna ku kamar anu pinuh ku babaturanana.



abdi henteu gaduh karep naon-naon

Pilih hiji hal anu anjeun pikaresep pikeun babarengan sareng anjeun bakal masihan kado anu pangsaéna pikeun anjeunna…

1. Buka wisata pabrik bir.

Leres, éta cara-stereotip génder pikeun ngamimitian daptar, tapi éta ogé cara anu hadé pikeun ngagungkeun.

Seueur anu langkung alit, pabrik bir karajinan bakal ngajalankeun tur anu cukup murah, sareng anjeun bakal ngaraosan sakedik bir anu leueur dina prosés.



Ieu cara anu bener-bener pikaresepeun méakkeun ulang taun kabogoh anjeun!

2. Host peuting kaulinan.

Undang sababaraha jalma karesepna pikeun sapeuting gim, atanapi jaga ngan ukur anjeun duaan upami anjeun langkung resep anu langkung raket.

Nyimpen sakedik kumpulan permainan papan, pertandingan kuis, atanapi permainan tantangan dina akhir taun ulang taunna sareng kaget anjeunna ku wengi anu pikaresepeun.

3. Ngarasakeun wengi pilem DIY.

Ngadamel bioskop bumi terasrasakeun silih cozying.

Ieu ideu anu saé pisan pikeun ulang taun kabogoh anjeun sareng henteu seueur artos, ogé.

Pilih pilem karesepna, tancep dina kotak lengkep, atanapi mendakan hal anu anjeun duaan resep.

Anjeun tiasa nyiapkeun popcorn, simbut, sareng baju nyaman sareng kaget anjeunna ku bioskop di ruang tamu anjeun.

4. Bagikeun mandi.

Atur wanda romantis pikeun ulang taunna ku ngajalankeun kamar mandi anu pinuh ku gelembung.

Cahaya sababaraha lilin, pasang sababaraha musik anu hadé di tukang, sareng buka sabotol anggur.

Ieu cara anu saé pikeun duaan anjeun nyambung tanpa aya gangguan anu sanés.

Upami anjeun kersa nempelkeun Netflix bari ngaleos, kami moal nangtoskeun anjeun!

5. Ngajalankeun wengi koktail.

Undang kabogoh anjeun ka masterclass koktail ulang taun di dapur!

Kéngingkeun hiasan tiis pikeun ngajantenkeun langkung pikaresepeun (panginten flamingo tiup sareng sababaraha nanas bunting!) Sareng bahan-bahan kanggo 2 atanapi 3 tina inuman karesep na.

Boh diajar resep sateuacanna supados anjeun tiasa ngajar anjeunna, atanapi mendakan pidéo YouTube sareng diajar sasarengan.

Jantenkeun langkung pikaresepeun ku mesen payung koktail sakedik, jarami funky, sareng hiasan anu ngeunah sareng nempel dina playlist tropis.

6. Masak babarengan.

Rencanana magrib tiis sareng masak babarengan. Pilih tuangeun anu anjeun duaan resep sareng anu gaduh sakedik potongan pikeun anjeun duaan masak dina waktos anu sasarengan.

Atanapi, masak kanggo anjeunna! Sarerea resep resep diolah dina tuangeun anu asak di bumi, sareng anjeun tiasa nyetél méja lilin, serbét lucu, sareng sababaraha kembang anu saé.

7. Bust kana pidéo na.

Upami kabogoh anjeun resep kana pidéo, gaduh wengi gim pidéo!

Upami anjeun énggal, tanyakeun anjeunna nunjukkeun tali na. Upami henteu, tantangan na dihasilkeun - jantenkeun kompetisi sareng nikmati paméran kamampuan anjeun.

Upami anjeun henteu ka buruan pidéo, tapi kabogoh anjeun, tanyakeun ka babaturanana pikeun online dina waktos anu sami sareng kaget anjeunna ku kaulinan.

Anjeun panginten moal tiasa aub sapinuhna, tapi anjeunna bakal resep pisan sareng anjeunna bakal resep yén anjeun ngagaduhan ideu.

jalma anu henteu pernah narima kasalahan na disebut

Ngan pastikeun anjeun nyéépkeun waktos babarengan saatosna!

8. Buka palang olahraga.

Nuju ka bar olahraga panginten sanés janten bagian tina rencana Jumaah wengi biasa anjeun, tapi éta tiasa pikaresepeun pisan.

Upami kabogoh anjeun resep olahraga, bawa ka palang olahraga lokal, nginum bir, sareng lebetkeun sadayana.

Anjeunna bakal bener-bener ngahargaan anjeun usaha pikeun ngalakukeun hiji hal anu resep dilakukeun, sareng anjeun tiasa angkat ka bar anu langkung saé saatosna kanggo inuman anu ngeunah pikeun nyayogikeun éta sadayana!

9. Pesen bilik karaoke.

Upami anjeun pasangan kakuatan anu resep balad kakuatan, buku kamar pikeun anjeun duaan.

Upami henteu, ujang babaturan anjeun babarengan sareng kaget ka kabogoh anjeun ku wengi karaoke!

Pakéan fancy didorong…

Anjeun ogé resep (tulisan dituluykeun di handap):

10. Ngatur ngorondang pub.

Upami anjeun duaan ngaraosan sapeuting di luar, atur pub ngorondang pikeun ulang taun kabogoh anjeun.

Peta kaluar bar sareng pub anu anjeun duaan resep - panginten kalebet panceg dahareun di jalan anu aman! - sareng kaluar dina petualangan anjeun.

Jantenkeun langkung lucu ku nyetak undangan pikeun anjeunna, atanapi ngadamel daptar kanggo diusahakeun sasarengan - Bar 1, nginum pint Bar 2, ngalakukeun téquila Bar 3 shot, kéngingkeun bungkus kacang, jst.

Anjeun bakal tungtungna gaduh seueur kasenangan - kantun émut nginum seueur cai di sapanjang jalan.

11. Indit jalan-jalan panjang di padesaan.

Upami anjeun jinis pasangan anu resep acara anu leuwih tiis tibatan wengi-wengi sareng tequila, lebet ka padesaan.

Rencanana jalan-jalan anu saé pikeun duaan, bungkus kantong sakedik sareng sababaraha camilan, teras angkat ka padang pasir.

Atanapi, upami anjeun rumaos langkung petualangan, angkat sareng tingali dimana angin nyandak anjeun (aman, tangtosna!).

12. Sirah kana rasa anggur.

Salah sahiji deui anu pikaresepeun bobo! Kaluar kana acara ngicap anggur lokal - upami anjeun henteu cicing caket kebon anggur, parios palang-palang di daérah lokal anjeun.

Seueur tempat ngajalankeun acara sapertos kieu ayeuna, janten cobi milarian anu caket kana tanggal ulang taun sareng masangkeun diri anjeun di.

Ieu cara anu bener-bener pikaresepeun nyéépkeun sonten sasarengan sareng, sanaos anjeun diajar ngeunaan anggur sareng sakumpulan jalma asing, éta tetep bakal raoseun sareng romantis.

13. Buka kelas kasenian.

Milarian kelas atanapi bengkel anu pikaresepeun caket tempat anjeun cicing sareng buku kana kelas anu paling pikaresepeun.

Henteu janten masalah upami anjeun henteu ngalakukeun éta sateuacanna, anjeun bakal tungtungna gaduh waktos anu cemerlang.

Keramik, lukisan, gelas patri. Naon éta, anjeun bakal duaan ngadamel kenangan anu senang babarengan - sareng anjeun bakal kéngingkeun hiji hal anu bakal dibéréskeun di akhir na.

14. Pesen dinten spa.

Aya sakedik mitos yén poé spa kanggo awéwé, tapi kaseueuran lalaki ogé resep aranjeunna!

Kasempetan pikeun nempatkeun suku anjeun, ngaraosan urut anu saé, sareng ngaleos di kolam renang sadidinten? Ulang taun henteu janten langkung saé tibatan ieu.

15. Kaluar.

Upami anjeun rada pasangan luar ruangan, naha henteu ngatur perjalanan kémping? Kepala kaluar pikeun sabtu minggu sareng tenda anjeun sareng balik deui ka alam.

Ieu ogé cara anu saé pikeun anjeun pikeun silih sambung sareng gaduh sababaraha waktos salaku pasangan tanpa gangguan.

16. Kaluar sadayana.

Naha henteu buku éta réstoran anu saé anu parantos anjeun carioskeun salami umur?

Ulang taun mangrupikeun alesan anu sampurna pikeun nyebarkeun sakedik, upami anjeun sanggup, sareng anjeun bakal resep pisan terang kumaha istiméwa acara éta.

Pakéan sadayana dibaju, milari gelas fizz di palang anu saé, teras angkat kanggo tuang anu enak, terang yén anjeun ngagungkeun anjeunna sareng hubungan anjeun!

17. Buku manggung.

Upami anjeun duaan kana musik, milari manggung anu anjeun duaan resep.

Upami henteu, pilih band / genre karesepna sareng tingali naon anu aya dina waktos ulang taun na.

naha nyeri pisan lamun anjeun bogoh ka batur

Kaget anjeunna ku tikét sareng angkat wengi anu endah.

18. Balikeun deui tanggal munggaran anjeun.

Ieu mangrupikeun hal anu seueur jalma simpen pikeun ulang taun, tapi tiasa janten cara anu saé pisan pikeun ngucapkeun selamat ulang taun ka kabogoh anjeun.

Balik deui ka tempat anu anjeun tepang, atanapi dimana anjeun angkat kanggo kopi / inuman anu munggaran.

Éta bakal janten cara anu khusus pikeun nunjukkeun kumaha anjeun paduli sareng bakal janten cara anu sampurna pikeun nyambungkeun pasangan ogé.

19. Pangaturkeun dinten anu tiis.

Upami anjeunna henteu masif ka ulang taun, tapi anjeun masih hoyong ngalakukeun anu saé babarengan, gaduh dinten anu teu pikaresepeun!

Henteu kunanaon cicing di bumi atanapi gaduh dinten anu lembut - urang sering kabetot dina nyéépkeun seueur artos sareng ngarencanakeun hal-hal ageung sareng, sakapeung, pikaresepeun ngan saukur nyéépkeun ulang taun anjeun sareng jalma anu anjeun resep.

Cicing di bumi, nonton TV dina ranjang, ngagaduhan tuangeun ngeunah sareng bersantai. Teu aya éra dina ngarayakeun ku henteu-ngarayakeun!

20. Hayu anjeunna milih.

Entong ngadamel rencana sareng, tibatan, nyarios yén anjeun bakal ngiringan naon waé anu diputuskeun ku anjeunna.

Anjeun tiasa tungtungna cicing di bumi sareng nyandak takeaway atanapi anjeun tiasa tungtungna sareng seueur réréncangan nalika wengi liar.

Jalan anu mana waé, anjeun bakal terang yén anjeunna ngalaman waktos anu cemerlang kusabab anjeunna ngalakukeun naon anu dipikahoyongna - nyéépkeun waktos sareng anjeun ngalakukeun hal-hal anu dipikacinta.