Sneaker Cardi B x Reebok: Tanggal kaluar, dimana ngagaleuh sareng sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan 'The klasik Kulit Cardi'

>

Dunya terang Cardi B salaku rapper Amérika, tapi urang kedah ngaku kumaha penyanyi-panulis lagu ogé parantos ngambil alih dunya pantun.

Cardi B parantos damel deui sareng Reebok sareng parantos nyiptakeun sapatu koper anyar anu disebatna 'The klasik Kulit Cardi.' Rarancang pangénggalna diideuan ku cinta rapper kana emas sareng éta nilaina awét, numutkeun siaran pers.

Tingali tulisan ieu dina Instagram

Pos anu dibagi ku Reebok (@reebok)





Sneakers gaduh siluét emas decadent kalayan kombinasi Reebok urang Kulit Asli Sneakers na midsole ti mérek urang Warisan 83s. Kalayan ningali langkung caket kana sapatu olahraga, kipas tiasa ningali yén bagian luhur langsing ngagaduhan kulit lemes sareng overlay suede. Sapatu gaduh pangaruh sheen sapertos satin, anu masihan aranjeunna glimmer ku touch buludru.

Sneakers anyar bakal sayogi kanggo mésér sacara éksklusif di Reebok.com dimimitian tanggal 16 Juli di 10AM Est. Sapatu anu sayogi dina ukuran awéwé 5-12.




Cardi B saacanna damel sareng Reebok

Cardi B ogé ngaluarkeun sapatu olahraga 'Cardi Club House C' dina Oktober 2020 dina kolaborasi sareng mérekna. Tilu jalur warna kalebet warna pink listrik, konéng paunchy sareng bodas kapur dileupaskeun.

3 bulan kana hubungan naon anu diarepkeun

Cardi B ogé parantos ngaluarkeun koleksi 'Mommy & Me' dina Méi 2021 dimana sapatu éta sapatu dijual dina dua warna - Rose Gold sareng Aqua Dust. Kumpulan ieu ngajaga éksklusifna salaku sapatu olahraga didesain pikeun ibu sareng barudak.

Tingali tulisan ieu dina Instagram

Pos anu dibagi ku Cardi B (@iamcardib)



Rurusuhan sigana moal lirén pikeun rapper ieu. Cardi B teraskeun ngaleupaskeun koleksi anu sanés kalayan mérek dina April 2021 anu disebat Summertime Fine. Kumpulanna diideuan ku taun 90an sareng jalan-jalan ngurilingan Pulo Coney. Kumpulanana sacara éksklusif diwangun ku ansambel sadaya-lavender. Éta ogé ngempelkeun gaya tanda tangan Cardi B anu dieusian ku seueur puncak, kutang, jaket, sareng kaos ketat sareng pakean mérek.


Popularitas Reebok diantara selebriti

Perusahaan dimimitian di Bolton, Inggris sareng asalna bisnis kulawarga-kirang dikenal. Reebok teras bersaing sareng mérek sapertos Nike, Adidas, sareng Puma. Superstar baskét moal tiasa cekap merek, siga Stephen Curry , Dennis Rodman sareng Allen Iverson sateuacanna parantos nandatanganan perjanjian sareng aranjeunna.

Gambar ngalangkungan Reebok

Gambar ngalangkungan Reebok

kumaha carana damel dinten damel anjeun langkung gancang

Cardi B, Ariana Grande sareng Khalid sadayana parantos janten mérek. Reebok Alien Stomper mangrupikeun salah sahiji pasangan palatih anu paling seueur di dunya.

Reebok parantos tahan waktos, janten anu raos yén pemenang penghargaan Grammy kolaborasi sareng perusahaan.