9 Cara Pikeun Nyambungkeun Diri Anjeun Upami Anjeun Nyangkem Dina Kahirupan

Naha anjeun rumaos nyangkut dina kahirupan anjeun?

Naha sadayana kamajuan payun lirén?





Naha anjeun napak cai, henteu leres-leres nuju dimana-mana?

Henteu kunanaon - kaseueuran jalma anu raoseun sapertos kieu dina sababaraha waktos dina kahirupan aranjeunna.



Tapi upami anjeun maca ieu, anjeun hoyong terang kumaha nyabut diri, leres?

Saé, éta hambalan hiji - anjeun parantos ngaku yén aya anu lepat sareng milarian cara pikeun menerkeun kaayaan.

Janten hayu urang teuleum heula ku naroskeun…



Kumaha rasana nyangkut?

Éta mangrupikeun terang, dimana-mana anu jero, yén dimana anjeun aya dina kahirupan anjeun ayeuna sanés tempat anu anjeun badé netep sareng tetep dina.

Anjeun panginten tiasa ngaidentipikasi hal-hal khusus anu anjeun teu resep, atanapi anjeun henteu tiasa nempatkeun ramo kana éta.

Jalan anu mana waé, hal-hal henteu raoseun raoseun. Anjeun henteu hudang unggal dinten ngarepkeun naon anu bakal datang.

Ngaraos macét mangrupikeun kanyaho naluri yén aya deui pikeun anjeun. Langkung sugema, langkung berprestasi, langkung bahagia.

Tapi éta ogé perasaan yén anjeun moal tiasa kéngingkeun hal-hal éta ku jalan hirup anjeun dina menit éta.

Éta dimana hal-hal ieu dimaénkeun ...

1. Ngalaksanakeun tékad diri.

Sugan aspek anu paling penting pikeun ngabongkar kahirupan anjeun nyaéta ngurus éta.

Sadayana sibuk ku kahirupanna sorangan, sareng nalika anjeun tiasa ngandelkeun jalma pikeun sababaraha dukungan, teu aya anu sanés ngagaduhan tanaga fisik, méntal, atanapi émosional pikeun ngarobih kahirupan anjeun pikeun anjeun.

Anjeun kedah daék nempatkeun padamelan anu diperyogikeun pikeun milari dimana jalan anjeun teras jalan éta.

Ngan anjeun gaduh kakuatan pikeun ngalakukeun éta.

Pasti, asah kahirupan tiasa ngabantosan anjeun tina bagian kahiji - arah anu anjeun pikahoyong - tapi anjeun masih kedah nempatkeun hiji suku di payuneun anu sanésna, sacara kiasan.

naha salaki kuring egois pisan

2. Atur harepan anu réalistis.

Taroskeun ka sakumpulan murangkalih naon anu aranjeunna pikahoyong nalika aranjeunna dewasa sareng anjeun tiasa kéngingkeun réspon sapertos dokter, bintang NBA, petugas pemadam kebakaran, astronot, sareng guru.

Sababaraha karir éta langkung réalistis tibatan anu sanés.

Nalika anjeun ngatur kahirupan anjeun, éta tetep tetep dina taneuh nalika ngeunaan naon anu anjeun hoyong pikahontal - sahenteuna, dina jangka pondok sareng sedeng.

Aya sababaraha hal anu langkung demotivating tibatan henteu caket tujuan atanapi cita-cita anjeun.

Anjeun ngan bakal tungtungna asa beuki nyangkut.

Ieu henteu ngan ukur dilarapkeun ka padamelan anjeun, tapi sadaya aspek dina kahirupan anjeun.

Pasti, upami anjeun dina tempat anu hébat mental sareng émosional, 'pikir ageung' panginten naséhat anu saé, tapi anjeun henteu sareng éta henteu.

'Think realistic' langkung pas pikeun kaayaan anjeun ayeuna.

Urang sadayana henteu tiasa hirup dina impian, tapi urang sadayana tiasa mendakan jalan pikeun ningkatkeun kahirupan urang ka titik anu urang raoseun ku naon anu parantos kahontal.

3. Fokus kana tujuan jangka pondok pikeun ayeuna.

Ngagaduhan ideu dimana anjeun hoyong kéngingkeun kahirupan saé, tapi panginten éta sanés hal anu tiasa dibayangkeun ayeuna.

Éta henteu kunanaon. Henteu gaduh visi jangka panjang henteu hartosna anjeun henteu tetep tiasa nyandak léngkah jangka pondok pikeun kahirupan anu langkung nyugemakeun.

Nyatana, ngalakukeun hal-hal pikeun meringankeun sababaraha titik nyeri anjeun dina jangka pondok tiasa nyandak anjeun mikir langkung jelas ngeunaan naon anu anjeun pikahoyong dina waktos anu langkung jauh.

Éta léngkah-léngkah anu anjeun lakukeun anu sering tiasa jalan pikeun hambalan anu langkung ageung engkéna.

Janten tong lepat ngarobih leutik sakumaha teu pentingna nanaon. Maranéhna nyaéta.

Setel tujuan anu tiasa réalistis (aya kecap éta deui) kahontal dina jangka pondok.

Milarian cara pikeun meruhkeun setrés anjeun, ningkatkeun kabagjaan anjeun, atanapi ngosongkeun waktos sareng tanaga anjeun, henteu paduli sepele teuing anu aranjeunna rasakeun ayeuna.

4. Ngawangun momentum ngalangkungan kabiasaan.

Sakumaha urang nembé ngabahas, hal-hal leutik sering penting pisan.

Hiji alesan anu penting naha nyaéta moméntum: hiji hal sering ngakibatkeun anu sanés teras anu sanés.

Sareng aranjeunna ngalakukeun ieu kusabab nalika anjeun ngarobih sakedik kana gaya hirup anjeun sareng anjeun tiasa tetep tetep, éta bakal janten kabiasaan.

Anjeun henteu kedah deui mikir ngeunaan éta atanapi nyéépkeun énergi pikeun tetep dijaga. Éta ngan ukur hal anu sacara otomatis anjeun lakukeun tina titik éta.

Sareng ieu masihan anjeun platform sareng tanaga pikeun méréskeun parobihan anu sanés anu teras janten kabiasaan.

Sateuacan anjeun terang, anjeun parantos ngalaksanakeun seueur parobihan anu parantos janten kabiasaan sareng anjeun henteu kantos karaos macét pisan.

Anjeun maju sareng pola pikir anjeun robih tina hiji tempat dimana parobihan karasa hésé kana hiji tempat anu anjeun rasakeun terinspirasi sareng tiasa tetep jalan.

abdi henteu cocog sareng saha

Sareng anjeun bakal heran pisan pentingna hal-hal alit anu urang lakukeun unggal dinten.

Dina produksi anu hébat anu hirup anjeun, ngan ukur tiasa aya seueur waktos anu menonjol nalika pergeseran ageung kajantenan.

Sésana waktos, éta parobihan anu sigana sepele anu anjeun jantenkeun ngawangun platform pikeun perobihan kursus anu langkung ageung anu nyandak kahirupan anjeun dina arah anu anyar.

Anjeun ogé resep (tulisan dituluykeun di handap):

5. Sabar sareng konsisten.

Malah nalika anjeun ngarobih langkung alit - sareng utamina nalika ngeunaan anu langkung ageung - anjeun kedah tetep sabar dina milarian hasil.

Henteu aya anu bakal kajadian sapeupeuting. Sadayana peryogi waktos.

Éta pisan sababna naha penting pisan pikeun langkung nekenkeun kana tindakan sareng saluyu sareng tindakan éta tibatan fokus kana naon anu anjeun ngahontal.

Ningali hasil pagawéan anjeun tiasa pikaresepeun, tapi upami anjeun ngan ukur betah tina waktos-waktos langka éta, anjeun bakal ngarep-ngarep hari anjeun ngarepkeun aranjeunna gancang-gancang.

Di dunya anu ideal, anjeun bakal mindahkeun hadiah méntal sareng émosional tina produk akhir kana prosés anu diperyogikeun pikeun dugi ka ditu.

Kalayan kecap séjén, mendakan kabagjaan sareng perdamaian dina kanyaho yén anjeun damel sacara kuat pikeun naon waé, sareng sanés ngan ukur dina ngahontal hal éta.

Ku cara éta, anjeun moal ngaraos macet pisan, sanaos hasilna teu acan datang. Anjeun bakal karaos kakuatan tina sagala hal anu saé anu anjeun laksanakeun pikeun ngadorong diri kana hal anu langkung saé.

6. Daék ngaléngkah deui pikeun maju.

Kadang-kadang urang moal tiasa dugi ka tempat anu urang pikahoyong ku tetep dina jalur anu ayeuna.

Urang kedah mundur, milari garpu di jalan, sareng nyobian jalur anu sanés.

Tapi éta léngkah mundur seringna anu paling hésé pikeun dilakukeun sabab ngajantenkeun urang karaos siga kagagalan .

Sareng kitu kami henteu ngalakukeun nanaon, sareng kami ngarasa nyangkut kusabab éta.

Ieu tiasa dina karir anjeun, dimana ngarobih éta tiasa hartosna ngamimitian langkung handap tina tangga tibatan anjeun ayeuna sareng damel jalan deui.

Atanapi tiasa nerapkeun hubungan romantis anjeun, dimana anjeun panginten kedah nampi yén hubungan anu anjeun lebet henteu jalan-jalan sahingga anjeun tiasa ngeureunkeunana sateuacan pendak sareng anu langkung cocog sareng anjeun.

Pikeun ngaktifkeun anjeun ngadamel parobihan anu sesah ieu, éta ngabantosan ngadamel éta sanés undak-usuk mundur, tapi sapertos awal perjalanan anu anyar pikeun ngahontal tempat anu anjeun raoseun langkung tengtrem.

Barina ogé, awal anyar sering sumping tina pamitan hal anu sanés - naha éta téh pagawéan, hubungan, tempat anu khusus anjeun nyauran bumi, babaturan, atanapi bahkan tujuan upami éta henteu deui nyumbang kana kahirupan anjeun dina cara anu positip.

7. Ngarobih sikep anjeun kana résiko.

Alesan umum anu sanés kunaon jalma tiasa ngaraos terjebak dina kahirupanna sabab aranjeunna henteu hoyong nyandak résiko anu diperyogikeun pikeun ngarobihna.

Aranjeunna sieun aya parobihan, sareng sanaos henteu leres-leres bagja di dinya, aranjeunna langkung resep cicing waé sareng leres-leres dina kurungan zona kanyamanan aranjeunna.

Upami anjeun tiasa hubungan ieu, anjeun kedah nyobian nangtang kumaha anjeun mikirkeun résiko.

Pasti, résiko naon waé ngagaduhan poténsi kakurangan napel na. Anjeun panginten tiasa ngahontal hiji hal, henteu cukup ngaturna, sareng mendakan diri dina kaayaan anu anjeun langkung resep teu aya.

Tapi anjeun langkung resep henteu karaos macét ogé.

Janten sering kasus mertimbangkeun naha kalemahanana nyaéta langkung seueur tina posisi anu teu dihoyongkeun dibanding tempat anjeun ayeuna, sareng ngabandingkeun kana tibalik sareng kumaha langkung saéna.

Sareng anjeun kedah nimbulkeun parasaan kasieun anjeun pasti bakal ngalaman lamun henteu meta pisan.

Upami, sapertos kadang-kadang, résiko henteu kabayar, sahenteuna anjeun tiasa nyarios anjeun nyobian.

Upami anjeun henteu ngalakukeun nanaon, anjeun bakal hirup dugi ka napas terakhir anjeun anu heran 'Kumaha upami?'

Tangtosna, anjeun teu kedah nyandak résiko gagabah. Anjeun tiasa nyandak résiko anu diitung.

Upami anjeun henteu bahagia dina padamelan anjeun, anjeun tiasa nyandak résiko potongan gaji kalayan miharep anjeun kéngingkeun kepuasan padamelan anu langkung luhur di tempat sanés. Tapi anjeun henteu kedah ngalakukeun éta dugi ka ngahémat sababaraha artos pikeun transisi kana panghasilan anu langkung handap langkung tiasa diatur.

Atanapi anjeun tiasa nyandak résiko ngalih ka nagara énggal pikeun cuaca anu langkung saé sareng gaya hirup anu langkung cocog sareng kapribadian anjeun. Tapi anjeun tiasa nyéwa bumi ayeuna anjeun, aman dina kanyaho yén anjeun tiasa uih deui upami hirup énggal anjeun henteu cocog sareng ekspektasi anjeun.

Sakali anjeun ngatur résiko saloba anjeun tiasa, éta turun nyanghareupan sieun anjeun parobihan sirah sareng nyandak luncat éta.

becky lynch karajaan gumuruh lemari baju

8. Milarian rute anu langkung seueur pikeun ngalirkeun gerakan.

Sababaraha hal sesah dirobih, bahkan upami anjeun terang yén parobihan sapertos kitu mangrupikeun hal anu bakal nguntungkeun.

Pergeseran ageung éta peryogi seueur énergi méntal sareng émosional, sareng anjeun panginten henteu dina posisi masihan énergi éta ayeuna.

Éta henteu kunanaon.

Anjeun masih tiasa ngungkulan perasaan macét ku milarian cara pikeun mindahkeun kahirupan anjeun ka arah anu positip anu langkung tiasa diatur.

Ieu aya hubunganana deui sareng gaduh ekspektasi anu réalistis - ekspektasi tina diri anjeun sareng naon anu anjeun sanggup lakukeun dina waktos ieu dina kahirupan anjeun.

Meureun anjeun hirup kalayan nyeri kronis, tapi hoyong pisan milarian padamelan mayar kanggo kéngingkeun rasa boga tujuan. Tapi tingkat komitmen éta teuing pikeun tempat anjeun ayeuna.

Sabalikna, anjeun panginten nganggap padamelan sukarela anu jauh langkung fleksibel. Ieu tiasa ngabantosan anjeun dimana dimana wates anjeun dina hal kamampuan fisik sareng sabaraha waktos anu anjeun raoskeun tiasa bakti.

Anjeun panginten tiasa ngalih kana padamelan dibayar engké, atanapi henteu. Jalan anu mana waé, anjeun parantos ngalakukeun hal pikeun alamat titik nyeri anu anjeun alami.

Rute alternatif pikeun maju gerakan henteu kedah dikaitkeun sareng tujuan anu langkung ageung anu anjeun pikahoyong.

Hayu urang sebutkeun yén anjeun badé ngarobih karir, tapi henteu siap kabisat sapertos ayeuna. Anjeun panginten masih tiasa ngungkulan parasaan anjeun nyangkut ku milarian cara pikeun ningkatkeun daérah sanés dina kahirupan anjeun.

Sugan anjeun ningali pilihan gaya hirup anjeun sareng naon anu anjeun tiasa lakukeun pikeun hirup langkung séhat.

Atanapi meureun anjeun mendakan cara pikeun tumuh sacara pribadi dina hal bentang émosional anjeun sareng cara anjeun hubungan sareng batur.

naon kajadian mun anjeun neukteuk off suplai narcissistic

Rupa-rupa hal ieu pamustunganana tiasa nyumbang ka anjeun perasaan sanggup méréskeun tangtangan anu langkung ageung pikeun pindah kana lapangan padamelan anu anyar, atanapi henteu.

Éta tiasa ngajantenkeun anjeun ngarobih cara mikir ngeunaan karir sareng kumaha éta saéstuna henteu goréng teuing sabab anjeun langkung bahagia dina diri anjeun kusabab parobihan anu anjeun lakukeun.

9. Laksanakeun waé.

Sababaraha hal robih janten langkung saé nyalira.

Tapi ieu jarang sareng teu tiasa diandelkeun.

Cara anu pangsaéna pikeun nyingkirkeun diri anjeun nyaéta, sakumaha anu urang parantos keuna, pikeun nyandak tindakan.

Ngaraos macét karasana henteu aya anu robih sareng sadayana cicing.

Peta nyaéta gerak. Sareng, sacara definisi, gerakan henteu cicing.

Naha tindakan éta ageung atanapi alit, naha éta mangrupikeun léngkah mundur, léngkah gigir, atanapi undak maju, naha éta picilakaeun atanapi aman ...

… Candak waé.

Laksanakeun sareng tingali ku nyalira kumaha langkung saé éta tiasa ngajantenkeun anjeun ngalakukeun hiji hal pikeun mindahkeun kahirupan anjeun ka arah anu positip.

Teras laksanakeun tindakan anu sanés sareng ngawangun moméntum anu urang nyarioskeun.

Laksanakeun saloba tindakan anu anjeun peryogikeun pikeun perasaan yén anjeun nyangkut.

Teu aya deui panundaan. Teu aya deui analisis lumpuh.

Laksanakeun waé.

Anjeun ngagaduhan ieu.