8 Teu aya Tips Bullsh * t Pikeun Ngadamel hubungan Hubungan

Henteu paduli kumaha hébat pasangan anjeun, atanapi kumaha anjeun saé, sababaraha hubungan ngan henteu hasil.

Éta kadang dugi ka masalah inti, sapertos nilai anu bénten atanapi pangalaman kapungkur, tapi kadang aya garis anu ipis antara hubungan anu séhat anu jalan, sareng anu henteu bahagia anu ditakdirkeun dipungkas.

Aya sababaraha léngkah anu langsung langsung anu anjeun tiasa laksanakeun pikeun ngajantenkeun hubungan anjeun jalan - ieu mangrupikeun hal anu tiasa dilakukeun ku pasangan sareng pasangan, janten ngobrol sareng aranjeunna sareng leres-leres ngalakukeun prosés.





1. Komunikasi sacara jujur. Hapunten sering.

Komunikasi kabuka sareng jujur ​​penting pisan pikeun hubungan anu séhat. Ieu anu leres-leres ngabédakeun hubungan kerja sareng hubungan anu henteu bahagia anu antukna janten putus.

Diajar kumaha komunikasi saling. Ngagaduhan paguneman ngeunaan naon anu paling cocog pikeun anjeun duaan. Éta panginten asa anéh atanapi konyol, tapi éta bakal mayar dina jangka panjang.



Ngartos yén komunikasi sanés ngan ukur ngeunaan nyarios di silih ngeunaan omongan sareng masing-masing. Aya bédana gedé.

Tilasna sanés leres-leres paguneman - éta ngan ukur dua jalma anu ngaluarkeun pikiranana ka anu sanés. Paguneman anu leres mangrupikeun patukang tonggong pikiran, patarosan, sareng émosina anu kedah duanana kuping kabuka sareng pipikiran kabuka sareng sungut anu kadang-kadang ditutup!

Ngupingkeun - ngupingkeun asli - diperyogikeun supados anjeun duaan rumaos nguping. Ieu ngalibatkeun nempatkeun pikiran anjeun ka hiji sisi bari anu sanésna nyarios. Entong ngantepkeun pikiran anjeun dumuk aya perencanaan kumaha ngaréspon nalika pasangan anjeun nyobian nganyatakeun diri, sabab ieu bakal ngahalangan anjeun leres-leres ngupingkeun naon anu aranjeunna carioskeun.



Sareng mareuman kamungkinan gangguan sapertos telepon, televisi, atanapi musik nyaring. Fokus kana naon anu masing-masing nyarios sareng anjeun bakal mendakan yén anjeun raos langkung saé saatosna.

Nalika ngeunaan paguneman anu serius, anjeun panginten hoyong ngabahas hiji topik pas timbul janten anjeun ngaleungitkeun jalan. Pasangan anjeun panginten langkung resep ngantunkeun paguneman salami sababaraha dinten supados anjeun duaan gaduh waktos kanggo ngolah sareng ngumpulkeun pikiran anjeun. Boh leres atanapi salah, janten anjeun kedah milari jalan tengah anu tiasa dianggo pikeun anjeun duaan,

Aya seueur hal anu anjeun tiasa pelajari ngeunaan gaya komunikasi séwang-séwangan anu bakal ngabantosan anjeun damel langkung saé babarengan.

Komunikasi ngamungkinkeun anjeun ngagaduhan pamahaman anu langkung jero ngeunaan silih, ogé hubungan anu langkung séhat sakabéhna. Éta masihan anjeun kasempetan pikeun ngabeungkeut langkung tina tingkat émosional ogé.

Diajar nyungkeun hapunten ogé penting pisan nalika ngagaduhan hubungan anu séhat. Nyandak kapamilikan kasalahan anjeun, gaduh pamahaman sareng sababaraha empati pikeun kumaha anjeun ngajantenkeun batur ngarasa, sareng sacara proaktif ningkatkeun diri anjeun konci!

Tuduhkeun ka pasangan anjeun yén anjeun ngahargaan aranjeunna sareng hormat aranjeunna cukup pikeun ngaku yén ngalakukeun kasalahan. Sareng, sami pentingna, komitmen pikeun nunjukkeun ka aranjeunna yén éta moal kajadian deui.

Ieu tiasa dianggo dua cara - anjeun ogé kedah nampi hampura kadang. Anjeun panginten henteu janten langkung tina naon anu kajantenan, tapi anjeun kedah masihan pasangan ka kiridit pikeun tanggung jawab sareng sumpah bakal robih janten langkung saé.

2. Ngajaga rasa diri.

Seueur jalma, khususna anu énggal bobogohan, sigana mikir yén damel hubungan hubungan hartosna ngalungkeun sagala rupa. Sadayana waktos sareng tanaga anjeun saling silih 24/7, sareng leres-leres mahluk sapasang.

Ngan ieu mah kumaha jalanna…

Penting pisan pikeun ngajaga kahirupan di luar hubungan anjeun upami anjeun hoyong hubungan éta hasil. Éta tiasa disada mundur ka sababaraha jalma, tapi percanten ka kami ngeunaan ieu.

Upami anjeun ngan ukur fokus kana hubungan anjeun, anjeun bakal mendakan kalainan kusabab anjeun teras-terasan nganalisis éta. Nyatana, anjeun gé meureun nyiptakeun cacad.

naon anu kudu dilakukeun pikeun ulang taun kabogoh anjeun

Upami anjeun henteu ngalakukeun nanaon kecuali pasangan anjeun ngalakukeun éta sareng anjeun, anjeun bakal ngambek aranjeunna engké atanapi engké. Unggal-unggal babaturan ngajak anjeun ka tempat nyalira, contona, anjeun cicingeun bakal hate pikeun pasangan anjeun kusabab kanyataan yén anjeun moal tiasa angkat.

Upami anjeun nyerahkeun hobi sareng minat, anjeun leres-leres ngandelkeun pasangan pikeun minuhan unggal kabutuhan anu anjeun peryogikeun. Tapi aranjeunna moal pernah, sanggup ngalakukeun ieu, sareng anjeun bakal frustasi ku éta, ogé hariwang yén aranjeunna henteu cocog pikeun anjeun kusabab anjeun ngarasa anjeun henteu cocog.

Beuki anjeun jalankeun dina kahirupan anjeun, beuki seueur anjeun tiasa masihan ka pasangan anjeun. Deui, éta kadéngéna anéh, tapi éta leres-leres tiasa dianggo, sareng sering pisan anu ngabédakeun hubungan anu séhat tina hubungan anu ditakdir janten bubar.

Entong tekenan pisan ka pasangan anjeun, tong ningali aranjeunna pikeun nyugemakeun unggal aspek mahluk anjeun, sareng ulah mareuman sadayana, sareng saha waé, dina kahirupan anjeun.

Sabalikna, tetep sibuk, ngalakukeun hal anjeun nyalira, sareng terus mandiri . Ku cara éta, anjeun bakal ngaraos waktos sareng pasangan anjeun waktos kualitas, sareng anjeun bakal silihrasakeun perusahaan masing-masing.

triple h vs undertaker wrestlemania 27

3. Ngerjakeun sorangan mandiri.

Sarupa sareng poin sateuacanna, aya seueur hal pikeun kamajuan mandiri.

Éta hartosna henteu ngan ukur damel dina hubungan pikeun ngajantenkeun hubungan éta jalan.

Upami anjeun hoyong dina hubungan anu séhat, anjeun kedah janten dua jalma anu séhat.

Éta henteu hartosna anjeun kedah fit fisik, dina bentuk mental anu hébat, sareng henteu kantos setrés! Éta ngan saukur ngandung harti yén anjeun duanana kedah nyéépkeun waktos pikeun museurkeun diri sareng pameunteu diri nyalira.

Anjeun panginten tiasa sadar pisan kana masalah komitmen anu anjeun gaduh, contona, éta moal hadé deui ngan saukur ku ngalakukeun komitmen ka batur. Sabalikna, anjeun tiasa neraskeun damel nyalira, milari konseling pikeun ngungkulan panyabab utama masalah éta, sareng nerapkeun parobihan kana hubungan anjeun.

Meureun aya hal-hal sanés anu anjeun badé kerjakeun di luar hubungan. Meureun anjeun gaduh kahariwang anu tiasa atanapi henteu langsung mangaruhan hubungan anjeun. Jalan anu mana waé, éta penting pikeun karaharjaan anjeun nalika anjeun damel ngirangan éta.

Éta penting pisan yén anjeun rumaos gaduh kabébasan pikeun ngalakukeun ieu, sareng yén anjeun ngagaduhan dukungan ti pasangan pikeun ningali éta. Ngan kusabab tujuan henteu langsung mangaruhan hubungan, henteu hartosna hubungan éta sanés janten bagian tina ngahontal tujuan!

Sarua, pasangan anjeun panginten badé fokus kana tujuan pribadi nyalira. Deui, janten ngadukung, sareng ngaku pentingna pikeun aranjeunna.

Ku ngagunakeun waktos pikeun ngerjakeun diri sorangan, anjeun silih nunjukkeun yén anjeun sanggup tanggung jawab pikeun tindakan anjeun.

Ieu ogé nunjukkeun yén anjeun kersa nempatkeun usaha anu diperyogikeun pikeun ngajantenkeun hubungan éta jalan. Deui, ieu anu bakal ngajantenkeun hubungan anjeun tahan uji waktos, sareng tantangan anu sanés anu anjeun nyanghareupan.

Hubungan anu kuat didamel tina individu anu kuat, janten fokus kana kana tahap éta salaku jalma anu misah janten anjeun tiasa kuat babarengan ogé.

4. Ngadegkeun sareng ngahargaan wates.

Upami anjeun hoyong nyiptakeun hubungan anu séhat, kedah aya sababaraha wates.

Jantenkeun waktos kanggo nyarioskeun ieu sareng pasangan anjeun mimiti, atanapi nalika anjeun nuju tahap salajengna, sapertos pindah babarengan .

Upami anjeun nembé bobogohan, anjeun tiasa nyetél watesan ngeunaan éksklusif - éta panginten anjeun henteu kencan sareng batur, atanapi anjeun ngahapus aplikasi kencan tina telepon anjeun. Ieu mangrupikeun wates anu saderhana, sareng cara anjeun nyarios yén anjeun hoyong silih komitmen dina sababaraha tingkatan.

Anjeun panginten ogé hoyong mastikeun anjeun duaan tetep hirup, sapertos anu parantos kami sebatkeun. Wates sapertos ieu sigana sapertos, 'Maén Bal dina Salasa leres-leres penting pikeun kuring, sareng kuring hoyong tetep komitmen kana éta.'

Ieu mangrupikeun wates anu adil pikeun nunjukkeun, sareng éta ogé nunjukkeun pasangan anjeun yén anjeun nyandak komitmen serius!

Éta ngamungkinkeun aranjeunna terang yén anjeun ngahargaan diri ogé - kumaha pikahariwangeunana upami aya anu murag sacara harfiah sagalana (kalebet hal anu aranjeunna kukituna lakukeun mingguan salami sapuluh taun ka pengker) pikeun anjeun?

Éta pikaresepeun nalika batur paduli ngeunaan hiji hal anu cukup pikeun ngalakukeun éta, jadi anjeun ogé kedah hormat sareng kekaguman pikeun pasangan anjeun upami aranjeunna nunjukkeun wates anu sami pikeun diri.

Wates anu anjeun badé badé badé teraskeun nyaéta perkawis ruang pribadi. Meureun anjeun resep milarian jalan-jalan nalika aya perdebatan pikeun méréskeun sirah anjeun, tapi pasangan anjeun benci sareng hoyong ngan saukur ngaleungitkeun argumen.

Wates di dieu panginten sapertos anjeun nyarios, 'Kadang-kadang, kuring peryogi sakedik rohangan pribadi pikeun tiis supaya kuring leres-leres tiasa ngabéréskeun masalah ieu.'

Ieu nunjukkeun yén anjeun ngahargaan hubungan sareng hoyong ngajantenkeun éta jalan. Éta ngajantenkeun aranjeunna terang yén anjeun ngalakukeun ieu pikeun kapentingan aranjeunna, kusabab anjeun paduli, sareng anjeun henteu ninggali aranjeunna atanapi nyerang sabab anjeun bosen.

Émut yén aranjeunna bakal ningali tindakan anjeun sacara béda kadang-kadang, janten tiasa janten mangpaat pikeun ngajelaskeun naha anjeun ngalakukeun naon anu anjeun lakukeun. Ieu cara anu saé pikeun ngabéjaan aranjeunna naon anu anjeun peryogikeun, sareng anjeun tiasa ngundang aranjeunna kanggo masihan terang naon anu anjeun peryogikeun aranjeunna kedah di balikeun.

Émut yén aranjeunna ogé panginten hoyong nyarankeun wates - anjeun panginten henteu resep aranjeunna mimitina, tapi anjeun kedah ngahargaan sareng ngupingkeun aranjeunna.

Salaku conto, watesna panginten anjeun henteu ngalangkungan teleponna. Entong luncat kana kasimpulan sareng nganggap éta sabab aranjeunna selingkuh ka anjeun. Pasihan aranjeunna kasempetan pikeun ngajelaskeun naha ieu penting pikeun aranjeunna - panginten aranjeunna ngagaduhan mantan anu pangendali anu paranoid, sareng anu aranjeunna pikahoyong nyaéta sababaraha kabébasan sareng kapercayaan.

Ku masihan aranjeunna kasempetan pikeun ngajelaskeun pentingna watesna, anjeun nunjukkeun aranjeunna yén anjeun miara sareng ngahargaan aranjeunna. Anjeun ogé duaan silih muka silih, anu tiasa nguatkeun hubungan émosina anjeun langkung jauh.

Beuki jujur ​​anjeun duaan tiasa ngeunaan kabutuhan anjeun, kompromi anu langkung saé anjeun tiasa jantenkeun sareng hubungan anu langkung séhat anjeun bakal umum.

5. Ngerjakeun tujuan sareng ngarencanakeun ka hareup.

Salah sahiji cara anu paling saé pikeun ngajaga hubungan anu séhat sareng stabil nyaéta ku ngalakukeun tujuan babarengan.

Kanyataan yén anjeun damel rencana kanggo waktos payun babarengan bakal ngabantosan anjeun duaan ngaraos aman dina hubungan.

Gaduh hal pikeun tujuan pikeun maksakeun anjeun babarengan sareng aktip digawé pikeun milarian solusi pikeun tantangan naon waé anu anjeun hadapi.

Anjeun bakal ngaraos langkung kuat sareng langkung kahontal salaku pasangan upami anjeun ngagaduhan padamel, sabab anjeun ogé bakal ngagaduhan hal-hal anu tiasa ditandatanganan tina daptar tugas anjeun.

Nyetél tipena béda tujuan - sapertos nyimpen pikeun tempat hirup babarengan, mesen liburan, kaduana bugar, sareng sajabana ngagaduhan sababaraha tujuan bakal ngaktipkeun sababaraha aspek hubungan anjeun, sareng nyiptakeun atanapi nguatkeun hubungan.

Salaku conto, nyimpen pikeun tempat hirup babarengan bakal ngadorong beungkeutan langkung émosional. Anjeun bakal ngabagi pikagumbiraeun tina léngkah salajengna dina hubungan anjeun, sareng anjeun duanana tiasa damel babarengan ieu.

Ngerjakeun tujuan fisik bakal nyorong anjeun ku sababaraha cara, sareng anjeun bakal nyanghareupan tantangan babarengan. Gawe bareng babarengan saé pikeun hubungan anjeun, nalika anjeun kéngingkeun kepuasan anu instan sareng tiasa ngagungkeun kameunangan sapanjang jalan. Salaku conto, ngarusak latihan masihan anjeun duaan tinggi instan (hatur nuhun kana endorphins éta), dibandingkeun sareng nyimpen bumi, anu anjeun henteu leres-leres nguntungkeun mangbulan-bulan, upami sanés sataun atanapi dua!

Campur tujuan anjeun, komitmen pikeun digawé babarengan, sareng nyayogikeun waktos pikeun leres-leres ngagungkeun kasuksesan anjeun di sapanjang jalan.

mahluk dina hubungan sareng lalaki rabi

6. Ngalakukeun kompromi.

Bagian tina hubungan anu séhat, nyieun kompromi mangrupakeun konci upami anjeun hoyong ngawangun hal anu awét.

Ieu henteu hartosna yén anjeun atanapi pasangan anjeun salawasna ngagaduhan jalan masing-masing, atanapi yén salah sahiji diantara anjeun kedah ngalakukeun pangorbanan ageung sareng sangsara.

Sabalikna, éta hartosna anjeun komitmen pikeun ngagaduhan hubungan anu saé sareng nampi yén anjeun kedah pendak di tengah kadang.

Éta saé kanggo nyarioskeun jinis kompromi naon anu anjeun duaan raoskeun bakal nguntungkeun, sapertos anu anjeun badé batesan anu anjeun badé laksanakeun.

Bisa jadi aya sababaraha hal anu henteu tiasa ditawarikeun pikeun anjeun, anu anjeun kedah terang-terang sateuacanna pikeun ieu janten adil. Upami anjeun terang yén anjeun moal pernah ngagaduhan hubungan sareng batur anu kayakinan atanapi kapercayaan anu béda pikeun anjeun, atanapi anjeun leres-leres moal sareng batur anu ngonsumsi narkoba, anjeun kedah jujur ​​ngeunaan ieu gancang-gancang pikeun nyingkahan runtah duanana anjeun waktos.

Pikeun hal-hal séjén anu anjeun langkung santai, masih penting pikeun nganyatakeun perasaan anjeun. Upami anjeun henteu jujur ​​ngeunaan naon anu anjeun pikahoyong atanapi diarepkeun, anjeun moal senang - pasangan anjeun moal maca pikiran anjeun!

Luangkeun waktos pikeun nganyatakeun perasaan anjeun sareng naha hal-hal tangtu penting pisan pikeun anjeun, sareng kabuka pikeun aranjeunna ngalakukeun hal anu sami.

Siap-siap pikeun aranjeunna ngagaduhan pandangan anu bertentangan sareng anjeun, sareng tenang bari mendakan jalan tengah. Ieu sanés kontes 'tit for tat', tapi wajar pikeun nyarios, 'Kuring parantos kompromi pikeun anjeun, sareng kuring bakal ngahargaan anjeun nganggap kompromi dina ieu pikeun kuring.'

Teu kedah ngeunaan batur 'ngahutang' ka jalma sanés naon waé, atanapi ngeunaan kasalahan-silih salahkeun kana ngalawan nilai-nilai anjeun! Kudu ngeunaan komunikasi jujur ​​jeung pasatujuan asak.

Alesan ieu konci pikeun nyieun hubungan hubungan sabab éta nyetél sadayana dina méja. Henteu aya tempat pikeun lieur atanapi nyalahkeun upami anjeun duaan terang dimana anjeun nangtung dina masalah anu tiasa kontroversial atanapi heureuy.

7. Komitmen kana waktos kualitas.

Seueur teuing urang nyerah dina tanggal wengi nalika urang aya hubungan jangka panjang. Kami nyéépkeun seueur waktos sareng pasangan urang ogé, sareng kami ngagaduhan kencan rada salah, jadi… naha ngaganggu?

Nya, éta ngajaga romansa hirup, pikeun hiji! Ku komitmen pikeun titimangsa wengi atanapi nyéépkeun waktos pikeun nyéépkeun séwang-séwang pikeun ngalakukeun hiji hal anu pikaresepeun atanapi romantis, anjeun silih nunjukkeun yén anjeun paduli.

Anjeun modal dina hubungan sareng anjeun hoyong pasangan anjeun terang kumaha anjeun ngahargaan aranjeunna - sareng pikaresepeun pikeun terang yén aranjeunna ogé ngahargaan anjeun!

Kahirupan tiasa janten saderhana, sanaos anjeun dina hubungan anu paling liar kantos. Bakal aya waé tong kosong, piring kanggo nyeuseuh, sareng tagihan kanggo milah-milah. Gampang pisan pikeun ngalaksanakeun rutin sareng kumaha waé ogé macet dina perdebatan ngeunaan saha anu nempatkeun murangkalih, atanapi naha tuangeun henteu siap nalika anjeun balik ti damel.

Ku difokuskeun waktos kualitas sareng nambihan kana almenak anjeun, anjeun komitmen pikeun mikaresep pasangan-waktos - waktos dimana anjeun sanés ibu atanapi bapak, pagawé atanapi bos, ngan dua jalma anu silih pikanyaah.

Éta ogé nyayogikeun sababaraha stabilitas sareng kaamanan pikeun anjeun duaan. Upami anjeun teras-terasan sibuk tapi pasangan anjeun sanés, contona (naha ngalangkungan kelompok damel atanapi silaturahim sareng sajabana), aranjeunna panginten hariwang yén anjeun teu gaduh waktos anu cekap pikeun aranjeunna. Éta panginten tiasa linggih di bumi ngaraos rada ngalamun atanapi ditilar nalika anjeun nuju ningali hiji rompok babaturan énjing, sareng anu sanésna sonten - atanapi sabalikna!

Jalan anu mana waé, upami anjeun duaan hirup gaya hirup anu béda, salah sahiji anjeun tiasa hariwang yén moal aya cekap waktos anu kapisah pikeun mikaresep janten pasangan.

hal-hal anu pikaresepeun dilakukeun nalika bosen anjeun di bumi

Ku ngalakukeun waktos anu sasarengan, anjeun silih terang yén anjeun aktip ngusahakeun sabab paduli. Nyaho yén aranjeunna bakal pendak sareng anjeun kanggo tuang dua kali saminggu, salaku conto, bakal ngajantenkeun pasangan anjeun ngaraos aman - aranjeunna ngagaduhan hal anu diarepkeun, aranjeunna ngagaduhan anu dijadwalkeun, sareng aranjeunna ngaraos resep ngahargaan aranjeunna sareng ngémutan.

8. Entong sieun teu satuju.

'Hubungan sampurna' anu urang tingali dina acara TV atanapi pilem siga anu dipuseurkeun di sakitar dua jalmi anu hirup saé pisan. Meureun teuing ...

Pasangan ngabantah! Sareng éta duanana normal sareng séhat . Kahiji, kumaha pikaboseneun hirup upami anjeun satuju kana sacara harfiah sagalana? Anjeun moal ngagaduhan diskusi ageung, anjeun moal ningali leres kumaha gairah pasangan anjeun nalika aranjeunna membela hal anu aranjeunna resep, sareng anjeun bakal mendakan éta rada kusam sareng tiasa diprediksi.

Pikeun ngajaga hubungan anu séhat sareng fungsina, éta saéstuna penting pisan pikeun ngabantah sakapeung. Gaduh bénten dina opini nunjukkeun yén anjeun jujur ​​ngeunaan perasaan anjeun, sareng éta penting pisan pikeun karaharjaan mental anjeun sareng pamahaman aranjeunna ngeunaan kahoyong sareng karep anjeun.

Upami anjeun duaan satuju sadaya waktos, salah sahiji anjeun panginten ngabohong - sareng éta pikahariwangeun ku sababaraha alesan.

Aranjeunna bohong kusabab aranjeunna ngan asa hoyong nyenangkeun anjeun sareng mikir yén nyumputkeun saleresna aranjeunna, sareng akur sareng naon waé anu anjeun carioskeun, mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun ngalakukeun éta.

Atanapi aranjeunna nuju bohong kumargi aranjeunna ngan ukur henteu betah nganyatakeun kumaha anu aranjeunna leres-leres ngaraos, anu tiasa hartosna yén aranjeunna jempé ngambek kalayan ambek sareng ambek anu diteken.

Jalan anu mana waé, gaduh debat anu hirup atanapi ambek kadang sanés hal anu goréng! Nyatana, éta sering bédana antara hubungan anu séhat anu jalan, sareng hubungan anu bagja anu nuju dipegatkeun ...

Ngan coba mun tarung adil , Kusabab bentrok dina hubungan tiasa séhat atanapi henteu séhat gumantung kana kumaha kadua pasanganna ngadeukeutkeunana.

Émut yén sadaya hubungan ngalangkungan pasang surut, janten ngalakukeun hal-hal ieu panginten moal 'ngalereskeun' nanaon sapeupeuting. Ku ngalakukeun parobihan jangka panjang, Nanging, anjeun nanem modal pikeun pasangan anjeun sareng hubungan anjeun, sareng anjeun langkung resep ningali paningkatan anu asli.

Sarua, henteu unggal hubungan bakal salamina, sareng henteu kunanaon pikeun ngaku sareng nampi, sanaos duka atanapi pikasieuneun éta. Kadang-kadang, anjeun duaan tiasa masihan sagala hubungan sareng éta henteu hasil. Éta tiasa kusabab tangtanganana ageung teuing pikeun ngungkulan, atanapi kusabab waktuna henteu leres, salah sahiji anjeun ngagaduhan masalah pribadi anu kedah aranjeunna atos ditingali nyalira, atanapi ngan kusabab éta henteu dimaksadkeun pikeun awét.

Masih henteu yakin kumaha carana ngajantenkeun hubungan anjeun tiasa dianggo? Naha aya sababaraha masalah anu kedah dibahas? Ngobrol online ka ahli hubungan ti Hubungan Pahlawan anu tiasa ngabantosan anjeun pikeun terang. Kantun.

Anjeun ogé resep: