Kumaha Cara Ngungkulan Jalma Anu Henteu Suka Anjeun: 6 Henteu Tip Tipu-Tipu!

Aya waktos dina kahirupan anjeun dimana anjeun bakal pendak sareng jalma anu henteu resep anjeun.

Alesanna panginten logis sareng adil ...

Sugan anjeun ngalakukeun naon-naon pikeun ngarugikeun aranjeunna atanapi panginten aranjeunna dinyenyeri ku tindakan henteu langsung anu anjeun henteu sadar.





Atanapi tiasa leres-leres teu masuk akal…

Kadang-kadang jalma ngan ukur mikir atanapi percanten kana hal-hal tanpa alesan, sabab émosina henteu sering logis. Jalma-jalma tiasa gaduh bentrokan kapribadian dimana aranjeunna ngan ukur henteu tiasa ningali silih tempoan.



Anjeun tiasa nyobian ngiringan jalma-jalma éta tina kahirupan anjeun, tapi kumaha upami henteu tiasa?

Éta tiasa janten salaki tina anggota kulawarga atanapi batur sapagawean anu anjeun kedah damel babarengan.

Dina skénario éta, anjeun bakal hoyong gaduh katerampilan pikeun nganapigasi kaayaan bari henteu langkung parah tibatan anu kedah diperyogikeun.



Kumaha anjeun kaayaan jalma-jalma anu henteu resep anjeun?

1. Ngaku yén unggal jalma kritikus.

Jalma resep hal. Jalma-jalma teu resep kana hal-hal.

Jalma resep kritik ka saha waé anu ngalakukeun hiji hal, sering-sering kusabab dengki yén aranjeunna sanés jalma anu sanggup ngalakukeun éta.

Kadang-kadang jalma hate ngan ukur tiasa benci kana sesuatu.

naha mantan kuring hoyong uih deui

Éta tiasa janten jalma anu sangsara anu milari mendakan lepat di tempat sanés pikeun nyingkahan kaayaan perasaan négatip sorangan.

Éta ogé tiasa janten jalma anu ngacapruk nalika aranjeunna bajoang pikeun mendakan kontrol dina kahirupanna sorangan.

Aya seueur alesan naha jalma tiasa henteu resep anjeun.

Masalahna tiasa janten hal anu anjeun henteu tanggel waler pisan ...

Anjeun sareng batur sapagawean duanana ngadaptarkeun posisi anu sami, anjeun kéngingkeun jabatanana, sareng aranjeunna ambek ngeunaan éta. Éta nanaon anjeun langsung. Anjeun diidinan ngudag upah, kahirupan, sareng kamajuan anu langkung saé pikeun anjeun, tapi aranjeunna masih kénéh ambek ka anjeun ngeunaan éta.

Langkung gampang janten hater tibatan kontributor positip. Bener henteu kedah seueur usaha pikeun jalma négatip janten négatip atanapi mumusuhan ka jalma-jalma di sakuriling na. Di sisi anu sanésna, diperyogikeun seueur usaha pikeun positip nalika kaayaan henteu saé pisan.

Nanging, henteu unggal kritikus mangrupikeun anu benci. Kritik anu ngawangun , bahkan upami éta henteu dikintunkeun ku cara anu paling welas asih, diperyogikeun pikeun paningkatan. Kadang-kadang anjeun tiasa mendakan mutiara hikmah anu dikubur dina parasaan sareng kecap aranjeunna ka anjeun.

Entong tuang seueur teuing émosional émosional kana persépsi anu positip boh négatip pikeun anjeun.

Sadayana bakal ngagaduhan sudut pandang anu sanés sareng sadayana henteu sah. Komo anu positip.

2. Ngadamel penilaian anu jujur ​​kana kaayaan.

Kadang-kadang jalma henteu resep ka jalma séjén tanpa alesan. Eta kajadian.

Tapi aya kasempetan anu saé kusabab aya alesan.

Sabenerna, meureun aya seueur alesan yén jalma henteu resep anjeun .

Sareng sababaraha pastina langkung valid tibatan anu sanés.

Candak sababaraha waktos kanggo nganilai kaayaan, paripolah jalma sanésna, sareng kunaon aranjeunna panginten henteu resep ka anjeun.

Alesanna tiasa atra. Hiji batur sapagawean tiasa janten timburu upami anjeun ngagaduhan pandangan anu béda dina hiji proyek penting sareng bos anjeun sareng anjeun.

Parasaan maranéhanana bisa jadi menyakiti jeung maranéhna teu boga cara pikeun bener nyalurkeun éta ku cara ditarima sacara sosial di tempat damel. Éta tiasa ngaleungitkeun ka pasip-agrésif atanapi bahkan agrésif-agrésif.

Naha anjeun tiasa ngaidentipikasi naha jalma éta henteu resep anjeun?

naha pat jeung jen putus

Upami henteu, naha aya pesta anu teu adil sareng jujur ​​anu anjeun percanten saha anu tiasa anjeun naroskeun ngeunaan kaayaan éta?

Anjeun panginten ngalakukeun hal anu henteu peka atanapi karasa anu ngaruksak persépsi jalma sanés ka anjeun.

Anjeun ogé resep (tulisan dituluykeun di handap):

3. Ngaku yén anjeun teu kedah akur sareng dulur saalam dunya.

Sugan anjeun nuju teu ngalakukeun nanaon anu batur bakal nganggap nyinggung atanapi henteu peka.

Éta ngan ukur dua anjeun henteu nyampur - sapertos minyak sareng cai.

Sababaraha jalma anu anjeun pencét sareng, sababaraha jalma anu henteu. Éta sanés tugas anjeun ngayakinkeun sadayana jalma di dunya resep anjeun.

Anu anjeun kedah lakukeun nyaéta milarian cara pikeun hirup babarengan sareng jalma-jalma anu anjeun henteu akur upami anjeun kedah silih caket.

Anjeun panginten henteu tiasa nyingkahan batur sapagawean anu anjeun henteu akur, tapi anjeun tiasa ngajaga hubungan kerja anu propésional ku kalakuan kalayan sopan sareng hormat.

Éta panginten sesah upami masalah bentrok kapribadian. Jalma anu gaduh kapribadian anu kuat tiasa tungtungna aya konflik upami aranjeunna henteu mendakan tempat tengah anu nyaman kanggo dioperasikeun.

4. Ngaleutikan kontak sareng henteu ngalaksanakeun konflik alit.

Jalma anu anjeun teu akur sareng tiasa nyobian miceun permusuhan ka anjeun. Cegah tong dialungkeun deui ka aranjeunna, teu paduli kumaha kabeneranna.

Ieu sigana katingali bertentangan sareng naséhat umum pikeun teras-terasan nangtung pikeun diri anjeun sorangan, tapi nangtung pikeun diri sanés hartosna anjeun kedah ngalungkeun diri kana konflik anu teu tiasa ditolak.

Anjeun tiasa tungtungna gelut sareng jalma éta, miceun sakedik énergi émosional anjeun, katengtreman, sareng kabagjaan.

Sareng kanggo naon? Pikeun ngalakukeun éta deui deui isukan.

Éta ngan henteu pantes dina seueur kasus.

Ku nolak kalibet sareng ngaréspon ku négatip anjeun nyalira, anjeun nyabut kakuatanana dina konflik éta.

Batur sapagawean éta tiasa nyobian ngaganggu anjeun ngalakukeun atanapi nyarios anu tiasa ngajantenkeun anjeun disiplin atanapi dipecat. Aranjeunna tiasa angkat ka manajemén sareng nyarios yén anjeun nyababkeun tempat damel anu mumusuhan pikeun aranjeunna.

Teras anjeun kedah ngabuktikeun diri. Kumaha upami anjeun henteu tiasa? Naha anjeun badé kaleungitan padamelan atanapi hubungan? Nya kantenan henteu!

tuh goldberg ngéléhkeun brock lesnar

Upami anjeun kedah damel sareng jalma ieu, tetep target sareng naon padamelan éta sareng ngalaksanakeun épisién jéntré. Teras anjeun tiasa kabur ti jalma éta sareng ngalih kana anu sanés.

Ieu panginten hartosna ngahasilkeun sababaraha cara pikeun ngerjakeun tugas babarengan. Éta panginten hoyong ngalakukeun hal-hal anu disababkeun ku aranjeunna - cara anu bénten sareng anjeun.

Nanya ka diri naha anjeun tiasa ngabengkokkeun waktos ieu dina upaya ngirangan ketegangan - asumsina yén jalanna henteu ngarugikeun hasil tina pancén éta.

Tangtosna, hiji-hijina pilihan anu anjeun ngagaduhan nyaéta ngan ukur ngaleutikan kontak sareng jalma éta pikeun nyegah paséa anu teu perlu.

Sareng upami anjeun ngahontal titik anu bentrok sareng jalma éta henteu tiasa dilawan, ati-ati nimbangkeun lingkungan sareng akibat anu berpotensi upami anjeun leres.

Éta panginten langkung saé pikeun nungkulan masalah éta sareng jalma katilu. Di tempat damel, ieu kedah janten bos atanapi manajer garis anjeun. Aranjeunna tiasa mediasi kaayaan teu satuju sareng ayana aranjeunna tiasa ngajantenkeun anjeun dua langkung tenang sareng kirang resep nunjukkeun amarah anjeun.

5. Leupaskeun amarah sareng hanjelu anjeun.

Hal awon anu tiasa anjeun lakukeun kalayan henteu resep nyaéta ngémutanana.

Éta hal anu kedah ditetepkeun tina pikiran nalika anjeun henteu aktip aktipitas ngungkulanana, upami éta bakal nyababkeun anjeun setrés sareng kahariwang anu teu perlu.

Anjeun teu hoyong hirup hirup anjeun interaksi anu pikasieuneun sareng jalma anu henteu resep sareng anjeun anu teu tiasa nyingkahan.

Entong ngantep aranjeunna gaduh kamar gratis sareng naék kana sirah anjeun.

Aranjeunna henteu pantes.

Laksanakeun naon waé anu diperlukeun pikeun nyingkahan éta pikiran tina sirah anjeun. Lemah sorangan dina waktos ayeuna sareng fokus kana naon waé kagiatan anu kedah dilakukeun. Éta bakal ngabantosan narik pikiran anjeun tina tetep mikirkeun urusan anu anjeun damel sareng jalma éta.

6. Nyéépkeun langkung seueur waktos sareng jalma anu resep sareng paduli ka anjeun.

Cara anu paling gampang pikeun ngabolaykeun jalma négatip nyaéta ngurilingan diri anjeun kalayan jalma anu positip, asih anu paduli ka anjeun.

Énergi positip éta bakal ngabantosan panekanan setrés sareng hanjelu tina kaayaan jalma négatip.

Sareng upami anjeun aya di tempat anu teu ngagaduhan jinis lingkaran sapertos kitu, pokkeun kana ngawangun sababaraha.

Entong miceun waktos anu berharga sareng énergi émosional kana interaksi négatip éta. Ngaliwat aranjeunna nalika anjeun kedah sareng ngalih kana hal anu langkung saé.

Kahirupan pondok teuing pikeun maénkeun kaulinan anu teu aya gunana sareng jalma leutik.