10 Henteu Bullsh * t Tanda Tilem Anjeun Hayang Anjeun Deui: Kumaha Nyaho Pasti

Anjeun pikir mantan anjeun panginten hoyong anjeun balik.

Tapi anjeun moal bisa mastikeun.

Exes mangrupikeun wilayah anu sesah upami aya dina pipikiran sareng parasaan anjeun.



Éta sigana moal mungkin pikeun terang naha mantan anjeun atanapi henteu nyaan hoyong anjeun uih deui, atanapi upami anjeun ngan lepat maca sinyal na.

Upami anjeun hoyong aranjeunna deui, anjeun résiko narjamahkeun tingkah paripolahna salaku tanda yén aranjeunna raoseun sami, sabab éta anu anjeun hoyong tingali sareng didangukeun.



Upami anjeun parantos mendakan diri dina kaayaan anu anjeun pikirkeun mantan tiasa janten getol ngahiji sareng anjeun, anjeun panginten anu kumaha anjeun terang pasti ieu.

Upami anjeun parantos perhatoskeun aranjeunna nunjukkeun sababaraha tanda di handap ieu, sareng aya anu aya dina usus anjeun anu leres, maka éta mangrupikeun indikasi anu saé yén aranjeunna resep ngahanca hal.

1. Aranjeunna nuju kontak.

Sedengkeun sababaraha jalma sigana mah tiasa pisah sareng langsung janten sahabat, éta pangecualian sanés aturanana.



Éta lumrah pikeun dua jalma anu putus teu boga hubungan saling pikeun période anu cukup penting, bahkan upami aranjeunna tiasa ngatur hubungan silaturahmi engké.

Nyatana, upami anjeun nyobian silih bérésan, biasana hal anu paling séhat.

Janten, upami anjeun henteu pernah lirén hubungan hiji sareng anu sanésna, éta tiasa janten tanda yén aranjeunna henteu kantos kéngingkeun hubungan anjeun.

Barina ogé, upami anjeun masih ningali silih ku pribadi atanapi olahtalatah, anjeun ngan saukur henteu gaduh kasempetan pikeun silih poho.

Di sisi anu sanésna, éta tiasa anu anjeun henteu kontak, tapi ayeuna aranjeunna parantos silihontak.

Aya anu nyarios yén anjeun henteu acan ngahontal sabab aranjeunna parantos mutuskeun waktosna pas pikeun anjeun duaan janten babaturan.

Ati-ati tina nafsirkeun sagala jinis kontak ku cara anu salah, sanaos.

Henteu sadaya nga-sms didamel sami. Upami aranjeunna nuju ngirim sms ka anjeun wengi-wengi atanapi ngajaga hal-hal anu banal, panginten aranjeunna ngaraos kasorang atanapi maéhan waktos dugi ka batur datang.

Upami aranjeunna naroskeun kumaha akina anjeun atanapi naha anjeun ngagaduhan promosi éta sareng ngabagi pembaruan ngeunaan kahirupan aranjeunna, éta mangrupikeun tanda anu langkung saé yén aranjeunna nyobian leres-leres nyambungkeun deui.

2. Aranjeunna mendakan alesan acak pikeun ngahubungi anjeun.

Aranjeunna hoyong nyarios sareng anjeun. Tapi aranjeunna nuju merjuangkeun milarian alesan pikeun kontak.

Janten, anjeun kéngingkeun pesen téks anu anéh naroskeun tempat dimana anjeun angkat anu waktos éta disaur atanapi kanggo tips ngeunaan tempat pizza anu pangsaéna.

Réaksi anjeun kana seratan ieu tiasa nyaritakeun pisan ngeunaan kumaha parasaan anjeun ngeunaan mantan anjeun. Coba pikeun nempatkeun ramo naha perasaan anu anjeun luar biasa mangrupikeun kabagjaan atanapi pikasebeleun atanapi aya di antawisna.

3. Aranjeunna parantos naroskeun perkawis anjeun.

Upami anjeun ngagaduhan rerencangan silih, aranjeunna panginten parantos naros ka aranjeunna ngeunaan kaayaan anjeun, kumaha kaayaan anjeun, sareng upami anjeun ningali saha waé.

Aranjeunna panasaran kana naon anu lumangsung dina kahirupan anjeun, tapi kareueus aranjeunna moal ngantep aranjeunna naroskeun ka anjeun.

4. Aranjeunna nunjukkeun sakedik teuing minat kahirupan cinta anjeun.

Dina pangalaman kuring, nalika kuring kantos pendak sareng exes pikeun catch-up, kami henteu parantos nyéépkeun waktos ngabahas kapentingan cinta énggal.

Kami parantos nyéépkeun waktos nginget-nginget ngeunaan jaman baheula sareng néwak kajadian kahirupan anu ageung, sareng nalika urang parantos jujur ​​ngeunaan hubungan anyar kami, kami henteu kantos merhatoskeun terang terang ngeunaan aranjeunna. Kusabab éta ngan janten sakedik aneh.

Tapi upami aranjeunna nuju naroskeun ka anjeun seueur patarosan ngeunaan lalaki atanapi awéwé anyar dina kahirupan anjeun sareng usik pikeun detil, panginten aranjeunna hoyong terang kumaha perasaan anjeun ngeunaan minat cinta anjeun ngarah aranjeunna tiasa netepkeun naha aranjeunna henteu kasempetan sareng anjeun.

5. Aranjeunna ngajelaskeun yén aranjeunna jomblo, atanapi henteu.

Aranjeunna ngawartosan anjeun, sakapeung tanpa dipenta, yén aranjeunna jomblo, pikeun nyingkahan anjeun sareng ngantepkeun anjeun terang yén aranjeunna masih aya.

Di sisi anu sanésna, aranjeunna panginten tiasa ngalaksanakeun anu sabalikna, utamina upami aranjeunna ingkar ngeunaan parasaan.

Éta panginten tiasa ngajantenkeun anjeun timburu ku nyarios yén anjeun parantos ngalih ningali naha anjeun némbalan.

6. Éta sigana timburu.

Malah nalika aranjeunna nyobian sacara santai usik ngeunaan kahirupan kencan anjeun, anjeun moal tiasa ngabantosan nyatet tanda-tanda timburu.

Anjeun tiasa nyaritakeun yén aranjeunna henteu leres-leres bagja yén anjeun nuju ngaléngkah sareng nyobian neken rasa timburu.

Upami aranjeunna ningali anjeun nyarios sareng lalaki atanapi awéwé sanés, aranjeunna sigana rada ambek atanapi ambek.

7. Aranjeunna ngaku peranna dina naon anu salah.

Upami aranjeunna ngaku ka anjeun yén aranjeunna tiasa mikawanoh hal-hal anu dilakukeun ku aranjeunna anu salah anu nyababkeun hubungan anu réngsé, éta panginten sabab aranjeunna henteu hoyong hal-hal janten akronis antara anjeun.

Éta tiasa kusabab aranjeunna henteu hoyong perasaan anu sesah diantara anjeun, tapi éta ogé tiasa hartosna yén aranjeunna ngagaduhan hiji panon dina masa depan dimana anjeun duaan akur deui.

Aranjeunna terang yén pikeun kajantenan éta, anjeun duaan kedah badami.

8. Aranjeunna masih gaduh barang-barang di anjeun.

Upami aranjeunna henteu kantos terang-terangan sumping sareng nyandak jumper sareng buku éta, panginten aranjeunna hoyong alesan ngajaga benang hubungan antara anjeun.

Aranjeunna hoyong alesan pikeun ngahubungi anjeun, sareng aranjeunna henteu hoyong ngagambar garis padet dina hubungan.

9. Aranjeunna touchy-feely.

Nalika anjeun ningali aranjeunna, aranjeunna henteu nyobian janten sadidinten anjeun, tapi aranjeunna masih mendakan cara halus pikeun kontak fisik, sapertos nyepatkeun panangan aranjeunna.

Upami aranjeunna henteu resep, aranjeunna bakal mastikeun pikeun mastikeun yén mastikeun yén henteu aya hubungan fisik antara anjeun pisan.

10. Aranjeunna mabok nelepon.

Nalika aranjeunna tiasa tiasa ngendalikeun doronganna pikeun ngahubungi anjeun nalika aranjeunna sober, aranjeunna condong ngahubungi nalika aranjeunna ngalaman sababaraha inuman sareng raos sakedik kawani.

Naha Anjeun Hayang Balik Sareng Mantan Anjeun?

Ayeuna anjeun ngagaduhan ide anu langkung saé naha mantan anjeun hoyong anjeun balik, waktosna mutuskeun naha éta hal anu anjeun leres-leres hoyongkeun dina manah anjeun.

Ieu sababaraha patarosan anjeun panginten hoyong naroskeun ka diri sorangan:

1. Naha anjeun mimiti putus?

Pikirkeun sacara saksama alesan anjeun duaan putus sareng jujur ​​sareng diri anjeun ngeunaan naha hubungan anjeun tiasa leres-leres aya kasempetan upami anjeun nyobian.

Sababaraha hal anu saluareun hemat. Upami aranjeunna curang ka anjeun atanapi nyobian ngendalikeun anjeun, salaku conto, anjeun moal tiasa ngaraos cinta deui pikeun aranjeunna deui.

Tapi upami anjeun duaan kumalayang kusabab anjeun henteu nyéépkeun waktos cukup babarengan, ieu tiasa janten hal anu anjeun tiasa ngalereskeun.

2. Naha anjeun resep jomblo?

Nalika hubungan réngsé, keur jomblo deui tiasa rada ngajempolan pikeun sistem.

Kadang-kadang éta tiasa janten wangsit nalika anjeun mikaresep kabébasan anu ditawarkeun.

Dina waktos sanés, anjeun sadar ngan kumaha anjeun resep janten bagian tina pasangan.

Upami éta anu baheula, anjeun panginten badé naros naha balik sareng mantan anjeun bakal ngawatesan kabébasan anu énggal.

Upami éta anu terakhir, penting pikeun naroskeun naha anjeun ngan ukur ngémutan nyobian deui kusabab anjeun ngalamun, sareng sanés kumargi anjeun ngagaduhan kapercayaan anu hébat yén hubungan bakal jalan ayeuna.

3. Kumaha anjeun hoyong hubunganna béda dina waktos ayeuna?

Hal éta henteu pas pisan sateuacanna, upami henteu anjeun moal tumpah.

Janten, upami anjeun bahkan nimbulkeun narik hubungan deui, anjeun kedah jelas kumaha kaayaan bakal robih pikeun jalanna.

kumaha ngeureunkeun dikawasa dina hubungan

Teras, anjeun kedah jujur ​​pisan sareng ngémutan naha parobihan éta réalistis. Upami éta henteu, naha aya kajadian anu bakal béda kadua kalina?

4. Dupi waktos parantos cekap?

Langkung saé pisan ngantepkeun lebu netep saatos putus sateuacana bahkan panginten mikirkeun deui romantika.

Rarasaan butuh waktu ngaleut. Ngan nalika aranjeunna tiasa, anjeun tiasa nimbangkeun kaayaan rasional.

Sareng jalma henteu robih sapeupeuting. Upami anjeun bakal akur deui sareng mantan anjeun upami aranjeunna robih dina hiji cara atanapi cara anu sanés, anjeun moal ngarepkeun ieu kajantenan dina sababaraha minggu atanapi bulan.

Parobihan anu nyata tiasa langkung lami tibatan éta. Tapi éta moal mungkin. Pecahan éta panginten janten sabab pikeun aranjeunna (sareng anjeun) ngémutan kumaha anjeun hirup sareng kumaha kalakuanana salaku pasangan.

5. Naha anjeun tiasa langkung bahagia sareng anu sanés?

Komo upami anjeun henteu acan uih deui kana adegan kencan, éta masuk akal pikeun nimbangkeun naha anjeun leres-leres mendakan jalma anu langkung cocog sareng anjeun.

Yakin, akrab sareng mantan anjeun raoseun, tapi éta cekap?

Ieu alesan anu saé kunaon anjeun kedah ngantosan sakedap sateuacan nyandak kaputusan naon. Anjeun tiasa ampir teu mungkin ngabayangkeun diri anjeun sareng saha waé nalika ngaraheutan atanapi pisah anjeun masih seger.

Tapi nalika nyeri éta betah, anjeun panginten ningali kasempetan énggal pikeun kabagjaan sareng jalma sanés.

6. Naha anjeun hoyong hal anu sami dina jangka panjang?

Yakin, anjeun panginten bakal bagja deui sareng mantan anjeun, tapi sabaraha lami?

Naha anjeun terang naon tujuan jangka panjangna dina hubungan? Naha aranjeunna cocog sareng anjeun?

Naha ieu henteu ngagaduhan peranan dina perpisahan anjeun, penting pikeun terang yén visi anjeun ka hareupna mirip sareng aranjeunna.

Ieu tiasa hartosna hal-hal sapertos hoyong barudak, sareng kumaha gancangna, sareng dimana anjeun badé cicing, sareng jinis gaya hirup anu anjeun pikahoyong.

Émut, sanaos mantan anjeun hoyong uih deui, éta ogé bakal janten hal anu anjeun pikahoyong. Entong kagulung ku minat aranjeunna anu diperbarui upami anjeun henteu raoseun sami atanapi upami anjeun henteu tiasa ningali kaayaan jalan ayeuna.

Saloba éta tiasa janten pujian pikeun janten objek kaasih batur deui, jaga sirah anu luhur sareng putuskeun kaputusan anjeun dumasar kana pamikiran serius sareng pertimbangan.

Sareng tong buru-buru kana naon-naon!

Masih henteu yakin naon anu kudu dilakukeun ngeunaan urut anjeun? Ngobrol online ka ahli hubungan ti Hubungan Pahlawan anu tiasa ngabantosan anjeun pikeun terang. Kantun.

Anjeun tiasa ogé resep: