Sahabat Sato Pangsaéna Kanggo Tipe Myers-Briggs Anjeun

Sasatoan anu urang pilih pikeun nyéépkeun kahirupan urang nyarios seueur tentang urang.

Introverts katelah jalma ucing, sedengkeun extroverts condong resep anjing.

Leres?





Tangtosna, ieu mangrupikeun generalisasi brash: seueur pisan spésiés anu tiasa dipilih ku kulawarga urang, tapi sababaraha jinis kapribadian bolong langkung saé kalayan spésiés tangtu langkung ti anu sanés.

Aya anu nyebatkeun yén salah sahiji jinis Myers-Briggs tiasa nandeskeun mana anu 'piaraan' (kusabab kurangna kecap anu langkung saé) bakal cocog sareng kapribadian anu pangsaéna.



Ieu sababaraha saran anu pikaresepeun anu anjeun pikahoyong diperhatoskeun upami anjeun mikir ngadopsi (sareng kami ajak anjeun ngadopsi dimana waé mungkin).

(Henteu yakin kana naon jinis Myers-Briggs anjeun? Candak ieu tés online .)

ISFP - ucing leuweung Norwegia

Upami anjeun ISFP, anjeun panginten mangrupikeun jinis petualang anu resep kana hal-hal anu unik sareng pikaresepeun. Anjeun bosen gampang, sareng teu resep naon-naon anu meryogikeun komitmen sareng dedikasi teuing.



Sapertos kitu, anjeun kedah milih sobat sato anu cukup mandiri. Anjeun dipikaresep pikeun ngariung sareng mahluk naon waé anu peryogi teuing atanapi nungtut, sareng anjeun bakal ambek upami anjeun nyangkut kana jadwal anu ketat.

Coba ucing leuweung Norwegia.

Sato galak cemerlang ieu super calakan, marahmay, sareng moal ngerem gaya hirup anjeun. Aranjeunna pendamping anu hébat, tiasa diajarkeun sagala rupa hal anu cool (kalebet kumaha tuang diri tina dispenser tuang otomatis), sareng ngan ukur saé pisan.

ENFP - Labrador atanapi retriever emas

Anjeun pikaresepeun sareng ramah, anjeun jalma peryogi pendamping sato anu tiasa nyocogkeun sareng tingkat énergi anu luhur sareng cinta anu umum pikeun umat manusa.

Jiga Labrador atanapi retriever emas.

Tegesna satia , marahmay, marahmay, sareng pinter, anjing ieu lumayan cocog pikeun jenis kapribadian anjeun.

Aranjeunna bakal cocog tingkat énergi anjeun sareng bakal gumbira pisan pikeun milari jalan-jalan iraha waé anjeun hoyong kaluar ti bumi.

putus sareng akur deui siklus

Hoyong bersosialisasi? Aranjeunna cinta sadayana! Peryogi pendamping anu bakal saé sareng murangkalih anjeun? Anjing éta bakal senang maén baju-up sareng slobber kalayan senang di sadayana.

Aranjeunna resep, hayang pisan nyenangkeun, sareng ngan ukur dipercaya henteu amis.

Saha anak anjing anu saé? ANJEUN. LERES ANJEUN.

INFJ - Landak

Halo anjeun amis, hal biang. Anjeun rajin pisan sabab anu anjeun percanten, sareng hoyong nyiptakeun kaayaan anu ternyata paling saé pikeun sadayana… tapi anjeun tiasa macét sareng busa upami nyanghareupan jenis kritik - konstruktif atanapi sanésna.

Pendamping sato anu kapribadianna eunteung ku anjeun anu sampurna bakal janten landak.

Réréncangan alit ieu gaduh snoots alit anu pikaresepeun sareng unik pikeun berinteraksi sareng, tapi resep pisan kana istilahna sorangan, sareng gulung janten bola spiky upami aranjeunna henteu hoyong janten ganggu.

Jenis sapertos anjeun.

Aranjeunna nokturnal sareng nyalira, janten anjeun bakal ngagaduhan perusahaan nalika anjeun sadayana wengi nyerat serat pikeun parobihan sosial.

john cena hirup abdi nuju rusak ku internet

Anjeun tiasa kenal silih salaku individu unik anjeun , Kalayan pamahaman yén pelukan ngan ukur kajantenan kalayan silih satuju sareng hormat.

ESFJ - Guinea Guinea

Anjeun meureun jinis anu resep ku seueur jalma, ku kapribadian anu murni sareng imut anu menawan.

Upami anjeun henteu kantos gaduh pendak babi guinea sateuacanna, anjeun panginten badé angkat.

Aranjeunna aneh aneh anu unik anu ngajantenkeun sora 'kwee kwee' anu pikaresepeun nalika aranjeunna ngacak-acak, sareng resep pisan maén sareng nyungkeun cemilan sabab aranjeunna gumbira linggih dina pangkonan anjeun pikeun pelukan.

Ngan bakal tipayun yén aranjeunna mesin poop saeutik anu teu tiasa litter dilatih. Aranjeunna saé, babaturan leutik anu amis, tapi bedil poo Gatling.

Upami anjeun keren sareng éta, kéngingkeun sababaraha piggles ngarah tiasa bersosialisasi sareng anu sanésna, sareng nyiapkeun haté anjeun ngalembereh.

ENTP - Rat

Antara cinta anjeun kana tatarucingan sareng ngarengsekeun masalah, sareng cinta anjeun debat alus-budi , anjeun kasaimbangan menarik antara sosial sareng enigmatis.

Anjeun panginten rada macét sareng resep nyorong tombol batur sanésna ayeuna ngan ukur ningali naon anu kajantenan, tapi jarang kaluar tina niat jahat.

Kedah anjeun di pasar pikeun sobat sato énggal, anjeun panginten hoyong nganggap beurit.

Aranjeunna calakan, panasaran, mahluk leutik anu ramah, sareng kamungkinan tiasa nyepeng nyalira nalika ngeunaan antagonisme, ogé kaasih.

Salaku kumisan, aranjeunna ngan ukur hirup salami sababaraha taun, janten upami anjeun asup kana watek karakteristik anjeun bosen sareng ambek-ambekan kana naon waé / saha waé anu ngaganggu anjeun, anjeun terang hubungan anjeun sareng aranjeunna bakal lumayan komitmen pondok .

INTP - Kelenci

Upami anjeun milari pendamping sato anu idéal, anjeun sigana bakal ngalakukeun anu alus sareng kelinci.

Dina hal watekna, kelenci sapertos silang antara ucing sareng anjing. Aranjeunna rada mandiri sareng luar biasa beresih, tapi ogé panasaran sareng calakan.

Sababaraha keturunan langkung éraan, sedengkeun anu sanésna langkung marahmay sareng pikaresepeun, maka panilitian anjeun pikeun milarian anu paling cocog pikeun kapribadian anjeun.

INTP tiasa saé sareng kelenci sabab henteu nungtut teuing sareng sigana moal ngareureuwas. Aranjeunna moal buang konsentrasi anjeun ku barking tanpa alesan, atanapi ngajaga anjeun sadayana wengi ku meong.

Aranjeunna sepi sareng tiasa diandelkeun, sareng ngan ukur luar biasa amisna.

Éta ogé vegan, anu sigana bakal bolong ogé kalayan condong étika anjeun.

Sasatoan anu saé ieu kedah ngagaduhan seueur rohangan pikeun kabur, tibatan ngan ukur dikonci dina gubuk sadidinten.

Diajar kumaha bunny-proof bumi anjeun ngarah henteu nyabak kabel, sareng anjeun tiasa gaduh roti imah anu bahagia sareng anjeun dina dipan, atanapi digulung ku sampéan nalika anjeun nyerat dugi ka jam-jaman.

ISTJ - Penyu

Nalika ngeunaan kaandalan, anjeun jalma lumayan loba nulis buku ngeunaan éta.

Integritas anjeun henteu sampurna, anjeun dipikaterang ku tulus sareng jujur, sareng sanaos anjeun resep ngajaga diri, anjeun gaduh babaturan anu setia anu muja anjeun pikeun tabah anjeun.

Dupi anjeun kantos mikir pikeun nyoko penyu? Kusabab aranjeunna lumayan sampurna pikeun anjeun.

Aranjeunna sanés nyaring, atanapi gégéria, tapi ngagaduhan martabat sepi anu leres-leres pikaresepeun. Kusabab aranjeunna gaduh umur panjang sapertos kitu, aranjeunna ogé dipikaterang ku kabijaksanaanna. Jenis sapertos anjeun.

Seueur penyu sareng kuya tiasa hirup salami urang hirup (upami henteu panjang), janten upami anjeun badé sosobatan sareng sobat lembut, jempé sareng vegan anu bakal babarengan sareng anjeun salamina, ieu panginten tiasa janten pilihan anu pangsaéna.

ENTJ - Collie perbatasan atanapi anjing angon Australia

Janten, anjeun terang kumaha anjeun resep janten jawab sepanjang waktos? Éta asik, unggal kelompok peryogi pamimpin anu tegas sareng kuat. Kuncina nyaéta pikeun kéngingkeun pendamping sato anu duanana taat sareng hoyong pisan nyenangkeun, supados paling cocog sareng kapribadian anjeun.

Tujuan pikeun collie wates atanapi anjing angon Australia.

Dua jinis ieu luar biasa calakan, patuh pisan, sareng ngalatih gancang pisan sareng gampang.

hulk hogan 9/11

Aranjeunna ogé energetik pisan sareng tiasa ngajaga ékstraksi anjeun, jam kerja anu lami, sareng pamaréntahan anu ageung.

Kusabab aranjeunna pinter pisan, anjeun ogé kurang kamungkinan kana frustasi ku aranjeunna. Katurunan anu sanés panginten anu kurang ajar sareng henteu patuh, atanapi leres-leres ambek anjeun ngokolakeunana sareng ngajantenkeun aranjeunna tetep kana aturan, tapi keturunan ieu mekar dina wates-wates éta.

Ngadopsi salah sahijina, tur anjeun bakal ngagaduhan sobat anu hadé saumur hirup.

Anjeun ogé resep (tulisan dituluykeun di handap):

INTJ - Naga Bearded

Oh, anjeun sato galak cemerlang.

Kaseueuran INTJ henteu resep saha waé anu bakal ngaganggu aranjeunna ku hoyong teuing kaasih. Anjeun panginten masih hoyong hubungan sareng pendamping sato, tapi henteu kedah berurusan sareng anu kedah ditingali atanapi diinget teuing.

Anjeun panginten tiasa waé nganggo kadal, sapertos naga janggotan.

Sasatoan ieu ngagaduhan kabutuhan anu cukup khusus, tapi anjeun rajin sareng tanggung jawab yén anjeun lumayan pisan pikeun ngurus éta.

Aranjeunna moal ngaruksak gaya hirup anjeun, atanapi henteu nyieun sora anu ngaganggu, tapi anjeun bakal tiasa berinteraksi sareng aranjeunna sareng niténan kumaha aranjeunna keren.

Kusabab anjeun analitis pisan, anjeun bakal dipikaresep dipikaresep ku aranjeunna, sareng terlibat sareng aranjeunna dina tingkat anu sanés anu sanés moal tiasa ngahontal. Anjeun ogé bakal ngahargaan kanyataan yén aranjeunna henteu héd atanapi nyambat sadayana.

INFP - ucing Burma

Kusabab anjeun paling kamungkinan jinis jalma anu bakal liang di dapur di pésta imah, sosobatan sareng ucing rumah tangga, aranjeunna pasti pilihan anu pas pikeun anjeun.

Ucing Birman khususna sepi pisan, sareng duanana pinter sareng marahmay, sanaos dina cara anu henteu nungtut.

Béda sareng anjing, anu tiasa rada gregarious, ucing condong ngagaduhan kapribadian anu lemes, langkung lembut anu cocog sareng sipat super-introvert anjeun.

Ogé, sapertos anjeun, aranjeunna ngahargaan waktos nyalira. Aranjeunna henteu dipikaresep janten gangguan sareng tungtutan perhatian sareng pelukan, tapi aranjeunna terang nalika anjeun meryogikeunana.

Purring lemesna bakalan ngabantosan kahariwang alami anjeun, sareng aranjeunna sahabat anu sampurna nalika anjeun nyumput di bumi, jauh ti jalma, dina dinten Jumaah atanapi Saptu wengi.

ESTJ - Lauk

Naha anjeun resep nonton lauk? Saé, sabab aranjeunna dasarna mangrupakeun sasatoan sato idéal pikeun anjeun.

Anjeun jéntré-berorientasi , panasaran, jalma anu dipercaya bener-bener cocog pikeun miara lauk akuarium. Anjeun bakal ngajaga suhu cai sareng tingkat oksigén tankna pas, sareng bakal kataji ku niténan paripolahna.

janten bogoh ka batur

Sareng hayu, saha anu teu resep nonton gelas tank bersih pleco mang jam-jaman?

Babaturan sato ieu moal ngaganggu anjeun ku butuh rasa sayang sareng perhatian, sareng tiasa nawiskeun anjeun tenang anu luar biasa nalika anjeun ngarasa kabebeng.

Pangalusna sadaya, anjeun tiasa monolog pikeun aranjeunna sababaraha jam sareng aranjeunna bakal ngadangukeun anjeun tanpa ngaganggu.

ESTP - Kuda

Anjeun pikaresepeun-milari sareng suka bungah, sareng gaduh kacenderungan janten impulsif. Anjeun ogé spontan , pikaresepeun, sareng paduli pisan sareng jalma anu anjeun resep.

Anjeun panginten henteu kéngingkeun piaraan anu leres-leres butuh sareng nungtut. Sabalikna, anjeun bakal hoyong anu tiasa kalibet sareng anjeun dina sababaraha tingkatan.

Upami anjeun ngagaduhan artos pikeun ngalakukeunana, anjeun panginten tiasa nganggo kuda. Éta tiasa nyocogkeun sareng tingkat énergi anjeun, sareng bakal senang lumpat sareng anjeun sareng muter-muter di tempat anu cerah, jukut.

Kusabab anjeun bakal tetep dijaga di tempat sanés, anjeun tiasa mayar jalma sanés pikeun perawatan sadidintenna, sareng nganjang sacara rutin kanggo pelukan, tunggang gunung, sareng waktos dandan / beungkeutan khusus.

Anjeun moal tungtungna nyeselkeunana kusabab perawatan anu nungtut bakal diurut ku pangasuh khusus, tapi éta bakal ngahargaan kunjungan anjeun anu teu kaukur.

ENFJ - Beo

Anjeun hiji jiwa anu hébat masihan, marahmay, paduli anu kecapna mangrupakeun beungkeut anjeun. Sapertos kitu, anjeun lumayan seueur sosobatan anu ideal pikeun beo.

Manuk anu megah ieu pinter pisan, sareng gumantung kana breed anu anjeun pikahoyong, tiasa diajar sababaraha jinis trik / tugas anu béda, atanapi bahkan ngayakeun paguneman sareng anjeun.

Aranjeunna meryogikeun seueur Dédikasi sareng patienc (anu anjeun gaduh dina sekop), sareng sabab aranjeunna tiasa hirup sababaraha taun, aranjeunna peryogi pangasuh anu bakalan bakti pikeun kahirupan aranjeunna saumur hirup.

Éta anjeun ka T.

Coba cockatiel a: aranjeunna ramah, amis, sahabat anu dipikacinta anu resep ngarangkul sareng jalma karesepna, sareng bakal nyerenkeun anjeun sareng chirps and whistles sadidinten.

Kusabab aranjeunna tiasa hirup dimana waé ti 15 dugi ka 30 taun, aranjeunna bakal tumuh sareng mekar sareng anjeun nalika anjeun ngalangkungan kahirupan.

ISTP - Rakun

Hei, anjeun critter licik. Naha rakun piaraan sah di daérah anjeun? Upami éta, aranjeunna idéal pikeun jinis kapribadian anjeun.

Ieu mahluk anu pinter pisan pikaresepeun sareng marahmay sakumaha anjing, tapi panasaran panasaran. Anjeun terang kumaha anjeun resep nyandak hal-hal pikeun kumaha jalanna? Pal rakun anjeun resep ngalakukeun hal anu sami.

Éta ogé resep nyéépkeun dina dipan sareng anjeun, utamina upami aranjeunna ngagaduhan mangkok anu pinuh ku camilan séhat anu tiasa diicalan.

Aranjeunna peryogi perawatan dokter hewan khusus sareng tiasa ngadamel huru-hara henteu suci dina waktosna, tapi upami anjeun keren sareng éta, anjeun panginten tiasa meunang anu menang.

ESFP - Yorkshire terrier

Mertimbangkeun bakat anjeun pikeun dramatis sareng perhatosan, anjeun kedah ngalakukeun anu pangsaéna sareng piaraan anu cocog énergi anjeun ogé.

ESFP dipikaterang salaku 'ékstrovert paling', janten sato anu bagian anu sami-énergi sareng pikaresepeun bakal sampurna pikeun anjeun.

Jiga teriger Yorkshire.

Terriers dipikanyaho kusabab energetic, sareng breed ieu pikeun ampir sadayana anu gaduh impianana.

Aranjeunna cinta sayang na perhatian , tapi ogé keren kalayan ngalakukeun hal sorangan bari anjeun diributkeun ku manusa séjén.

Aranjeunna ogé toléransi parantos diasah, sareng upami anjeun milarian Yorkie, anjeun tiasa nyandak éta sareng anjeun, pikaresepeun pisan. Aranjeunna resep ngarangkul sareng linggih dina pangkonan, sareng sakumaha feisty sakumaha aranjeunna palinter.

Siga anjeun.

ISFJ - Naon waé

Oh, anjeun amis, pembela empati. Anjeun jalma anu nguseup pikeun underdog (henteu aya hubungan piaraan sareng piaraan, jujur), sareng ngalakukeun anu saé sareng pendamping sato naon waé.

Anjeun nuju doting, bageur, sareng pastikeun yén sadayana anu aya dina perhatosan anjeun condong sareng diasuh ku kaasih.

Sapertos kitu, anjeun kedah ngalakukeun anu saé sareng sobat sanés manusa, tapi anjeun panginten langkung pahala pikeun miara sato kalayan kabutuhan khusus.

Aya seueur pisan di ditu anu meryogikeun bumi anu asih, paduli, sareng anjeun ngan jalma anu leres pikeun condong aranjeunna.

saur hubungan kuring atos réngsé

Anjeun tiasa diandelkeun, anjeun bakal mastikeun yén aranjeunna langkung dipikacinta tibatan anu kantos aranjeunna bayangkeun, sareng aranjeunna aman dina panangan lembut anjeun. Aranjeunna kukituna janten mahluk anu paling untung anu dipuja ku anjeun.

Mudah-mudahan bantahan ieu henteu diperyogikeun pisan, tapi éta ogé bakal disebatkeun: punten janten tanggel waler nalika nyoko kana sasatoan sato. Ieu hirup, mahluk hirup anu kedah seueur jaga sareng hormat , sareng henteu kedah ngan ukur diadopsi sakarepna.

Ieu leres leres pikeun spésiés 'aheng' sapertos rakun. Aranjeunna peryogi perawatan khusus sareng seueur perhatosan, sareng henteu tiasa diseret ti alam liar.

Babaturan sato henteu kedah ukur dialungkeun kana kandang sareng dianggurkeun nalika anjeun bosen. Upami anjeun henteu tiasa ngahaturanan waktos sareng tanaga anu pas pikeun miara salah sahiji sapertos budak, maka langkung saé anjeun tetep nganggo cocooan éléktronik.

Ngabagikeun kahirupan anjeun sareng sato seueur pisan rewarding, sareng upami anjeun parantos siap, teraskeun unggal waktosna.

Leres, aranjeunna ngajantenkeun urang gélo sakapeung (sapertos barudak), sareng aranjeunna tiasa ngaco pisan (sapertos barudak), tapi aranjeunna resep pisan.

Saatos gaduh hubungan anu caket sareng sato, anjeun moal ningali dunya cara anu sami deui.