WWE News: Naha WWE ngaramal 9/11?

>

Internét dieusian ku teori konspirasi ngeunaan serangan teroris anu kawéntar dina munara kembar. Jalma tiasa ngagaduhan pilihan tina sababaraha jinis anu ironis sareng ironisna, kalobaannana logis sareng masihan argumen anu penting. Ngan ukur sababaraha kali terakhir, parantos terang yén olahtalatah subliminal parantos janten bagian ageung tina industri tipi sareng pemirsa parantos sadar sadar stimulus anu disumputkeun '.

Dina rekaman anu rada aneh tina wawancara pra-pertandingan taun 1980an, anjeun ngadangu pegulat Hulk Hogan sareng Randy Savage nyarios yén The Twin Towers runtuh.

Serangan kana Menara Kembar





Wawancara dimimitian ku Gene Okerlund wawancara sareng tim tag The Twin Towers: Akeem sareng The Big Boss Man. Gentlemen ieu pertandingan anu anjeun pikahoyong sapanjang atanapi anjeun badé neraskeun serangan teroris anjeun ka Mega Powers sareng Elizabeth anu tanpa pertahanan, naon anu anjeun pikahoyong !?

Dua raksasa lebet kana cincin sareng urang deui di tonggong panggung sareng Gene ngawawancara Hogan sareng Randy (sareng Elizabeth, pamajikan Randy, anu diborgol dina épisode sateuacanna).



Gene nyarios: Tilu jalma damel salaku hiji, sareng hiji tujuan dina pikiran, pikeun éléh atanapi naha kuring nyarios ngabongkar menara kembar?

Hulk: Anjeun parantos pencét haté tina masalah éta, Dadang. Éta hukum manusa, nyaéta badé nguatkeun Kakuatan Mega sareng ngarusak menara kembar

ngawartosan ngeunaan diri kana bodo a

Sareng Savage dina nada kejam na, ... munara kembar bakal runtuh



Sadaya ieu sigana aya dina kontéks sareng alur carita tapi dialogna sigana henteu saé pikeun 'didamel'.

Wawancara ogé ngagaduhan rujukan pikeun 'baja dingin' (kétang di dieu) tapi ogé tiasa dikaitkeun kana frasa anu parantos seueur dianggo ku ahli teori konspirasi Bahan bakar Jet henteu tiasa ngalebur sinar baja '.

Gening kana inti, video na mangrupikeun ahli téori konspirasi sareng penggemar gulat.