12 Cara Pikeun Ngahubungkeun Deui sareng Pasangan anjeun Nalika Anjeun Henteu Terhubung

Ngaraos jauh ti salaki anjeun nembé?

Meureun anjeun moal kabiruyungan arguméntasi atanapi anjeun rumaos romantika parantos ngaleutikan ngalangkungan waktos.

Tapi ku sikep anu leres sareng sababaraha parobihan alit, anjeun tiasa nampi istilah anu langkung saé.





Hubungan butuh usaha pikeun mekar. Sakali anjeun nikah, éta gampang pikeun ngalieurkeun ku sagala anu sanés anu anjeun jalankeun dina kahirupan sareng lirén masihan hubungan anjeun perhatian anu pantes.

Upami anjeun ngaraos putus tina pasangan anjeun, tingali ieu salaku telepon hudang pikeun ngamimitian ngutamakeun deui séwang-séwangan.



kumaha carana ngayakinkeun ngalamun manehna Éta geulis

Perasaan anjeun sareng pasangan anjeun peryogi bantosan pikeun nyambungkeun deui? Baca deui pikeun ningali sababaraha tip luhur ngeunaan cara ngamimitian:

1. Ngobrol aranjeunna.

Butuh dua urang pikeun ngahudangkeun deui hubungan, janten upami anjeun ngaraos jauh ti salaki anjeun, kabuka sareng aranjeunna sareng nyarioskeun hoyong hubungan anjeun balik ka tempat anu saé.

Pikirkeun naha anjeun rumaos dipegatkeun ti aranjeunna kusabab hal anu aranjeunna parantos laksanakeun pikeun ngaganggu anjeun. Upami aya masalah anu teu tiasa direngsekeun diantawis anjeun, anjeun tiasa nutup diri tina aranjeunna sacara teu sadar.



Upami ditingalkeun, masalah bakal buruk dina hubungan anjeun sareng ngajauhkeun anjeun. Nyarios ka aranjeunna ngeunaan masalah éta bakal ngabantosan anjeun mendakan panutupanana anu anjeun peryogikeun tina éta sareng ngamungkinkeun anjeun babarengan.

Upami anjeun peryogi langkung ti salaki anjeun dina hal perhatian sareng karep , bawa ka aranjeunna ku cara anu konstruktif, masihan conto kumaha aranjeunna tiasa masihan anjeun anu anjeun peryogikeun. Aranjeunna moal terang yén aranjeunna henteu ngalakukeun cukup kecuali anjeun carioskeun.

Janten kabuka kalayan parasaan anjeun sareng émut yén, sanaos anjeun parantos nikah, éta henteu hartosna pasangan anjeun tiasa maca pikiran anjeun. Anjeun peryogi bantosanna pikeun ngajantenkeun parobihan anu positip pikeun perkawinan anjeun, janten mimitian ku ngobrol sareng aranjeunna sareng nonton kumaha kaayaan bakal maju.

2. Kengingkeun fisik.

Kami hilap seueur pangaruh tina touch fisik pikeun urang. Ucup anu liren, rangkulan anu pageuh, bahkan sikat rambut sadayana ujug-ujug ngahanca kimia antara anjeun.

Upami anjeun ngaraos kaleungitan narik ati, usaha pikeun langkung seueur hubungan fisik sareng pasangan anjeun.

Sapertos sakedik noel panangan aranjeunna nalika anjeun nyarios ka aranjeunna atanapi nyepeng panangan aranjeunna deui nalika anjeun leumpang , tiasa cekap pikeun ngingetan anjeun dua ti beungkeut khusus anjeun.

Intimasi mangrupikeun bagian penting tina hubungan sareng tiasa ditolak kusabab capé sareng jadwal anu sibuk. Kaakraban fisik mangrupikeun hal anu istimewa anu anjeun ukur bagikeun saling, janten anggo salaku alat pikeun meunangkeun deui hubungan anu anjeun pikahoyong.

Ngingetkeun salaki anjeun ngeunaan kumaha rasana janten keuna sareng ngadorong aranjeunna pikeun ngalakukeun hal anu sami tiasa janten sadayana upami anjeun ngaraos nyambung deui sareng ngarebut deui sihir hubungan anjeun parantos kirang.

3. Candak perjalanan turun jalur mémori.

Nyéépkeun waktos ngalangkungan poto lami atanapi cobian ngadamel deui salah sahiji tanggal karesep anjeun.

Nginget-nginget waktos anu sasarengan tiasa janten latihan anu pikaresepeun, ngingetkeun deui kenangan anu bagja sareng ngingetan anjeun dua-dua tina pangalaman anu saé pikeun pasangan.

usum anyar bola naga z

Upami anjeun ngaraos siga anjeun nuju kumalayang kusabab anjeun teuing kajiret dina sagala hal di luar perkawinan anjeun, balik deui ngeunaan sababaraha kenangan anu bahagia tiasa ngingetan jalma-jalma anu anjeun paling saé.

Ngenalkeun kumaha anjeun parantos robih ku lami-lami tiasa janten kasadaran anu anjeun peryogikeun pikeun ngémutan deui naon anu penting pikeun anjeun dina kahirupan sareng mimitian usaha deui kana perkawinan anjeun.

Mudah-mudahan, émut waktos anu saé bakal ngadorong anjeun duaan pikeun ngamimitian ngarencanakeun sababaraha deui perjalanan sareng tanggal dimana anjeun tiasa nyiptakeun kenangan énggal sareng ngamanfaatkeun hubungan anjeun deui.

4. Mimiti bobogohan deui.

Maksad abdi saling terang ...

Mimitian hubungan anu anyar salawasna pikaresepeun. Anjeun silih usaha, nyandak waktos pikeun ganti baju sareng milih tempat anu saé pikeun dituju.

Sakali kami janten nyaman sakitar silih sareng nikah, urang tiasa ngeureunkeun ngutamakeun tanggal wengi sareng janten kabiasaan PJs sareng takeaways.

Saé pisan anjeun parantos ngahontal titik dimana anjeun leres-leres bagja janten diri sakitar diri sareng henteu ngaraos kedah ngingetkeun. Tapi ku ngajadwalkeun dina wengi kencan biasa, anjeun nyéépkeun waktos pikeun tetep silih imut sareng nunjukkeun yén anjeun paduli ningali sareng raos anu saé pikeun salaki anjeun.

Sarerea langkung pikaresepeun nalika aranjeunna milari sareng ngaraos raos pangageungna, maka gentos baju olahraga anjeun pikeun baju anu saé sareng nyéépkeun waktos khusus pikeun ngalakukeun anu saé babarengan.

Anjeun teu kedah teras-teras ka réstoran anu mewah, anu penting nyaéta nyéépkeun waktos fokus kana silih tanpa gangguan sareng gaduh kasempetan anu diperyogikeun pikeun sambung deui salaku pasangan.

5. Ngadamel daptar ember.

Nalika anjeun mimiti hubungan sareng batur, anjeun ngagaduhan sadayana harepan sareng impian ieu ngeunaan naon anu anjeun lakukeun sasarengan sareng sagala hal anu anjeun bakal laksanakeun. Éta panginten janten impian ageung sapertos ngagaleuh bumi sasarengan, atanapi rencana anu langkung alit sapertos liburan.

Nalika waktosna lumangsung dina perkawinan sareng anjeun parantos ngabagi langkung seueur pangalaman sareng ngahontal tujuan anjeun, anjeun lirén ngarencanakeun hal-hal pikeun dianggo salaku pasangan. Anjeun mimiti ngaraos liren dina hubungan anjeun, kalayan henteu aya anu ngarepkeun. Éta tiasa ngajantenkeun anjeun mikir yén anjeun parantos kaleungitan minat séwang-séwangan.

Diuk turun pikeun ngarencanakeun daptar ember sareng pasangan anjeun mangrupikeun cara anu gampang pikeun balikkeun sababaraha pikagumbiraeun ti mimiti anjeun babarengan.

Coba daptar barang, gedé boh leutik, anu anjeun duaan pikahoyong, tapi pastikeun éta hal anu tiasa dilakukeun babarengan. Éta tiasa masihan anjeun wawasan anu seger kana pasangan anjeun sareng diri anjeun nalika anjeun ngadaptarkeun hal-hal anyar anu anjeun hoyong ngahontal babarengan.

Pasihan diri anjeun pigura waktos anu réalistis sareng rutin ningali deui daptar pikeun nyonto kagiatan anu anjeun parantos bérés.

Henteu ngan ukur anjeun ngagaduhan hal anu diarep-ngarep salaku pasangan, damel kenangan énggal babarengan, tapi anjeun bakal ngagaduhan rasa babarengan dina prestasi dina daptar anjeun.

Mudah-mudahan anjeun bakal didorong pikeun tetep ngadorong watesan pangalaman anjeun salaku pasangan, nyegah kahirupan tina kantos janten bosen.

6. Silih silih perhatoskeun.

Kami sadayana parantos kaliru kana éta ... anjeun nyéépkeun waktos sareng salaki anjeun tapi anjeun duaan ngagulung teleponna, mariksa dina média sosial atanapi ngabales babaturan.

Éta kabiasaan bahaya pikeun kajiret ku sabab sanajan anjeun pikir anjeun nyéépkeun waktos babarengan, anjeun henteu leres-leres silih perhatoskeun.

Teu maliré gangguan anu sanés janten langkung hésé upami anjeun nambihan padamelan atanapi murangkalih. Nalika aya hal anu sanés dilakukeun, fokus kana pasangan anjeun lirén janten prioritas.

triple h dipecat ti wwe

Ngan kusabab anjeun biasa pasangan anjeun aya di dinya sepanjang waktos, henteu hartosna yén aranjeunna henteu pantes ngagaduhan perhatian pinuh nalika anjeun ngagaduhan kasempetan. Éta mangrupikeun tanda hormat pikeun silih nempatkeun pokus pinuh anjeun kana naon anu anjeun carioskeun sareng lakukeun sasarengan.

Pastikeun, sahenteuna pikeun kencan wengi sahenteuna, yén anjeun ngalakukeun upaya anu ati-ati pikeun nyimpen telepon anjeun sareng ngukir waktos sakedap kanggo anjeun duaan. Anjeun bakal duaan ngahargaan ati-ati sareng éta bakal masihan anjeun kasempetan pikeun nyambungkeun deui sareng ngabagi sababaraha waktos anu berharga.

7. Méakkeun waktu babarengan sacara bermakna.

Sanaos urang tiasa nyarios yén urang parantos sonten sasarengan, satengah nonton sabun dina TV bari mariksa telepon sareng gumam 'ngantosan, saha anu naon?' Unggal sering silih, henteu persis diitung.

Ngan kusabab anjeun silih gigir di rohangan anu sami, henteu hartosna anjeun nyéépkeun waktos kualitas babarengan.

Éta ogé henteu hartosna yén nonton TV babarengan moal tiasa janten bermakna. Éta ngeunaan kumaha anjeun ngadeukeutan hiji kagiatan sareng naha anjeun ngalakukeun éta aktip atanapi pasip.

Upami anjeun hoyong nonton hal, pilih pilem babarengan, kaluar jajanan favorit anjeun kanggo dibagi, simpen telepon anjeun sareng perhatoskeun siga anjeun aya di bioskop dina tanggal hiji. Upami anjeun nuju masak tuang, jantenkeun tugas anjeun babarengan, ngobrol sareng berinteraksi.

Ngahaja ngadeukeutan hiji kagiatan babarengan tibatan tumiba kana kabiasaan mangrupikeun salah sahiji cara paling saderhana pikeun milari waktos pikeun nyambungkeun deui sakedik unggal dinten.

Éta ngeunaan nyandak pilihan pikeun waspada pasangan anjeun sareng masihan aranjeunna perhatian anjeun tibatan ngan ukur aya di tempat anu sami.

Éta henteu tiasa teras janten tanggal anu pikaresepeun sareng kejutan anu matak, tapi ngarobah paripolah anjeun kana cara anjeun nyéépkeun waktos babarengan bakal gancang ngamimitian ngajantenkeun langkung bermakna pikeun anjeun duaan.

8. Bejakeun ka aranjeunna naon anu anjeun hargai tentang aranjeunna.

Urang sadayana resep nguping cariosan anu saé ngeunaan urang sakali-kali. Nalika anjeun kenalkeun kencan masing-masing, wajar pikeun silih pujian, tapi ieu mangrupikeun hal anu tiasa putus tina hubungan anu beuki lami.

Usaha anu langkung seueur pikeun muji lisan ka pasangan anjeun, sareng khususna, nyaritakeun hal-hal anu anjeun pikahormat ngeunaan éta, tiasa janten cara pikeun ngadorong anjeun duaan sambung deui.

Henteu ngan ukur anjeun bakal muji pasangan anjeun, tapi nyarios hal-hal anu anjeun hargai tentang aranjeunna mangrupikeun panginget pikeun anjeun ngeunaan sagala hal anu anjeun sukur pikeun aranjeunna.

Anjeun bakal gancang sadar ngan kumaha anjeun ngahargaan aranjeunna, bari masihan dorongan pikeun kapercayaan aranjeunna ogé. Langkung seueur aranjeunna nguping pujian ti anjeun, langkung kamungkinan aranjeunna pikeun ngahanca, nampi sababaraha narik romantis anu anjeun leungit.

9. Pertimbangkeun kahirupan tanpa aranjeunna.

Éta sanés panginten anu saé, tapi upami anjeun leres-leres merhatoskeun hubungan éta sareng salaki anjeun, panginten panginten ngeunteung kumaha kahirupan anu béda tanpa aranjeunna.

Disebutkeun yén kami henteu terang naon anu urang gaduh dugi ka musna, sareng teu biasa mun aya kaliru kusabab silih anggap sakumaha perkawinan anjeun lumangsung.

Ngagunakeun sababaraha waktos pikeun leres-leres mikirkeun kumaha kahirupan anu bakal aya tanpa pasangan anjeun sanés latihan anu pikaresepeun, tapi sadar kumaha pangaruhna anjeun unggal dinten sareng naon hartosna henteu gaduh aranjeunna deui aya anu tiasa janten kejutan pikeun sistem anjeun anu anjeun kedah ngamimitian langkung hubunganana dina hubungan anjeun nyalira.

Ngagaduhan rohangan masing-masing sareng henteu silih gaduh pisan skenario anu béda-béda. Éta séhat ngagaduhan waktos pikeun diri dina hubungan, tapi henteu ngagaduhan pasangan anjeun sama sakali sareng ngémutan kumaha éta bakal leres-leres ngaraos ngajantenkeun anjeun ngahargaan naon anu anjeun gaduh sakedik deui.

Ngawitan ngamangpaatkeun waktos-waktos anu anjeun sasarengan sareng aktip ngaapresiasi masing-masing. Ku kalibet langkung dina hubungan anjeun, anjeun bakal mendakan sabaraha langkung anjeun mimiti kaluar tina hubungan éta.

10. Ngoyagkeun rutinitas anjeun.

Hindarkeun macét dina rutinitas anu sami sareng ngocokkeun sababaraha kejutan pikeun pasangan anjeun.

Nalika anjeun rut, anjeun tiasa kaleuleuwihi dina pola anu sami sareng ngamimitian mareuman tina waktos anu diséépkeun sareng salaki anjeun ngalangkungan monotoni sadayana.

Ngarobih rutinitas anjeun atanapi ngarencanakeun kejutan spontan bakal ngoyagkeun anjeun duaan tina kagok anjeun sareng fokus deui waé anjeun.

Henteu nyandak hal anu ageung pikeun ngarobih hal, bédana naon waé anu dilakukeun saatos waktos nyangkut dina rutinitas anu sami unggal dintenna bakal nguatkeun deui anjeun duaan sareng ngawitan ngatur hubungan antara anjeun.

tanda hiji lalaki emotionally immature

Éta tiasa ngalakukeun salah sahiji padamelan aranjeunna pikeun aranjeunna, ngareuwaskeun aranjeunna ku tuang karesepna, atanapi ngarencanakeun tanggal wengi di luar. Tetep silih toes ku ideu sareng gerakan anu pikaresepeun sareng hindaran ditelan ku pengulangan.

11. Sukarelawan babarengan.

Henteu ngan ukur ngalibatkeun anjeun duaan nyandak waktos kaluar pikeun ngalakukeun hal anu bermakna babarengan, tapi anjeun bakal ngabantosan batur ogé diri sorangan.

Teu aya anu sapertos sukarelawan nempatkeun kahirupan deui kana sudut pandang nalika anjeun ngaraos kaleungitan sakedik. Ngalakukeun ieu kagiatan anu anjeun lakukeun sareng salaki anjeun tiasa ngabantosan anjeun nyambungkeun deui pikeun kapentingan umum sareng ningali anu pangsaéna deui.

Éta tiasa janten salah sahiji jenis sukarelawan, naha hubungan sareng jalma, komunitas anjeun, atanapi amal.

Ngahijikeun babarengan pikeun tujuan anu saé bakal ngajantenkeun anjeun hiji tim sakali deui sareng tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngahargaan naon anu anjeun gaduh dina kahirupan anjeun nyalira.

hal pikaresepeun pikeun ngalakukeun nyalira di imah nalika anjeun bosen

12. Ngawangun hiji hal babarengan.

Badag atanapi alit, henteu janten masalah, tapi saenyana ulah milih anu bakal nempatkeun teuing tekanan sareng setrés kana hubungan anjeun.

Éta tiasa janten saderhana kit karajinan bumi atanapi proyek DIY anu parantos anjeun pikahoyong pikeun bumi anjeun. Bagian konci ieu nyaéta pikeun mastikeun éta mangrupikeun hal duanana anjeun tiasa kalibet sareng babarengan.

Ngawangun hiji hal sasarengan hartosna anjeun kedah ngukir waktos pikeun fokus kana proyék anu dibagikeun. Anjeun bakal ngagaduhan waktos pikeun ngobrol sareng sambungkeun deui tanpa gangguan, nalika anjeun nempatkeun énergi anjeun kana tujuan umum.

Kasuksésan proyék bakal gumantung kana duaan anjeun anu ngupingkeun sareng silih interaksi dina cara anu positip sareng ngadorong. Anjeun panginten tiasa sacara alami pujian, silih bantosan sareng silih rojong, sadayana damel nyambungkeun deui hubungan anjeun sareng ngingetan kumaha anjeun ngeunaan miara jalma séjén ieu.

Sakali proyék réngsé anjeun bakal gaduh kasieun tina terang yén éta mangrupikeun hal anu anjeun kahontal sasarengan sareng janten panginget pikeun tim hébat anjeun.

Perkawinan moal mekar kacuali dibandungan. Dina inti kahirupan anjeun parantos ngawangun babarengan, padamelan, bumi, kulawarga, hubungan antara dua jalma anu masih pantes diperhatoskeun.

Karesep urang séwang-séwangan bakal robih sareng ngamajukeun sapanjang waktos. Urang sadayana parantos kaliru kusabab henteu ngajantenkeun hubungan urang prioritas tibatan masihan teuing perhatian urang kana sagala hal anu aya di sakuriling urang.

Upami anjeun hoyong kéngingkeun sababaraha kimia sareng konéksi anu anjeun kagungan dina mimiti hubungan anjeun, maka anjeun parantos masihan perhatian sapertos anu anjeun lakukeun waktos harita. Milarian hal-hal anyar pikeun silih hargaan, silih pujian sareng silih silih paduli teu paduli sabaraha lami anjeun babarengan.

Sakedik usaha jauh pisan pikeun ngajaga percikan éta tetep hirup diantara anjeun. Percanten kana hubungan anjeun sareng jalma ieu anu cukup kuat pikeun milih anjeun nyéépkeun hirup anjeun sareng aranjeunna. Éta hubungan antara anjeun masih aya, sareng ku sakedik perhatian langkung tiasa mekar.

Masih henteu yakin naon anu kudu dilakukeun pikeun meunangkeun hubungan deui sareng salaki atanapi pamajikan? Ngobrol online ka ahli hubungan ti Hubungan Pahlawan anu tiasa ngabantosan anjeun pikeun terang. Kantun.

Anjeun ogé resep: