10 pegulat kalayan gerakan pagawean anu paling parah

>

Unggal pegulat profesional peryogi sababaraha hal dasar sateuacan aranjeunna ngamimitian dina bisnis. Hiji nami, sababaraha alat cincin, téma lebet, sareng langkah-langkah akhir. Manuver khusus sareng khusus anu bakal aranjeunna anggo pikeun méréskeun lawanna sareng mudah-mudahan nutup pertandingan.

Sababaraha Superstar gaduh tukang bérés luar biasa. Anu bakal tahan uji waktos sareng moal hilap, bahkan bahkan didaur ku tukang gulat anu sanés. Stunner Batu Tiis, Katurunan Triple H, Brock Lesnar's F5. Ngan ukur sababaraha tukang saé luar biasa anu anjeun pakait sareng hiji jalma khususna.

Nanging, henteu sadaya jalma cukup untung ngagaduhan méwah éta. Dina kaadilan, ngan ukur aya sababaraha hal anu tiasa anjeun laksanakeun pikeun manusa sanés anu aya dina gelut gulat. Hatur nuhun kana éta, kami parantos kéngingkeun sababaraha gerakan panungtung anu saé pisan mangtaun-taun.





saha pamajikan ed sheeran

# 10 Rikishi

Rikishi masihan pidato Hall of Fame na

Rikishi masihan pidato Hall of Fame na

Sateuacan ngagolérkeun Rikishi pikeun ngaléngkahkeun gerak éta wajar pikeun nunjukkeun yén salah sahiji na henteu goréng teuing. Supir Rikishi anu bakal digunakeun ku Samoa saleresna katingali sapertos gerakan anu cukup dahsyat. Nanging, ku larangan piledrivers di WWE dina jaman ayeuna, anjeunna bahkan henteu tiasa nganggo ayeuna-ayeuna.



hal pikeun ngalakukeun nalika anjeun pisan bosen

Oke ayeuna naha urang di dieu. Sanaos Rikishi ngalaman sababaraha transformasi salami karir WWE na, kaseueuran pameget bakal émut anjeunna salami waktos anjeunna dasarna ngagem tali raksasa kana cincin. Salami waktos éta, kaseueuran pamindahan anjeunna kalebet derriere na.

The Banzai Drop. Beuteung Anu bau. Metode unik Rikishi pikeun nempatkeun lawanna jauh nyaéta ngalebetkeun seueur na ka tukang ku cara naon waé anu anjeunna tiasa. Hésé henteu kasieun pikeun Superstars anu henteu kaetung anu janten korban ti Aula bau Famil anu terkenal.

1/10 TERAS