Kumaha Cara Nganggo Aturan Henteu Kontak Saatos Pecah sareng Ex

Seueur urang milih pikeun kalkun tiis saatos putus. Éta hartosna henteu ningali atanapi ngahubungi mantan urang deui.

Sababaraha jalma, Nanging, milih netepkeun panjang udagan waktos dimana aranjeunna moal nyarios sareng mantanna, teras nganilai pilihanna saatos waktos ieu réngsé. Ieu panginten 30 dinten atanapi 3 bulan atanapi sababaraha période sanés.

Urang bakal ngaliwat kumaha anjeun tiasa nganggo aturan ieu ku cara anu cocog sareng anjeun - sareng kumaha lengket na!





Upami anjeun maca tulisan ieu, aya kasempetan anu saé yén anjeun nuju ngalaman perpisahan ayeuna sareng anjeun kagoda pesen pesen ti mantan anjeun.

Pasang panginten éta tina émutan anjeun sababaraha menit, baca usulan kami, sareng tingali kumaha parasaan anjeun dina tungtungna.



Émut - ieu samentawis sareng anjeun tiasa ngalangkunganana. Kami di dieu pikeun ngabantosan anjeun ...

Upami anjeun ngalakukeun éta pikeun kéngingkeun mantan anjeun.

Salah sahiji alesan utama jalma-jalma ngaluarkeun mantanna tina kahirupan aranjeunna pikeun sababaraha bulan nyaéta pikeun meunangkeun aranjeunna balik.

Ayeuna, éta panginten disada mundur - naha anjeun masihan aranjeunna pangobatan jempé upami anjeun badé sareng aranjeunna?



Nya, aya sababaraha alesan pikeun ngalakukeun ieu.

Anu mimiti, éta masihan anjeun dua rohangan pikeun tiis sareng kéngingkeun kajelasan dina hubungan. Sababaraha waktos sareng rohangan misah tiasa ngajantenkeun anjeun duaan sadar naon anu anjeun leungit sareng ngan kumaha hébatna anu anjeun kagungan sateuacanna.

Anjeun tiasa duanana ngungkulan naon waé anu ngajantenkeun salah sahiji anjeun pikeun méréskeun hal, sareng anjeun ngagaduhan kasempetan pikeun ngawangun deui kahirupan anjeun sareng museurkeun diri, sahingga anjeun siap bunuh diri nalika anjeun ngahiji deui.

Nalika aranjeunna ningali anjeun deui, aranjeunna bakal ngalih ti gangguan alit atanapi argumen anu anjeun gaduh, sareng bakal ningali anjeun salaku pasangan anu maju, mandiri, sareng pikaresepeun deui!

Éta sababna léngkah-léngkah ieu di handap konci - anjeun henteu ngan saukur teu tiasa ngobrol sareng mantan anjeun salami 3 bulan (atanapi sababaraha waktos sanés), anjeun kedah pokus kana sababaraha pamutahiran diri sareng kamekaran…

Bade henteu aya hubungan ogé saé sabab éta masihan anjeun sababaraha waktos kanggo fokus kana diri sorangan sareng janten kuat sareng langkung percaya diri. Ieu ngandung harti yén nalika anjeun teras ningali mantan anjeun ngobrol ngeunaan akur deui, anjeun bakal raos pisan!

Upami anjeun lumpat deui ka ex anjeun langsung, anjeun panginten masih bakal kesel pisan sareng panginten kalakuan ku cara-cara anu engkéna bakal kuciwa. Barina ogé, éta normal janten rada caket atanapi nekat nalika pasangan anjeun ngeureunkeun hal, tapi sigana moal ngayakinkeun aranjeunna nyandak anjeun balik!

Ku masihan anjeun sareng aranjeunna rohangan, mantan anjeun bakal ningali yén anjeun tiasa mandiri sareng ngalakukeun hal anjeun nyalira, ogé hoyong sareng aranjeunna. Ieu nunjukkeun aranjeunna yén anjeun sanggup asak, sareng aranjeunna langkung condong hoyong akur deui sareng anjeun.

Henteu aya anu langkung pikaresepeun tibatan jalma anu hirupna babarengan, anu ngagaduhan hobi sareng réréncangan nyalira, sareng anu ningali hubungan sapertos anu aranjeunna hoyong , daripada kabutuhan .

7 tip pikeun ngabantosan anjeun tetep dina aturan henteu kontak.

1. Jurnal kunaon anjeun nuju ngalakukeun ieu.

Salah sahiji cara anu paling saé pikeun tetep kana aturan teu aya hubunganana nyaéta nyerat naha anjeun ngalakukeun éta ti heula.

Janten nyeri haté nyalira nalika anjeun ngalakukeun ieu - langkung jero anjeun tiasa lebet, kamungkinan anjeun tiasa nempelkeunana. Teu aya anu kantos kedah ningali atanapi terang naon anu anjeun nyerat, janten kaluarkeun sadayana.

Anjeun panginten hoyong mikirkeun kunaon anjeun putus, naha éta kaputusanana atanapi anjeun.

Ngadamel catetan ngeunaan hal-hal anu nyababkeun perpisahan - upami salah sahiji anjeun nipu, contona. Teras perhatoskeun kunaon éta hartosna langkung saé ulah silih - anjeun teu tiasa percanten ka aranjeunna, atanapi anjeun nyandak pilihan anu goréng kusabab anjeun henteu cukup aman sareng aranjeunna.

Ku nambihan jéntré ngeunaan kunaon alesan ieu sah, anjeun leuwih gampang nginget persis kumaha kaayaan goréng nalika anjeun sareng mantan anjeun. Parasaan ieu anu bakal ngahambat anjeun pikeun balik deui ka aranjeunna.

Anggo Éntri jurnal ieu atanapi daptar salaku hal anu bakal datang deui unggal waktos anjeun kagoda pikeun pesen aranjeunna atanapi ngadamel 'teu kahaja' ngaji-in. Éta bakal ngabantosan anjeun tetep fokus kana persis naha anjeun ngalaksanakeun aturan henteu kontak ieu.

kumaha carana ngadamel waktos di damel langkung gancang

2. Envision masa depan anjeun.

Éta tiasa sesah pisan nalika anjeun aya di tengah-tengah putus cinta, sareng éta panginten sapertos anjeun henteu pernah bakal langkung ti mantan atanapi hubungan anjeun. Anjeun ampir dibutakan ku nyeri haté anu sigana siga henteu pilihan séjén.

Aya! Ngadamel papan haté atanapi ngobrol ka réréncangan ngeunaan pikahareupeun anjeun. Hindarkeun nyebatkeun pasangan romantis pikeun ayeuna, sareng langkung fokus kana aspek sanés hirup anjeun sareng naon anu sigana.

Ieu masihan anjeun sababaraha kamar pernapasan tina mikirkeun cinta sareng hubungan, sareng ngabantosan anjeun fokus kana sabaraha hal-hal sanés anu anjeun parantos jalankeun dina kahirupan anjeun!

Nalika urang ngalangkungan perpisahan, saolah-olah urang ngan ukur ditetepkeun ku éta. Urang hilap kana sagala hal anu aya dina kahirupan urang - sapertos kulawarga, hobi, damel, babaturan.

Anggo waktos ieu ngabayangkeun naon anu tiasa kajantenan, atanapi naon anu anjeun pikahoyong, dina sababaraha taun ka pengker. Janten ambisius sareng antepkeun diri anjeun dibawa kabur!

Pikirkeun ngeunaan proyek impian anjeun, dimana anjeun bakal cicing, hal-hal sapertos kitu. Upami anjeun jalma anu visual pisan sapertos kuring, anjeun tiasa janten rinci sakumaha jenis bantal anu anjeun bakal gaduh dina sofa di apartemen penthouse New York anu impian anjeun.

Naon waé anu ngagumbirakeun deui sareng masihan anjeun tujuan - naha bantal atanapi karir…

3. Netepkeun tujuan anu réalistis.

Éta tiasa karasaeun pikasieuneun ngan ukur ngiringan hubungan sareng batur sapinuhna, sareng kadang aya alesan yén anjeun kedah ngobrol sareng mantanna.

Pasihkeun diri anjeun tujuan anu réalistis pikeun dituju - meureun anjeun ningali éta sakali masihan aranjeunna barang-barangna, teras pura-pura teu aya salami 30, 60, atanapi sabaraha dinten.

Teu aya waktos anu ditangtoskeun, hanjakalna, tapi ku masihan diri anjeun waktos anu cukup jauh ti aranjeunna, anjeun bakal leres-leres terang kumaha parasaan anjeun ngeunaan mantan anjeun.

Butuh sababaraha minggu atanapi bulan tina patah hati sateuacan anjeun leres-leres tiasa difokuskeun pikeun ngaléngkah, janten faktor dina waktos anu anjeun pikirkeun peryogi.

Upami anjeun condong nyandak saminggu atanapi dua saatos putus cinta berkubu di jero nangis sareng tuang és krim, pasihkeun diri naon anu anjeun peryogikeun sareng ngantepkeun prosés éta kajantenan.

Upami anjeun ngan ukur masihan diri dua minggu sateuacan anjeun ngahontal ka mantan anjeun saatos putus cinta, anjeun sigana bakal tetep dina tahap anu kuat, patah hati sareng anjeun bakal meta dumasar kana parasaan éta.

Pasihan diri kasempetan pikeun terang naon anu anjeun leres-leres hoyongkeun ku cara nyandak sakedik langkung seueur waktos - anjeun panginten langkung saé dina waktos sababaraha bulan, atanapi anjeun panginten sadar yén éta mangrupikeun hal anu nyata sareng anjeun hoyong nyobian deui.

Urang bakal langkung rinci ngeunaan éta dina akhir tulisan ieu ...

4. Ngidinan anjeun duka pikeun hubungan.

Sakumaha anu parantos didadarkeun di luhur, sababaraha urang leres-leres peryogi waktos pikeun ngan ukur janten nyeri haté. Éta sakedik ritual urang kedah ngalangkungan.

Upami anjeun terang yén unggal perpisahan ngajantenkeun anjeun ngaleueut sababaraha minggu, pasihkeun waktos éta ka diri anjeun sorangan. Anjeun leres-leres kénging ngaraos sedih sareng uih sareng siga nanaon moal kunanaon deui. Anjeun kedah ngantepkeun anjeun duka kana hubungan upami anjeun leres-leres ngalih ti éta.

Émut yén ieu leres-leres valid. Anjeun dasarna parantos kaleungitan jalmi sareng hubungan - ogé versi diri anjeun, sareng kenangan sareng harepan pikeun masa depan babarengan.

Ieu seueur anu kedah dirobih, sareng anjeun kedah ngolah éta sadayana upami anjeun tiasa tetep nurut kana aturan henteu kontak anjeun.

Upami anjeun nyobian ngalangkungan fase ieu, anjeun langkung gampang kambuh sareng sacara acak pencét pisan ku sabaraha anjeun sono ka mantan anjeun. Éta ngandung harti yén anjeun teras Tambih deui sigana hoyong pesen atanapi ningali aranjeunna.

Pikeun nyingkahan kajadian ieu, luangkeun waktos pikeun sedih sareng karaos sedih - teras teraskeun!

5. Cabut godaan.

Seueur urang mutuskeun urang moal ngobrol sareng mantan urang deui ... teras parios profil Instagramna teras-terasan, atanapi maca deui riwayat pesen urang.

sabaraha taun Matt Liblanc

Kami nyiksa diri urang sorangan ku mariksa ningali naon anu dipikaresep ku jalma sanésna kana poto na, atanapi upami caritaanana siga anu kencan (parantos ?!).

Atanapi urang maca paguneman anu kapungkur sareng milarian pitunjuk yén aranjeunna badé ngeureunkeun hal, sareng urang heran naha kami tetep bakal sasarengan upami teu ngirim pesen éta sababaraha minggu ka pengker.

Sora wawuh?

Ieu sama sekali henteu ngabantosan nalika anjeun nyobian ngaleupaskeun batur - sareng éta panginten alesan anjeun nyobian aturan henteu kontak, saurna.

Upami anjeun leres-leres pilari deui sareng mantan anjeun, gulung ka handap kana bagian kami ngeunaan éta!

Anjeun tiasa nyobian ngayakinkeun diri yén mariksa pesen sareng propil henteu dianggap salaku 'kontak,' tapi anjeun terang éta henteu séhat atanapi produktif.

Batesan ieu ku nyoplokkeun godaan. Tambihkeun poto dina gulungan kaméra anjeun kana albeum 'disumputkeun' anjeun sahingga anjeun henteu resep ningali éta.

Ékspor obrolan WhatsApp anjeun sareng aranjeunna - anjeun tiasa ngirim surélék ku nyalira supados anjeun ngagaduhan (ieu kumaha waé ngaraos kirang sedih!), Teras mupus paguneman dina telepon anjeun.

Buka blokir poto eta dina média sosial, atanapi sahanteuna Ngajempékeun aranjeunna supados anjeun henteu acak mendakan poto-poto aranjeunna nalika anjeun ngagulung.

Upami anjeun nuju mariksa naha henteu aranjeunna parantos ditingali carita anjeun, nyumputkeun aranjeunna. Aranjeunna moal terang, sareng éta ngeureunkeun anjeun anu paling kompulsif sareng héran naon hartosna yén aranjeunna parantos nonton (atanapi henteu nonton), jst.

Sadaya ieu bakal ngabantosan anjeun tetep kana aturan teu aya hubunganana sabab anjeun moal 'disergap' ku ayana maya maranéhna ogé.

Kirang kirang paparan anjeun ka aranjeunna, kirang aya anu maca - sareng kirang anjeun bakal hoyong pesen ka aranjeunna atanapi ngahontal.

6. Fokuskeun diri sareng tetep sibuk.

Salah sahiji hal anu paling penting pikeun diinget nyaéta anjeun anu ngalakukeun ieu. Anjeun parantos milih pikeun pinuh nyandak waktos kaluar tina mantan anjeun - sabab anjeun terang yén éta hal anu leres anu kedah dilakukeun.

Ieu saé pisan, sabab nunjukkeun yén anjeun aktip milih fokus dina karaharjaan anjeun. Anjeun ngajantenkeun prioritas diri.

Dina urutan tetep sareng aturan henteu kontak, anjeun kedah teraskeun percanten sareng nunjukkeun yén anjeun prioritas di dieu. Éta hartosna fokus kana diri anjeun sareng miara kaséhatan méntal sareng fisik anjeun.

Sesi latihan atanapi semedi panginten sanés janten hal anu paling anjeun pikirkeun nalika anjeun nuju putus, tapi cobi milarian waktos kanggo nyocogkeun aranjeunna nalika anjeun tiasa.

Kalayan sagala cara, ngaliwat tahap sampah-dahareun anu direcahna, tapi cobian pastikeun anjeun tuang sahenteuna sababaraha tuangeun anu séhat, nginum cai anu cekap, sareng kéngingkeun hawa seger sareng sinar matahari anu cekap!

Ku ngajaga pikiran sareng awak anjeun sapertos kieu, anjeun komitmen pikeun museurkeun diri. Beuki anjeun museurkeun diri, anjeun bakal henteu langkung cocoba pikeun museurkeun mantan anjeun.

Tetep sibuk ogé bakal ngabantosan anjeun ngalangkungan tahap no-kontak sareng mantan anjeun saatos putus. Upami anjeun ngagaduhan campuran anu saé - ningali babaturan, yoga, wengi pilem, latihan sabtu minggu sareng sajabana - anjeun bakal kaganggu tina pikiran anjeun sareng anjeun moal tiasa ngan ukur linggih.

Anggo aturan no-contact pikeun nyéépkeun waktos pikeun diri sareng ngeusian hirup anjeun ku hal-hal anu anjeun resep lakukeun.

7. Boga sobat téks alternatip dijejeran.

Anjeun panginten aya kapanasaran ... saha anu kuring ngobrol ayeuna?

Nalika urang ngalangkungan perpisahan, gampang pisan langsung ngarasa nyalira sareng ngalamun. Anjeun biasa pisan nga-SMS ka pasangan anjeun, nyauran aranjeunna, mariksa sareng aranjeunna nalika anjeun ngaraos sedih sabab anjeun terang yén aranjeunna bakal surak anjeun.

Saatos direcahna, anjeun panginten tiasa sono kana interaksi anu alit.

Daripada janten kagoda SMS ka mantan anjeun iraha waé anjeun sedih atanapi hoyong bagikeun naon-naon ka batur, gaduh sobat anu ditunjuk siap bertindak salaku gaganti!

Kirim sms ka énjing-énjing na, kirimkeun ka selfie imut atanapi pidéo lucu, bejakeun yén anjeun resep aranjeunna sateuacan anjeun bobo nalika wengi.

Éta sigana hurung konyol - éta henteu sami sareng smsan pasangan anjeun, kami terang - tapi éta bakal ngabantosan anjeun.

Ieu cara anu saé pikeun nerapkeun aturan no-contact sabab anjeun masih ngaraos dipikacinta sareng anjeun masih ngaraos resep sababaraha interaksi sareng jalma anu paduli ka anjeun.

Menta jalma anu dipikacinta pikeun ngabantosan anjeun. Kadang-kadang, anjeun ngan ukur kedah nyauran bedil ageung! Kulawarga caket sareng réréncangan anjeun bakal kenal pisan, sareng bakal terang kumaha ngabantosan anjeun salami putus ieu. Nyarios ka aranjeunna ngeunaan naon anu anjeun lakukeun sareng kunaon - aranjeunna bakal ngadukung sareng bakal hoyong ngabantosan anjeun tetep kana aturan henteu kontak.

Upami aya sababaraha dinten sesah anu bakal datang, bejaan babaturan anjeun supaya aranjeunna tiasa langkung ngadukung anjeun. Peringatan, ulang taun, liburan - naon waé anu anjeun pikirkeun tiasa ngajantenkeun anjeun kagoda sms tilas anjeun, dasarna.

kumaha ceurik nalika anjeun tiasa t

Ngagunakeun aturan no-contact salaku hubungan 'putus.'

Oke - tah ieu patarosan ageung. Naha anjeun ngaso ti SMS atanapi ningali mantan anjeun, tapi pamustunganana hoyong akur deui?

Upami anjeun hoyong éta deui, anjeun panginten parantos mutuskeun nyandak sababaraha bulan pikeun silih ngobrol. Upami éta, anjeun leres-leres hoyong émut kana waktos anu anjeun séépkeun.

Penting pikeun nuturkeun saran di luhur sahingga anjeun tiasa tetep kana aturan pikeun jangka waktu anjeun parantos netepkeun nyalira.

Nanging, anjeun ogé bakal hoyong nyéépkeun waktos kanggo mikirkeun naon anu anjeun leres-leres hoyongkeun.

Pertimbangkeun naha anjeun putus ti mimiti - kaputusan saha éta, sareng naon anu kajantenan pikeun ngadorong éta?

Naha anjeun leres-leres bogoh ka aranjeunna, atanapi ngan ukur ideu aranjeunna?

Ku istirahat ti ngawangkong ka mantan anjeun, anjeun bakal ngagaduhan waktos kanggo pokus kana patarosan ieu, sareng ngagali jero pikeun waleranna.

kumaha ngenalkeun nyalira

Candak istirahat sapertos kieu tiasa saé, tapi anjeun kedah netepkeun sababaraha aturan dasar.

Naha aranjeunna ogé ngaso atanapi aranjeunna badé nga-SMS ka anjeun? Naha anjeun kénging kencan sareng jalma sanés nalika fase henteu kontak ieu? Iraha anjeun badé nyarioskeun deui, sareng naha anjeun duaan bakal leres-leres jujur ​​ngeunaan naon anu anjeun pikahoyong?

Masihan waktos sareng rohangan pikeun milarian terang naon anu anjeun leres-leres hoyongkeun pisan pikeun anjeun. Anjeun panginten sadar yén, saatos sakedap, anjeun leres-leres henteu kunanaon nyalira. Anjeun bahkan tiasa janten lega kusabab anjeun putus!

Ieu mangrupikeun jinis wawasan anu anjeun ngan ukur tiasa kéngingkeun lamun tetep kana aturan henteu kontak - upami anjeun nyarios sareng aranjeunna atanapi ningali aranjeunna, anjeun bakal leuwih gampang ninggalkeun perasaan asli anjeun sareng balik deui sareng aranjeunna sabab anjeun parantos sono kana hubungan, teu kedah ieu hubungan.

Kumaha upami aranjeunna ngahontal anjeun - sareng anjeun hoyong aranjeunna balik?

Janten, naon anu kajantenan upami aranjeunna ngalanggar aturan no-contact? Upami anjeun ogé hoyong akur deui, éta tetep tiasa kéngingkeun sakedik waktos deui.

Janten émut yén aranjeunna sacara téhnisna bertentangan sareng kahoyong anjeun ku ngahontal - naha anjeun terang yén teu hormat, naha éta nunjukkeun kurang ngahargaan wates, naha aranjeunna kedah ngerjakeun komunikasi?

Atanapi panginten éta nunjukkeun yén aranjeunna moal tiasa hirup tanpa anjeun, yén aranjeunna janten romantis ku ngalakukeun sikep, sareng anjeun badé ngalakukeun hal anu sami ...

Ngan anjeun tiasa terang kumaha parasaan anjeun ngeunaan anu ieu, janten percanten ka usus anjeun sareng jujur ​​ka diri anjeun sorangan!

Émut yén pamaksudan aranjeunna panginten henteu sami sareng anu anjeun. Coba pikeun milari naon anu aranjeunna pikahoyong tina anjeun.

Naha aranjeunna sms jam 3 énjing wengi Jumaah? Aya kasempetan aranjeunna henteu leres-leres hoyong akur deui sareng anjeun, janten janten émut yén aranjeunna panginten tiasa mabok, kasepian, ngaliwat hiji hal, atanapi ngan saatos hook-up.

Kumaha akur deui sareng mantan saatos henteu aya kontak.

Mertimbangkeun naha anjeun atanapi henteu ngaraos cekap gaduh waktos pikeun leres-leres ngerjakeun diri. Upami anjeun peryogi langkung waktos pikeun dugi ka panggung dimana anjeun yakin sareng cukup kuat pikeun nyobaan hubungan anu langkung séhat, éta henteu kunanaon.

Upami mantan anjeun ngahargaan anjeun sareng hoyong hal-hal dianggo cukup, aranjeunna moal kapikiran ngantosan sababaraha minggu deui atanapi sasih sanés!

Pastikeun anjeun nyandak kaputusan ieu kusabab anjeun leres-leres hoyongkeun aranjeunna deui, sareng sanés ngan ukur sabab resep pikeun mikanyaah sareng perhatian deui.

Nyandak sakedik waktos deui leres-leres tiasa ngabantosan anjeun duaan fokus kumaha carana ngajantenkeun hubungan tiasa dianggo , sareng éta masihan anjeun duaan waktos pikeun ngahijikeun sareng leres-leres komitmen.

Anjeun tiasa duanana ngagaduhan waktos anu pas pikeun tuwuh sakedik salaku individu, sareng ngaraos langkung yakin kana hubungan anu ayeuna.

Pikirkeun kumaha anjeun duaan hoyong hubungan na tiasa dianggo, sareng parobihan anjeun duaan.

Naha anjeun duaan dina tempat anu pas pikeun akur deui ayeuna?

Naha anjeun parantos cageur tina nganyenyeri, sareng anjeun tiasa ngantepkeun éta sareng mimitian deui, atanapi naha anjeun duaan bakal ngamimitian ti tempat anu hoream sareng pait?

Naha anjeun duaan siap ngadamel kompromi anu diperyogikeun, sareng hubungan éta pasti tiasa diatasi atanapi aya waktos anu misah ngajantenkeun anjeun sadar yén éta langkung saé ngan ukur nganuhunkeun sadinten teras ngalih?

Nalika aranjeunna pesen anjeun, nunjukkeun yén anjeun parantos nyéépkeun waktos ieu pikeun leres-leres tumuh sareng ngerjakeun nyalira! Entong janten anu butuh, mantan anu nekat yén aranjeunna tiasa ngarepkeun.

Sabalikna, janten genit sareng pikaresepeun, jaga sina entep dugi ka anjeun duaan terang naon anu lumangsung. Pastikeun yén anjeun bakal salamet tanpa aranjeunna - ieu pikaresepeun pisan!

Éta kadéngéna rada anéh, tapi terang yén aya jalma anu mekar nyalira tiasa ngajantenkeun urang hoyong babarengan deui. Tunjukkeun mantan anjeun yén aranjeunna bakal tambihan kana kahirupan anjeun, sanés sapanjang hirup anjeun!

Naha anjeun kedah pesen heula ka aranjeunna atanapi ngantosan aranjeunna?

Upami anjeun netepkeun jangka waktos anu jelas pisan nalika anjeun teu hoyong ngupingna ti aranjeunna, sareng tanggal ieu pas tanpa aranjeunna ngahubungi, éta panginten mangrupikeun tanda yén aranjeunna henteu ningali masa depan antara anjeun.

Di sisi anu sanésna, upami anjeun netepkeun aturan dasar pikeun henteu aya waktos kontak, aranjeunna panginten tiasa waé ngantosan anjeun badé ngalih.

Upami anjeun hoyong nyobaan ngajantenkeun éta tiasa dianggo sareng aranjeunna sareng aranjeunna henteu acan ngupayakeun ngahubungi anjeun saatos waktos anu disatujuan parantos réngsé, olahtalatah mangrupikeun hiji-hijina pilihan anjeun.

Éta dugi ka aranjeunna naha aranjeunna ngaréspon atanapi naon anu aranjeunna nyarios.

Tapi naon anu anjeun kedah éléh?

kumaha ngawartosan ka sobat lalaki anjeun resep anjeunna

Naha aturan henteu kontak tiasa dianggo pikeun kéngingkeun mantan anjeun?

Jawaban pondok sareng henteu ngabantosan pisan nyaéta ... éta gumantung.

Éta turun ka aranjeunna sareng kumaha parasaan aranjeunna salami waktos ieu. Éta tiasa janten kasus aranjeunna sadar ngan naon anu maranéhna leungit. Ieu panginten masihan aranjeunna motivasi pikeun nempatkeun padamelan pikeun menangkeun anjeun sareng ngajantenkeun hubungan éta tiasa dianggo kadua kalina.

Henteu tiasa ningali atanapi nyarios sareng anjeun pisan salami waktos anu berkepanjangan langkung gampang narik parasaan ieu tibatan lamun anjeun masih aya dina kahirupan aranjeunna, bahkan ngan ukur ampir liwat téks.

Di sisi anu sanésna, sapertos anjeun tiasa sadar yén anjeun langkung saé jauh, aranjeunna panginten tiasa ngahontal kasimpulan anu sami sareng ngalih tina hubungan.

Anu penting nyaéta aturan henteu aya hubungan ngagampangkeun kajelasan pikiran ieu, janten ku cara naon waé, kaputusan pikeun akur deui atanapi tetep pisah sigana bakal langkung dianggap sareng langkung dipikaresep pikeun anjeun duaan.

Sabaraha lami teu kedah kontak panungtungan?

Teu aya sajatina waktos anu ditangtoskeun, tapi minimal bulistir sigana 30 dinten. Naon waé anu kirang ti ieu sareng anjeun henteu masihan kasempetan ka diri anjeun atanapi mantan anjeun pikeun ngolah parasaan anjeun sareng langsung lempeng.

Anjeun tiasa nyetél sababaraha dinten khusus sapertos 30, 45, atanapi 60. Atanapi 2 atanapi 3 bulan upami éta langkung gampang diitung.

Atanapi anjeun tiasa milih akhir sabulan salaku titik cut-off. Janten upami anjeun putus di tengah Maret, anjeun panginten nyarios yén henteu aya hubungan anu kedah dugi ka akhir April. Kadang-kadang langkung gampang pikeun nginget ieu kusabab periode 60 dinten panginten bakal tamat dina dinten Rebo acak dina pertengahan sabulan, sareng kajabi upami anjeun ngagaduhan tanggal ieu dina buku harian anjeun, anjeun panginten hilap nalika éta.

Naha kuring tiasa putus hubungan upami kuring leres-leres sono ka aranjeunna?

Nya, henteu, anjeun henteu kedah ngahubungi aranjeunna sanaos anjeun sono pisan ka aranjeunna . Titik sadayana pikeun henteu aya hubungan nyaéta masihan waktos ka diri anjeun pikeun cageur tina kacilakaan sacara émosional. Anjeun moal ngijinkeun diri pikeun ngalakukeun ieu lamun henteu masihan waktos cukup.

Naon anu anjeun kedah smsan mantan anjeun saatos waktos henteu kontak parantos réngsé?

Anggap anjeun hoyong aranjeunna deui, tetep tetep saderhana. Entong ngirim pesen panjang anu hébat nyarios yén anjeun moal hirup tanpa aranjeunna sareng hoyong aranjeunna langsung ngalih.

Anjeun henteu terang kumaha perasaanna sareng ieu tiasa nempatkeun aranjeunna dina seueur tekanan.

Sabalikna, tetep tetep ringkes. Tanya aranjeunna upami aranjeunna hoyong pendak sareng ngobrol. Ieu jauh langkung gampang pikeun aranjeunna pikeun nyarios henteu upami éta anu hoyong dilakukeun ku aranjeunna.

Éta ogé langkung saé pikeun ngobrol ageung ngeunaan poténsi anjeun ka hareup babarengan sacara pribadi sabab téks sareng telepon tiasa disalahartikeun.

Kuring ngalanggar aturan henteu aya hubungan urang, henteu naon?

Upami anjeun henteu tiasa nolak godaan sareng ngirim sms ka mantan anjeun atanapi bahkan ngadamel rapat 'teu kahaja' sareng aranjeunna salami periode henteu kontak, anjeun panginten henteu acan masihan waktos anu cekap pikeun ngerjakeun émosina.

Pasti ulah ngahubungi aranjeunna deui, sareng bahkan ngémutan nambihan sababaraha dinten tambahan kana jumlah anu anjeun mimitina nyarios yén anjeun bakal ninggalkeun éta.

Kumaha upami aranjeunna ngahontal anjeun - sareng anjeun teu hoyong aranjeunna deui?

Upami mantan anjeun ngahontal anjeun salami tahap henteu kontak, anjeun panginten sadar yén anjeun sanés anu resep minat akur deui.

Ngagaduhan sababaraha waktos tiasa masihan anjeun kajelasan anu sajati, sareng ngajantenkeun anjeun sadar naon anu anjeun leres-lereskeunkeunkeun sareng pikahoyong dina kahirupan.

Upami kaayaan ieu timbul, anjeun panginten ngaraos rada salah yén anjeun henteu resep. Émut yén anjeun kedah ngutamakeun diri sareng jujur ​​- negeskeun deui yén éta parantos aya diantara anjeun sareng anjeun langkung sering ngupingkeun aranjeunna deui.

Entong tungtungna kajebak deui dina hubungan anu henteu séhat ngan kusabab anjeun henteu hoyong nganyenyeri parasaan aranjeunna!

*

Wah, kami seueur nutupan di ditu sareng kami arepkeun éta mangpaat! Naha anjeun nganggo aturan henteu aya hubungan pikeun ngalangkungan mantan, atanapi kéngingkeun mantan, aya sababaraha tips hébat anu tiasa anjeun nuturkeun.

Émut kanggo jaga diri heula - hubungan hiji tambahan, sanés penting.

Masih gaduh patarosan ngeunaan aturan henteu kontak atanapi peryogi bantosan pikeun nempel kana éta? Ngobrol online ka ahli hubungan ti Hubungan Pahlawan anu tiasa ngabantosan anjeun pikeun terang. Kantun.

Anjeun ogé resep: