Kumaha Exhaustion Eksistensial Tiasa Nyababkeun Bosen Anjeun

Éta ngalangkungan capé, kalangkung kacapean ... éta jangkungna pisan - atanapi kedah éta jero - tina kacapean.

Éta mangrupikeun jinis perasaan anu ngajantenkeun anjeun hoyong tetep ngagulung dina bola unggal énjing, handapeun tameng pelindung tina duvet haneut sareng lemes.

kumaha kuring tiasa ngarobih dunya

Mangrupikeun kabosenan pikeun kahirupan anu nuturkeun anjeun dimana waé anjeun angkat, sapertos bayangan kadua anu ngintip anjeun, ngirut unggal gerakan anjeun.





Eksistensial kacapean.

Daripada hudang raring indit, anjeun salam unggal énjing ku épék asa asa murungkut. Poéna nembé waé dimimitian, tapi anjeun parantos jalan kosong.



Kopi, 4 gula: éta hiji-hijina cara anjeun tiasa ngoyagkeun sarang laba-laba tina pikiran anjeun sareng fungsina salaku manusa 'normal'.

Naon anu salah?

Teu aya Hartosna, Teu aya Motivasi

Jawabanana dimimitian ku tujuan pisan ayana anjeun .



Atanapi kakirangan anu mencolok.

Anjeun teu acan terang naon anu anjeun lakukeun di dieu. Naon anjeun hoyong pikeun ngalakukeun dieu. Anjeun pasti kitu, naon anu anjeun lakukeun ayeuna sanés.

Anjeun mendakan sababaraha kanikmatan dina dinten anjeun. Anjeun teu acan ngeser jauh pisan kana lamping leueur nuju ditiup pinuh krisis eksistensial .

Tapi momen kabagjaan sareng kabagjaan anu sakedap, sareng aranjeunna henteu cekap pikeun ninggalkeun anjeun hartina wareg.

Tekenan kana hartos dihaja. Ieu pisan inti tina kurangna tanaga anjeun.

Anjeun kéngingkeun énergi gizi anu cekap unggal dinten, tapi anjeun henteu ngagaduhan énergi méntal sareng émosional anu cekap. Sareng kitu, anjeun karaos salamina dikuras .

Sakumaha anjeun tuang tuangeun pikeun ngeusian toko anjeun gula, gajih, sareng blok pangwangunan penting awak awak anjeun, anjeun kedah nganggo pangalaman hirup anu pas pikeun nambahan kapal spiritual anjeun.

Pangalaman ieu béda-béda pikeun masing-masing urang, tapi éta dipak pinuh ku hartos. Éta hartos ieu anu ngahudangkeun urang tina kulem urang.

Hartina nyaéta suluh pikeun jiwa, sumanget, naon waé anu anjeun badé disebat. Hartosna nyayogikeun urang motivasi pikeun ngarangkul unggal dinten sareng kamungkinan anu dikandungna.

Nalika hartos teu aya, maka motivasi ogé. Nalika motivasi teu aya, batré eksistén anjeun lalaunan béak dugi ka kapaksa kana modeu daya rendah.

Dina kaayaan ieu mahluk, prosés anu henteu ésénsial dipareuman. Anjeun moal tiasa deui ngajaga tingkat kaparigelan, imajinasi sareng kreativitas anjeun bakal dilepas, sareng karep anjeun turun tina kakuatan.

Anjeun angkat tina mekar, janten salamet.

Gejala na

Bosen kronis saterusna. Kalayan tanaga méntal, émosi anjeun janten kusam. Kumisan ti waktos-saat pondok tina kanikmatan anu disebatkeun di luhur, sésa-sésa ayana anjeun duniawi, monoton, bulukan.

Waktos diketik ku lalaunan, sareng anjeun mendakan waktos-waktos sareng jam-waktos jauhna ngan ukur ngahontal kanyamanan saré atanapi istirahat di sabtu minggu.

Anjeun ningali taun-taun ka tukang anjeun sareng teu raoseun prestasi. Anjeun tuang panon anjeun ka hareup sareng teu ningali nanaon tapi nyéépkeun poténsial.

Sigana, waktos henteu penting pisan.

kumaha carana ngaleungitkeun batur anu teu bogoh ka anjeun deui

Upami anjeun damel, anjeun ngamimitian ngalakukeun kasalahan sakedik konyol sabab anjeun henteu tiasa konsentrasi. Anjeun henteu kersa masihan tugas sareng meredih nasib anjeun nalika aranjeunna ditugaskeun ka anjeun.

Anjeun nyobian kabur kalayan ngalakukeun minimum anu diperyogikeun pikeun anjeun ngan cukup pikeun henteu dipecat.

Penampilan fisik anjeun robih: soca anjeun kaleungitan hérang, bunderan poék némbongan handapeunana, taktak anjeun murag, anjeun tungkul sareng jungkel, kulit anjeun janten pucet.

Sistem imunitas anjeun lemah sareng anjeun sering kaserang gering, anu tuang kana tingkah paripolah anu parantos kakurangan.

Anjeun mimiti naroskeun sadayana.

Naha sapertos kieu kahirupan kuring? Naha teu aya deui anu kedah diantosan? Naha kuring ditakdirkeun ngaraos sapertos kieu salamina?

Naha abdi…? Kedahna mah…? Kumaha upami…? Naha kuring…? Didinya…?

Pikiran anjeun milari jalan kaluarna. Anjeun milarian ubar pikeun panyawat khusus anjeun.

Anjeun milarian pisan, kanyataanna, anjeun nyumbang kana rasa kacapean anjeun nyalira. Anjeun nganggo pikiran ku jalan bunderan, naroskeun patarosan anu sami sareng-sareng.

Anjeun hoyong pisan waleran, tapi jarang aya anu datang.

naon anu kuring milari lalaki

Hubungan anjeun mimiti sangsara. Kacapean anjeun sareng kurangna sumanget pikeun naon waé nempatkeun nyata galur dina sambungan anu anjeun parantos ngajalin batur.

Anjeun henteu deui hoyong naon-naon sabab anjeun ngan saukur teu gaduh tanaga.

Kaseueuran paguneman siga limbah nafas anu teu aya gunana pikeun ngabahas nanaon deui tina humdrum kahirupan anu teu masuk akal.

Anjeun mimiti mendakan perusahaan anjing, ucing sareng sato sanésna langkung pikaresepeun tibatan manusa. Anjeun sirik ka sipat riweuh aranjeunna.

Anjeun ningali aliran tulisan anu teu aya tungtungna dina feed média sosial anjeun sareng anjeun ngorejat. Jutaan jepretan sakedik ngajempolan - naha sapertos kitu kahirupan?

Anjeun nginum obat nyalira ku alkohol, narkoba, tuangeun, sareng TV, di perusahaan saha anjeun tiasa pareum sacara lengkep. Naon waé pikeun nenangkeun pikiran capé anjeun.

Anjeun kedah ngeusi ulang. Tapi kumaha?

Reenergizing Jiwa Anjeun

Daripada rehash pesen anu sami deui, Abdi hoyong ngarahkeun anjeun kana sababaraha postingan anu sanés di dieu dina A Sadar Ngémutan deui.

Di antarana, urang nutupan topik anu aya hubunganana sareng kacapean eksistensial sareng milarian milari hartos.

pertandingan gulat terbaik di 2016

Tulisan ieu ngandung pelajaran penting anu penting sareng naséhat praktis ngeunaan cara narik diri tina karesahan anjeun.

Tapi ieu hiji deui.

Maca. Ngadangukeun. Lalajo. Diajar.

Anjeun sanés jalma anu mimiti ngaraos parah pisan sareng teu arah. Anjeun moal janten anu terakhir.

Ngartos tempat anjeun di dunya ieu sareng ngajantenkeun parobihan positip dina kahirupan anjeun mangrupikeun prosés anu panjang, sareng anu anjeun peryogi pendamping.

Hayu buku ( ieu sababaraha saran ), podcast, presentasi, ceramah, tulisan majalah, sareng unggal bentuk inpormasi sanés janten pendamping éta.

Janten kaséhatan méntal, émosional, sareng spiritual anjeun sacara serius. Tuang diri ku pelajaran sareng inspirasi batur. Nourish jiwa anjeun.

Lalaunan, tapi pastina, anjeun bakal ningali tingkat énergi anjeun naék sareng motivasi anjeun balik.

Sareng nalika anjeun ngaraos langkung hirup, tong lirénkeun nutrisi. Awak, pikiran, sareng sumanget anjeun sadayana kedah tuang dina unggal dinten.

Jantenkeun ieu komitmen saumur hirup.

Émut: léngkah munggaran anu paling hese. Anjeun ngarasa hancur ayeuna, sareng ieu sigana ngan ukur runtah waktu.

Éta henteu. Percanten ka abdi.

Unggal léngkah bakal masihan énergi pikeun anjeun nyandak anu salajengna, sareng anu salajengna, sareng anu salajengna.

Anjeun parantos ngamimitian. Lajengkeun.