7 Patarosan Jalma pinter Henteu repot Nanyakeun

Dunya tiasa janten tempat anu matak lieur. Sajumlah kemungkinan sareng jalur anu teu aya watesna payuneun kami, sareng ieu tiasa luar biasa .

Anu parah nyaéta pikiran sorangan tiasa ngahianat ka aranjeunna, ngaganggu urang ku rasa percaya diri, sadar diri, waswas, sareng kurang harga diri.

Sanaos mangrupakeun ide anu saé pikeun nyobaan ngartos kumaha urang parantos ngahontal titik anu tangtu dina kahirupan urang, atanapi kumaha urang bakal percanten kana hal-hal anu urang lakukeun, aya patarosan anu teu kedah diémutan lami pisan .





Jalma pinter naros seueur patarosan ngeunaan seueur hal, tapi aranjeunna ogé terang iraha waktuna pikeun ngantepkeun patarosan supados aranjeunna tiasa maju.

Henteu aya anu lepat sareng naroskeun ka diri nyalira pikeun langkung ngartos jalan nyalira dina kahirupan, tapi aya titik dimana anjeun kedah sadar yén sababaraha patarosan ngan saukur teu gaduh jawaban.



Patarosan anu sanés gaduh jawaban, tapi henteu pikaresepeun atanapi sesah disanghareupan. Sareng sababaraha patarosan sanés leres-leres tujuanana, sabab sipatna teuing teu terang ngagaduhan jawaban anu konkrit.

1. Naon Anu Goréng Anu Tiasa Lumangsung?

Patarosan ieu tiasa produktif atanapi ngarusak gumantung kana kumaha anjeun naroskeun.

Mangrupikeun patarosan anu penting pikeun naroskeun dina tahapan perencanaan usaha naon waé (naha éta rencana perjalanan, proposal bisnis, atanapi bahkan hubungan anu énggal). Antisipasi sareng perencanaan anu paling parah ngabantosan anjeun pikeun ngabendung karuksakan poténsi atanapi gangguan anu tiasa sumping ti sudut anu teu disangka-sangka.



Salami anjeun tiasa ngantepkeun patarosan sareng maju dina ngajalankeun rencana anjeun, anjeun kedah naroskeun.

Éta janten masalah nalika pikiran anjeun ngan ukur lumpat tina bunderan tina teuing ngémutanana. Ujug-ujug, naon anu prosés ngabantosan mitigasi résiko janten sareng ngahasilkeun kamelang ku maelstrom ngémutan teuing jeung musibah .

2. Naha Kuring?

Hal kajadian. Kadang-kadang aranjeunna alus, kadang aranjeunna goréng. Kadang-kadang aranjeunna leres-leres éndah, sakapeung aranjeunna jiwa ngaheureuykeun uih.

Gampang dibungkus ku panasaran 'Naha kuring?' kusabab hal-hal anu anjeun alami dina kahirupan anjeun. Naha anjeun tiasa ngalakukeun ieu langkung saé? Naha pilihan anu béda ieu ngagaduhan hasil anu sanés?

Aya seueur teuing kali dimana hiji-hijina jawaban anu rada teu nyugemakeun anu anjeun pikahareupeun nyaéta 'meureun,' anu henteu ngabantuan pisan pikeun panutupan atanapi kamampuan pikeun maju.

Kadang-kadang, hal-hal kajantenan waé kalayan henteu aya sajak atanapi alesan sareng sadayana anu tiasa urang lakukeun nyaéta nampi yén éta kajantenan sareng teras.

3. Naha Jalma ieu resep Kuring?

The kahayang pikeun milik mangrupikeun perasaan alami anu dialaman ku sadayana. Acan, anu bijaksana ngartos yén aranjeunna henteu kedah janten cangkir sadayana.

Nyatana, jalma-jalma anu nyiramkeun dirina janten resep sering mendakan yén aranjeunna tetep karaos nyalira , Kusabab aranjeunna henteu dipikacinta atanapi ngahargaan jalma anu aranjeunna saleresna.

Éta langkung saé pisan leres ka diri anjeun sabab anjeun bakal narik perhatian jalma anu mendakan jinis jalma anjeun pikaresepeun . Sareng upami batur henteu? Hébat! Aya milyaran jalma di dunya. Anjeun moal dipikaresep ku sadayana. Éta leres-leres henteu pantes miceunan waktos anu dipikahoyong.

4. Naon Titikna?

Tangtangan sareng halangan anu datang sareng kahirupan siga anu teu lirén-lirén. Gampang karaos sapertos anjeun nuju kasedot handapeun permukaan kusabab moméntum anu hirup tiasa maju.

Optimal, urang kedah tetep panon urang nyanghareupan ka hareup, milari tujuan salajengna sareng tonggong dina cakrawala pangwangunan diri urang.

Tapi hirup henteu salawasna optimal. Kadang-kadang urang nyobian hal-hal sareng aranjeunna ngan ukur henteu hasil. Kadang aya senar panjang setbacks na kagagalan anu tiasa nyababkeun urang naros naha urang malah nyobian di tempat munggaran.

Urang kedah ulah aya dina kaleungitan kaleungitan komo kameunangan, sabab ngémutanana teu aya maksadna. Intina nyaéta yén urang ngan ukur hirup hirup, ngagarap tujuan sareng mendakan kabagjaan kana pangabisa urang sorangan.

Anjeun ogé resep (tulisan dituluykeun di handap):

5. Naha Jalma-jalma sanés nyatujuan Ieu?

Kabutuhan persetujuan tiasa sacara gampil ngaleungitkeun karep sareng tujuan anjeun. Sapertos seueur hal, kedah aya jalan tengah anu raoseun.

Jalma kedah ngabahas kahoyong sareng tujuan sareng jalma-jalma anu bakal mangaruhan pikeun mastikeun yén aranjeunna satuju sareng pilihan anu tiasa nimpakeun akibat ka aranjeunna. Henteu kunanaon pikeun maksakeun atanapi kapaksa kana tindakan anu teu raoseun.

Di sisi anu sanésna, urang kadang tungtungna milari persetujuan pikeun pikiran, rencana, atanapi sudut pandang urang kalayan ngarep-ngarep nampi dukungan. Éta henteu hartosna yén jalma sanés pasti bakal satuju sareng anjeun atanapi ngémutan yén kalakuan tindakan mangrupakeun ide anu saé pisan.

Kadang anjeun ngan kedah nuturkeun intuisi anjeun henteu paduli naon anu dipikirkeun atanapi nyarios batur. Teu aya cilaka pikeun ngalakukeun éta salami anjeun henteu ngarugikeun diri anjeun atanapi batur dina prosés.

6. Naha Ieu Poé Anu Ngabuburit Kuring?

Salaku manusa, urang hoyong mendakan artos dina hal-hal anu nyampak dina kahirupan urang. Gampang pisan dibungkus ku naon anu urang pikir tiasa atanapi kedahna.

Sugan urang ngalaman musibah sareng sieun kumaha bakal katingali masa depan urang kusabab éta. Meureun aya kajadian anu hébat sareng urang ayeuna ngarepkeun naon anu diémutan ku pangwangunan anyar ieu pikeun urang.

Mikir-pikir ieu ageung aya gunana. Aranjeunna urusan sareng masa depan, anu henteu dijanjikeun ku salah sahiji urang.

Praktek émutan sareng seueur kapercayaan spiritual nunjukkeun ngaleungitkeun jinis ieu anu heran sabab leres-leres henteu nguntungkeun anjeun.

Naha pantes pikeun kasiksa ngeunaan detil naon anu tiasa kajantenan? Naha urang kedah leres-leres ngagungkeun prestasi anu teu acan sadar sacara lengkep? Naon tujuanana dianggo dina skéma hal anu hébat?

7. Iraha Ieu Bakal Bérés?

Aya seueur pisan cobaan sareng kasulitan dina kahirupan anu henteu ngan ukur daérah abu anu henteu stabil. Urang nyobian nempatkeun suku urang kana hal anu padet, tapi teu aya anu padu pikeun dipendakan.

Tangtosna, kami hoyong ningali tungtung anu nyata pikeun naon kasusah anu urang nyanghareupan, tapi éta tiasa sesah pisan ditingali nalika anjeun merjuangkeun hal anu serius atanapi parah.

Kami moal tiasa ngantepkeun diri nyalira nyéépkeun waktos pikeun mikir sareng milarian tungtung kasangsaraan urang.

Ku ngalakukeun éta, urang ningkatkeun beban émosional urang sorangan sareng ningkatkeun beurat anu urang pikul kana taktak, tunduk kana diri urang janten rusak nalika urang nyobian milarian jalan. Éta patarosan anu teu aya gunana anu ngan ukur ngagedéan kasangsaraan urang.

Dina Panutupan…

Naon patarosan anu sanés jalma pinter naroskeun? Nya, éta masalah, sabab jalma pinter terus-terusan naroskeun.

hal acak pikeun ngalakukeun nalika anjeun bosen

Jalma pinter sadar yén aranjeunna henteu terang sadayana anu aya inpormasi di luar sana anu teu dipiboga anu bisa ngabuktikeun mangpaat pikeun ngungkulan kaayaan aranjeunna. Patarosan tangtu kedah ditaros, dirémasi, teras dipilampah.

Konci pikeun némbalan kasaimbangan anu leres nyaéta terang iraha waktuna lirén pikeun naroskeun patarosan sareng ngan ukur maju.

Cara anu gampang pikeun ngatur waktos anjeun nyéépkeun nyaéta nyisihkeun sababaraha waktos khusus pikeun ngémutan sareng nalungtik masalah.

Anjeun teras tiasa mendakan deui patarosan anu sami, teras-terasan, tapi anjeun tiasa ngalatih uteuk anjeun lirén ngalakukeun ieu ku maksa pikiran-pikiran éta tina pikiran anjeun nalika anjeun sadar yén anjeun mikir ngeunaan hal éta dina waktos anu parantos ditangtukeun.

Lalayaran mangrupikeun pilihan sanés anu hadé pikeun paningkatan diri. Tindakan nulis tiasa ngabantosan anjeun milah sareng ngatur pikiran anjeun, ngamungkinkeun anjeun nurunkeun tindakan ti aranjeunna. Saterasna, anjeun tiasa nyisihkeun jangka waktos anu tangtu pikeun jurnal sareng ngaluarkeun pikiran éta tina pikiran anjeun, janten pikiran anjeun tiasa teras ngalir.

Entong lirén naroskeun - tingali waé iraha waktuna anjeun ngalih ti aranjeunna.