20 Perasaan henteu Raheut Anu Sabenernna Nuduhkeun Anjeun Kana Jalan Anu Katuhu

Zona kanyamanan mangrupikeun tempat anu saé, tapi teu aya anu pernah tuwuh di dinya.

Frasa anu sering dikutip di luhur lumayan nyimpulkeun tulisan ieu. Nalika anjeun betah ku kahirupan, anjeun parantos lirén tumuh salaku individu. Ku alatan éta, ngalaman parasaan teu nyaman sabenerna mangrupakeun tanda yén anjeun bakal ngalaman jaman parobihan.

Atanapi, upami dicarioskeun ku cara anu sanés, nalika anjeun betah, anjeun tetep cicing dina jalur kahirupan, padahal perasaan teu ngarareunah datang tina wani nincak jalur pikeun ningali dimana tujuanna.





Ieu 20 parasaan sapertos anu nunjukkeun yén anjeun tumuh salaku jalma.

1. Rarasaan Dirarah

Éta sigana sigana paradoks pikeun nunjukkeun yén anjeun dina jalur anu leres nalika anjeun henteu terang arah anu mana anu kedah dituju, tapi ku sadarna saderhana anjeun leungit, anjeun leres-leres ngawitan mendakan diri. Nya ku ngahontal titik ieu anjeun naroskeun sadaya patarosan anu sesah ngeunaan kahirupan.



2. Ngarasa Beurat Tanggung jawab Kana Taktak Anjeun

Nalika anjeun hudang ka tanggung jawab anjeun gaduh pikeun kahirupan anjeun sorangan , anjeun panginten ngaraos raos beurat. Anjeun ngartos, ayeuna, yén anjeun hiji-hijina jalma anu tiasa dipertanggungjawabkeun pikeun kahirupan anu anjeun pikahoyong. Upami anjeun hoyong ngarobih impian anjeun jadi kanyataan, éta anjeun anu kedah ngontrol sareng ngajantenkeunana.

kumaha carana nungkulan nami nelepon dina hubungan

3. Ngahasilkeun Gagal Poténsial

Saatos sadar kana tanggel waler anjeun, anjeun ogé tiasa ngamimitian ngalaman rasa ragu anu sieun yén lamun anjeun nyobian ngahontal cita anjeun, anjeun nempatkeun diri dina résiko gagal. Sieun ieu ngan ukur tuwuh nalika anjeun nyimpulkeun kasimpulan yén anjeun teu ngagaduhan pilihan tapi nganuhunkeun parobihan upami anjeun ngaleungitkeun rasa teu puas anu nyéak dina haté anjeun.

4. Ngaraos diintimikeun ku skala parobihan

Sapanjang éta sieun gagal , nalika anjeun mutuskeun yén parobihan henteu tiasa dielakkan, anjeun gancang sieun ku seueur hal anu anjeun, ujug-ujug, hoyong robih. Anjeun henteu mikir yén anjeun bakal tiasa ngadamel seueur hal sakaligus anu anjeun henteu sanggup ngalakukeun naon anu kedah dilakukeun.



5. Waktos Ngaraos Ngaguruh Ku Ku Gancang

Sanajan anjeun tiasa milarian cara pikeun nempatkeun rencana anjeun, anjeun moal tiasa ngabantosan yén waktos éta sanés disisi anjeun. Minggu, bulan sareng taun siga anu ngapung sareng anjeun ngaraos yén anjeun teu cekap diantawisna kanggo ngahontal desintasi idéal anjeun.

6. Ngaraos Kacapéan Ku Laju Kahirupan

Kahirupan anu anjeun hirupkeun ayeuna sigana hectic pisan pikeun anjeun unggal dinten nyéépkeun perasaan anjeun lemes emosi , sareng anjeun ngarepkeun liburan anjeun ngan ukur istirahat tina siklus anu teu lirén tina watek sareng tugas anu teras-terasan.

wwe top 10 pegulat pangkuatna

7. Ngarasa Intoleransi Jalma négatip / Spiteful / jahat

Anjeun henteu daék sabar deui sareng jalma anu ucap sareng polahna ngahianat cara négatip sareng nyeri haté aranjeunna. Anjeun ayeuna ngaraos hoyong pisan nempatkeun jarak antara aranjeunna sareng anjeun sabisa-bisa, sabab ayana aranjeunna ngajantenkeun anjeun turun.

8. Teu resep Superficiality Modern

Anjeun ngan henteu tiasa ngartos naha seueur jalma anu kataji ku cara katingali sareng hal-hal anu dipimilik. Anjeun teu kéngingkeun papakéan desainer, tans palsu, bedah kosmétik, bling, atanapi jebakan deet naon waé. Kanggo anjeun, cara jalma katingali henteu aya hubunganana sareng kaayaan diri salaku individu.

9. Ngaraos Hanjelu Ku Diréksi Masarakat Anu Nyandak

Tina sudut pandang anjeun, masarakat henteu sigana nuju kana arah anu progresif pisan. Anjeun ngarasa yén dunya modéren nyiptakeun langkung seueur masalah tibatan masalahna, sareng éta ngan ukur masalah waktos sateuacan kaayaan janten parah. Anjeun impian tina masa depan anu langkung adil sareng langkung paduli dimana sadaya jelema ngagaduhan kasempetan sareng kabeungharan anu sami henteu condong kana 1% anu paling beunghar.

10. Rarasaan Frustasi Ku Kaparigelan Batur

Ditambah ku rasa hanjelu anjeun kana kumaha masarakatna robih, anjeun ngaraos asa frustasi kana kumaha sugema seueur jalma siga ngeunaan éta. Anjeun nyobian ngalakukeun sakedik anjeun pikeun ngungkulan parobihan iklim, ngalebarkeun kateusaruaan, sareng teu stabilitas global, tapi anjeun ngaganggu anjeun ningali sabaraha jalma anu nunjukkeun sakedik atanapi henteu paduli kana masalah penting ieu.

Anjeun ogé resep (tulisan dituluykeun di handap):

11. Ngaraos henteu penting diantara Alam Semesta

Kadang-kadang anjeun ngaraos siga anjeun ngan ukur leutik, henteu penting tina teka-teki anu teu jauh pasti sareng prestasi anjeun henteu leres-leres hartosna dina skéma hal anu hébat.

12. Anjeun Ngadu'a Silaturahmi Anu Leungit

Anu paling penting pikeun anjeun nalika hubungan silaturahim nyaéta ikatan asli anu henteu diadegkeun ngan ukur dina sajarah anu panjang pikeun silih kenal. Anjeun ngantepkeun diri jauh ti jalma-jalma anu anjeun teu ngagaduhan hubungan ieu sareng bunderan babaturan anjeun beuki leutik. Tapi anjeun masih ngaraos raos rugi nalika anjeun pamit ka jalma-jalma ieu.

13. Anjeun Hayang Nyéépkeun waktos Deui

Anjeun ayeuna, langkung ti heula, resep nyéépkeun waktos nyalira sahingga anjeun tiasa miceun kahariwang sareng kahariwang dina kahirupan anjeun sareng ngaraoskeun kabébasan anu disayogikeun ieu. Anjeun ngaraos tarik alam sareng kabur ka dinya, dimana anjeun tiasa satuju sareng pipikiran sareng diri anjeun.

anjeunna narik jauh saatos caket

14. Anjeun Sieun Éta Jalma Henteu Suka Anu Anjeun Janten

Anjeun ningali diri anjeun robih, sareng anjeun terang yén ayeuna teu tiasa dicegah, tapi anjeun sieun yén jalma penting dina kahirupan anjeun - kulawarga sareng réréncangan - panginten henteu ngartos naon anu kajantenan ka anjeun. Anjeun hariwang yén aranjeunna bakal nyobian nolak parobihan anjeun atanapi malah ngambek ka anjeun kusabab parobihan.

15. Anjeun Ngaraos Sanaos Aya Seueur Potongan Anu Leungit

Dimana waé anjeun dina perjalanan anjeun, anjeun moal tiasa ngabantosan karaos aya potongan teka-teki anu masih leungit atanapi disumputkeun tina pandangan. Anjeun raos yén aya deui anu bakal datang, tapi anjeun henteu acan tiasa ningali naon ieu tiasa kalebet. Anu anjeun terang nyaéta naon anu anjeun gaduh ayeuna, sareng naon anu anjeun tiasa tingali tina waktos payun, sanés sadayana anu aya.

16. Anjeun Sieun Rahayat payun

Ngarobih ampir teu bisa dilawan ngalibatkeun résiko, sareng anjeun ngagaduhan perasaan sieun ngeunaan naon résiko ieu. Naha éta ngalibatkeun kaamanan fisik anjeun, karaharjaan méntal anjeun, atanapi katenangan spiritual anjeun, anjeun henteu tenang ngeunaan kamungkinan cilaka anu tiasa dituju.

17. Anjeun Sempet Pikeun Milarian Sora Anjeun

Anjeun gaduh seueur cariosan, tapi anjeun teu yakin kana kumaha ngucapkeunana. Anjeun hoyong jumeneng, nyuarakeun sora anjeun, sareng ngajantenkeun sora anjeun diitung, tapi anjeun ragu kusabab anjeun henteu terang kumaha ieu tiasa ditanggap ku batur.

18. Anjeun Ngaraos Dibanjiri Ku Kamungkinan

Ditinggalkeun sateuacan anjeun mangrupikeun poténsial anu ampir teu aya tungtungna dina kahirupan anjeun, sareng anjeun moal ngartos kumaha anjeun bakal tiasa milih antara aranjeunna. Kalayan unggal pilihan anu anjeun candak, anjeun karaos siga seueur kamungkinan sanés anu disapu teu pernah direalisasikeun, sareng ieu ngajadikeun anjeun hariwang ngeunaan nyandak kaputusan anu leres.

daptar hal-hal anu kedah dilakukeun nalika bosen

19. Anjeun Kaduhung Ti Kapungkur

Nyaho naon anu anjeun terang ayeuna, anjeun moal tiasa ningali deui masa lalu anjeun tanpa ningali seueur hal anu anjeun ngarepkeun anjeun tiasa robih. Anjeun ngarasa kasieun kana kumaha kalakuan anjeun, kumaha anjeun ngubaran batur, sareng naon anu anjeun prioritas. Anjeun ngarasa yén anjeun parantos nyéépkeun sababaraha kahirupan berharga anjeun.

20. Anjeun Perjoangan Ku Rasa Anu Hartosna

Tina posisi anjeun ayeuna dina kahirupan, anjeun moal terang naon hartosna hébat sadayana. Anjeun sering héran naha aya naon waé tujuanana naon waé , sareng anjeun aya kalana ngaraos heureuy kana kanyataan anu aya di sakuriling anjeun.

Naha anjeun ngalaman salah sahiji perasaan ieu sacara rutin? Ninggalkeun koméntar di handap ieu sareng bagikeun pikiran anjeun ka kami.

Sareng upami anjeun hoyong janten inspirasi ku parasaan anjeun henteu raoseun, tingali pidéo ieu: