14 Kaleresan Anu Kapohokeun Anu Bisa Ngirangan Kabutuhan Anjeun Pikeun Dipikacinta ku Universitas

Naha harga diri anjeun nyobian narik perhatian anjeun? Naha aya sora sakedik ngahuleng kana ceuli anjeun anu nyoba ngawartosan anjeun mundur sareng nyandak napas anu peryogi dipikacinta ku sadayana ti operator email ka ahli kebersihan gigi anjeun?

Naha anjeun, anu dipikacinta, poho kana éta anjeun cekap pikeun diri?

Entong maliré sora-sora éta, sabab aranjeunna nyarios ka anjeun, jero pisan, anjeun parantos terang. Anjeun teu kedah dipikacinta sacara universal sabab ...





1. Aya Seueur Cinta Kira-kira

Henteu sadayana kedah bogoh ka anjeun. Ieu sama sekali henteu hartosna janten downer, éta ngan saukur pragmatis. Upami ngajantenkeun langkung gampil, flip sakurilingna: Naha anjeun kapaksa micinta dulur anu anjeun pendakan?

2. Kajujuran Nyaéta Katurunan

'Naha anjeun kapaksa micinta dulur anu anjeun pendakan?'



kumaha anjeun terang upami anjeunna henteu asup ka anjeun

Henteu. Henteu anjeun henteu.

Anjeun teu kedah bogoh ka sadayana. Cukup ku anjeun aya, bunderan anu tiasa diatur ku babaturan alus , sareng kamar anu cukup ngagésék supados sababaraha batur asup.

3. Henteu Sarerea Pantes Anjeun

Kuring terang kami sakuduna dituju janten welas sareng luhur nami-namina, tapi hayu urang nyabut perban tina hal: Sababaraha jalma anu bray.



Naha anjeun ngarasa perlu resep, dipikacinta, atanapi capitulate ka jerks?

Kuring tulus miharep henteu. Éta bakal janten limbah bahan 'anjeun' anu hadé.

naon ari ngaran aslina

4. Teu Aya Anu Sukur Pikeun Ingrasiasi

Mangrupikeun pangorbanan diri pikeun hal anu hadé anu tiasa anjeun laksanakeun dina mesin panyalin, terang yén anjeun ngambil alih panyalin Lou hartosna Lou janten tuang siang 5 menit tadi?

Ieu henteu hartosna Lou salamina syukur ka anjeun, sareng dina sababaraha waktos kanthi senang bakal nawiskeun ginjal.

Ieu hartosna Lou badé ngamuat roti tambahan pikeun ngéléhkeun roti bakar salad.

5. Anjeun Penting Pikeun Langkung Jalma Ti Anjeun Sadar

Henteu salah sahiji urang condong tetep diitung, tapi meureun ayeuna teras urang kedah. Salah sahiji alesan jalma nyobian janten 'jalma anu istiméwa, tiasa diandelkeun' mangrupikeun perasaan nyolong yén urang henteu masalah pikeun saha waé.

Tapi dina luhur sirah anjeun panginten anjeun tiasa daptar sapuluh.

Budak awewe, indung, sobat dalit, kenalan anjeun pendakan taun ka tukang saha anjeun bobo deui nembé sareng aranjeunna émut naséhat anjeun masihan aranjeunna taun ka tukang tur éta ngabantuan aranjeunna Jauh, Lou (anjeun masalah ka Lou, tapi henteu dina cara anu alus pikeun salah sahiji anjeun. Hapus Lou), paman, rerencangan énggal, kolega, daptar na teras…

Anjeun masalah. Teu kedah nyebarkeun diri ipis nyobian ngabuktoskeunana.

6. Teu aya anu 'Ngajukeun' Anjeun Bingah

'Tapi, Angela,' saur anjeun, 'bestie kuring ngajadikeun kuring bagja sepanjang waktos.' Anu kuring nyarios: 'Tos.'

Anu sanés ngaréaksikeun sareng ningkatkeun kabagjaan anu aya di jero anjeun, tapi aranjeunna henteu nyiptakeun. Ieu sanés semantik, éta kaleresan.

naha nyeri hate ka batur

Hartina, upami anjeun henteu senang, nyobian nguseup cinta tina tulang batur ngan ukur tinggaleun sungsum sareng waspada ka anjeun.

7. Kadang-kadang Anjeun Kedah Ninggalkeun Anu Anjeun Pikacinta

Tumuwuhna pribadi, spiritual, sareng émosional bakal, kadang-kadang, peryogi jinis cinta anu anéh anu diwujudkeun dina nahan diri anjeun ti batur. Ieu tiasa janten kamekaran pikeun anjeun, atanapi kamekaran pikeun aranjeunna.

Jalan anu mana waé, éta moal tiasa dilakonan upami tujuan anjeun dina kahirupan nyaéta nyenangkeun dulur sadayana. Status quo aya kanggo dioyagkeun, sanés disandikeun.

Anjeun ogé resep (tulisan dituluykeun di handap):

8. 'Super' Dina deet Teu Ngadamelna Hal Anu Saé

Seueur hubungan anu anjeun milari sareng dijaga salaku NULer (Kedah Dipikaresep sacara Universal –er) kalayan biaya kabagjaan anjeun nyalira, sareng bakal ipis pisan aranjeunna bakal ngebul tanpa aya pihak sanés bahkan terang anjeun indit.

9. Ngalakukeun Hal-hal Anu Anjeun Henteu Pikahoyong Henteu Ngahasilkeun Anjeun Siga Diri

Anjeun gaduh sakedik katetepan éta. Daripada ilubiung nyemprot buckshot silaturahim di mana waé, pokus kana naon anu ngeuyeuban anjeun ku papanjangan, anjeun bakal nyebrang sareng jalma anu milari kauntungan anu sami.

10. Éta Langkung Hadé

Naon waé 'éta' anjeun. Éta janten langkung saé.

Hoyong dipikacinta sacara universal sering janten panutup pikeun ngaraos nyeri, lemah, leungit , atanapi hilap. Éta janten langkung saé, cinta. Émut hatur nuhun kanggo anjeun, sabab kamungkinan anjeun langkung saé tibatan anu anjeun anggap.

Naha anjeun masih mikir yén anjeun kedah janten sagala rupa pikeun sadaya jalma, sareng nalika aya anu nyarios 'sumping' anjeun lumpat, sareng upami aranjeunna nyarios 'angkat' anjeun bakal ngantepkeun remah-remah pikeun milarian jalan ka anjeun? Upami kitu, éta waktosna pikeun megatkeun Pakarang Ageung dina bentuk ...

11. Asih Diri

Anu mimiti sareng penting, anjeun alam semesta anjeun. Sadayana perkawis anjeun diciptakeun ku anjeun. Janten hayu urang tingali naon anu aya:

Bakat. Aya hal anu anjeun lakukeun unik pikeun saha waé tapi anjeun.

Ngajalankeun sareng katekunan. Unggal dinten anjeun hudang mangrupikeun kasempetan énggal pikeun suksés bogoh ka anjeun nyarios, 'Kuring hirup ayeuna!' kalayan kaéran sakumaha pernyataan éta.

kumaha anjeun nyaritakeun babaturan anu anjeun resep aranjeunna

Saban. Bujang. Dinten. Nu nambihan dugi ka seueur dinten. Nu janten saumur hirup.

Hormat. Naha anjeun ngahargaan diri nalika réréncangan polah boorishly tapi anjeun linggih dina saksi jempé? Nya kantenan henteu. Anjeun ngaraos pikasieuneun. Anjeun tiasa ningali hormat anjeun nyalira ngaleungit.

Terang ieu: di jagad raya anjeun, upami kaayaan timbul anu ngamungkinkeun ngahargaan diri anjeun pikeun luntur, anu sanésna ogé tiasa ningali éta musna, sareng aranjeunna condong nempel kana kanyataan éta sareng ngeksploitasi kana surga anu luhur.

Janten hormat ka diri anjeun. Nyaho kakuatan anjeun. Kosmis, anjeun. Cinta diri .

12. Teu kunanaon Henteu

Sakumaha sering urang mopohokeun éta? Aturan umum pikeun jempol nyaéta:

Upami anjeun sieun kumaha batur bakal réaksi ka anjeun upami anjeun nyarios henteu, aya kasempetan cinta anu saé sanés bagian tina persamaan éta.

Kabutuhan anu dipikacinta sacara universal sering ngan ukur cara sanés pikeun nyarios 'nyingkahan konflik.'

Tapi anjeun terang naon? Aya jalma anu kedah dicarioskeun henteu jalma anu henteu kedah ngambah jalan jalma anu kedah langkung terang, sareng jalma anu sacara praktis ngajerit pikeun datangna anu saé.

Henteu kunanaon upami anjeun anu nungtun aranjeunna sakali-kali.

13. Kajujuran Mangrupikeun Kawijakan Pangsaéna Anjeun

Naha anjeun leres-leres hoyong nyalametkeun si lalaki di aula tina terkunci di luar apartemenna pikeun katilu kalina dina sabulan?

Naha anjeun leres-leres bogoh sareng jiwa batin modél tukang patung nalika kelas seni anu anjeun candak dina akhir minggu, anu nganggo buuk beureum anu sok ngatur jalan-jalan ka bumi ti anjeun?

naon kecap anu hartosna langkung ti cinta

Naha aya alesan khusus anjeun sapuk pikeun kaluar sareng réncang anjeun saatos ngawartosan ka diri anjeun kumaha saé pisan anu bakal raoseun ngagaduhan di-bumi, dinten mandi?

Upami anjeun mendakan diri anjeun kedah dipikacinta sacara universal, kami bakal ngantepkeun patarosan ieu ka anjeun pikeun ngaréspon dina luang anjeun nyalira. Ngan jujur sareng nunjukkeun sadaya padamelan anjeun.

Sareng tungtungna…

14. Anjeun parantos Dipikacinta sacara Universitas

Éta bebeneran anu paling penting anu anjeun kantos hilap. Anjeun bahkan henteu kedah ngadeukeutan ieu ti sudut pandang kaagamaan. Sanaos sagala kahirupan ngalungkeun jalan urang, anjeun bogoh ka anjeun. Éta alam semesta asih alam semesta.

Éta kakuatan, panarimaan, muja diri séhat, sareng ngahargaan diri anu langkung sehat sadayana dina hiji.

Teu kedah dipikacinta, sabab teu aya anu aya di henteuna tina cinta. Éta aya. Salawasna parantos, salawasna bakal. Émut yén.