Lucha Underground News: Lucha Underground pikeun nampi Permintaan Pembebasan Bakat

>

Naon carita na?

Lucha Underground bakal datang deui pikeun usum kaopat, tapi sababaraha bakat anu dipibanda moal balik. Aya gosip yén sajumlah seueur pagawé ti Lucha Underground henteu bahagia yén Lucha Underground diperbaharui pikeun musim anu sanés sahingga aranjeunna kedah ngahargaan kontrakna.

Dave Meltzer dilaporkeun dina Panitén Gulat yén Lucha Underground daék masihan paménta pelepasan ka para pegulat anu henteu hoyong deui janten bagian tina daptarna.

tanda anu nunjukkeun budak awéwé resep ka anjeun

Upami anjeun henteu terang ...

Baheula dina saminggu, éta ngungkabkeun yén Ekslusif Kontrak pagawé di Lucha Underground kedah santai janten aranjeunna tiasa dianggo dina acara anu sanés. Aya seueur masalah pikeun pegulat kusabab éksklusifitas kontrak sabab aya seueur waktos tunduh antara musim nalika aranjeunna henteu kéngingkeun nanaon.





Kalayan pengumuman ieu ngeunaan rélaxasi tina Eksklusivitas Kontrak, aranjeunna bakal tiasa ngagarap promosi anu sanés ogé Lucha Underground dina sasih-bulan anu Lucha Underground henteu kasét.

Haténa masalah

Dina édisi Wrestling Observer Radio pangénggalna, Meltzer nyatakeun yén Lucha Underground daék masihan pembebasan ka saha waé padamel anu henteu hoyong deui janten bagian tina Lucha Underground Roster.



Aya rumor yén seueur para pegulat henteu resep yén Lucha Underground parantos uih deui pikeun usum kaopat sareng aranjeunna hoyong dileupaskeun tina kontrakna.

naon anu anjeun pikahoyong

Lucha Underground negeskeun yén aranjeunna bakal nampi pamundut pelepasan. Kaayaan anu aranjeunna badé dileupaskeun nyaéta para padamel sumping ka tepas kanggo ditulis kaluar tina alur carita.

Naon salajengna?

Lucha Underground disetél pikeun disétél sakitar Pébruari atanapi Maret 2018. Acara éta sigana bakal disiarkeun dina usum panas.



Pangarang nyandak

Lucha Underground mangrupikeun salah sahiji promosi gulat anu paling panas dina hiji waktos. Nalika para penggemar sadar yén aranjeunna henteu badé nempokeun acara-acara ageung, pikagumbiraeun mimiti luntur. Promosi janten statis sareng teu tiasa ngalakukeun nanaon anu cekap pikeun nahan pamegetna.

anjeunna salawasna ngajawab telepon kuring tapi henteu kantos nelepon kuring

Kirimkeun kami tip berita dina info@shoplunachics.com