Naha kuring sepuh sakumaha bapak anjeun? TikToker nyatakeun Matthew Perry ngajantenkeun anjeunna henteu raoseun dina kencan aplikasi Raya

>

Drama aplikasi TikTokers x Raya ngalibetkeun A-listers di Hollywood teras-terasan, sareng waktos ieu, éta Mateus Perry anu parantos kakeunaan kusabab disangka ngamangpaatkeun awéwé ngora dina aplikasi jejaring selebritis anu terkenal.

Tanggal 6 Méi, TikToker Kate Haralson, 19 taun, unggah pidéo nyalira dina paguneman sareng budak umur 51 taun saatos duaanna cocog sareng aplikasi kencan Raya. Klip ringkes awéwé ngora sareng palaku nunjukkeun aranjeunna duanana kalibet dina kaulinan és-breaker.

Pidéo TikTok asli ku Kate Haralson, dina nami pangguna @kittynichole, ngagaduhan tulisan tulisan:





Nalika anjeun cocog sareng Mateus Perry salaku lulucon dina aplikasi kencan sareng anjeunna ngajantenkeun anjeun sareng maénkeun 20 patarosan sareng anjeun.

Pidéo nyababkeun réaksi campuran, sareng sababaraha anu nyebat Mateus Perry sareng anu sanés ngabela anjeunna sareng ngritik awéwé éta dina pidéo éta.

Pidéo éta parantos dihapus, tapi Haralson parantos nyarioskeun naon anu nyababkeun anjeunna ngaleupaskeun pidéo:



Seueur jalmi anu nyarios yén kuring bully sareng hartosna ngirim ieu, sareng éta ngajantenkeun kuring asa goréng pisan. Dina waktos anu sasarengan, kuring rumaos seueur jajaka di Hollywood anu nyarios sareng sadaya budak awéwé ngora ieu, sareng éta mangrupikeun hal anu kuring pikir seueur jalma kedah sadar,

Saatos cocog sareng bintang Friends, Haralson nyatakeun yén langsung ditaros ku anjeunna kanggo nyandak paguneman ti Raya ka FaceTime. Anjeunna mutuskeun pikeun neraskeun anggapan yén, Oh, ieu bakal lucu.

éta mungkin mun cinta batur jadi loba eta hurts

Haralson, salaku Gen-Z-er, sareng asistén celeb di Los Angeles, nyatakeun henteu pernah leres-leres nonton 'Friends.'


Mateus Perry dituduhkeun ka TikToker pikeun nyandak uji COVID-19 sareng pendak sareng anjeunna

Sanaos Perry henteu ngadeukeutan awéwé ngora kalayan kamajuan séks naon waé ngalangkungan patarosan-patarosan na, Haralson nyatakeun yén anjeunna kadang-kadang ngaraos teu nyaman kumargi anjeunna sadar yén anjeunna ngan ukur 19.



Matthew Perry parantos gaduh bagian tina masalah di jaman kapengker (Gambar ngalangkungan Instagram)

Matthew Perry parantos gaduh bagian tina masalah di jaman kapengker (Gambar ngalangkungan Instagram)

Ku teu sangka anjeunna dipikiran éta. Jenis ieu asa anéh nyarios sareng batur umur bapak kuring, sareng éta raoseun henteu leres, utamina nalika anjeunna terang kumaha ngora kuring.

Dina hiji waktos, sakumaha ka Haralson, Mateus Perry tétéla naros ka nonoman éta:

Naha kuring sepuh sakumaha bapak anjeun?

Pidéo ieu, anu janten viral dina profil TikToker, ditéwak ku réréncanganna nalika FaceTime. Haralson, kanyataanna, diideuan pikeun unggah pidéo éta saatos Pidéo Raya Ben Affleck liang angin viral.

Haralson bahkan parantos ngahubungi Nivine Jay, awéwé anu cocog sareng aktor Batman v Superman di Raya. Tiktoker bahkan disarankan ku anjeunna pikeun teu malire sadaya komén hate.

Tingali tulisan ieu dina Instagram

Tulisan anu dibagi ku Kate Nichole (@kateharalson)

Anjeun ngeposkeun hiji hal, sareng anjeun ngan ukur ngarepkeun aya jalma anu aya di sisi anjeun sareng anu sanés aya di sisi aranjeunna. Jelas, seueur jalma badé ngiringan anjeunna kumargi anjeunna tokoh TV celeb, tapi henteu kunanaon.

Haralson ogé ngungkabkeun yén anjeunna ngahapus pidéo éta kusabab anjeunna raoseun sakedik goréng, nambihan yén Mateus Perry, kanyataanna, jalma anu alus. Nanging, palaku veteran diduga naroskeun:

Meureun hiji dinten anjeun tiasa kéngingkeun tés COVID sareng sumping.

Tapi asistén celeb éta henteu resep maju. Haralson nambihkeun yén sakumna Facetime sareng Matthew Perry ngan ukur pikeun lulucon éta, anu hartosna hartosna, tapi kuring henteu nyangka nanaon.

Jujur, henteu leres-leres OKÉ pikeun jalma-jalma anu langkung sepuh ieu nyarios sareng budak awéwé sapertos kitu.

Wakil Mateus Perry henteu ngaréspon koméntar nalika ditilik ku Halaman Genep. Tapi sababaraha urang nimbulkeun masalah privasi, sareng upami ieu tiasa ngalanggar istilah sareng kaayaan aplikasi kencan.