9 Tanda Jalma Anu Teu Sukur (+ Kumaha Ngungkulanana)

Urang sadayana ngagaduhan momen teu syukur. Éta ngan sipat manusa.

Urang tiasa kajiret ku gelembung urang nyalira sareng prihatin kana masalah urang nyalira anu urang tong dipikirkeun sareng ngaapresiasi hal-hal anu dilakukeun ku sasama pikeun urang sareng pangorbanan anu dilakukeun pikeun urang dina unggal dinten.

Kuring yakin, upami anjeun mikirkeun deui minggu kamari, anjeun bakal tiasa ngahasilkeun sakedik-sakedik kasempetan anu anjeun sahenteuna henteu sukur.





Sareng upami anjeun henteu tiasa, maka anjeun ngan ukur jalma anu pikaresepeun, atanapi anjeun ngabohong ka diri sorangan .

Tapi, ngan kusabab anjeun ngagaduhan waktos henteu sukur, éta henteu hartosna anjeun jalma anu henteu sukur.



Sanaos urang sadayana gagal, seuseueurna urang henteu ngalangkungan kahirupan sacara éksklusif ngaharepkeun batur pikeun ngalakukeun hal-hal pikeun urang, henteu kantos ngaku atanapi hatur nuhun kana éta hal.

Sareng urang sadar kumaha untungna urang ku sababaraha cara, sanaos urang henteu salawasna nganyatakeun.

Di sisi anu sanésna, aya jalma di luar sana anu umumna henteu ngahatur nuhun dina seuseueurna waktos.



tandatangan kabogoh anjeun henteu bogoh ka anjeun deui

Sagala jinis hal béda-béda tiasa nyababkeun henteu syukur. Éta tiasa dididik atanapi hal-hal anu kajantenan di aranjeunna tiheula.

Tapi, sababaraha urang ngan ukur ngagaduhan jinis kapribadian anu hartosna aranjeunna langkung ngarepkeun langkung seueur ti batur sareng ti dunya.

Jalma-jalma ieu henteu tiasa ngartos kunaon aranjeunna kedah bersyukur pikeun hal-hal saé anu sumping, atanapi pikeun hal-hal anu dilakukeun ku batur pikeun aranjeunna.

Éta tiasa hésé pikeun netepkeun naha batur ngan ukur gaduh waktos goréng samentawis éta, atanapi upami aranjeunna leres-leres henteu sukur.

Éta ogé tiasa ngaregepkeun janten caket sareng batur sapertos kitu, sareng tangguh pikeun milarian cara ngungkulanana.

Terus maca pikeun panduan dasar pikeun ngaidentipikasi sareng nanganan jalma anu henteu syukur dina kahirupan anjeun sahingga anjeun tiasa ngirangan pangaruh négatipna ka anjeun, sareng ka batur sakurilingna.

9 Tanda Jalma Anu Teu Sukur

1. Aranjeunna pernah wareg.

Henteu janten masalah sakumaha kaayaan anu saé pikeun aranjeunna, sareng sabaraha tujuan anu aranjeunna raih, targét anu kahontal, atanapi hal-hal anu aranjeunna pikahareupeun, aranjeunna henteu pernah senang.

Sok aya anu sanés anu aranjeunna ngudag, anu sanés anu henteu leres, sareng alesan sanés naha kahirupan aranjeunna henteu cekap saé.

Nalika ngagaduhan tujuan biasana mangrupikeun hal anu positip, aranjeunna henteu terang kumaha nyandak menit janten bahagia sareng bersyukur pikeun sadayana anu parantos kahontal.

Sabalikna, aranjeunna salamina netepkeun pandanganana kana hal anu sanés.

2. Aranjeunna dieusian ku dengki.

Aranjeunna ningali hal-hal saé anu kahontal atanapi dipiboga ku batur sareng aranjeunna miharep éta pikeun nyalira. Tapi éta saluareun pilari saha waé pikeun inspirasi.

Aranjeunna ngabandingkeun hirupna henteu pikaresepeun ka batur sareng dengki ieu nyéépkeun aranjeunna ngarah moal senang ku naon anu dipiboga.

charlotte bakat sareng becky lynch

3. Aranjeunna nuju pait .

Teu kedah seueur aranjeunna ambek. Éta panginten janten ambek-ambekan ngeunaan hiji hal anu lumangsung di jaman baheula, atanapi janten kesel ngeunaan naon waé anu kajantenan di dieu sareng ayeuna.

4. Aranjeunna gaduh jurusan rasa hak .

Jalma anu henteu syukur parantos sering sangsara di tukang, tapi trauma éta tiasa nyiptakeun ideu di aranjeunna yén aranjeunna ngagaduhan hak pisan tina dunya, sareng ti batur.

5. Aranjeunna nuju teras-terasan nyungkeun bantosan ti anu sanés.

Kaseueuran urang condong bajoang pikeun ménta bantosan ka jalma sanés. Kami henteu hoyong ngaluarkeun jalma.

Tapi, jalma anu henteu ngahatur nuhun, atanapi jalma anu henteu ngahatur nuhun, bakal bagja nyungkeun anjeun pikeun ngabantosan aranjeunna.

Sok aya anu aranjeunna peryogi pisan bantosan anjeun. Éta sigana ngaraos yén aranjeunna parantos kéngingkeun bantosan anjeun, janten henteu kedah hatur nuhun pikeun éta .

Éta panginten parantos ngalaksanakeun hiji hal anu saé pikeun anjeun sakali, sareng ngarep-ngarep sapuluh deui.

6. Upami anjeun henteu tiasa ngabantosan aranjeunna, aranjeunna moal ngantep anjeun hilap.

Sareng upami anjeun leres-leres henteu tiasa masihan aranjeunna bantosan anu dipénta ku aranjeunna, anjeun moal kénging hilap deui ku buru-buru, naon waé alesan anjeun.

7. Aranjeunna henteu leres-leres paduli ka batur.

Teu bersyukur anu teras-terasan sering dikaitkeun sareng pamrih. Dunya ngurilingan aranjeunna, sareng aranjeunna pikir éta wajar lamun batur kedah ngalakukeun hal pikeun aranjeunna.

Janten, aranjeunna henteu condong empati sareng kasangsaraan atanapi kabutuhan jalma sanés. Éta ngan saukur sanés masalahna.

8. Aranjeunna teu gaduh waktos kanggo anjeun kajabi aranjeunna peryogi hal ti anjeun.

Éta ngan nalika aranjeunna peryogi hal ti anjeun yén aranjeunna muncul. Aranjeunna moal ngajukeun rapat ngan ukur pikeun ngudag, sareng aranjeunna moal sms ngan ukur ningali kumaha damang anjeun. Aranjeunna nyandak anjeun for teu dibales .

9. Aranjeunna maénkeun korban.

Aranjeunna henteu ngan ukur berpura-pura jadi korban. Dina pikiranana, aranjeunna leres-leres nganggap dirina langkung parah tibatan batur.

Upami anjeun kantos ngeluh ngeunaan hal, aranjeunna bakal tiasa nawiskeun sababaraha conto nalika aranjeunna ngalaman langkung parah. Sareng, upami anjeun nyobian nawiskeun simpati atanapi naséhat, aranjeunna moal nampi éta.

Anjeun ogé resep (tulisan dituluykeun di handap):

Kumaha Nungkulan Jalma Anu Teu Sukur

Jalma anu henteu syukur tiasa pangaruh pisan négatip dina kahirupan anjeun.

Teu syukur sanés sipat anu positip, sareng upami anjeun kedah nyéépkeun seueur waktos sareng jalma anu henteu bersyukur pikeun hal-hal anu dipibanda sareng naon anu dilakukeun ku batur pikeun aranjeunna, maka éta bakal mimiti ngirangan anjeun, atanapi, ngan bener-bener asup kana saraf anjeun.

Urang tiasa datang ngalawan jalma anu henteu sukur dina sagala bidang kahirupan urang, boh propésional boh pribadi, tapi, dina tulisan ieu, urang bakal fokus kana pribadi.

Baca deui pikeun sababaraha naséhat ngeunaan cara ngatur babaturan anu henteu ngahatur nuhun atanapi anggota kulawarga.

1. Pasang kartu anjeun dina méja.

Éta moal janten paguneman anu gampang, tapi anjeun kedah ngantep sobat atanapi anggota kulawarga anjeun terang persis kumaha paripolahna ngajantenkeun anjeun raos.

Kasempetan, aranjeunna henteu sadar yén aranjeunna parantos ngajantenkeun anjeun kirang ngahargaan.

naon eta hartosna janten nyaman dina kulit sorangan

Upami anjeun paduli ka jalma ieu, éta langkung saé pikeun ngamimitian nganggap éta masalahna, sareng yén aranjeunna henteu ngalakukeunana ngahaja atanapi terang.

Ngantosan sakedap anu saé pikeun naroskeun aranjeunna pikeun paguneman anu jujur. Teges tapi kalem ngawartosan aranjeunna kumaha anu anjeun raoskeun, kalayan conto anu khusus pikeun hal-hal anu anjeun pikirkeun dianggap entep atanapi henteu ngahargaan anjeun.

Coba bingkai salaku nganyatakeun parasaan anjeun, tinimbang nuduh éta hal, sabab tuduhan sigana bakal nimbulkeun réspon négatip.

Pasihan aranjeunna kasempetan pikeun nyungkeun hapunten, tapi pastikeun anjeun siap pikeun aranjeunna henteu ngalakukeun éta.

2. Ningali hal-hal anu ngaliwatan panonna.

Dina kaayaan ieu, penting pikeun waspada kumaha cara aranjeunna napsirkeun tingkah paripolah anjeun, sareng upami naon waé anu anjeun laksanakeun panginten tiasa diinterpretasi sakumaha henteu ngahatur nuhun atanapi nungtut.

Sanajan anjeun yakin yén anjeun leres, lakukeun anu pangsaéna pikeun mertimbangkeun sudut pandang aranjeunna.

abdi henteu gaduh minat atanapi nafsu

Perhatoskeun naon waé anu kaalaman ku sobat atanapi anggota kulawarga anjeun anu nyababkeun paripolah éta.

Pertimbangkeun naha éta ngan ukur samentawis, nalika aranjeunna berjuang sareng émosi anu sesah atanapi kaayaan anu rumit, sareng aranjeunna kedah anjeun tetep di sisi aranjeunna nalika aranjeunna ngalaksanakeun éta….

… Atanapi upami ieu sapertos aranjeunna.

3. Mutuskeun dimana garisna.

Anjeun kedah jelas sareng diri sareng jalma anu anjeun paduli ngeunaan naon kabiasaan anu tiasa ditarima sareng naon anu henteu.

Sareng naon anu anjeun pikahoyong sareng moal dilakukeun pikeun aranjeunna.

Sakali anjeun narik garis dina keusik, lengket éta. Éta panginten bakal tangguh, sareng aranjeunna pasti bakal nyobian nyorong wates-watesna pikeun ngamimitian, dugi ka jelas aranjeunna yén anjeun moal ngaco.

4. Léngkah mundur.

Upami aya jalma dina kahirupan anjeun anu konsistén henteu ngahargaan atanapi nungtut ka anjeun, sareng anjeun parantos nyobian ngabahas éta sareng aranjeunna sareng netepkeun wates, maka éta tiasa janten waktos pikeun nimbangkeun deui peran anu anjeun lakukeun dina kahirupan masing-masing.

Anjeun gaduh hak pikeun mutuskeun bagian anu bakal dilakukeun ku aranjeunna dina kahirupan anjeun, atanapi upami anjeun hoyong aranjeunna maénkeun bagian naon waé.

Salaku conto, anjeun tiasa mutuskeun yén anjeun henteu bakal nyéépkeun waktos hiji-hiji deui sareng aranjeunna, atanapi anjeun tiasa milih henteu nganggo usaha pikeun ngajaga hubungan.

Éta henteu gampang pikeun nanganan jalma anu henteu ngahatur nuhun, tapi upami aranjeunna nyandak tol négatip dina kahirupan anjeun, anjeun ngahutang ka diri anjeun pikeun nyandak léngkah pikeun nyegah éta tina kajadian langkung lami deui.

Jujur ka diri anjeun sareng jujur ​​ka aranjeunna, hirup anjeun bakal langkung saé pikeun éta.